“ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ”! ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” – ΟΛΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ! “ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ” Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ – “ΧΟΡΗΓΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    im_ekriktiko_8-9-2021

    “Είδαμε την υποκρισία του κοινοβουλευτισμού σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών”, τόνισε ο Στέφανος Χίος στην αρχή της αποψινής παρέμβασης του στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑΡΤ. Όλοι οι πολιτικάντηδες χάιδευαν το φέρετρο του νεκρού μέχρι να τους αποθανατίσουν οι φωτογράφοι και να πάρουν το πλάνο οι εικονολήπτες των καναλιών, είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τεκμηριώνοντας την κριτική του για όσα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην νεκρώσιμο τελετή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη που σημαδεύτηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες της “Κόκκινης Πλατείας”, όπως την χαρακτήρισε ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. “Δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός, ούτε θρησκεία. Εδώ ο Πρωθυπουργός καθόταν σταυροπόδι μπροστά στο φέρετρο”.

    Σύμφωνα με την κριτική του δημοσιογράφου, είναι φρίκη να μην αφήνουν τον νεκρό εδώ και οκτώ ημέρες, Μίκη Θεοδωράκη να ταφεί και να αναπαυθεί. Είναι φρίκη να τον έχουν ταριχεύσει και να τον περιφέρουν αντί να του δώσουν την τιμή μιας αξιοπρεπούς ταφής. Είναι φρίκη η οικογένειά του να ερίζει πάνω στην περιουσία του Μίκη. Ο ίδιος ο Θεοδωράκης δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε του θανάτου του.

    “Αυτά τα καραγκιοζιλίκια που παρατηρήθηκαν σήμερα δεν έχουν ξαναγίνει. Κομμουνιστές και Κυβέρνηση δεν σεβάστηκαν τον νεκρό. Δεν είναι δυνατόν άτομα με κόκκινα περιβραχιόνια και η Αστυνομία να φυλούν τη σορό μην τυχόν κλαπεί. Υπάρχει στρεβλότητα σε ότι αφορά στην ιστορία του Μίκη Θεοδωράκη ενώ κάποιοι καπηλεύτηκαν με ασέβεια τη μνήμη του. Οι κομμουνιστές δεν ξέρουν να τιμούν τους νεκρούς τους κάτι στο οποίο έβαλε το χεράκι της και η Κυβέρνηση”, τόνισε με οργή ο Στ. Χίος.

    Μεγάλη κουβέντα έγινε και για την ομπρέλα – διαφημιστικό πεντάστερου ξενοδοχείου με την οποία πήγε ο Μητσοτάκης στην Μητρόπολη. “Μα καλά, άλλη ομπρέλα δεν υπήρχε; Ακόμα και τώρα σπόνσορα; Ακόμα και σε μία τέτοια τελετή με χορηγό; Μήπως τη σούφρωσε από το ξενοδοχείο;;;” διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Βρίστε όσο θέλετε,τα φράγκα θέλουν και τίποτε αλλο

    Comments are closed.