“ΚΟΡΟΪΔΟ” ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ: ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΫΛΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ WI-FI ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΞ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    loux ok

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του νέου κλειστού κέντρο αλλοδαπών στη Σάμο στη θέση Ζερβού κοντά στο Βαθύ, όπου μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί 180 οικίσκοι

    Ο κάθε οικίσκος είναι εμβαδού 24 τετραγωνικών και έχει δύο υπνοδωμάτια, μια μικρή κουζίνα και τουαλέτα. Ο χώρος θα κλιματίζεται ενώ θα προσφέρει δωρεάν wifi και δωρεάν καθημερινή σίτιση.

    Συπολογίστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς αν όχι όλοι λαμβάνουν και χρηματικό επίδομα κάθε μήνα!

    Δείτε στο βίντεο του ΣΚΑΙ τι περιέχουν οι καμπίνες που θα φιλοξενήσουν τους λ@θρομετανάστες, υπολογίστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς

    Όπως σε όλες τις δομές τέτοιου τύπου, το κέντρο θα είναι περιφραγμένο με διπλό ψηλό φράχτη. Δικαίωμα να βγαίνουν έξω με ειδική κάρτα θα έχουν όσοι δεν είναι παραβατικοί, προς επιστροφή ή νεοεισερχόμενοι.

    Στο κλειστό κέντρο, προβλέπεται η κατασκευή τζαμιού. Έτοιμο είναι επίσης το κτίριο όπου θα στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, αλλά και τα ιατρεία.

    Όποιες ελληνικές επιχειρήσεις βρίσκονται στην περιοχή, πρέπει να απομακρυνθούν, μέχρι το τέλος του μήνα.

    Η νέα κλειστή δομή στη θέση Ζερβού απέχει περίπου 7 χλμ από το Βαθύ, όπου βρίσκεται το αρχικό hot spot. Η δομή φιλοξενεί υπεράριθμο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, που έχουν στήσει αυτοσχέδια καταλύματα στην πλαγιά του βουνού. Αποχέτευση και τρεχούμενο νερό δεν υπάρχει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Eιναι απλά παιδιά… Παιδιά που πεινάνε.Τα δικά μας παιδιά ρε πουστηδες Μασονοι δεν πεινάνε;

    2. Στη νεώτερη ιστορία της χώρας, μόνο δύο κυβερνώντες και ταυτόχρονα στρατιωτικοί που ακόμη και μέχρι σήμερα έχουν τη ταμπέλα του φασίστα, έκαναν κάτι για την χώρα τους και τους αναξιοπαθούντες. Ο Ιωάννης Μεταξάς που δεν πλήρωνε τα εξωτερικά δάνεια διότι η χώρα ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που διέγραψε τα ιδιωτικά χρέη. Για κάποιο περίεργο λόγο και αντίθετα ακόμη και με το μικρο-συμφέρον του ο νεογραικύλος, επιλέγει κάτι κυβερνήσεις έρμαια των τραπεζών, των ΜΚΟ, των διεθνιστών, των άθεων, των απάτρηδων που κυριολεκτικά τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ακόμη τα παλαμάκια στο αεροδρόμιο για τον “εθνάρχη” τα ακούμε οι πατριώτες που είχαμε μόνο ένα ηγέτη που μέχρι τέλους, μόνο την Ελλάδα είχε στην καρδιά του. Οι του δημοκρατικού τόξου, τουμπεκί και κανένα έλεος. Τις επιλογές στην κάλπη από τη λεγόμενη μεταπολίτευση έως και σήμερα, την πληρώνουμε όλοι, ακόμη και οι όπως μας λέτε, οι χουντικοί. Θα σας χάλαγε μια χούντα Παπαδόπουλου όρνια; Περιμένετε από τσιπροκουληδες, γιωργακηδες και κωστακηδες, έλεος και σωτηρία. Λες και τα σύνορα άνοιξαν σήμερα και όχι το 1992 που γεμίσαμε αλβανους ποινικούς από τις φυλακές που είχαν δραπετεύσει, δεν ελληνοποίησαν χιλιάδες οι πασοκοι επί σημιτη, δεν μοιράζουν ιθαγένειες επί συριζα κλπ.

    3. Οταν θα μπουν μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες θα το’χουν κανει σαν χαβουζα…Και εννοειται θα εχουν και παραπονα οτι ειναι μικρο οτι το φαι δεν ειναι καλο κτλ κτλ…

    4. Αρπαζει ο Μητσοτακης τα δικα μας σπιτια και τα επιπλα με την υπερφορολογησει του ΕΜΦΙΑ
      και τα χαριζει στους λαθρο,διοτι αυτοι εναι η χρυση αγελαδα που την αρμεγει

    5. Ραγιααααδεεςς πουλημένοι κιόλας ραγιάδες

    6. Ρε παιδιά άνεργος είμαι. Εάν πω ότι θέλω να μένω κάπου τσάμπα, να μου δίνουνε λεφτά κάθε μήνα, να έχω τσάμπα ρεύμα νερό ίντερνετ και να μην δουλεύω επί σκοπό, επειδή είμαι Έλληνας και απευθυνθώ σε κάποια υπηρεσία για να μου παρέχει όλα αυτά, θα γελάσουν η το πιθανότερο θα με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Σωστά? Ναι αλλά τόσα χρόνια έχω προσφέρει γ@μω το σπίτι τους, πλήρωνα φόρους ασφάλειες το μ@υνι της μάνας τους πλήρωνα. Και τώρα εμένα με πετάνε στον δρόμο και παρέχουν τα πάντα σε κάποιον λαθρομετανάστη που εκτός του ότι μισεί αυτή την χώρα, η συμπεριφορά τους το ομολογεί , δεν έχει προσφέρει τίποτα ούτε και θέλει να προσφέρει. Πείτε μου ρε, που έχω άδικο, σε ποιο σημείο διαφωνείτε. Αντε μπ@υρδελα δεν ντρέπονται καθόλου οι αλήτες. Οι λαθραιοι τα πάντα και μεις στον δρόμο??? Όχι ρε φίλε, μέσα στην χώρα μου, ε όχι……………

      1. Να μη τους έβαζες στη βουλή, κ αν όχι στις τελευταίες σίγουρα πάρα πίσω λούσου τα τώρα μάνα μου ❤️

        1. Στα @@μου τα κόμματα φίλε, όλοι κ@υφαλες είναι. Πιστεύω στην δύναμη του ελεύθερου ανεξαρτήτου Έλληνα πολίτη που απέδειξε στις πρεσπες πως και εθνική συνείδηση έχει και πατριώτης είναι και η νεολαία έρχεται δυναμικά. Αφήστε τις γ@μοεκλογες και τα γ@μοκομματα και να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. 50 % αποχή, ο κόσμος τους έχει σιχαθεί όλους. Άκου εκλογές!!! Ξεκολλάτε.

    7. τέμενος να προσεύχονται άραγε ούτε ένας χριστιανός ΠΟΥΛΙΘΙΚΕ Η εΛΛΑΔΑ

    8. Tις ίδιες παροχές κάνουν και στους Ελληνες άστεγους.!!?? Να δώ πότε θα ξυπνήσει ο Νεοελληνας να σηκωθεί απο τον καναπέ και να τους πάρει στο κυνήγι….!!!

    9. Τελικα Μανητες και Ασσιοι παντου στην Ελλαδα οπως παλια. Ουτε επι τουρκοκρατιας να ειμασταν….

    Comments are closed.