ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, “ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ”, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΟΝΙ. ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΣ

    Κοινοποίηση:
    koulis-bainten

    Σε νέες περιπέτειες βάζει τη χώρα μας ο κομπλεξικός που έχουμε για Πρωθυπουργό. Μετά τον πόλεμο που κήρυξε (μόνος του πάντα) στη Ρωσία, θέλει να χαλάσει τις σχέσεις μας και με την Ιταλία. Το “πιόνι” της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του παιδόφιλου Μπάιντεν το “φυσάει και δεν κρυώνει” με την εκλογή της Μελόνι.

    Μάλιστα είναι τέτοια η ψυχρολουσία που ακόμα δεν έχει στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύμμαχο χώρα που γειτονεύει η Ελλάδα.

    Ωστόσο, είναι τόσος ο πόνος απο τη σαρωτική νίκη της Πελόνι, που βάζουν τα φιλικά προσκείμενα ενημερωτικά κανάλια να αποκαλούν «κεντροδεξιά» αυτούς που μέχρι πρόσφατα τους έλεγαν «ακροδεξιούς».

    Ήδη, η Ντόρα Μπακογιάννη που προσπαθεί κάθε φορά να βγάζει το “φίδι από την τρύπα”  για τις γκάφες του Κυριάκου, εξέφρασε την ανησυχία της:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. δεν υπαρχει εισαγγελεας να σε μαζεψει??

    2. θα πεσει γελιο με τους ιταλους τρελοχουντικους

    3. Εφτασε το τελος σας και η Ε.Ε θα τελειωσει σιγα σιγα για να ησυχασουμε.

    4. Δεν γωνριζω για την Μελονι αν την θελουν οι μασωνοι παντως εμεις με Κουλη τιποτα δεν μας σωνει ουτε το καρπουζι ουτε το πεπονι φατε ολοι μακαρονι

    5. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΤΟΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    6. Π@υστράκια όλα την νοδούλας φθάνει και η δικιά σας ώρα… ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    7. Και τώρα είναι η σειρά του Ηλία Κασιδιάρη….. Κοίταξα προσεκτικά την παραπάνω εικόνα. Φαίνεται ότι ο πορνόγερος Μπάιντεν χαϊδεύει της Marevaς τον kolo. Έχει επίσης το χέρι της πίσω και ένα περίεργο χαμόγελο.

    8. Έσκασε ο κόσμος με τον δοτό νεοταξίτη Π/Θ Ντράγκι και προσπαθεί να αλλάξει τις πολιτικές που του επιβάλλουν.

    9. Λουλη! Αντε εξαφανισου εχεις τελειωσει δεν τοχεις καταλαβει ? Κανε ρε λαμογιο αυτιστικο και μια αναλυση του χρεους! Καμμενη γης θα παραδωσεις σ οποιον σε διαδεχτει.
      Ενας πρωην ψηφοφορος σου με τα παραμυθακια σου περι… Μακεδονιας!

    10. Όποιος δεν είναι δικός τους είναι επικίνδυνος ( έτσι τον βαφτίζουν) αλλά δυστυχώς οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι ίδιοι!

    11. και εγω μορυ καργια φιλορωσος ειμαι και φιλος με την αληθεια και την αληθινη δικαιοσυνη .

    12. η μασονική χειρονομία του Τάγματος V (5) που βέβαια για τον απλό κόσμο σημαίνει “νίκη”, ελπίζω να μην επιβάλει και αυτή όπως ο Σαλβίνι υποχρεωτικά παιδικά εμβόλια στα σχολεία με πρόσχημα τους λάθρο, ότι και καλά δεν είναι εμβολιασμένοι και δεν θα πηγαίνουν σχολείο, τώρα μάλιστα που όλα τα εμβόλια γίνονται mRNA σιγά-σιγά

    Comments are closed.