ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΡΑ! 150 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΔΟΜΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν 150 άτομα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Nίκο Χαρδαλιά.

    Ο κ. Χαρδαλιάς εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπου ήταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωυτήρη Τσιόδρα, είχε συνομιλία με καταστηματάρχες στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κύριο Ανδρέα Μαρτζάκλη πότε θα ανοίξει τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Εχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Ολα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

    Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη έγκυος, διαμένουσα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορωνοϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.
    Οπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη εγκυμονούσα.

    Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

    Η ενημέρωση εξακολουθεί να γίνεται εξ αποστάσεως στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Δείτε ζωντανά τις δηλώσεις του κ. Πέτσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Θα πιάσουν όλες τις εντατικές τα λαθροπουλα..

    2. να τους φορτώσουμε σε ένα παλιό καράβι και να τους στείλουμε πίσω στην Τουρκία.

    3. Δυστυχώς για την Ελλάδα κάποιοι ολιγαρχες αποφάσισαν ότι η Ευρώπη χρειάζεται δούλους διότι τα δικά της παιδιά είναι ανίκανα να κάνουν της λεγόμενες σκατοδουλειες όπως εργάτες, στην βιομηχανική, αγροτική παραγωγή κτλ. Τους δούλους αυτούς τους βρήκε στα πρόσωπα των τριτοκοσμικών υπανάπτυκτων μουσουλμάνων όπως αυτός που σχολιάζει εδώ μέσα και δέλεαρ γι αυτό είναι κάτι ψευτοεπιδοματα τα οποία σωρηδόν οι μελλοντικοί δούλοι ακουμπάνε στις πολυεθνικές για κινητά τηλέφωνα, αθλητικά παπούτσια και είδη διατροφής. Αυτή είναι η διαφορά μας τρισαθλιε μωαμεθανε. Από τη μία η Έλληνες που έχουν κατακλύσει τα νοσοκομεία όλου του πλανήτη με κορυφαίους γιατρούς και από την άλλη οι ορδές των γλιτσιαριδων του είδους σου που κατεκλυσαν την Ευρώπη με άχρηστα υποκείμενα που σκοπό έχουν να χρησιμοποιηθούν ως παραδουλευτρες.

    4. Το γέλιο της αρκούδας να αρρωστήσουν τα λαθροπιθηκια, να πιάσουν τα κρεβάτια και να μη βρίσκουν τα λαθρολαγνα ελλαδιστανοπιθηκια κρεβάτια..Θα σκάω από τα γελια

    5. Αυτοί πως βρεθήκανε εκεί, μήπως ήταν από αυτούς που ορκίστηκε να επαναπατρίσει ο Μητσοτάκης ?

    6. Αυτή η δομή είναι που χτες το κλιμάκιο το είδαμε να είναι στην Μέση μιας ομάδας από σομαλους; με μάσκες βέβαια αλλά χωρίς να κρατανε τις αποστάσεις,Νικολάκη τραβα να κάνεις και συ το τεστ γιατί πολύ χαλαρο σε έβλεπα χτες

    7. Βάλτε τους στον απόπατό σας τώρα, που τους μαζέψατε και το κέντρο ήταν ανοιχτό, μπας και περιοριστούν και σεκλετηστούν απ’ την κλεισούρα τα κατακάθια που φέρατε στη χώρα μας δίχως να μας ρωτήσετε. Τρέχα πεντοτρίχη ψευτοχριστιανέ κιόρη τώρα.

    8. Οσο οι λαθροεισβολεις δεν απελαυνονται, τοσο τα προβληματα θα αυξανονται και θα μεγαλωνουν!!!!!!!! Ολοι αυτοι βρηκαν εδω καλα κοροιδα να τους περιθαλπτουν!!!!!!!! Κουτσοι…., στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα!!!!!!! Η αλλη ηρθε απο την Σομαλια να γεννησει εδω, να αποκτησει δικαιωματα και να παιρνει τα επιδοματα απο το…….πλουσιο αυτο κρατος, που εχει τοσα….χρηματα που δεν ξερει τι να τα κανει!!!!!!!! Οι Ελληνες Κοι δεν θελουν τους λαθρο, σε τελευταια αναλυση καντε δημοψηφισμα!!!!!!! Γεμισατε την χωρα με λαθροισλαμιστες!!!!!!! Δεν θα μας μουσουλμανοποιησετε εσεις!!!!!!!!!

      1. Οι ελλαδιστανοπιθηκοι θελουν τους λαθροπιθηκους..Το 97% ψηφισατε λαθρολαγνα κόμματα

    9. Το 50% των μεταναστών που προέρχονται από χώρες όπου η γέννησή τους δεν δηλώνεται ποτέ στα ληξιαρχεία, κατά συνέπειαν, νομικώς δεν υπάρχουν.
      Μ’ άλλα λόγια, εκατοντάδες χιλιάδες αιτούντων άσυλο στη χώρα μας, που αύριο θα γίνουν εκατομμύρια αν δεν αποτραπούν τα σχέδια της σκιώδους κυβέρνησης, μπορεί να είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που θέλουν να ξεφύγουν από τη σύλληψή τους ή ενδεχομένως, ακόμα και από τη ποινή του θανάτου.
      Στη Γαλλία, όπως και σε όλες τις δυτικές χώρες που έχουν δεχτεί μεγάλες μεταναστευτικές ροές, το πρόβλημα είναι γνωστό παλαιόθεν.
      Γι’ αυτό και τα κλειστά στρατόπεδα ταυτοποίησης αιτούντων άσυλο, ήταν εφοδιασμένα με συσκευές βιομετρικής αναγνώρισης.
      Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς αιτούντες άσυλο που έκαψαν τα δάχτυλα και τις παλάμες τους με καυτό σίδερο, ή τα παραμόρφωσαν με υδροχλωρικό οξύ, προκειμένου να μην επαναπροωθηθούν στις χώρες πρώτης υποδοχής που τους είχαν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

    10. Μπραβο στο διδυμο των καραγκιοζηδων Χαρδαλια-Τσιοδρα. Μας εκλεισαν ολους μεσα, μας εκαναν καταιγιστικη πλυση εγκεφαλου με τα πορνοκαναλα (αφου πρωτα τους εδωσαν τη σχετικη μιζα) και τωρα θα παραχωρηθουν ολες οι ΜΕΘ για τους λαθραιους. Εν τω μεταξυ ο αυγουλοματης ο Κουλης δεν εχει δωσει φραγκο για νεες ΜΕΘ και προσληψεις γιατρων-νοσηλευτων. Ερχεται το τελος σας αληταριο!!!!

    11. Ενώ οι βάσεις δοκιμών της Συμμαχίας ID2020 βρίσκονται κατά κύριο λόγο στον Τρίτο Κόσμο, στο Ώστιν του Τέξας, ο άστεγος πληθυσμός χάρη στο πρόγραμμα MyPass (http://projects.austintexas.io/projects/mypass-digitalidentity/about/overview/) χρησιμοποιείται σε πρώτο στάδιο ως πειραματόζωο βιομετρικής ταυτότητας, ώστε με το επιχείρημα των εμβολιασμών να τσιπαριστεί σύντομα.
      Η τακτική είναι και εδώ η ίδια: κάποιοι «ανθρωπιστές» χωμένοι στα έγκατα του ΟΗΕ αποφασίζουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν για όλα τα ζητήματα της ανθρωπότητας: εκτός από το φιρμάνι της βίαιης ανάμειξης των πληθυσμών της Ευρώπης, ένα άλλο είναι ότι μερικοί «ευάλωτοι», όπως οι άστεγοι, πρέπει «για το καλό τους» να εμβολιαστούν, δύο πράγματα εκ πρώτης όψεως ασύνδετα, αλλά στη πραγματικότητα αλληλένδετα.
      Οι αθέατοι έκριναν όμως ότι χωρίς ψηφιακή ταυτότητα κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, διότι υποτίθεται ότι οι δημοτικές υγειονομικές αρχές πρέπει να ξέρουν ποιοι ακριβώς είναι, ώστε εν συνεχεία να τους κάνουν τις δέουσες επαναλήψεις των εμβολίων στον «κατάλληλο» χρόνο.
      Και σ’ αυτόν ακριβώς τον κατάλληλο χρόνο οι άστεγοι θα τσιπαριστούν, εφόσον ως μέσον «βέλτιστης» ψηφιακής αναγνώρισης θα έχει στο μεταξύ νομοθετηθεί το μικροτσίπ στο οποίο θα εμπεριέχονται όλες οι δυνατές μέθοδοι έγκυρης αναγνώρισης.

    12. Αυτό ίσως αποτελέσει σοβαρό λόγο για συνέχιση της καραντίνας και όλο τον Μάιο. Εδώ που τα λέμε, γιατί όχι και όλο τον Ιούνιο; Ούτως ή άλλως φραπέ θα πίνουν οι γιουνανιστανοί έξω, φραπέ θα πίνουν και μέσα στο σπίτι τους (σπίτι το οποίο πάρθηκε με δανεικά και αγύριστα).

      1. Αλη Δεν βαρεθηκες να γραφεις εφοσον βλεπεις δεν σε παιρνει κανενας στα σοβαρα εισαι ο τρελος του χωριου.

        1. Γιατί, εσένα ποιος σε παίρνει στα σοβαρά; Αφού ανώνυμος γράφεις.

          1. πουτανας γιε η μανα σου στα μπουρδελα που δουλευει μαζευει καλα λεφτα…εσυ γιατι εχεις ακομη αναγκη τα 0.80 που κερδιζεις δουλευοντας ως τρολ σε ολα τα σαιτ….

    13. Κι εμένα αυτό πολύ μου βρωμάει.Τωρα στο
      τέλος βρέθηκαν τόσα κρούσματα;
      Η θέλουν δικαιολογία για να τραβήξουν τα μέτρα η έστω να τα άρουν με εξευτελιστικά
      αργους ρυθμούς ή προετοιμάζουν το έδαφος
      για να αρχίσουν από κει τους μαζικούς εμβολιασμούς με στόχο όλοι αυτοί να αποκτη
      δουν ψηφιακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταυτότητα.
      Εύχομαι να διαψευστω.

      1. ακριβως δικαιολογια θελουν να τραβηξουν τους περιορισμους οταν μαζευανε ολα αυτα τα κατακαθια στην χωρα δεν δουλευε το μυαλο τους η αυτες τις εντολες εχουν απο τον σωρος και τις συμμοριες τους παντως αν συνεχισουν τον περιορισμο δεν τους βλεπω καλα δεν τους σωζει ουτε η μπατσαρια ουτε ο στρατος αντε γιατι το παρακανανε

    14. Αφου χαλαρωσαν τα τεστ ειναι λογικο!! ποιος ξερει σε ποσα τετοια κεντρα υποδοχης μεταναστων υπαρχει ο ιος πρεπει να κανουν τεστ και σε ασυμπτωματικους πλεον.

      Ο ιος αυτος ειναι εξυπνος χτυπαει το ανοσοποιητικο συστημα παει στα πνευμονια και εκει που το ανοσοποιητικο παει να σβησει την φωτια(φλεγμονη) αρχιζει και κανει ζημεια το ιδιο σου το σωμα με το να δημiουργει παντου φλεγμονες.
      Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα ειναι απιστευτο το πως λειτουργει μονο ανθρωπινο χερι θα μπορουσε να το φτιαξει.

    15. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ.

      1. Νομιζεις οτι οι πατρίδες τους θα τους δεχτούν;;; Ειδικα τωρα που εχουν τον ιο;;; Χαχαχαχα, πλάκα κανεις;;; Αυτα τα φαιδρά μονο εμεις οι ηλίθιοι Ελληνες τα κανουμε. Οπως πχ να δεχτούμε τους λαθρο με τον ιο που θα μας στείλει ο Ερντογαν. Αυτους ουτε η ιδια η πατριδα τους δεν τους θέλει πίσω και εμεις θα δεχτούμε ξενους. Για Φαντασου μυαλό που εχουμε, εεε;;;; Αλλαααα, είπαμε, εμεις ειμαστε ..ανθρωπιστές… Αν μετα την λήξη των μέτρων δεν τους πάρουμε ολους αυτους με τις πέτρες, καλα μας κανουν. Και χειροτερα μας αξίζουν. Τέτοιοι ειμαστε τέτοιους θελουμε να μας κυβερνανε.

    16. Το απογευματινό δίδυμο μαριονέτες που κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό…έρχεται τσουνάμι…..

    17. αφησανε τις δομες στο ελεος του θεού επειδή είναι ανετοιμοι να αντιμετωπίσουν μαζικά κρούσματα.γιατι δεν κανατε δειγματοληπτικά σε ολες τις δομες και τις φυλακες τεστ?Παρτε τα τωρα αχρηστοι ολα μαζί

    18. οτι δεν μπορεσσαν να κανουν με τους γυφτους θα το κανουν με τους μενασταστες τελικα .

    19. Σιγά τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά……
      Να στείλουμε τον Τράγκα αφού ξέρει ότι υπάρχει φάρμακο ,αφού ξέρει οτι ο κόσμος δεν πεθαίνει, αφου είναι διεθνής συνομωσία, αφού οΤραμπ που ξέρει έχει μόνο 40,000 θανάτους και αφού είναι γιος γιατρού και ξέρει καλύτερα απο τους γιατρούς να τους στείλουμε γιούς γιατρων να τους περιθάψουν!!!!!!!

    20. Ξαφνικά ξεπετάγονται δομές που δεν ήξερε κανένας και το θεωρούν σαν δεδομένο.Μπορούμε να μάθουμε πόσες δομές είναι κάτω από την μύτη μας που έχουν φτιάξει τα χτικιά που μας κυβερνάνε και πόσος είναι ο συνολικός αριθμός των επενδυτών που μένουν σε αυτές και ταΐζει ο Ελληνικός λαός θέλει δεν θέλει;

    21. Το αρχιδιαπο από σήμερα θα λέει τα κρούσματα αυξήθηκαν αλλά δε θα πει από ποιους και θα το βρει ως δικαιολογία να μην ανοίξει τίποτα ούτε το Μάιο ρε όλοι έξω κ να πάνε να γαμηθουνε

      1. Λάθος. Μόλις είπαν πως ανοίγουν άμεσα τα υποθηκοφυλακια και τα ειρηνοδικεια για να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων τα ξένα φαντ. Δηλαδή το πρώτο που εφαρμόζει η κυβέρνηση πάρα την κρίση οικονομική και υγειονομική είναι οι μαζικές κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας και ελληνικής γης. Στα σπίτια φτωχων Ελλήνων που θα μείνουν στον δρόμο βάζουν λαθρομετανάστες.

    Comments are closed.