«ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» O ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΜΑΚΡΟΝ, ΣΑΝΤΣΕΘ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕ -ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    koulis

    Ανγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Πέδρο Σάνσεθ, Αντόνιο Κόντε και Κυριάκος Μητσοτάκης συναντώνται αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες.

    Η συνάντηση των πέντε ηγετών, η οποία λαμβάνει χώρα στα γραφεία της ισπανικής αντιπροσωπείας, γίνεται στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής. Μια επιμέρους συνάντηση στο πλαίσιο της σκληρής διαπραγμάτευσης που γίνεται από χθες για τη μοιρασιά του 7ετούς προϋπολογισμού της ΕΕ, ύψους 1,1 τρισ. ευρώ. Oι εργασίες της Συνόδου θα ξαναρχίσουν στις 16:00 τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδος). Η Ελλάδα διεκδικεί κονδύλια για το μεταναστευτικό

    mitsotakis-synodos-igetes-1280

    Η ανάρτηση του πρωθυπουργού, πριν από λίγο:

    Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκτίμησε ότι η Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής είναι σε σημείο στο οποίο δεν είναι εύκολο να βρεθεί μέση οδός.

    Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί ο διχασμός ανάμεσα στις χώρες που είναι καθαροί συνεισφορείς και τις χώρες της συνοχής. «Χθες φάνηκε ένας διχασμός ανάμεσα στις χώρες οι οποίες είναι καθαροί συνεισφορείς και στις χώρες της Συνοχής που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί τις επόμενες ώρες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

    Επίσης εξέφρασε την εκτίμηση πως το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει νέα σύνοδος. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε πως στην έκτακτη σύνοδο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα στείλει το μήνυμα ότι δεν μπορούμε να ζητάμε από την Ευρώπη να κάνει περισσότερα έχοντας στη διάθεσή της λιγότερους πόρους. Πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι στην έκφραση της βούλησης των Ευρωπαίων πολιτών που ζητάνε από την ΕΕ πολλά περισσότερα, και για την ανάπτυξη τους και για τη στήριξη της γεωργίας και των απομακρυσμένων περιοχών και για τη σύγκλιση, αλλά και για την ασφάλεια σε ό,τι αφορά στη μετανάστευση και τις καινούργιες προκλήσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζουν.

    Οι εργασίες της συνόδου κορυφής επρόκειτο να επαναληφθούν στις 10 το πρωί. Οι ευρωπαίοι ηγέτες άφησαν να φανούν οι διαφωνίες τους από την έναρξη χθες της έκτακτης συνόδου κορυφής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τελειώσαμε
      Ειλικρινά ρε Έλληνες και νεοέλληνες ραγιάδες πιστεύατε ότι μετά τον κομονοτσίπρα ανθέλληνα αυτή η δρακουμελόφατσα είναι ικανή να διευθύνει και να αναλάβει να σώσει την δύσμοιρη αυτή χώρα??
      Ακόμα και ένα μπέμπη, ένα μικρό μωρό, ή ζωάκι να τον έβλεπε θα βάζε τα κλάματα απ’ το φόβο και την απέχθεια κοιτάζοντας τον….!
      Εξαιτίας σας είμαστε εδώ
      Ο λαός της Ελλάδας θα το θυμάται για πάντα αυτό και δεν θα έχουμε αίσιο τέλος
      Είδατε δυναστείες ΠΑΣΟΚ απ’ το 08 μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις ανεβοκατέβαιναν λες και είχαν κολούμπρα
      Ο Τσίπρας μας ξεγέλασε όλους και μερικοί ακόμα τον στηρίζετε
      Και καταλήξατε στον Κούλη το παιδί της φάπας από μικρό ???
      Ειλικρινά το φταίξιμο είναι κατά 70% δικό σας νεοέλληνες και επίσημα ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    2. Ο ΓΟΥΡΛΟΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ , ΘΕΣΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ . ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ Σ@@@Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
      ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΡΛΟ ; ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ . ΠΟΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ . ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΟΡΗ ΣΕ ΒΟΥΝΑ . ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
      κανονιζουν οι προδοτες την συναντηση στη χαγη . συναγωνιζεται τον μπολσεβικο στις προδοσιες .

    3. Ο ΓΟΥΡΛΟΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ , ΘΕΣΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ . ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ Σ@@@Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
      ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΡΛΟ ; ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ . ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ .

    4. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ.

    5. Απίστευτη φωτογραφία ανεβάσατε. Κυριολεκτικά στην γωνία τον έχουν, ξεκάθαρο πως όλοι κάτι συζητάνε και τον έχουν εντελώς γραμμένο στα @@ τους, δείτε προσεκτικά. Το γιατί? Γιατί ξέρουν πως θα πάρει ότι του δώσουν, θα κάνει τις δομές που θέλει η μερκελ, θα ψηφίσει την ενιαία αγροτική πολιτική και φυσικά θα πει ναι στην επιστροφή των 5 δις που ζητάνε πραξικόπηματικα οι Γερμανοί από την εε. Πραγματικά πρέπει να ντρεπομαστε για τους κουληδες και τους τσιπρες. Ντροπή

    6. Για την κονομα πηγε ο ξεφτιλας εκει με τις 3 μκο του να παρει παραδακι.κουβεντα για απελασεις λαθροορκ.αυτος κοιμαται και παρακαλαει να ρθουνε λαθροκατσαριδες στην ελλαδα

    7. Μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Ο Γουρλοκουλης προτίθεται να πει ότι δεν πρεπει να ζηταμε από ευρωπη περισσότερα από όσα έχει να μας δώσει; ο ελληνικός λαός 10 χρόνια τώρα δε δίνει και το αίμα του στην κωλοΕΕ; παω να πάρω χάπι πιεσεως

    8. OΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΖΕΜΑΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ……..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΜΑΡΙ………….

    Comments are closed.