ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ!!!! Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ – “ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία για να αποφύγουν την επιστράτευση που κήρυξε το Κρεμλίνο, καλεί τους Αμερικανούς πολίτες η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα.

    Σε ανακοίνωση της πρεσβείας εκφράζεται ο κίνδυνος να μην αναγνωριστεί η διπλή υπηκοότητα ορισμένων πολιτών και αναγκαστούν να υπηρετήσουν στον ρωσικό στρατό.

    «Η Ρωσία μπορεί να αρνηθεί να αναγνωρίσει την αμερικανική υπηκοότητα των διπλών υπηκόων, να τους αρνηθεί πρόσβαση σε βοήθεια από το αμερικανικό προξενείο , να εμποδίσει την αναχώρησή τους από τη Ρωσία και να τους στρατολογήσει », προειδοποιεί η πρεσβεία σε ανακοίνωσή της.

    https __cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_220928132033-us-embassy-moscow

    Η πρεσβεία αναφέρει επίσης ότι η έξοδος από τη Ρωσία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη με τις πτήσεις να είναι γεμάτες και τα στρατεύματα του Πούτιν να μπλοκάρουν σύνορα.

    «Οι εμπορικές επιλογές πτήσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένες προς το παρόν και συχνά δεν είναι διαθέσιμες σε σύντομο χρονικό διάστημα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

    Για αυτό καλεί τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα διασχίζοντας τα σύνορα με αυτοκίνητο η λεωφορείο και να δράσουν άμεσα: «Οι χερσαίες διαδρομές με αυτοκίνητο και λεωφορείο είναι ακόμα ανοιχτές. Εάν επιθυμείτε να αναχωρήσετε από τη Ρωσία, θα πρέπει να κάνετε ανεξάρτητες ενέργειες το συντομότερο δυνατό».

     

    ΔΩΣΔΩΔ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο/Η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΑΤΚΙ λέει:

      Λεσβία επίσημα δηλωμένη είναι η Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη!

    2. Ρε ακομα και διπλα στην σημαια σας???ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ..

    3. Αφού ανατίναξαν τους αγωγούς και χτυπάνε την Ευρώπη, έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το πολεμικό κλίμα, λένε στους πολίτες τους, να φύγουν από την Ρωσία

    4. Πραγματικά, η σημαία “ουράνιο τόξο” τί 💩 δουλειά έχει δίπλα στην κρατική σημαία;;; Σημαίνει και τίποτα άλλο απ’ αυτό που ξέρουμε;;;

    5. Δίπλα στην αμερικανική σημαία βλέπω καί σημαία ουράνιο τόξο,λοατκι, Καί μετά μου λες ότι τά ρωσακια δεν θά πάρουν στο ψιλό τα αμερικλανακια.χεχεχεχεχεχε

    Comments are closed.