ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ – ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ασασασασα

    Να καταθέσουν ανωμοτί, δηλαδή χωρίς όρκο, ως ύποπτοι και δυνάμει κατηγορούμενοι, κλήθηκαν από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

    Νωρίτερα, η εισαγγελία είχε διατάξει έρευνα για την διαρροή των καταθέσεων των νεαρών στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά στον ανακριτή και η 24χρονη Γεωργία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Τα άτομα φαίνονται από τη φάτσα τους προβληματικά κ κομπλεξικά, θέλανε νέα παιδιά κ διεγερτικά χάπια από κει να καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχουν.

    2. Ρε γίδια, όσοι εδώ μέσα μυρίζεστε αποζημιώσεις, ρε πεινάλες, ακόμη και χάπι βιασμού να μην της είχαν ρίξει, η κοπέλα ή είχε πιει πολύ ή την είχε πειράξει το ποτό.
      Όταν κάποια είναι λιώμα, σου δώσει δε σου δώσει συναίνεση, ΔΕΝ πας μαζί της για ευνόητους λόγους, εκτός κι αν είσαι άρρωστος και ανώμαλος.

    3. O Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει παρτούζα το θέμα….Ρε γεροτσετσέφη ορεγεσαι βετούλι;;; Παλιό @υστη που δήθεν νοιάστηκες… Υποκρισία.

    4. Φιλος με τεραστια γνωση κι εμπειρια σε ανθρωπολογια και ψυχολογια (σπουδες σε Πανεπηστημια Στοκχολμης και ΗΠΑ Στανφορντ) εχει εργαστει και για το FBI ως φυσιογνωμιστης profiler. ειπε οτι προκειται για εγκληματικοτατες φυσιογνωμιες(crimiinal perversion) και χρηζουν χημικου ευνουχισμου

    5. Να πληρώσετε ρε όπως όλα τα φτωχαδακια.Τα γούστα πληρώνονται.
      Να σας πάρουν αποτυπώματα,να μπείτε στη ψειρου να μάθετε να είστε κύριοι.
      Εχω φίλους Οβριους που είναι εξηγημενοι και μάγκες όχι σαν και εσας φραγκοφονιαδες και τζαμπατζηδες.
      υ.γ
      Μυρίζομαι οτι εχετε βάλει υπαλληλακια του 5ευρω να βρίζουν χυδαία εδώ μέσα το κορίτσι,ντροπή σας ρεεεεε.

    6. είπε το θύμα(;) την μια φορά ξύπνησα και δεν θυμόμουν τι έγινε , άλλη φορά είπε πως όταν άνοιξε τα μάτια είδε κάποιον από πάνω της. πήγανε να φύγουν αλλά αυτή ξαναγύρισε.
      ποια νοήμων κοπέλα πάει σε δωμάτιο πάρτι αγνώστων; σταλμένη από,κάποιον που της είχε προτείνει κόκα παλαiότερα;

    7. επιλεγμένες οι φωτογραφιες ώστε να δίνεται η εντυπωση ότι βίασαν ένα αγγελούδι αλλά περιμένω να δω μήπως είχε φέρει την 17χρονη για να την πασάρει αλλά ευτυχως κατάλαβε τι παίζει και την έκανε

    8. ας τους ρωτήσει αν της ζήτησαν να φέρει την 17χρονη και όταν το κατάλαβε αυτή την έκανε…περιμένουμε τις τοξικολογικές, μπορεί να βρεθούν διαφορά αλλά δεν νομίζω να βρεθεί χάπι βιασμού, βρωμάει κυνήγι αποζημιώσεων η περίπτωση

    9. Χίο βγες από την υπόθεση γιατί θα σε βλάψει πολιτικά

      της είπε η 17χρονη φίλη της να την πάει στο αυτοκίνητο για να γυρίσει σπίτι και εκείνη της απάντησε Θα γυρίσω στο ξενοδοχείο Έχω κλείσει δωμάτιο για να κοιμηθώ το βράδυ.

      200 ευρώ η βραδιά έχει με την έκπτωση

      πόσες κυκλοφορούν με 200 ευρώ για να κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο;;;;;

      προτιμότερο δεν ήταν να δώσει 10 ευρώ για να πάει σπίτι της

    10. Μόνο τον Φιλλιππίδη μαντρώσανε για κάτι που έγινε πριν 10 χρόνια που λόγω χρόνου δεν υπάρχουν στοιχεία
      τους γόνους στην Θεσσαλονίκη τους άφησαν ελεύθερους χωρίς καμια έρευνα εισαγγελεα και ιατροδικαστή
      Θυμαστε πριν μερικες μέρες το κλινικάρχη πού όρμησε να βιάζει υπάλληλο του μια γιατρό…και αυτος ελευθερος
      δικαιοσύνη a la carte στο Ελλαδισταν

    11. Η περπατημενη Θεσσαλονίκια το βράδυ ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν που πάρκαρε το σμαξι της κ το πρωί στη κατάθεση της λέει ότι έτρεξα στο αμάξι μου που ήταν παρκαρισμένο όπισθεν του ξενοδοχείου …μακελειό κρίμα που αφιέρωσες τόσα άρθρα για μια Τάνα που θέλει να γίνει διάσημη

    12. διαρροή καταθέσεων στο Ελλαδιστάν…εδώ γελάει και ο Τοτός
      αμα βγάλει τίποτε η έρευνα φέξε μου και γλύστρησα
      δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι ο κόσμος τους βλεπει σαν τσίρκο υποχείρια της κυβέρνησης και των κονομημημένων ….αλλα οσο ο μισθός πέφτει σιγά μην σκοτιστούνε

    13. Μην τρώτε αμάσητα την ιστορία της 24χρονης..Η υπόθεση βρωμάει και δεν στέκει σε λογική εξήγηση η ιστορία, έτσι που την παρουσιάζει η κοπέλα αυτή.
      Φυσικά και ο Μάνος έσπρωχνε πορνίδια στο κύκλωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι η κυρία έπαθε ό,τι έπαθε δίχως η ίδια να το προκάλεσε. Εγώ πιστεύω ότι επεδίωξε να ξεφορτωθεί αρχικά την φίλη της – η οποία έδειξε ότι δεν γούσταρε την κατάσταση και αποχώρησε- και αυτή μετά επέστρεψε για να δώσει συνέχεια στην νύχτα. Κάτι όμως στράβωσε στην πορεία και κατέληξε να προβεί στην καταγγελία..Τι είναι αυτό, δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να ξέρουμε..Θα φανεί στην συνέχεια..

    14. Όταν πρόκειται για κάποιον φτωχό η δικαιοσύνη δεν έχει κολυματα να τον χώσει μπουζου. Μέσα σε 3 μέρες αυτός που χτύπησε την γυναίκα του στην Αργυρούπολη μπήκε φυλακή,ανωνυμος φτωχός. Τώρα που πρόκειται για φραγκατους φλώρους που προκαλούν διαβάζοντας πρωτοσέλιδα και γράφουν, έχουμε λεφτά και θα μας κλ@σετε τα @@,πολύ ανάλυση πέφτει. Θα τους βάλουν εκεί ένα πρόστιμο για τα ματια και θα τους αφήσουν ελεύθερους να βιάζουν και να δίνουν χάπια σε κοπέλες. Αυτή είναι η κοινωνία των πολιτικών.

    15. Τελικα το κοριτσι αυτο είχε χάσει τελευταία τους γονείς της και τον αρραβωνιαστικό της;
      Ετσι φυσικά και πηγε κάπου να ξεσκάσει…
      Πολύ καθήκια τα κωλόπαιδα. Πολύ θα χαρώ να τους σκίσουν

    16. Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί ,όπως κ τοσα άλλα κ επειδή στις 20-3-’22, θα εχουμε εκλογές ,άλλος ένας λόγος για να το κουκουλοσουν το θέμα κ μετά οι χορηγίες της coca cola προς ΝΔ, θα έχουν αρκετα μηδενικά ….

    17. Γιατί ένας εκ των μικροτσουτσουνων φλωρων κλαίγεται στον Μητσοτάκη? Οεο? Γιατί λέει πως ότι του συμβεί θα είναι υπεύθυνος ο Μητσοτάκης? Οεο? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Τι σχέση έχουν οι μαστρωποι φλώροι μικροτσουτσουνοι με τον Μητσοτάκη και ζητάνε την προστασία του? Εάν τους αφήσουν ελεύθερους θα είναι σίγουρο πως θα έχει υπαρξει παρέμβαση του ίδιου του Μητσοτάκη.

    18. ΑΠΛΑ σας την ΕΦΕΡΕ …. μια 24χρονη ΕΞΥΠΝΗ πνίτσα …
      δωστε τωρα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για να τα ΘΥΜΗΘΕΙ…διαφορετικά

    19. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
      «Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ mRNA ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ».

    20. ΕΛΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!

    21. Το ξενοδοχειο τι θα γινει! πρεπει να σφραγιστει αμεσα…..και προστιμο 50 χιλ ευρο εχει σπασει τα περιοριστικα μετρα κατα του covid-19 απαγορευονται τα party εδω κλεινουν ολοκληρα μαγαζια με μουσικη που απασχολουν πολλη περισσοτερο προσωπικο…

    22. Δουλευα σε γνωστο καφε στην πολιτεια που εχει στο κωλονακι. Το τι φτυσιδια εχουν φαει διαφοροι νομικοι κι επιχειρηματιες του κωλου. Μεχρι νερο απο την λεκανη της τουαλετας τους σερβιριζα. Και τους ρωτουσα ολη την ωρα:”μηπως χρειαζεστε κατι ακομα? ολα οκ?” Και απαντουσαν καταφατικα.

      1. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΟΥΣΤΕ ΡΕ!!!

      2. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ…ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΟΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ……………..

    23. Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ MOYΡΟΧΑΒΛΟΙ – ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ .

      1. Μια χαρά γκόμενοι είναι ζηλιάρη ..ειδικά ο μαλλιάς σας ροκ σταρ είναι .κ τα μάτια τους έχουν κάτι από δαιμονα κ Σταλόνε μαζί

        Η ζήλια αν είχε ψωρα…

    24. Makelio προφανώς θέλεις να βγάζεις σχόλια μόνο κατά των γόνων ..όμως αν η υπόθεση αποδειχτεί όπως της παλιοσπυρου που έκανε εκδικητικη καταγγελία βιασμού θα βρεθείς εκτεθειμένο ..δες κ τη άλλη όψη ..η ιστορία της κοπέλας έχει σοβαρά κενά κ μόνο που τη ανέδειξε ο γελοίος γέροντας Μάκης λέει πολλά

      1. Εκδικητικη καταγγελια βιασμου σε κάποιους που δεν ήξερε .μαλιστα … το σκεφτόσουν ώρα φιλαράκι των γόνων ??

    25. Μια χαρά φάτσες έχουν… Η άλλη η γυφτισσα που φοράει μπλε φακούς ματιών είναι καλυτερη?

      1. Μπα?? Δεν ηξερα οτι αν φορας χρωματιστους φακους εισαι γυφτισσα!!!!! Ενω το κ@λοπαιδακι που εχει βαψει ξανθα τα μαλλια του ειναι “κυριος”!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα!!!!! Εν τω μεταξυ αυτος ειναι ο ενας απο τους βιαστες της!!!!!!!!!

    26. Επειδή είναι πλούσιοι και έχουν πλάτες από πολιτικούς, θα τους αθωωσουνε. Ποιος θα τους δικάσει? Κάποιος ανώτατος δικαστικός που δίνει ναρκωτικά σε ανήλικα για να τον πηδανε?

    27. ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???

    Comments are closed.