ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΝΥΧΤΑ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΣΤΟ ΚΑΣ – ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ (ΧΑΡΤΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    Στρατός-Σημαία-750x430

    Έρχεται κρίσιμη νύχτα

    Κάθε πληροφορία ελέγχεται και αξιολογείται από τους επιτελείς

    Στην περιοχή Κας απέναντι απο Καστελόριζο, έχει εντοπιστεί συγκέντρωση τουρκικών ειδικών δυνάμεων (SAT).

    kastelorizo-696x1283

    Έχουν επίσης εντοπιστεί φουσκωτά σκάφη με διπλές εξωλέμβιες. Η κατάσταση παρακολουθείται από τις ελληνικές δυνάμεις.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που τουρκικές ειδικές δυνάμεις εμφανίζονται στο Κας. Έχουν υπάρξει και περιπτώσεις οι οποίες με τα φουσκωτά σκάφη, προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα το Καστελόριζο, για να στρέψουν προς τα τουρκικά παράλια, λίγο πριν φθάσουν στο νησί. Είναι ένα από τα “ψυχολογικά παιχνίδια” τους.

    Ασφαλώς κάθε πληροφορία ελέγχεται και αξιολογείται από τους επιτελείς, που εδώ και αρκετές ώρες βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον “ιερό λοχο”. Εγώ δεν στέλνω το παιδί μου πάντως να σκοτωθεί ενώ μας έχουν ήδη πουλήσει οι πουστηδες που μας κυβερνούν. Να στείλουν αυτοί οι πατσαβουρηδες τα παιδιά τους! Αλλά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο… ΌΛΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΟΠΩΣ ΤΌΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    2. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ πολεμιστε η’ κατεβαστε τα σωβρακα ΚΑΙ γονατιστε στα τεσσερα. ο κυβος ερριφθη. Τερμα τα σεναρια στις ΤV με τις διαφορες κυριουλες

    3. Αγαπώ την Ελλάδα.
      Να πολεμήσω όμως για ποιους;
      Για να νιώθω δούλος στην ίδια μου την χώρα;
      Να έχει ο κάθε λαθρο περισσότερα δικαιώματα από μένα;
      Να υπάρχει ασυδοσία,ατιμωρησία παντού;
      Οι γυφτοι να εγκληματούν και κανένας να μην τιμωρείται;
      Να έχω τους ίδιους αυτούς πολιτικούς που τα κόμματα τους χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια στον ελληνικό λαό,να μας κυβερνάνε και να μας δέρνουν;
      Γιατί να πολεμήσω;

    4. Μακάρι να μην γίνει επεισόδιο γτ θα χάσουμε, θα ζητήσουμε βοήθεια των ‘φιλων’ και επίσημα θα χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία και μετά θα γκριζαρουν όλα.

    5. Τίποτα παραπάνω απο παιγχνιδια πολεμου περιμενοντας να κανουμε την πρωτη κινηση για να εχει αλλοθι στο ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ για οτιδηποτε επακολουθησει!
      Και φυσικά δεν θα την κάνουμε την κίνηση!

    6. Το σίγουρο φίλε..η εκτίμηση σου είναι ορθή…
      Κινητοποίηση για τα μάτια των προβάτων ,,και άντε ένα επεισόδιο του στυλ κοκορομαχιας,, και επίσημα μετά ότι μυστικά άρχισε στη Γερμανία πριν μια βδομάδα…

    7. Μπορούμε να ελπίζουμε σε συγχώνευση Φενέρμπαχτσε και Παναθας?

    8. Υπαρχουν πολλοι γερμανοσποροι στην ελλαδα…δεν πιστευω οτι εχουν ξεπουλησει την χωρα…και τα εχουν αρπαξει χοντρα….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ…….ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ???

      1. ” ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ???”” εδω και πολλα χρονια και μαλλον εφτασε η στιγμη να σας το ξεφουρνισουν…….. η γερμανια ειναι οργανωμενη χωρα και με μεθοδικοτητα…… τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

    9. H Πατριδα πανω,απο ολα! Αμα θελουν πολεμο,θα τον εχουν. Πηγαμε φανταροι για να υπερασπιστουμε την πατριδα,σε περιπτωση,αναγκης. Αν,αυτη ειναι η ωρα,θα το κανουμε!

      1. Σιγά μη πολεμήσω για το μπουρδελο!
        Άντε καλό πόλεμο γεναιε μου.!

        1. Μπουρδελο η πατριδα;;
          Μαλλον τετοιο ηταν το σπιτι σου για να μιλάς ετσι. Εκτός και δεν ξέρεις τη διαφορά Πατριδας-κρατους οποτε ηταν το σχολειο σου.

        2. Και χέστης και αγράμματος. Αναμενομενο… Περιττός είσαι.
          Γενναίος με 2 ν.

          1. Αντε σπιτι σου να παίξεις με το πουλάκι σου τότε λεβέντη μου κ ασε τους άντρες να πάνε στο πόλεμο όταν γινει.αδειασε μας τη γωνία.βλαμα

            1. Τo μόνο που θα σε σώσει είναι το σκατό από τον κ@λο σου την ώρα που θα τρέχεις για να μην σε πιάσει ο Τουρκομογγολόγυφτος για να σε σκοτώσει. Θα γλυστράει και θα πέφτει κάτω !!! Αλοίμονο μην έχει αντιολισθητικά παπούτσια ! Οι δικοί μας καραβανάδες μην περιμένεις να εμπλακούν. Να το θυμάσαι πανίβλακα, ο όλεθρος θα έρθει εκ των έσω. Άι στα τσακίδια βλακάκο.

        3. Φυσικά και δε θα πολεμισεις γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να πολεμήσεις

    10. Μετά την παράδοση της Χώρας που υπέγραψε το γιοσουφάκι των ναζί Γερμανών ,πρίν από μερικές ημέρες στην Γερμανία,τώρα στήνουν δοκιχοτισμούς ,ώστε να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα,τα οποία είναι η παράδοση όλου του Αιγαίου στους Τούρκους.
      Ο πόλεμος θέλει Πατριώτες,θέλει Ελληνες και Μεταξάδες.
      Με μιζαρισμένους από την Ζίμενς,με φιλοκίναιδους και με τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών,ήδη σ΄ έχει πάρει φαλάγγι ο Φασίστας Ερντογάν.

    11. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΆ.
      Η ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΑΖΊ ΣΑΣ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    12. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ..ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟΨΕ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΜΑΣ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΜΗΝΟΣ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

    Comments are closed.