ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ! 50% ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ – ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Μαρία Θεοδωρίδου

    Για την πορεία της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού ενημέρωσαν η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, εκτοξεύοντας «ΒΟΜΒΑ»!

    Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε η κ. Θεοδωρίδου: “Η αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης σχετικά με τη μείωση των λοιμώξεων είναι της τάξεως του 50% . Είναι ακριβώς το γεγονός που μας έχει απογοητεύσει, ότι δεν μπορεί το εμβόλιο να κτίσει το τείχος και να σταματήσει την μετάδοση. Όμως το 50% είναι κριτήριο, σύμφωνα με τον FDA, χαρακτηρισμού ενός εμβολίου ως αποτελεσματικού”.

    Επομένως, η κα Θεοδωρίδου ανέφερε ότι η αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης του εμβολίου είναι της τάξεως του 50% κι αυτό το 50% είναι αρκετό για να θεωρηθεί αποτελεσματικό το εμβόλιο από τον FDA! Το εμβόλιο δηλαδή κατά 50% ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, αλλά το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, με τον FDA να λέει πως είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο 50% αποτελεσματικό!!!

    Παρόλα αυτά, κι αφού η συλλογή δεδομένων ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ανέφερε στην αρχή της ενημέρωσης η κ. Θεοδωρίδου, υποχρεωνόμαστε με πρόστιμα να κάνουμε όλες αυτές τις δόσεις των εμβολίων.

    Ki αν δεν κάνει κάποιος, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, και την 3η δόση, θεωρείται ανεμβολίαστος.

    Ανέφερε επίσης ότι: «Αυτό που μας έχει απογοητεύσει είναι ότι δεν μπορεί το εμβόλιο να χτίσει το τείχος της ανοσίας και να σταματήσει την μετάδοση. Ενώ το εμβόλιο σύμφωνα με την έρευνα είναι αποτελεσματικό και μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από τον ιό».

    Το εμβόλιο της αποτελεσματικότητας του 50 %!!!!

    Υποπαραλλαγή Όμικρον
    Η κ. Θεοδωρίδου ανέφερε ότι η υποπαραλλαγή Όμικρον ίσως είναι πιο μεταδοτική από την μετάλλαξη «Όμικρον» αλλά δεν αυξάνει τις νοσηλείες και τους θανάτους. Σημείωσε επίσης ότι οι επιστήμονες είναι σκεπτικοί για την χορήγηση της 4ης δόσης και ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να παραχθούν νέα εμβόλια που θα σταματούν την μετάδοση του ιού.

    Προς το παρόν εμβολιαζόμαστε με τα πειραματικά, δηλαδή, μέχρι να κερδηθεί το στοίχημα που έβαλαν οι επιστήμονες.

    «Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αύξηση των δόσεων των αρχικών εμβολίων δεν θα σταματήσει τα νέα στελέχη», υπογράμμισε η κα Θεοδωρίδου.

    Συνεπώς εμβολιαζόμαστε κι ας βγαίνουν συνεχώς νέα στελέχη! Τι ακούμε!

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εμβολια ειναι αυτα που κανει ο ανθρωπος μια φορα στη ζωη του και αποκτα ανοσια σε κατι συγκεκριμενο και δε χρειαζεται να το ξανακανει και εχει εγκριθει μετα απο πολυετη πειραματα σε ινδικα χοιριδια η πιθηκους. Η επαναλαμβανομενη ανα 3 μηνες διαδικασια για την καταπολεμηση ενος γεννετικα τροποποιημνου συναχιου δεν ειναι εμβολιο αλλα γονιδιακη θεραπεια καιστη θεση των ινδικων χοιριδιων και των ποντικιων βρισκονται ανθρωινα ανυποψιαστα πειραματοζωα που δυστυχως ειναι αυτο που λεμε ΄΄ΜΑΖΑ΄΄ και αποτελει το 70+% που δε μπορει να αντιληφθει την πραγματικοτητα!

    2. αφού στην αρχή, στην μέση έλεγαν ψέματα, γιατί να μην λένε κ. τώρα;;; αυτή η ΚΩΛΟΓΡΙΑ τάχα γιατρός τα θέλει όλα κ. την μίζα της για τα πουλημενα ψέματα κ. να μην χαλαστει με το κτήνος που είναι μετοχος φαιζερ.
      ΓΙ αυτό 50% αναποτελεσματική η τρίτη φόλα. => 100%ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΜΌΝΟΝ ΤΑ γραφενια κλπ δηλητηρια

    3. Όλοι αυτοί οι ειδικοί,είναι καθηγητάδες της φακης!!!! Ποιός ξέρει τί αμαρτίες κουβαλάνε πολλοί εξ αυτών κ τους έχουν τοποθετήσει σε αυτές τις θέσεις ώστε να περνάνε όλα αυτά τα φασιστικά μέτρα;

    4. Οξω ακαταδιωχτοι απ τη παραγκα! Αντε καλα κονομησατε εξαφανιστειτε τωρα μπας και γλυτωσετε απο την οργη του λαου! Βαλτε τα μπολια στο πισινο σας και τον πουλον επισης μασκες heavy duty στο κωλο σας γιατι μας εχει παρει η μποχα απο τα “επιστημονικα” σας επιχειρηματα! Καντηλαναφτη προσευχησου γονυπετης μπας και σε συγχωρησει ο Θεος για τις μπουρδες σου!
      Ρε τσιπα δεν εχετε εν ετει 2022 που αποσκοπειτε στην εξαντληση του stock των μπολιων του μπουρδα, στη μιζα, σε υποψηφιο βολευτιλικι?

    5. Zεματισμένη φαίνεται η Θεοδωρίδου γιατί δεν είναι τόσο ασυνείδητη όσο οι άλλοι ντήλερς των εμβολίων. Πάντως σιγά σιγά αναγκάζονται να ομολογήσουν το φιάσκο.

    6. Τα εμβόλια είναι για την αρχική ακίδα του ιού,όχι για τις μεταλλάξεις. Το θέλουν μέσα σε όλους μας,αλλά όχι για τον ιό. Το γιατί είναι το ερώτημα της εποχής.

    7. Η αποτελεσματικότητα βρίσκεται στο 50%, αμέσως όταν ξεκινήσει η αποτελεσματικότητα της 3ης δόσης. Στο τρίμηνο αποδεικνύεται πως είναι σε μονοψήφιο νούμερο, σύμφωνα με τις μελέτες.

    8. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ …

    9. Καθηγηταδες μου εσείς !!!!!!!!!!!! Ούτε για κλητήρες !!!!!!!!!!

    10. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ, ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ. Η ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΗ
      ΣΑΠΙΟΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ
      ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
      ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ
      ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΙ ΔΥΟ
      ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    11. ενωση δικαστων Ελλαδας. εχετε αποδειξει με την σιωπη σας την ενοχη σας για εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας. Ολα στη φορα Ολα μενουν και σας περιμενουν ολους σας

    12. Σίγουρα λένε ψέματα. Αυτοί που σας είπανε για μονοδοσικό και τώρα χωρίς ντροπή λένε για τέταρτη δόση, θα σας πούνε αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων; Ο βασιλακόπουλος μιλάει για πλούσιο λαό που μπορούν οι ηλικιωμένοι να πληρώσουν τα 100 ευρώ χαράτσι. Οι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους! Ξεβρακώθηκαν οι ψεύτες και ο εκβιασμένος λαός ετοιμάζεται για όσα θα ακολουθήσουν! Ο καιρός γαρ εγγύς.

    13. Ε και; Γιατί ανησυχεί ο κόσμος; Έχει και τεταρτη και πεμπτη και έκτη ίσως και περισσότερες δόσεις. Όποτε προς τι η ανησυχία; Απλώς θα πάνε κάθε μήνα να κάνουν από μια ένεση, γιατί εμβόλιο σε τόσες δόσεις δεν υπάρχει. Ούτε υπογράψαμε ποτέ για τα εμβόλια που εχουμε ήδη κάνει η έχουν κάνει τα παιδιά μας. Έχω κάνει στα παιδιά μου το εμβόλιο της ηπατίτιδας, το αγόρασα εγώ από το φαρμακείο και πάλι δεν με έβαλαν να υπογράψω τίποτα. Ο γιατρός το έκανε στα παιδιά μου. Όχι, γιατι μας λένε αρνητές των εμβολίων. Εχουμε κανει όλα τα εμβόλια και εμείς και τα παιδιά μας. Αλλά είπαμε, τα εμβόλια. Όχι αυτό το πράγμα που κανένας δεν ξέρει τι περιέχει.

    14. Εμβόλιο με 50% αποτελεσματικότητα δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας από κανέναν FDA !!! Αμα έχεις τέτοιους ειδικούς μετά λέμε γιατί η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες με θανάτους ανα εκατομμύριο παγκοσμίως!

    Comments are closed.