ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ”!!! Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! “ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ;” – ΕΦΡΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    4cbb6fe5-e947-49c6-b775-db4bc57a4bd3

    Ο αρτοποιός Μιχάλης Σέκας που ήταν καλεσμένος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ περιέγραψε το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει επαγγελματίες και καταναλωτές με την τιμή του αλευριού να έχει αυξηθεί κατά 100% και την τιμή του ψωμιού να είναι στα ύψη.
    Όπως κατήγγειλε η τιμή του ψωμιού πήγε στο 1 ευρώ από 0,80 λεπτά και θα έπρεπε σύμφωνα με την έκρηξη στην τιμή του αλευριού να πάει στο 1,30 αλλά αυτό δεν είναι εφικτό καθώς «ο κόσμος δεν θα μπορεί να αγοράσει ψωμί και θα κλείσω».

    Αφού πρώτα επιχείρησε να αμφισβητήσει τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για μείωση κατανάλωσης των βασικών αγαθών από τον κόσμο, επικαλούμενος την έξοδο του Πάσχα, στη συνέχεια ανέλαβε την επίθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης, που θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή σημειώνοντας ότι η τιμή της πρώτης ύλης, του σιταριού, έχει υπερτετραπλασιαστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

    «Το σιτάρι δεν είναι εγχωρίως παραγόμενο προϊόν παρά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει και τους φούρνους με την επιδότηση του ρεύματος.

    Στην πρόταση των αρτοποιών να επιδοτηθούν οι εισαγωγείς για να φτάνει φθηνότερη η πρώτη ύλη σε αυτούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Να τους δώσουμε λεφτά δηλαδή; να επιδοτήσουμε το ρεύμα, το σιτάρι και πόσα ακόμα αγαθά ακόμα. Αντιλαμβάνεστε ότι για να γίνει αυτό χρειάζονται άπειρα χρήματα; Έχουμε άπειρα χρήματα;».

    Για να συνεχίσει σε υψηλότερο τόνο: «Εσάς αυτή η κυβέρνηση δεν σας έχει στηρίξει; Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σας έχει στηρίξει, που φωνάζετε τόση ώρα;».

    ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ: «Φωνάζω; Φωνάζω γιατί με πνίγει το δίκιο μου».

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν σας πνίγει κανένα δίκιο. Είπατε ότι δεν κάνουμε ελέγχους στους μεγάλους… Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Αρα δεν σας πνίγει κανένα δίκιο και σας έχουμε στηρίξει, η ομοσπονδία τέσσερις φορές. Εδώ έχουμε πόλεμο…».

    Α: «Όπως επιδοτήσατε το ρεύμα να επιδοτήσετε και το στάρι».

    Γ: «Η επιδότηση του ρεύματος θα φτάσει στον φούρνο…»

    Α: «Θα… φτάσει. Για ποιον λόγο ξέφυγε η κατάσταση κ. Γεωργιάδη;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Όταν κατάλαβα το τι τσαρλατανομαρία κολοτουμπιαδα ήτανε, εκεί στην εθνικής αντιστάσεως που πήγενα και τον άκουγα, που άλλα έλεγε και άλλα πήγε και ψήφισε (που αν υπήρχε δημοκρατία θα τον είχα κλείσει μέσα για εξαπάτηση και απάτη) και πήρα και άλλους στον λαιμό μου, ναι, την εποχή που ο Χαντζη….παρας έλεγε ειρωνικά “σιγά μην φέρω στο κανάλι και τον Άδωνη”. Μόλις τον κατάλαβα άρχισα και έγραφα, φώναζα όπου έβρισκα για το τι φυντάνι ήταν! Ακούσατε τίποτα; Μετά βγήκε με 40,50, 60 χιλιάδες δεν θυμάμαι ακριβώς ψήφους! Τώρα πόσοι από δαύτους κλαίνε; Το αξίζουν, αλλά μαζί και εμείς οι υπόλοιποι,

    2. «Αφήστε τους να φάνε τούρτα», είπε κάποιος μια φορά. Όλοι ξέρουμε τι της συνέβη.

    3. Τα σκατά έχουν μεγαλύτερη αξία από τον τιποτένιο Άδωνι

    4. Λάθος τίτλος άρθρου… ο σωστός τίτλος είναι «Κυβέρνηση Νεφελίμ!». Δεν έχουν συναίσθηση για τπτ στην κοινωνία δε τους ενδιαφέρει τπτ ζούνε σε έναν άλλον κόσμο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!

    5. Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ” ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ”!!! ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ!!! “ΞΕ-ΜΠΕΡΔΕΨΟΥ”!!!

    6. Να ητανε μονο το ψωμι…εδω καιγεται ο κοσμος δεν ξερω αν η κυβερνηση το εχει παρει χαμπαρι ας κανουνε μια βολτα απο καμια λαικη να δουνε τα χαλια μας και λιγα προιοντα και πολλη ακριβα.
      Το μονο φτηνο που βρηκα 0.80 ευρο το κιλο ητανε πορτοκαλια και ομως ακομα υπαρχουνε!….

    7. Τραγικό το λάθος του φούρναρη. Θα έπρεπε να πει, όπως επιδοτησατε τον πόλεμο, να επιδοτήσετε και το στάρι.

    8. Η μόνη τιμωρία ειναι στην κάλπη.Αλλα το έργο το έχουμε ξαναδεί.Ξανά τα ίδια και τα ίδια.Ουτε την ψήφο του δεν πρεπει να βρεί ο συγκεκριμένος.Ξυπνάτε πατριωτικά κόμματα να ψηφίζετε!!!

    9. Κομματόσκυλα τελείως. Η κυβέρνηση από τη τσέπη της τα βγάζει τα λεφτά; Το λαό χρεώνει και χρεοκοπεί.

    10. Καταλάβατε τώρα τι συμβαίνει σε μια χώρα όταν εκτελεί εντολές από έξω(Ε.Ε., U.S.A ) σε θέματα αγροτικής και ενεργειακής πολιτικής και όταν πάνε τα πρόβατα και τους ψηφίζουν μια ζωή.
      Και ακόμα δεν ήρθαν τα χειρότερα.

    11. Απειρα λεφτα υπαρχουν μονο στο δικο σου πορτοφολι .Αυτα τα απειρα κλεψιμαιικα που εχεις θα σου γινουν απειρες κλωτσιες,μπουνιες στα μουτρα σου που εχεις και το θρασος να μιλας.Ντροπη σου.Απανω σου θα ξεσπασουν ολα.Υπαρχει ρε και η Ινδια που εχει μεγαλο αποθεμα απο αλευρα γιατι δεν τα φερνετε ;; Η κοροιδια στο μεγαλειο !

    12. Να ΑΓΙΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΊΑ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΕΤΩΣΕ! ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΤΟΥ ΡΊΞΕ!

    13. Κοίτα κατακαημενε ραγιαδοπιθηκε τι έχεις βάλει στην βουλή να σε εκπρωσοπει!!!!! Είσαι γελοίος και ξευτιλισμενος.καμια σωτηρία με την Μαλακια που σε δέρνει!!!! Αισχος και ντροπή!!!!! Πρέπει να αλλάξει άρδην όλο το πολιτικό σύστημα.Μετρηθηκαν ζυγιστικαν και βγήκανε λιποβαροι. Άχρηστοι ανίκανοι και ανεπαγγελτοι!!!!! Ούτε σε δύο γαϊδούρια άχυρο δεν μπορούν να μοιράσουν!!!!!!

    14. Ο Γεωργιάδης αγόρασε καινούργιο σπίτι με τα κλεμμένα της novartis

    15. Εδώ η άλλη η Μπακογιάννη στο κανάλι της έβρισε όλους τους Έλληνες και τα νοικοκυριά της Ελλάδος που πάλι καλά οι άνθρωποι είναι ζωντανοί από τόσα μνημόνια και καταστροφές που τους επέβαλαν οι Ναζί της Γερμανίας και τους είπε και ψεκασμενους και Ρωσολαγνους από πάνω.Τους είπε ανικοκοιρευτους ποια η Μπακογιάννη που αν την βάλεις στο τραπέζι σου θα ψάχνεις να βρεις το τζατζίκι και τη μαγιονέζα από το τραπέζι .Που με το ένα σου δίνουν το χέρι κ με το άλλο σου κλέβουν το πορτοφόλι. Οι χρυσοχέρα με τα αρχαία σεμεδακια!

    16. Ο Σπυρίδων Γεωργιάδης, κατά κόσμον Άδωνις, μου θυμίζει τον Ιζνογκούντ (Is no good), για όσους θυμούνται αυτό το κόμιξ. Έχει …στόχους ο ανωτέρω, δηλ. θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, γι’ αυτό τα κάνει όλα αυτά και γλύφει εκεί, που έφτυνε. Ο νοών νοήτω.

    17. Κουλα να χαιρεσαι το τσοπανοσκυλο που κανει το μαυρο ασπρο! Δεν κυβερνιεται μια χωρα ετσι! Μαλλον εκτος απο δοσιλογος των Ναζι ησουνα και βαλτος να καταστρεψεις τη ΝΔ του Καραμανλη για να επιφερεις το πληρες χαος που επωφελουνται τα αμερικλανακια και τα ρετζιπακια της γειτονος!
      Κανε ενα συνεδριο του κομματος κι αντε απο κει περα πουρθες με τις….υπουργαρες σου του Καρατζαφυρερ!
      Ενας Νεοδημοκρατης.

    18. Βγήκε ο μ@λ@κ@ς και μίλησε πάλι και πάλι μ@λ@κιες είπε, άπειρα λεφτά για εσάς έχετε όμως, τζαμπατζή… θα ανοίξει το κουτάκι με τις κλωτσιές κάποια στιγμή, και δεν θα έχεις τους μπάτσους να σου κάνουν κού πε πε μπουμπούκο. Τελευταίας κατηγορίας (άντρα).

    19. Ε, αφού βρίσκει και τα λέει…
      Αν ήταν σε χώρα όντως Δυτική, όπως η Γαλλία ή το Βέλγιο ή η Μεγάλη Βρετανία, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΎΣΕ να αρθρώσει τέτοιες κουβέντες προς τους Πολίτες, ούτε που να το σκεφτεί. Κι αν τυχόν τρελαινόταν και τις έλεγε, την άλλη μέρα το πρωί θα υπέβαλε την παραίτησή του. Αυτή είναι η Δύση: έχει σεβασμό στο πρόσωπο του καθενός και οι Δυτικοί ΔΕΝ δέχονται προσβολές. Αυτό, για τον ίδιο και τη συνομοταξία του, επειδή κι άλλοι απ’ αυτούς έχουν αρχίσει να μας βρίζουν…

    20. Δηλαδή τη θέλουν οι φούρναρης να αγοράζω θφινα κ να πουλάει ακριβά ολλοι στην Ελλάδα θέλουν άμεσες λύσεις αυτό δεν γίνετε ολλα πρέπει να υπάρχη το μέτρο αλλά όλοι οι έμποροι κάνουν άμεσες αύξησης χωρίς να προειδοπουν τον κόσμο τότε ασ πληροσουν της αύξησης από την Τσέπει τους

      1. Αμάν ρε κουρδιστό πορτοκάλι, μας ξεκούρδισες εντελώς τον εγκέφαλο με την ανορθογραφία σου.

    21. Φαίνεται η κατάμαυρη μπογιά που βάφει το μαλλί του, του έκαψε τον εγκέφαλο. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι συλλογισμοί του.

    22. Το μαύρο έχει να πέσει σύννεφο και το ξέρουν πολύ καλά …

      1. παιδια μην ξαχνατε οτι ο κοσμος ξεχναει ευκολα και μετα παει και ξαναψηφιζει τα ιδια βοθρολυματα

    23. Αυτός ο προκλητικός Υπουργός, που παίζει το μεγάλο ταλέντο και στην πραγματικότητα είναι ένα απόλυτο μηδενικό με μοναδικό ρόλο την στήριξη των ολιγαρχών (και χωρίς ντροπή μάλιστα) δεν πρέπει να πάρει ούτε μία ψήφο στις επόμενες εκλογές. Να μην δει ξανά Βουλή. Διαφορετικά μην κλαίτε για όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Με αυτά που ξεφουρνίζει αμφιβάλω πλέον και για το IQ του.

    24. Εφόσον ψηφίζονται τέτοια άτομα, καλά μας κάνουν

    25. Απατος στην επόμενες καλπες…..θα παει ο
      γεωργιάδης .Τα κορόιδα τελείωσαν…
      Αλλά ματσωμενος για 10 γενιές…
      Κρίμα ……Ήταν λαϊκό παιδί….
      Πώς έγινες έτσι ρε??
      Ντροπή σου…
      Κουνάς και το δάκτυλο…
      Μας καταστρέψετε…ξεφτιλες
      ΜΑΣ βρίζετε κιόλας παλιό αλη τες που αντί να σας ξεσκισουμε σας ανεχόμαστε..

    26. ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΝΩΛΙΔΗ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΖΑΕΦ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΛΕΟΝ.

      1. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΔΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΛΕ.

    27. Ψήφισε τα μνημόνια των πρεσπών όπως είπες. Γιατί σε λίγο πέφτετε και δεν θα προλάβετε. Μας λέτε ψεκασμένους και αντιεμβολιαστές εσείς που είστε με τον ζελένσκι, τον ζάεφ και τον μπουρλά!

    28. παπάρια γόνδολες..η επιδότηση δεν φτανει ποτέ στον καταναλωτή αφου εχετε βάλει πανω μας
      Λατση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίο, Περιστέρη

    29. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ

    Comments are closed.