ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! “ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ” – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΩΝ Ή ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    katsifas-ximara-5

    Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε Αλβανός δημοσιογράφος σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

    Όπως είπε ο Ντρίταν Χίλα, δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής «Αρένα», ο Κασταντίνος Κατσιφάς σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

    Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «360 Μοίρες» όπου ο Χίλα είπε ότι κάποιος από την  Ελληνική Αστυνομία κάλεσε τον Αλβανό Αστυνομικό Διευθυντή, ζητώντας να εκτελέσουν τον Κατσίφα.

    Χίλα: «Δεδομένου ότι το βάρος μας στο ΝΑΤΟ με αυτό της Ελλάδας δεν είναι το ίδιο, ενδιαφερόμαστε για μια πολιτική συνεργασίας.»

    Ζέγι: Συνεχίζει αυτή η συνεργασία;

    Χίλα: «Ξέρεις ότι ο Κατσιφάς σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας που δεν ήθελε να περάσει στην επικράτειά τους, οπότε για αυτό δε διαμαρτύρεται η Ελλάδα. Πήρε τον Αστυνομικό Διευθυντή μας και του είπε, παρακαλώ εκτελέστε τον, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ… καθε χωριο εχει τον ‘τρελο του χωριου’. Απορω… το προβλημα των Ελληνων ειναι ενας αλβανος που τον σκοτωσαν οι αστυνομικοι του κρατους ΤΟΥ;;;; ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ…. μας κυκλωνουν απο παντου μπουρκες…

      1. Άλβανός είσαι και φαίνεσαι, που θα πείς τα ξεχασμένα και παραμελημένα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου Αλβανούς !
        Αποκλείεται ένας Λάκων Δωριεύς να έγραφε κάτι τέτοιο για αδελφούς Δωριείς Ηπειρώτες !
        Δεν έχετε ιδέα τι περάσανε και τι περνάνε εκεί. Πάτε ρε στην Βόρειο ‘Ηπειρο ένα ταξιδάκι, έστω στις Καλοκαιρινές δικακοπές σας και ρωτήστε τα γερόντια εκεί να σας πούνε ιστορίες ή τα ελάχιστα νεαρά παιδιά που θα βρείτε, πλην Εορτών που μαζεύονται όλοι στον τόπο τους (πχ. της Αγίας Παρασκευής).
        Είναι αλβανοί πολίτες (γιατί μαλακιστήκαμε Εθνικά πολλαπλώς), αλλά Ελληνικής καταγωγής και μέλη μειονότητας που θα έπρεπε να προστατεύεται και να είναι αυτόνομη βάσει Διεθνούς Συνθήκης (Πρωτόκολλο της Κέρκυρας).
        Τώρα για τις μπούργκες, όντως μας κυκλώνουν και από την Αλβανία, όπου η οικογένεια Μπινλάντεν έκανε τρελή δουλειά για πολλά χρόνια, εξισλαμίζοντας την Χώρα εκ νέου και πλέον οι Μουσουλμάνοι εκεί αποτελούν την πλειονότητα και αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιό φανατικοί, προς τέρψiν του Τούρκου που ήδη τους χρησιμοποιεί και θα τους χρησιμοποιήσει ακόμα περισσότερο εναντίον μας. Υπ’ όψιν οι Τσάμιδες είναι μουσουλμάνοι.
        https://www.youtube.com/watch?v=wdCo524DNkU

    2. Αλβαναρια ειναι,λενε αυτα που τους βολευει και πετανε την μπαλα στην εξεδρα.

    3. Θα ήθελα πολύ μιά επίσημη διάψευση και διπλωματική διαμαρτυρία κατά της Αλβανίας για εμπλοκή και διασυρμό των Ελληνικών υπηρεσιών, σε ένα έγκλημα.
      Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει ποτέ ?
      Το βαθύ κράτος του Σύριζα το έκανε και το ξέρουν όλοι. Δυστυχώς ο Αλβανός δημοσιογράφος έχει δίκιο. Όπως και μετά, στην κηδεία, που έστελναν στους Αλβανούς λίστες εθνικιστών για να γίνουν λίστες ανεπιθύμητων στα χέρια των Αλβανών.
      Η μάνα του Κατσίφα που νωρίτερα πίστευε καί παίνευε τον Τσίπρα (βάσει δικών της λεγόμενων), τώρα έχει καταλάβει, αλλά είναι αργά για το παλικάρι της.
      Βάλτε την Ελλάδα στην θέση της μάνας του Κατσίφα και θα δείτε που είμαστε και πού οδεύουμε.
      Κούλη, ιδού πεδίο δόξας λαμπρό άν θές και άν έχεις τα κότσια, αλλά πού….

      Είναι απίστευτο, απύθμενο και αστείρευτο το μίσος των κουμουνιστών εναντίον κάθε τι Πατριωτικού. Εμείς οι μαλάκες ξεχάσαμε και συγχωρέσαμε τους κουμουνιστές στο πλαίσιο της Εθνικής ομοψυχίας και συναδέλφωσης. Εκείνοι ΠΟΤΕ !!!
      Τώρα λουζόμαστε τα αποτελέσματα του τραγικού μας λάθους. Εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώσαμε χωρίς συμμοριτοπολεμικό δηλητήριο. Δεν τους μάθαμε την Αλήθεια για το τί έγινε τότε ή πιό πρίν (1912-1922) και πιό μετά, πχ. Πολυτεχνείο. Τα αφήσαμε τυφλά και γυμνά απέναντι στα τσακάλια και τις ύαινες. Γιατί αυτό ακριβώς είναι τα κομούνια. Κατά μόνας είναι δειλοί και άν τους ακουμπίσεις αρχίζουν τις κραυγές περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ π@παριές. Μόλις μαζευτεί το κοπάδι, αρχίζουν να ουρλιάζουν και να ορμούν κόβωντας σάρκες από τα θύματά τους ενώ αυτά είναι ακόμα ζωντανά…
      Αυτό που συμβόλιζε ο Κατσίφας τους τρόμαζε, όπως και τους Αλβανούς. Η συνθήκη αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου ισχύει ακόμα, αλλά την αφήνουνε σε ύπνωση όλα αυτά τα χρόνια. Βλέπετε δεν μπορεί να καταργηθεί, αλλά μπορεί να μείνει σε αδράνεια βολικά για τους Αλβανούς και τους ανθέλληνες, μέχρι να μην υπάρχουν εκεί Έλληνες πιά. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζεται σε αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού της Ηπείρου όλα αυτά τα χρόνια.
      Και όσα λέγονται ότι την ανταλλάξαμε με τα Δωδεκάνησα, είναι μπούρδες. Παρα τρίχα δεν θα είχαμε ούτε και τα Δωδεκάνησα. Τα χρωστάμε στον Τσιγάντε και τον Ιερό Λόχο. Ο Τσιγάντες τότε, ήρθε σε ανοικτή σύγκρουση με τον Σκόμπι ο οποίος ήθελε τον Ιερό Λόχο να συνεχίσει το κυνήγι των υποχωρούντων Γερμανών πρός Γιουγκοσλαβία, αφήνοντας τα Δωδεκάνησα στα χέρια των Ιταλικών και Γερμανικών φρουρών κατ’ εντολήν Αγγλίας, ώς δώρο – λεία των Τούρκων για να έμπαιναν ξαφνικά στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων. Ευτυχώς για μάς ο Τσιγάντες αντέδρασε και αποβίβασε δυνάμεις του Ιερού Λόχου στα Δωδεκάνησα, απελευθερώνοντάς τα.
      Όλα τα ανωτέρω είναι τεκμηριωμένα και Ιστορική αλήθεια. Ψάξτε το.
      Είμαστε πάντα προδωμένοι, διότι ποτέ δεν μονιάζουμε.
      Δεν μας σέβονται, γιατί πρώτα εμείς δεν σεβόμαστε τον Θεό, την Χώρα, την Ιστορία, τους Συνανθρώπους και τους εαυτούς μας.
      Πλέον τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ, θα χαθούμε.
      ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    4. Η ελληνικη αστυνομια πρεπει να λαβει θεση.
      Η σιωπη ειναι ενοχη.

    5. Αν αυτο ειναι αληθεια ειναι παρα πολυ σοβαρη κατηγορια και σημαινει οτι κατι δεν παει καλα στο Ελληνικο κρατος!!!!!!!! Αυτο θελει ψαξιμο!!!!!!!!! Βεβαια οτι κατι δεν παει καλα, φαινεται και απο την πολιτικη που ακολουθηται με το λαθρομεταναστευτικο, αλλα αν αυτο που ειπε ο Αλβανος δημοσιογραφος ειναι αληθεια, τοτε κατι δεν παει καλα στην νιοστη!!!!!!!!!!!

    6. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ……………………ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ….ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ……………..

    7. τ μουνι της μανας σας πουτανας γιοι αλβανοι κατουρησαμε φυτρωσατε κ κανετε κ μαγκιες αρχιδακια αλλα οταν νικησατε την ελλαδα στο ποδοσφαιρο κ βγηκατε στην ομονοια να πανηγυρισετε φαγατε ξυλο κ πουτσα παλιογαμιολες

    8. Ναι μαλιστα και αυτος σαν καλος υποτακτικος δολοφονος εδωσε την εντολη της δολοφονιας του.
      Αλλα τι αλλο να γραψω υπαρχουν ανωνυμοι, δηθεν Ελληνες και χειροκροτουν το συμβαν.
      Σε σχολια εφημεριδων, η σαπιλα εφτασε στο γονατο.

    9. Δεν είναι ψέματα έτσι και αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον των Ελλήνων.Για αυτό το λόγο δεν στείλανε ούτε συλλυπητήρια στην οικογένεια Κατσιφά.

    10. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΎΝΕ ΨΈΜΜΑΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ; ΕΔΏ ΜΑΣ ΦΈΡΝΟΥΝ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΜΎΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΝΏ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ ΣΎΜΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΝΕ. ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ; ΕΊΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΈΚΛΑ ΣΤΑ 4 ΚΥΡΙΩΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΟ ΞΈΡΑΜΕ.

    11. Τοτε να κατσουν στο σκαμνι και ολοι οι μασωνοι τις Ελληνικης αστυνομιας που εμπλεκονται ηρθε η ωρα του Λογαριας μου να βγουν ολα τα ονοματα αρκετα με τους εγχωριους εφιαλτες!!!!!!

    12. Όταν αυτή η χώρα κυβερνιέται απο ανθέλληνες, προδότες, που καυχόνται για την μασονική, σιωνιστική, εβραϊκή καταγωγή τους, δημόσια, με κάθε τους δήλωση, με κάθε τους πράξη, φορώντας και μάλιστα εκδηλωτικά γι’ αυτό τον σκοπό τα κατάλληλα δηλωτικά αντικείμενα , φέρνοντας αυτόν τον λαό, σε αυτή την κατάντια με σχέδιο, φροντίζοντας όχι για να μεγαλώσει η Ελλάδα και να επιστρέψουν οι αλύτρωτες πατρίδες στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα, αλλά για να γίνει όσο πιο μικρότερη γίνεται, τότε τέτοιες δηλώσεις, δεν θα πρέπει να μην λαμβάνονται υπόψη.
      Βλέπουμε άλλωστε ότι σήμερα ζούμε σε μία υπερχούντα.
      Το κράτος, οι θεσμοί, τα μέσα, τα σώματα ασφαλείας, αντί να προστατεύουν το Έθνος, τον λαό και να δουλεύουν για την ευημερία του, φέρονται κατά του και υπέρ σε κάθε εγκληματία, τρομοκράτη, δολοφόνο, εκβιαστή, κλέφτη, λωποδύτη, φανατισμένου που είναι η μειοψηφία, αδιαφορώντας πλήρως για τα ανθρώπινα δικαιώματα της πλειοψηφίας και το θλιβερότερο όλων ,αυτό τον λαό, να τον έχουν μεταλλάξει απο Ελληνικό σε Ελληνόφωνο που δέχεται κάθε βασανιστήριο και κάθε εξευτελισμό, χωρίς να αντιδρά, περιμένοντας αργά και βασανιστικά το άδοξο τέλος του.
      Συνέλληνες, πάρτε το είδηση!
      Είμαστε τα πρόθυρα ενός πολέμου. Θα πρέπει να επαναστατήσουμε και να πολεμήσουμε, αν θέλουμε να έχουν μέλλον τα παιδιά μας και να λεγόμαστε άξιοι απόγονοι των ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ προγόνων μας.
      Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, μόνο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ!

    13. Ας μη ξεχνάμε ότι η Ελληνική Αστυνομία μετά θάνατον έβγαλε τον Κατσιφα έμπορο ναρκωτικών.

    14. Οι μασόνοι, σιωνιστές, εβραϊοι ανθέλληνες πολιτικοί , αντί να κοιτάξουν η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά τα χαμένα της εδάφη και να προστατεύσουν τον Ελληνικό πληθυσμό αυτών, έχει εντολή, όχι μόνο να τα προσαρτήσει και να τα προστατεύσει, αλλά και να αφαιρέσει και άλλα εδάφη της πατρίδος μας, δίνοντας τα σε εχθρούς μας, αποδεκατίζοντας και δολοφονώντας την πλειοψηφία του Ελληνισμού πλέον στην κοιτίδα του, με ημεδαπούς και αλλοδαπούς πράκτορες, εγκληματίες, δήμιους του.
      Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα «πολύ ωραία» , ο Ελληνόφωνος σημερινός, ψεκασμένος λαός, φοβάται μην οι εγχώριοι ή οι αλλοδαποί σιωνιστές, μασόνοι, εβραίοι, πράκτορες τους φορέσουν την ταμπέλα του ρατσιστή,φασίστα, νεοναζί και ακροδεξιού, υπομένοντας πειθήνια κάθε εξευτελισμό, κάθε βασανιστήριο, κάθε ταπείνωση, κάθε εξοντωτική μέθοδο, περιμένοντας , αδικαιολόγητα – που ούτε και η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να το εξηγήσει, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά – το τέλος του, γιατί το έγκλημα του ήταν, να είναι απόγονος των ΗΡΩΩΝ Ελλήνων και Ορθόδοξος Χριστιανός.

    15. Εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να το ελέγξετε. Εάν είναι αλήθεια τότε η κατάσταση ξέφυγε τελείως . Εγώ πιστεύω τον Αλβανό δημοσιογράφο και όχι την όποια Ελληνική διοίκηση. Πραγματικά το Ελληνικό ‘’κράτος’’ φέρεται ανθελληνικά στους ίδιους τους πολίτες του. Ο Βελόπουλος είχε δίκιο .

    16. Τσίπρας,κοτζιάς,ανδρικόπουλος,παπακώστα,γεροβασίλη.καλό κρέμασμα ανώμαλοι,παιδόφιλοι,αλκοολικοί..
      ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ…

      1. Κι άλλους κι άλλους….

    Comments are closed.