ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Σ.ΤΣΙΟΡΔΑΣ – 94 ΑΚΟΜΗ – 15 ΝΕΚΡΟΙ – ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΑ 57 ΕΤΗ – ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ επί 2 – ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras

    Ανακοινώνονται 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

    Ανακοινώνονται 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, όπως ενημέρωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

    Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 624.
    Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.
    124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι.
    Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.

    Οι συμπολίτες μας που έχουν καταλήξει από το νέο ιό είναι 15.

    14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
    Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες.

    Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη.

    Τέλος, 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ειστε γελοιοι συνωμοσιολογοι εσεις που σχολιαζετε . Ειστε εσεις που κανετε βολτες στις παραλιες και τα βουνα πατε στο Λουτρακι και στην Πατρα για καρναβαλι και οταν θα κλασετε μεντες απο το 37,1 η απο βηχα που πιθανον θα προερχεται απο αλλεργια θα παρακαλατε να σας δεχθει το νοσοκομειο .Ζωα ε ζωα

      1. Κάνε λίγο μπε εσύ.Κάθε χρόνο πεθαίνουν χιλιάδες από γρίπη,γιατί τότε δεν μπαίνουμε σε καραντίνα κάθε χρόνο?Θυμάσαι τον Η1Ν1,που σου έλεγαν ότι ”95χρονος καρκινοπαθής,νεφροπαθής,καρδιοπαθής και όλα τα -παθής πέθανε από τον Η1Ν1?”Θυμάσαι που εκατομμύρια εμβόλια για αυτόν τον δήθεν φονικό ίο,που αν δεν τα κάναμε θα πεθαίναμε!!!!,κατέληξαν στα σκουπίδια?Αυτοί που πεθαίνουν και είναι στα νοσοκομεία,έχεις δει τις εξετάσεις τους να λένε ότι όντως είναι στο νοσοκομείο από τον κοροναϊο ή απλά όποιος μπαίνει για μία απλή εξέταση π.χ.,καταγράφεται σαν δήθεν κρούσμα?
        Οι λόγοι που γίνονται όλα αυτά είναι άλλοι και όχι επειδή μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας,ψάξου λίγο,σκέψου λίγο….μέχρι τότε,άκου τον χατζηνικόλα και τον sakis να σου λένε,μένουμε σπίτι.Δεν έχεις ατομικά δικαιώματα,amazing?!

    2. Ερώτηση: Αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τον COVid ή με τον COVid. Το ότι υπάρχει κανείς δεν το αμφισβητεί. Τι ότι είναι αυτή η πανώλη που λένε, το πιστεύουν μόνο όσοι βλέπουν πρωϊνάδικα και πιστεύουν τιε ειδήσεις του ΣΚΑΙ. Αν υπήρχε αυτός ο Αρμαγεδών που περγράφουν στην Ιταλία (που είναι και η χειρότερη περίπτωση) θα έπρεπε οι ημερήσιοι θάνατοι να είχαν ξεπεράσει το ημερήσιο μέσο όρο των προηγούμενων ετών. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Απλώς βαφτίζουν κάθε θάνατο θάνατο από covid

    3. Ο τύποι περνούν εντολές από ξενα κέντρα.
      Εδώ γίνεται καταπάτηση των ανθρωπίνων διακαιωματων. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Εποικίζουν τη χώρα. Με λαθραίους. Και εμάς μας έχουν εγκλωβίσει στα σπίτια μας, σαν τα ποντίκια.

    4. Μαλακίες.Σημερα 300 της Βουλής δεν αρρωσταινουν ποτέ

    5. Βάλανε ένα μπούφο να κάνει περιγραφή του προβλήματος και ευχολόγια και όλοι οι άλλοι είναι εξαφανισμένοι.
      Όλη η κυβέρνηση μαζί με τον Μητσοτάκη εξαφανισμένοι.
      Τώρα θα κάνουν συσκέψεις πως θα τα κονομίσουν με νέα φάρμακα εμβόλια αλά Novardis.

    6. Ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν από πριν διασωληνωμενοι???
      Δεν λέω ότι δεν υπάρχει ιός..αλλά τα πράγματα βρωμάνε πολύ .. έχουνε βγάλει έναν εκει να βγαίνει και να είναι σαν το ατονο η δύναμη της τηλεόρασης και.η γλώσσα του σώματος του για μένα Λέει ψέματα …μακάρι στο τέλος να διαψευστω η κατάσταση οδηγείτε αλλού…λες και δεν υπήρχε κόσμος στη ΜΕΘ πριν τον ιό…..ας πάρουμε όλοι τη χούντα τώρα και να ηρεμήσουμε..μακάρι να διαψευστω ..σήμερα αδειάζει από Ραφήνα λαθρομεταναστες. Θα πάρουνε μια.ηρεμη πόλη καθαρη(Αθήνα) και θα νομίζουν ότι όλα είναι καλά.να είχανε πάρει μέτρα νωρίτερα ο στρατός δεν πήγε τυχαία στον Έβρο θα τα δούμε στη πορεία…χούντα

    7. Αυτή η κυβέρνηση είναι καταραμένη δεν εξηγείται αλλιώς.

    Comments are closed.