ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΟΙ «ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟΥΣ «ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ». ΈΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ. ΙΕΡΕΑΣ: “ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    chios-2048x1186

    Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, όταν μια γυναίκα αψηφώντας τις απαγορεύσεις για είσοδο στους ιερούς ναούς, θέλησε να μπει στην εκκλησία και να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

    Η αστυνομία, παρά τις ευγενικές συστάσεις των αστυνομικών, επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την ωθούν έξω από αυτόν ενώ χτύπησε με το χέρι τον επικεφαλής αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

    Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, λέγοντας ότι αν τελικά την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook».

    Τα σκηνικά έντασης προκάλεσαν και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία λέγοντας «ντροπή» στους αστυνομικούς για τα σκηνικά που προκλήθηκαν.

    Πηγή: politischios

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΚΑΙ ΜΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΡΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ.

    2. Νtina Ntina!!!! ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΕΙ Ο ΚΆΘΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΆΣΤΟ, ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΕΙ ΨΗΦΑΕΙ ΑΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΌ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΡΊΝΕΤΕ ΩΣ ΈΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ, ΆΡΑ ΌΣΟΙ ΨΗΦΑΝΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΦΈΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΔΏ ΣΌΡΥ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΈΛΟΥΝ ΔΙΚΉ, ΈΓΚΛΗΜΑ Κ ΤΙΜΩΡΊΑ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ,. ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!!

    3. Στο τελος του βιντεο η κυρια επιβραβευεται για την πιστη της..καταφερνει και μιλαει με τον ιδιο τον Θεο, τον αυτοδημιουργητο..

    4. Η Χίος πάλι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιση δεν ακούν όσο για σένα ιερέα μιλά ξεκάθαρα πες τι λένε οι νόμοι των αγίων αποστόλων καθερεση στον Ιερονυμο και τον Βαρθολομαίο που συμπροσευχεται με τον παπά. Μόνο οι παλιοημερολογητες είναι γνήσιοι για αυτό διοικούνται παράδειγμα ιερά μονή Εσφιγμένου

    5. Μισούν την Ορθοδοξία , λυπάμαι για όσους ψήφισαν Ν.Δ.

    6. Καλά ξεχάσανε που τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝΕ οι ΧΙΩΤΕΣ πριν λίγο καιρό? Πάνε γυρεύοντας πάλι

    7. την ωρα που σε τραβανε τα γουρουνια, πεσε κατω ξαπλα να κανεις την πεθαμενη, να τους φυγουν τα σκατα στο δρομο οι κοτες 3 καθικια να τραανε μια γυναικα ξεφτυλες μπατσοι σαπιοκιλιαδες φοροεισπρακτορες που αμα δειτε κανα τσετσενο με κλαλανισοφ κλανετε μεντες & χεζοσατε απανω σας

      1. Αυτό μόνο οι γύφτισες και οι μουσουλμάνες το κάνουν γιατί έως εκεί φτάνει η τιμή τους
        Οι Ελληνίδες σαν στο Ζάλογγο θα θυσιαστούν γ’ αυτήν γιατί ακόμα υπάρχει η ελληνική τιμή ότι και αν κάνουν οι Αντίχριστοι/σατανάδες

        Πάντως όταν συμβεί αυτό που ανέφερες θα συμβεί πραγματικά και η ιστορία αυτές / αυτούς δεν θα τις ξεχάσει ποτέ ούτε τους δολοφόνους τους

    8. Μέχρι εχτές πιστεύαμε ότι οι ήρωες Αστυνομικοί με κεφαλαίο ήταν παιδιά του λαού μας. Σήμερα με την συμπεριφορά τους, οι αστυνομικοί (με μικρό α) μας πιστοποιούν ότι είναι απλοί μισθοφόροι-μαριονέτες του συστήματος.

    9. Η θρησκεια ειναι ψυχωση ειχε πει ο φροιντ..!!Ελεος ρε με τον καθε κολλημενο χριστιανοταλιμπαν

      1. Και η ελευθερία είναι ψύχωση για σένα; Της στερούν αναφαίρετα συνταγματικά δικαιώματα. Το που θα πιστεύει κάποιος και αν θα πιστεύει δεν σε αφορά και οφείλεις να το σέβεσαι ηλίθιε φασίστα! Όταν εσένα θα σου απαγορεύσουνε να πηγαίνεις όπου θές, χωρίς να υπάρχει κανένας συνωστισμός, άρα και δικαιολογία απαγόρευσης, να δούμε τι θα λες. Άντε βέλαξε τώρα καμαρώνοντας τον Χαρδαλιά το αφεντικό σου σαν καλός ραγιάς.

      2. αυτά πες τα στους μουσουλμάνους , όπου θα σε όρθιος αλλά το κεφάλι σου θα γλύφει τα παπούτσια σου !

      3. Ο Εβραίος Φροϋντ το είπε; Γρήγορα παιδιά να πιστέψουμε τον Εβραίο , γρήγορα, γρήγορα…Άντε γαμήσου Νίκο …την Σπάρτη την ρώτησες μωρή πορδή με ζουμί…;

    10. Όπως χθες σχεδόν σε όλη την χώρα προσκυνησε ο κοσμος τον επιτάφιο και έγινε σε πάρα πολλά μέρη η περιφορά του επιτάφιου, έτσι και σήμερα θα γιορτάσουμε την ανάσταση του Κυρίου. Υγ. Σκορδαλιά κλ@σε μας τα @@.

    11. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ “ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??? ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΡΕΜΟ”

    12. Αφού δεν έχει ο μπατσάκος ούτε μάνα ούτε πατέρα έπρεπε να τον τωτήσει αν έχει κάρτα που πατάει το pin όπως όλοι οι οι κηφήνες του δημοσίου.Πρέπει να μαζευτούμε να τους πλακώσουμε όλους τους κόπρους στις κλωτσιές ή στις μηνύσεις,πρώτα από όλους τους εκάστοτε διευθυντές τμημάτων.Να δείτε πως κλαίγονται όλες αυτές οι πουστίτσες μετά ότι έχουν ανάγκη τον μισθουλάκο ότι έχουν παιδάκια και άλλα σάλια όπως όλοι οι δημόσιοι

    13. ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»….
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ «ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ…. ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» ! ! !
      Κολλητέ του Κούλη (φως φανάρι αυτό) ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, σε λίγες μέρες που θα είναι το ΡΑΜΑΖΑΝΙ, θα έχεις ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ τα κότσια (που σε απλά Ελληνικά ονομάζονται και ΜΕΖΕΑ ή ΔΙΔΥΜΟΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΙ ΑΔΕΝΕΣ) να στείλετε τους «ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ» (ποιο ΣΙΚ την Ελληνική Αστυνομία που την ΠΛΗΡΩΝΕΙ μαζί μου, ο κάθε Έλληνας πολίτης, για να κυνηγούν κάθε τι Ελληνικό) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ της Ξάνθης και της Κομοτηνής για να «ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ; ; ;
      ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ «ΤΟ ΠΑΠΙ» ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Ή ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    14. Τι είναι αυτά που κάνουν ρε? Προκαλούν ανοικτά.

    15. Πολύ τους γουστάρω όταν δεν ντρέπονται καθόλου, τα παλικάρια του Χαρδαλιά.

    16. Ο κολομπατσος δεν εχει ουτε μανα ουτε πατερα .
      Κριμα το ορφανο.
      Αρε ΚΑΘΙΚΙ ξυλο που θελεις.
      ΥΣ: Θα έρθει η ώρα σας.
      Ολα καταγράφονται.

    17. Εάν έμπαινε μέσα η κοπέλα να ανάψει ένα κεράκι, μόνη της σε έναν άδειο ιερό ναο, θα κολλούσε τον ιό?

    18. ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
      KAΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ………..

      ΥΓ: ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ

    19. Μπράβο στα παλικάρια του Νίκου Χαρδαλιά. Οι ανεγκέφαλοι πολίτες θα μολύνουν όλο τον κόσμο αν τους αφήσεις χύμα.

    20. Είναι το 41 % που έδωσαν οι Χιώτες ψευτονεοπλουτοι στον Κουλη . Ας λουστούν τα αποτελέσματα

    21. Κρίμα για αυτές τις εικόνες δυστυχώς φτάσαμε εκεί θα μπορούσε ο Κουλης ( αν και δεξιός ) να αφήσει τις εκκλησίες με μεγάφωνα να ακούσουμε λειτουργία κανένας συνωστισμός δεν θα υπήρχε δλδ στα ΚΤΕΛ στα σούπερ μάρκετ και στις τράπεζες τι αλλάζει ?
      Αν και όχι πολύ θρησκευόμενος εκτός λύγισα Μεγάλη Παρασκευή και δεν κατάλαβα με τίποτα και δώσαμε το δικαίωμα ο άθεος Τσιμπλας να μιλάει για το λουκέτο στην εκκλησία
      ΜΟΝΌ ΝΤΡΟΠΉ ( από ένα δεξιό )

    22. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ .
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ….
      ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

    Comments are closed.