ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! – ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΡΙΑΝΩΝ! ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στη Θράκη μετά το εμφατικό  αποτέλεσμα του DEB, με Τουρκικά ΜΜΕ και χρήστες των social media να τραβάνε το σχοινί της πρόκλησης και να θέτουν ζήτημα μέχρι και ανεξαρτησίας στους νομούς όπου επικράτησε το κόμμα που εκφράζει την γραμμή της Άγκυρας.

    Οι αριθμοί δείχνουν ότι όταν τουρκόφρονες έχουν επιλογή ανάμεσα στο «δικό» τους κόμμα και σε μειονοτικούς υποψήφιους σε ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΚΚΕ κ.λπ., η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ψήφος στο μειονοτικό κόμμα.

    Ύποπτοι λογαριασμοί στο twitter, γράφουν ότι «μια ανεξάρτητη Θράκη, θα μπορούσε να ήταν λύση για την Ελλάδα!».

    Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να ζητούν δημοψήφισμα, καθώς η Αθήνα καταπιέζει την μειονότητα!

    Πανηγυρισμοί στα Αρριανά για την επανεκλογή Αμέτ Ριτβάν… Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε μαζί με τις ιαχές και τις κόρνες και το Οθωμανικό εμβατήριο “Ceddin Deden”

    Διαβάστε και αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ (σελ.19)
    1.indd
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. οποιος δεν παραδεχεται την ελληνικη κυριαρχια στην Δυτικη Θρακη, χανει την υπηκοοτητα και την ιθαγενεια και απελαυνεται στην χωρα της καρδιας του και σταμπαρεται και ως ανεπιθυμητος!
      αιντε για να τελειωνουμε μια και καλη με τους κατσιβελους….
      και να θεσμοθετηθει το ιδιωνυμο σε οποιον δεν παραδεχεται την συνθηκη της Λωζαννης ή επιθυμει την επικαιροποιηση της!
      ηρθε η ωρα να ξεβρωμισει η Δυτικη Θρακη γιατι οσο αφηνουμε τους τουρκοψυχους κατσιβελους ολο και θα μας ανεβαινουν στον σβερκο!
      ουστ λεσια!

    2. 10 μαλάκες τουρκόσποροι είναι αυτοί. Αν ήθελαν τους μάζευαν για πλακα σε μια εβδομάδα. Αλλά είπαμε αυτοί που μας κυβερνάνε είναι απο την νότια Ελλάδα οι περισσότεροι ούτε τους νοιάζει αρκεί να παίρνουν τον μισθό του βουλευτή.

    3. Τώρα είναι αργά…. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Σοβαρά τώρα πιστευετε οτι το οποιοδήποτε κομμα θα εσωζε την κατάσταση? Ολοι εντολες ακολουθουνε αδέρφια και όσοι δεν ακολοθούν εντολές, πολύ απλά δεν θα διοικήσουν ποτέ των ποτών… Ένα πρατηριο είναι η Ελλάδα μας για τα ξενα μεγαλα συμφέροντα, κατάντια για την οποία πρώτα εμείς ο λαός φταίμε και μετά ολοι οι άλλοι. Τώρα σαμουανάκι και λουσιματάκι….

    4. Ο στρατός που είναι; Ακόμη στριγκακι φοράνε οι επικεφαλείς με τα παράσημα εν καιρώ ειρήνης; Γελάνε και τα πλακάκια!

    5. Συμφωνω απολυτα! Οποιος δεν αισθανεται και δεν δηλωνει Ελληνας αλλα Τουρκος και απαιτει αυτονομια της Θρακης απλα απελαση και αντε γεια! Ας βαλουν και τα κοριτσακια και καμια μπουρκα να καταλαβουν την διαφορα των δυο πολιτισμων! Ετσι απλα…!

    6. Ο Κυριάκος Θα το λύσει το θέμα μην αγχώνεστε….Εχει παρει οδηγίες απ την Λέσχη……Δε θέλετε Χρυσή Αυγή την μόνη ελπίδα της Ελλάδας…οπότε λουστητε της επιλογές σας τις οποίες τα παιδιά σας θα ζήσουν στο πετσί.Δωρακι απο μενα Στεφανε: Συνεργασία πρεζονοσυριζα λοατκι ,με παιδερραστες μασωνους ΝΔ και κλεφτοΠΑΣΟΚ κιναλ ερχεται. plus μια τσοντα βδελοπουλος αναλώσιμο

    7. Καιρός για να εφαρμοστεί η ισοβαρής αντίδραση για τις διώξεις και τις απελάσεις των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το ’55. Δυστυχώς τότε δεν έδιωξαν τους κωλότουρκους γιατί είχαμε ψευτοδεξιά και γιατί δεν το ήθελαν οι Αμερικάνοι.

    Comments are closed.