ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ Κ@ΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΤ@Κ@ΘΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ… ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ

    Κοινοποίηση:
    βιασμος

    Νέο περιστατικό βιασμού στην καρδιά της Αθήνας, καθώς μια 19χρονη ήταν όμηρος δυο ατόμων για τρεις ημέρες και αφού τη βίασαν την παράτησαν στο λιμάνι του Πειραιά και διέφυγαν στη Μύκονο!

    Μια 19χρονη κατήγγειλε ότι 21χρονος Αλβανικής καταγωγής την κρατούσε για τρεις ημέρες στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, όπου μαζί με έναν 22χρονο φίλο του τη βίασαν.

    Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου την εγκατέλειψαν και στη συνέχεια έφυγαν με πλοίο για τη Μύκονο.

    Η 19χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, ενημερώνοντας ότι οι δράστες έφυγαν ακτοπλοϊκός από τον Πειραιά.

    Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Μυκόνου, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να συλληφθούν οι δυο δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό από κοινού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Λέγατε για τον Σύριζα όλοι και το έπιασε η ΝΔ και το χρησιμοποίησε για να γίνει κυβέρνηση, σήμερα όμως με όλα αυτά που ΒΛΕΠΕΤΕ πείτε μου αλήθεια πότε η Ελλάδα ήταν πιο ασφαλής τώρα ή με τον Σύριζα ;

    2. Το ότι μια κοπέλα ντύνεται σέξυ, δε σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεται. Πώς πρέπει να κυκλοφορούν οι κοπελες; Με μπουρκες; Ζούμε στο Πακιστάν ή σε ευρωπαϊκή χώρα;

    3. Προκαλούν,με το ανυπαρκτο,ντύσιμο τους,.Ολα εξω τα εχουν

    4. Για βιασμο επαναφορα θανατικης ποινης. Δεν υπαρχεινκατι άλλο.

    5. Το φατσαμπουκ κλείνει σπίτια , λογαριασμούς και ανοίγει το πράμα της κάθε ανεγκεφαλης με το ζόρι.
      Ιδού και η απόδειξη.
      Μακρια.

    6. Απέλαση σε όλους τους λαθρο…. Όλη η σαβούρα του πλανήτη είναι εδώ….

      1. Ο/Η Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

        Όχι φίλε. Η Ελβετία είναι η μεγαλύτερη εξαγωγέας ανθρώπινων μελών στην Ευρώπη. Που τα βρίσκει;;;;
        Γιατί όχι κι εμείς;;;;;

    7. Γιατι εμεις οι Ελληνες ειμαστε καλυτεροι απ αυτους?

      1. Οι Έλληνες είναι σίγουρα καλύτεροι από δαύτους. Αν εσύ δε νιώθεις έτσι, δε γουστάρεις την Ελλάδα ή δε γουστάρεις τους Έλληνες, μπορείς να παραδώσεις το διαβατήριο σου, να αποποιηθείς και την Ελληνική υπηκοότητα και να πας όπου σου κάνει κέφι, όπου νομίζεις ότι είναι η πατρίδα σου.

        1. Διαβασε λιγο απο το Μακελειο να καταλαβης τι γινετε γυρω σου.

      2. Άμεση απέλαση σε όσους βρίζουν τους Έλληνες και βγάζουν ρατσιστική συμπεριφορά.

    8. Μπράβο στον Αντώνη από την Καλαμάτα που άνοιξε τα σύνορα……

    9. Γέμισε η Ελλάδα λέρες, Κούλης και αριστεροί έπραξαν τα δέοντα.

    10. αλβανοί πηδάνε αλβανίδες και οχι Ελληνίδες παρθένες…..όλα καλα

    11. 19 Χρόνη, 3 ημέρες ομηρη με 2 αλβανούς τις ίδιας ηλικίας δεν λέγεται βιασμός. Λέγετε με την θέληση της. Η 19 Χρόνη δεν είχε γονείς; δεν είχε συγγενείς; 3 ημέρες χωρίς σημείο ζωής έπρεπε από την πρώτη ημέρα να δηλωθεί η εξαφάνιση.
      Εδώ κάτι βρωμάει.

      1. Αυτό που βρωμάει είναι ότι η κοπέλα είναι από την Αλβανία. Κάτι που το Μακελειό ξέχασε να αναφέρει για να μπορέσει να κολλήσει και τον δραματικό τίτλο για τις κόρες μας. Η κοπέλα επικοινωνούσε με τους Αλβανούς μέσω facebook και αποφάσισε να τους συναντήσει.

    12. Ρε παιδιά είναι ομοεθνής η κοπέλα με τους δράστες.

    13. Δικαίωμα ψήφου κ διαβατηριο σε όλο το Αλβαναριο… Έτσι καταντήσατε την Ελλάδα λαδοποντικες πολιτικατζες της οκκας. Το Γουδη δεν αργεί.

      1. ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ Η ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

    Comments are closed.