ΚΕΡΚ ΝΤΑΓΚΛΑΣ: Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΙΚΛ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
kirk-douglas-catherine-zeta-jones-fili-stoma

Οι κακές γλώσσες του Χόλυγουντ είναι αρκετά “δηλητηριώδεις” για πολλούς και πολλές που κινούνται στον χώρο του κινηματογράφου. Αυτές οι γλώσσες λοιπόν, λένε πως ο Κερκ Ντάγκλας είχε μια… ιδιαίτερη σχέση με τη νύφη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και μάλιστα ήταν κάτι παραπάνω από “στοργικές”.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος δεν ήταν και ο πιο πιστός άνδρας του κόσμου, καθώς και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι απατούσε τις συντρόφους του, ο ηθοποιός είχε σεξουαλικές σχέσεις με την πανέμορφη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Μάλιστα, ο γιός του το γνώριζε, καθώς αυτός ήταν που ενέκρινε τη σχέση του πατέρα του με τη σύζυγό του, αλλά όταν ο εγκέφαλος είναι καμένος από ουσίες τι περιμένει κανείς.

Δείτε και τις φωτογραφίες που τους δείχνουν να φιλιούνται στο στόμα αλλά και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να “λιώνει” για τον παππού…

Διαβάστε επίσης: Ήταν Εβραίος! Το πραγματικό του όνομα ήταν…! Πέθανε ο Κερκ Ντάγκλας – Ο θρυλικός “Σπάρτακος” και ιερό τέρας της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ – Η σχέση του με την Ειρήνη Παπά.

Catherine Zeta-Jones sits between Kirk Douglas, left, and her husband, Michael Douglas, during the semifinal match betweeen Novak Djokovic of Serbia and David Ferrer of Spain at the US Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 8, 2007. (AP Photo/Elise Amendola)
Catherine Zeta-Jones sits between Kirk Douglas, left, and her husband, Michael Douglas, during the semifinal match betweeen Novak Djokovic of Serbia and David Ferrer of Spain at the US Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 8, 2007. (AP Photo/Elise Amendola)

kathrin5d9735ebe346e_041019-120707

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ότι και να λέτε, θαυμάζω την τόλμη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να φιλήσει ένα ζόμπι. Ότι κι αν ήταν η κοπέλα κάποτε, το ραμολιμέντο είναι φορέας δισεκατομμυρίων βακτηρίων και ιών. Respect Kathrin.

  2. 10.000 $ την ωρα επαιρνε η κυρια. Πως ομιζετε πως ζουσε? Τα αξιζει παντως ετσι? Αν τα ειχα θα τα εδινα ευχαριστως…Να μην μετανιωνετε ποτε για λεφτα που πανε σε γυναικες.

  3. Δεν υπάρχει Εβραίος που να μην είναι ανώμαλος.

  4. Με τι την γα@@σε;;;με το λουκουμι;; εκατο και βαλε ηταν.

  5. Στην Αμερική και γενικα σε πολλές χώρες εξωτερικού το φιλί στο στόμα μεταξύ συγγενών ειναι αποδεκτό και καταυτους απόλυτα φυσιολογικό. Όσοι έχετε πάει εξωτερικό ή έστω από ταινίες θα το χετε δει σίγουρα. Ακόμα και παιδιά με γονείς. Τοχω δει ακόμη και Ελλάδα να συμβαίνει, προφανώς μιμούμενοι και καλά μοντέρνιες. Η δικη μας κοινωνία, και καλά κάνει, δεν ειναι ανοιχτή σε τέτοια πραγματα

  6. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΤΑΡΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ…..

  7. Ε καλά όλοι οι εωσφοριστές αυτά κάνουν.

    1. Ο/Η Τζων Κλανε'ι'ρος απο την σαμα'ρα και οχι απο την Βαρ ουφα λέει:

      Kαθαροαιμος ασιατης με ολα τα προσοντα τα βαρβαρικα φωτιζομενος επι εικοσιτετραωρου με δαυλους της κεντρικης ασιας [βλεπε χολιγουντ]

  8. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν πόρνη στο Λας Βέγκας όταν τη γνώρισε ο Μάικλ΄Ντάγκλας και μετά την παντρεύτηκε. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια τον κόλλησε κονδυλώματα ( από στοματικό ) και από αυτό έπαθε καρκίνο στο λαιμό. Επίσης ο Μάικλ Ντάγκλας είχε νοσηλευτεί σε κλινική για αποτοξίνωση από το σεξ. Άρα τι περιμένετε;

    1. Είσαι σίγουρος; Νομίζω ήταν ήδη γνωστή ηθοποιος. Την είχα δει σε ταινίες όταν ήταν κούκλα πιτσιρικά πολύ πριν γνωρίσει άντρας της

  9. Τι να γ.. η μούμια ρε?Ούτε με δεκα βιαγκρα δε τη γ…ει

Comments are closed.