ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – “ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟ#ΣΤ$, ΜΑΣΟΝΕ, Γ@Μ@ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ” ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ – ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ… ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    flash

    Νοσοκομεία στα Χανιά θέλησε να επισκεφθεί ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αλλά μάλλον η ιδέα δεν ήταν καλή. “Λαμόγιο, πο#στ#, Μασόνε” και άλλα ωραία ήταν λίγα από αυτά που άκουσε.

    Οι λέξεις “ντροπή” ήταν οι πιο ήπιες που άκουσε, αν και το αυτί του δεν φάνηκε να… ιδρώνει. Άλλωστε, με τόσους παρατρεχάμενους δίπλα του, τι ακριβώς να φοβηθεί;

    Παρόλα αυτά, ο Θάνος Πλεύρης είχε τη διάθεση να κάνει και δηλώσεις στην κάμερα. Κάπου “κρυμένος”, σε κάποιο δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλησε να μιλήσει για το σύστημα υγείας. Βέβαια, όπως θα δείτε και εσείς, είναι και ο μόνος που δεν φοράει μάσκα.

    Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος ο υπουργός παρέστη σε συζήτηση με μέλη της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπων των εργαζόμενων. Στη σύσκεψη δεν επιτράπηκε η παρουσία ΜΜΕ.

    “Τα όποια κενά υπάρχουν σε γιατρούς σε νοσοκομεία ή ΚΥ είναι θέμα επιχειρησιακό που μέσω των ΥΠΕ προσπαθούμε να λύσουμε, με το βάρος να πέφτει σε περιοχές με μεγάλη ένταση τουρισμού”, είπε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για την έλλειψη γιατρού στην Παλαιόχωρα. Προανήγγειλε ακόμα προσλήψεις μονίμων στο ΕΣΥ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Οι περισσότεροι που σχολιάζετε εδώ για τον κάθε πολιτικάντη-προδότη,κάνετε ένα μεγάλο λάθος.Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα,έφτιαξαν έτσι το πολιτικό σκηνικό,ώστε να μην υπάρχουν άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι παρά μόνον αυτοί.Δεκαετίες τώρα.Όση λα`ι`κή οργή,απέχθεια και να υπάρχει γι`αυτούς,πάλι αυτοί θα είναι στα πολιτικά δρώμενα.Επίσης,υποστηρίζονται απο τα ξένα αφεντικά τους και με την υποστήριξή τους βρίσκονται στις υψηλές θέσεις.Και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο.Σαν να υπάρχει κάτι μιαρό που οδηγεί λαούς και πολιτικούς σε σκοτεινά μονοπάτια.

    2. Μηνυση στο κωλοπουστ@ της φρουρας που δερνει γυναικες !!! Ουτε μηνυση…ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ !!!

    3. κύριε υπουργέ εσείς που υπηρετήσατε λέτε σε ειδικές δυνάμεις να φροντίσετε αυτοί οι άνθρωποι να ξαναδουλέψουν…είναι κρίμα έχουν οικογένεια να χάσουν τη δουλειά τους για ένα εμβόλιο??? είναι δίκαιο και σωστό αυτό?

    4. ΚΛΕΙΣΤΑΙ ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ …ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΙΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ..

    5. Καλά αυτός ο πατέρας του τι κάνει ?
      Τι αρχές του έχει δώσει.

    6. ΠΌΣΟ τραγικό να είσαι μπάτσος και να προστατεύεις αυτά τα καθάρματα, ε;

      1. Εγω ξερω οτι ουρα κανουν γι αυτες τις σχολες για το βολεμα το σιγουρο με αποτερο σκοπο την κοννομα απο βρωμοδουλιες για εξτρα η το βολεμα ως μπατσοφιλιππινεζοι σε καπποιο πολιτικο πρωσοπικη φρουρα….και οχι μονο

    7. Ουστ ρε τομάρι σκέτη καταστροφή

    8. Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει οι ΝούΔουλοι

    9. Μην φάτε.
      Θα σφάξω πακιστανό……
      Άντε και γίνανε εκλογές.
      Ποιοί θα ψηφίσουν τι ρε Ελληναράδες μου…..
      Όποιος το βρεί θα φάει γαρδουμπάκι από έντερο πακιστανικό…..

    10. Όπως ο πατέρας σου δεν μπορεί να είναι υπερήφανος, για σένα, έτσι και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου!!! Εσύ δεν ντρέπεσαι για τα έργα σου, τα παιδιά σου όμως??? Αναρωτήθηκες ποτέ σου??? Σπουδαία ντροπή και όχι κληρονομιά θα τους αφήσεις!!!! Ο Θεός σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ την πέταξες!!!

    11. ΣΤΟ PIERCE ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

    12. ΜΑ ΗΤΑΝ ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΑΥΤΟΣ; ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΠΣΠΣΠΣΠΣΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΕΙΣΜΟ.

    13. Τα ψέκ που διαδηλώνουν φαντάζομαι ότι ψήφιζαν παλιά ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ ! επίσης πρέπει να είναι και πουτινόσκυλα ! Ότι και να κάνουν η διαφορά δεν πέφτει κάτω από 10%

      1. Ότι πει το Π.Ο.Φ. και η πρεσβεία γαλάζιε σύντροφε

      2. Το νου σου εσύ μασονε γιατί από ψεκ θα την βρεις στο τέλος… Έρχετε η νέμεσις κομμάτοσκύλο

      3. Τρολλάκι των γαλάζιων συριζαίων, γρήγορα στην αμάλ. Είναι βέβαιο ότι οι λαθρομετανάστες θα αποθεώσουν τους υπουργούς του κούλη. Άφησαν την αμάλ να παρελαύνει και απαγόρευσαν τη λιτανεία της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο! Δεν ξεχνώ πλεύρη. Γιαυτό σου λέω πλεύρη και γεωργιάδη, θα αποθεωθείτε από τους λαθρομετανάστες τώρα που αλλάξατε απόψεις! Ζητήστε τους και μία συγνώμη όπως ζητήσατε από τους εβραίους!

    14. Ο κόσμος θα πάρει με τις πέτρες τους πολιτικούς….. Όσιος Παίσιος

    15. Ξεφτυλισμένε, ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ εξαγορασμένο λαμόγιο, μετράς ημέρες πλέον & η Ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο μεγάλους ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΦΟΝΙΑΔΕΣ της χώρας. Με μόνη εξαίρεση – πάνω καί από εσένα – τον ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΦΟΝΙΑ των Ελλήνων. Το αφεντικό σου, το νεοταξίτη γουρλομάτη.
      Όμως καί οι 2 θα έχετε κακό τέλος, γιατί η αδικία & η νεοταξική ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ έχουν πολύ κοντά ποδάρια.
      ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ, ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ.

    16. H γυναίκα που της επιτέθηκε ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ να κάνει μία μήνυση για σωματική βλάβη και επίθεση.

    17. Βρώμισαν τη χώρα τα σκουπίδια που πετάχθηκαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη, δεν φταίει αυτός αν τα περιμάζεψαν στη ΝΔ και τους έδωσαν και σημαντικό πολιτικό ρόλο. Όμως σώνει πια, τα σκουπίδια θα πάνε με την ψήφο μας στη χωματερή, είναι καιρός οι Έλληνες να αποκτήσουν έντιμους και ικανούς υπουργούς.

      1. Το κόμμα του Χαζαροφύρερ αποδείχθηκε μια πολύ καλή μασονική,ψευτοπατριωτική κολυμπήθρα του Σιλωάμ,είτε της πολιτικής,είτε της προσωπικής ζωής κάποιων και καπάκι μετάγκιση κάποιων στην γαλάζια-δεξιά πολυκατοικία. Χρυσανθακόπουλος, Έφη Σαρρή, Ανατολάκης, η αδέρφω Βαίτσης-Αποστολάκης, Βελόπουλος, Βορίδης, Πλεύρης, Άδωνις κλπ. Αν ξεχάσαμε και κανέναν,μας συγχωρείτε πολύ δεν είναι εσκεμμένο,αλλά λόγω μεγάλης λίστας.

    18. Δολοφόνε, προδότη, όλα τα άκουσε. Γιατί πηγαίνει; Για να τον ξευτιλίζουνε; Αρκετά τούς ανεχτήκαμε.

    19. Το Λαμόγιο ΔΕΝ έχει μούτρα να κοιτάξει το Φακό !

    20. Κοιτάξτε ΥΦΟΣ το ΕΚΤΡΩΜΑ-Λαμόγιο ?

    21. Έχει εξασφαλίσει τα δισέγγονα του με τις μίζες του κοροιδοιου

    22. Το σκυμμένο κεφάλι με το ένοχο βλέμμα, αυτό που είναι μόνιμα στο πάτωμα, φανερώνει πως τελείωσε ο πολιτικός βίος του φονέα της εργασίας των υγειονομικών και του συστήματος υγείας της χώρας. Οι υπερήλικες θα αγωνιστούν για να διώξουν το πολιτικό σκύβαλο που τους κλέβει ψωμί και φάρμακα με τα πρόστιμα του. Δεν γίνεται αποδεκτός σαν υπουργός υγείας, δεν θελουμε νέο Μέγκελε στην Ελλάδα. Μητσοτάκη, μάζεψε τα Ακροδεξιά σκουπίδια σου, οι Έλληνες τιμωρούν στην κάλπη.

    23. Μαύρο στη νδούλα και τον μπατριώτη της πλάκας τον Πλευρη…

    24. Πρέπει να μπει ένα στοπ στην πολιτική αλητεία, αρκετά τους μεταχειριστήκαμε σαν ανθρώπους. Αυτοί δεν έχουν κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό και συναίσθημα. Η δράση του υπουργού απέναντι σε υγειονομικούς και του γέροντες, του αφαιρεί οποίο δικαίωμα στο να συνεχίζει παίρνει αποφάσεις για την υγεία. Έξω από την υγεία οι θιασώτες του Μέγκελε, κάτω ο φασισμός τους, δεν μας αρμόζει κάτι τέτοιο.

    25. Πρώτοι μπλαμπλάδες οι κρητικοί,όλο σάλια και στην κλάψα είναι οι ψεύτες.
      Γιατί επαέ ρε δε δώσατε μία φάπα?
      Έστω μια ροχάλα ρε λεβέντακες.
      Πονάνε ωρέ τα παλικάρια?

    26. εγκληματία που έχει κάνει κάποιο ειδεχθές έγκλημα και έχουν έρθει οι συγγενείς για λυντσάρισμα…..ίσως δεν απέχουμε χρονικά αρκετά από κάτι τέτοιο, μόνο οι χειροπέδες λείπουν και το τελείως σκυμμένο κεφάλι……

    27. Γεια σου Θανασακη! Το να μην μπορω να κανω βολτα αν δεν εχω μαζι μου δεκαπεντε αστακους ειναι καταντια, επιβραβευση των πεπραγμενων σου που ακολουθεις το βημα του ξεπουλημενου Χρυσογιου! Ασε την καρεκλιτσα σου, προστατεψε οση αξιοπρεπεια μπορει να σου χει απομεινει, παραιτησου και κατσε σπιτακι σου! Αντε μπραβο! Πες οχι στη ξευτιλα του καθεστωτος που διαλυει τη Πατριδα.

    28. Μπράβο Στέφανε. Βγάλτα στη φόρα Στέφανε. Όπου πάει γιουχάρεται ο πρώην μακεδονομάχος. Φαντάζομαι μόνο στο τζαμί δεν θα αποδοκιμάζεται, που άνοιξε επί υπουργίας του και δεν παραιτήθηκε αυτός που έλεγε για λαθρομετανάστες και την απειλή από το ισλάμ! Α ρε κούλη τι του έκανες με την πολιτική σου!

    Comments are closed.