ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MHTSOTAKHS-EMBOLIA

    Το μαύρο άσπρο…

    Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τα επόμενα 24ωρα ξεκινά ένα συντονισμένο εθνικό σχέδιο εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού το οποίο θα έχει την επωνυμία «Επιχείρηση Ελευθερία».

     Στόχος να φτάσει το εμβόλιο «σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα», με την κυβέρνηση να κωφεύει απέναντι στις προειδοποιήσεις επιστημόνων που προειδοποιούν για υπερβολικά γρήγορη έγκριση του συγκεκριμένου εμβολίου. Έτσι θα μας ελευθερώσουν;;; Ή θα «ελευθερώσουν» όσους το κάνουν στο να μπορούν να μετακινούνται έστω περιορισμένα;;; Οι υπόλοιποι;;;

    Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκατομμύρια εμβόλια θα πρέπει να μεταφερθούν με ασφάλεια και σε συνθήκες βαθιάς ψύξης στα 1018 κέντρα εμβολιασμού και στις 65 κινητές μονάδες.

    «Θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο και την επικοινωνία. Θα ζητήσουμε την συνδρομή όλων», υπογράμμισε.

    Δείτε από το 1.11.00 τι λέει ο πρωθυπουργός για το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού», ενώ στο 1.13.16 το όνομα που έδωσε σε αυτό:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΕΝΑ ΤΣΕΒΔΟ(σοσοφουσου), ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ, ΠΟΥΣΤΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ Κ. ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ;
      δηλ το βρωμοσογο δεν θα συναντηθεί; δεν θα γιορτάσει ;
      όπως κ. των άλλων κολεθρων.

    2. …..ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΚΩΛ@Γ@ΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ @Ρ_Ι_Ι !!!!!

    3. Να τα βάλεις όλα στο κ…. σου…και σε όλο σου το σόι..

    4. Όχι στη μαζική ανθρωποθυσία των σαταναδων που μας κυβερνούν.

    5. Ανταλλαγή της ελευθερίας με το εμβόλιο προδότη, ανθέλληνα, γενοκτόνε κουλη;

    6. ..δεν θα μας την δώσεις εσύ.
      Θα την διεκδικήσει ο Ελληνικός λαός και θα την κερδίσει μόλις σας πάρει τα κεφάλια.

    7. Εγώ έχω πει ότι στόχος τους είναι πέρα από το να μας πεθάνουν και να μας τρελάνουν. Το ελευθερία που ονόμασαν τον εμβολιασμό σημαίνει ελευθερία για να πεθάνεις. Δηλαδή σου μπηγω το εμβόλιο και σε βοηθάω να πεθάνεις και να νιώσεις ελεύθερος βρε αδελφέ απ τα εγκόσμια. Η άλλη εξήγηση είναι κάντε κ μόνο τότε θα είσαι Ελευθέριος, γιατί αν δε το κάνεις δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Κουλή πάρε το εμβόλιο κ βάλτο στο κωλο σου κ σου εύχομαι να νιώσεις πολύ ελεύθερος όταν θα φεύγεις για τον άλλο κόσμο.

    8. NA XAΡΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΙΖΑΔΩΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ…-ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΚΙΜ-…Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ… ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! ΓΛΥΦΤΕΣ… ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΤΣΑΝΑΚΙΑ… Η ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΑ !!! ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ…ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ…ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΟ ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΜΕ …ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ…ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΓΟΓΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ..ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ… ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ !! ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ…ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑΜΕ Ν Ι Κ Η Τ Ε Σ !!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ…ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ !!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ..

    9. Κόλλησε φιλολογικό οίστρο από τον ερντογάν ο άχρηστος…

    10. Η ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΒΡΕ ΧΛΕΧΛΕ ΕΊΝΑΙ ΛΈΞΗ ΙΕΡΉ….
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΧΑ’ΡΧΑΛΟ??????
      .

    11. ρε @@@@δια τολμάτε να μιλάτε για συντονισμένο εμβολιασμό σε 1000 κάμποσα κέντρα και 65 κινητές μονάδες όταν σας “ξέφυγαν” 1851 ακίνητοι νεκροί απο λίστα σε λίστα…άχρηστοι…

    12. 15-20 ΜΥΡΙΑΚΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΎΝ ΠΆΛΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ….
      ΤΏΡΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΝ .
      ΑΥΤΌ ΕΊΠΕ…..

      .

    13. Άχρηστε Κούλη,
      Θα ‘ρθώ να στο κάνω εγώ το τάχα μου “Εμβόλιο”, για να σιγουρευτώ ότι δεν θα έχει νεράκι το δικό σου.
      Παρεμπιπτόντως: Εμβόλιο πριν το πέρας 10ετίας δοκιμών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      Εμβόλιο κανονικότατο για την Covid-19 (2019) περί το 2029.
      Τα έχουμε πει.
      Μην μας πουλάνε βλακεία οι ΗΛΙΘΙΟΙ.
      Αν θέλουν να κάνουν σοβαρή δουλειά άμεσα, ας εστιάσουν στο Φάρμακο.
      ΤΕΣΤ IQ σε ΟΛΟΥΣ: Πολιτικούς και Γιατρούς φιλο-Πολιτικούς.
      ΔΕΝ μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση.
      Μας έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

    14. ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ.

    15. Δεν είναι εμβόλιο είναι μια ενεση με mrna απο καποιους δολοφονους γενοκτονους που κατασκεύασαν και τον ιο. Ουτε σε 1500 χρονια δεν το κανω

    16. Ολοι μα όλοι οι μανιακοί της ιστορίας σαν τον Χιτλερ βάφτιζαν τις επιχειρήσεις τους κάπως έτσι. Και ο Ερντογαν κάπως έτσι βάφτισε την εισβολή στην Συρία. Είναι πραγματικά ανώμαλοι.

    17. ΚΟΥΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΡΩΤΑ. ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ . ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    18. Τι να ακούσεις από τον κούλη μόνο ψέματα και ατελείωτη προπαγάνδα από τα βρωμοκάναλα που πήραν ένα σωρό λεφτά για να παρουσιάζουν έναν ψυχασθενή ικανό να κυβερνήσει την Ελλάδα

    19. Αν η επιστήμη θέλει όντως να κάνει καλό και να βοηθήσει την ανθρωπότητα θα πρέπει άμεσα να δημιουργήσει εμβόλιο για την ανθρώπινη μαλακια.Εκεί είναι το πραγματικά τεράστιο
      πρόβλημα με παρα παρά πολλά εκατομμύρια φορείς και κρούσματα !!!!!

    20. Προς το παρων δουλευει μια χαρα η ”Επιχειρησις Γης Μαδιαμ”….. Στον ρολο του υπερπρακτορα-σωτηρα ο δημοφιλης κωμικος ΚΟΥ-ΜΟΥ, aka ΚΟΥ-ΛΗΣ ….Ενας εγκεφαλος baby size…….Στο ρολο του βοηθου ο πολλα υποσχωμενος ζεν πρεμιε ΝΟΥ-ΧΑΡΔ……

    21. Το παιδι χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης…δεν χωραει καμια αμφιβολια επ’αυτου.
      Ακου… “να το κανουμε ολοι”…τι εισαι ρε Κουλη γιατρος; Αντε να σε δει κανας γιατρος…βλαμμενε!

    22. ….βαψομαλιαδες κορακες της βουλης που με ενα κουστουμι λαμε και μια γραβατα μεταξωτη ,κι εσεις κυρατσες της βουλης που με τα κυριλε φορεματα θελετε ολοι σας να κανετε κουμαντο στο σωμα μας ερχεται….1789 και ο νοων νοητω…δεν θα ξερετε που να κρυφτητε ποντικαραδες ολοι σας….

    23. Tι να πει ένα γλοιώδης. Ασεβής απέναντι σε μια κοινωνία προσπαθώντας να πείσει. Είναι καλοί αυτοί όταν απευθύνονται σε αυτούς που δεν αναρωτιούνται. Αντισυνταγματικά μέτρα και μαγειρέματα των αριθμών. Οι μόνοι αριθμοί που δεν αλλάζουν είναι των ποσών που εισπράττουν. Προτρέπουν για εμβόλιο ενώ δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και ας αρρωστήσεις από παρενέργειες. Αν δεν το κάνεις είσαι επικίνδυνος λένε οι επικίνδυνοι με τις ενέργειες τους. Ξυπνάει κόσμος και βάζουν ‘πειθώ’ και κριτική φόβου. Δεν έχουν κάτι άλλο, γεννήθηκαν παπαγαλάκια. Ζούνε με την οικογένεια τους μέσα στη χλιδή όσο πολλοί άνθρωποι υποφέρουν απ’τα μέτρα και φοβούμενοι άλλοι ένα 300άρι. Ας αφυπνιστούμε και ας αντιδράσουμε για την ελευθερία μας και την αξιοπρέπεια μας.

    24. Σκύψε κούλα να ανακουφίσεις τους λαθροσομαλοκογκολέζους που γέμισες τη χώρα,
      σκύψε να σε μπολιάσουν ,να σε εμβολιάσουν στα 4 μωρή παρδάλω αχαχαχα

    25. Εγώ αυτό το εμβόλιο δεν το κάνω…
      Οποιος είναι μαλακας ας το φτιάξει.

    26. σαπιοι πολιτικοι φοβερα που τη θελετε και θα την εχετε η οργη ξεχειλισε βρειτε τρυπα να κρυφτειτε προδοτες

      1. Πω, πω οργή! Γέμισαν οι δρόμοι με διαμαρτυρόμενους αγανακτισμένους πολίτες. Ο εγκλεισμός και τα φίμωτρα, σε ποσοστό 99% καλά κρατεί. Από σχόλια του καναπέ και άκαπνους παλικαρισμούς, άλλο τίποτα!!!! Σας έρχεται τέτοιο ήττα που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην ιστορία αυτού του δύσμοιρου τόπου…..

    27. Εάν εχει εμβόλιο που πιάνει και τους ανέμελους θελω και εγω μετα βεβαια απο τον πρωθυπουργό της καρδιάς μας κουλης ο μαραθιανος

    28. Όποιος περιμένει ελευθερία από τύπους σαν τον Μητσοτάκη και από τα εμβόλια του Gates ζήτω που κάηκε.

    29. Ο/Η Ούτε να τον δω τον πουστη μπορει να καει η οθόνη μου λέει:

      Τι να δουμε ρε Στεφανε , αυτός ούτε βλεπεται ούτε τρώγεται , χειρότερος κι απ’τόν προηγούμενο απατεώνα ειναι.

    Comments are closed.