ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ… ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! Γ@ΦΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ – ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΩΛΟΔ@ΧΤΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ… – Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    βφφβ

    Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις Αρχές της Λαμίας, μετά από την ανάρτηση ενός βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok, που δείχνει γ@φτους να χορεύουν σε καπό περιπολικού της Τροχαίας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ένας αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαίο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

    Τότε, οι νεαροί τσιγγάνοι βρήκαν την ευκαιρία, ανέβηκαν με θράσος στο καπό του περιπολικού, άρχισαν να χορεύουν και να ποζάρουν προκλητικά και στην συνέχεια το ανήρτησαν στην δημοφιλή πλατφόρμα. Το βίντεο αυτό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, που ταυτοποίησε τους άνδρες και τους αναζητεί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι τους είναι γνώριμοι των Αρχών.

    Διαβάστε την απάντηση της Αστυνομίας για το απίστευτο περιστατικό:

    Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό με τους γ@φτους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Οι ανθρωποι νομοθετουν για να δημιουργουν σκλαβους. Η ελευθερια της ζωικης υπαρξης δεν χρειαζεται νομους παρα μονο νουμοσυνη. Η πολιτικη δεν αξιζει φραγκο. Ειναι μια τακτικη για αναλωσιμους ηλιθιους και ανοητες μαζες. Γιαυτο οι ελληνες καταντησαν σκλαβοι. Οι γυφτοι ανηκουν στην ζωικη ελευθερια δεν αναγνωριζουν νομους, αρχες, η κρατος. Ειναι απογονοι τουρκοαιγυπτιων ο δευτερος εχθρος της ελλαδας μετα την οθωμανικη αυτοκρατορια..

    2. Τους πιάσανε σήμερα .. .Και τι έγινε αύριο παλι εξω

    3. Επίδομα θέρμανσης παίρνουν τα γυμνά αγόρια;

    4. Πολλή λογοκρισία πέφτει στα τεκμηριωμένα σχόλια. Περνάνε τα ανορθόγραφα και οι αρλούμπες της Ελλιας και αυτά που δεν έχουν ύβρεις και προσβολές κόβονται. Κρίμα, γιατί πίστευα ότι μακελειό και λογοκρισία είναι ανύπαρκτη έννοια. Σας χαιρετώ και καλή τύχη σε ότι κάνετε. Κόψτε το κι αυτό το σχόλιο, εσείς χάνετε έναν αναγνώστη της εφημερίδας και της ιστοσελίδας. Άντε γεια.

    5. Πολύ καλό το σχόλιο περί λογοκρισίας αγαπητέ George!!!
      Καλώς πράττεις, το ίδιο ακριβώς κι εγώ…..
      Ας μείνουν με την κυρά Ελλια που μασάει φύλλα δάφνης και τους λοιπούς…..
      Υ.Γ.
      Κι αυτό αν δεν το δημοσιεύσουν όπως τα παλαιότερα μου…..αδιαφορώ ποσώς και αμετακλητως……

    6. Σας έβαλα ένα ευπρεπές σχόλιο χωρίς ύβρεις και δεν το αναρτήσατε ενώ αναρτάτε σχόλια σε μορφή οχετού.Επειδή το έχετε ξανακάνει δέν ξανασχολιάζω στό σάιτ σας και δεν θα το ξαναδιαβάσω.

    7. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΟΛΥΒΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ…

    8. Οτι θελουμε τους κανουμε εκει στη Λαμία. Οι δήμαρχοί μας να ειναι καλά.

    9. Ε και τι έγινε μωρέ χορέψαν οι μάγκες δεν έκαναν έγκλημα

    10. …..ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ….ΣΟΚΕΡΕ!!!….

    11. Εννοειται πως οι γυφτοι θα ναι παντα πανω απο το νομο σε αυτο το κωλοκρατος

    12. Είμαστε Νο1 στην ΕΕ στην αναλογία αστυνομικών ανά 100.000 κατοίκους.
      Αποστόλη της αστυνομίας στην Ελλάδα είναι:
      1. να προστατεύει τους πολιτικούς, γιατί όλοι θέλουν να τους δείρουν
      2. να προστατεύουν τους πλούσιους από τους φτωχούς
      3. να κινείται σαν σαλιγκάρι αν υπάρχει καταγγελία εναντίον δημοσίου υπαλλήλου, πολιτικού(ακόμη και πρώην) ή πλούσιου
      4. να κλείνουν 100 υποθέσεις για ένα τύπο εγκλήματος, φορτώνοντας τα πάντα σε έναν που το έκανε μια φορά ή υποψιάζονται ότι το έκανε
      5. να κάνει μαγκιές(πρόστιμα, δακρυγόνα, ξύλο) όπου τους παίρνει, όπως γυναίκες, μεμονωμένα άτομα, ειρηνικούς διαδηλωτές με τις οικογένειες τους για εθνικά θέματα…
      6. να φεύγουν σαν τους λαγούς όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν ρομά σε ομάδες , παράνομους μετανάστες σε ομάδες, χούλιγκαν, αναρχικούς με μολότοφ…
      7. τελευταία τους έχουν βάλει να φωνάζουν στον κόσμο: “φύγετε από την πλατεία, κολλάει ιός”, “φύγετε από το χωριό, θα το αφήσουμε να καεί”, “φύγετε από τον δρόμο γιατί πλημμύρησε, χιόνισε, κάηκε…”

    13. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

      1. ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      2. Μπουρδελ@ η Ελλάς! Η χώρα των αριστερών των κ@λ@γυφτων των λαθρομεταναστών, η τουαλέτα της Ευρώπης! Τέτοιοι είμαστε!

      3. Γυφτοι,σκατα και εμετος.γελοιοι βοθροι.κατσαριδες που θελουν πατημα.ζυγωνει η ωρα…..κατι ερχεται και θα περασουν καλα.ηδη αχνοφαινεται.

    14. ΕΛΛΑΣ 2022
      Ένα χρεωκοπημένοι μπορντελο που έχει το θράσος και αποκαλείται ευρωπαϊκό…

    Comments are closed.