ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Ε, ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    xeiloudaki-liagas

    Γυρεύοντας πήγε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιάγκας. Φάνηκε πώς τα θέλει ο …κ@λος του ύστερα από τη νέα χοντράδα που έκανε, από τηλεοράσεως. Τα άκουσε μια χαρά από την Τζένη Χειλουδάκη που όταν απασφαλίζει γίνεται ο φόβος και ο τρόμος κάτι τέτοιων τύπων!

    Ύστερα από αυτή την ανοικτή προειδοποίηση, έλουσε κρύος ιδρώτας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τον Γιωργάκη. Όσοι έχουν υποστεί τα «χειλουδακίστικα» έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αυτή η τύχη περιμένει και τον Λιάγκα για τον οποίο η Χειλουδάκη γνωρίζει, όπως του γράφει, «και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά…». Ιστορίες από τα παλιά που η ιερόδουλος ξέρει καλά -και από πρώτο χέρι- και θα γκρεμίσουν εντελώς το …μύθο του Λιάγκα αλλά και θα προκαλέσουν ντόμινο και για σημερινές, επίκαιρες, ιστορίες.

    Νεώτερα σε λίγες ώρες. Το θέμα είναι…άκρως πολιτικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η Χειλουδάκη έχει την εντύπωση, πως επειδή από το “μαγαζί” της και τον κώλο της πέρασαν διάφοροι και κάμποσοι έχει πιάσει κανέναν από τα “αρ…δια”, είναι ασφαλής γιατί τη “φοβούντα騔 και κατά καιρούς βγαίνει και απειλεί; και τι νομίζει ότι είναι η μόνη στη δουλειά της και η μόνη τρανς που έχουν πηδήξει ή τους έχουν πηδήξει; οι άλλες γιατί το βουλώνουν και δε μιλάνε ποτέ; δεν αναρωτιέται; άντε ας τη συμβουλέψει κάποιος να το βουλώσει και να κοιτάει τη δουλειά της μήπως προλάβει να χαρεί τα κέρδη της και τα γεράματα της γιατί τη βλέπω σε κανένα χαντάκι σε ανύποπτο χρόνο και δε θα νοιαστεί και κανείς φυσικά ….

    2. …ο μύθος του Λιάγκα… τι λέτε βρε… τι και ποιός είναι ο Λιάγκας;;; Τέτοια σοβαρή προσωπικότης… τςςςςςςςςςςςς… ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ με τον άχρηστο παλιοπατσαβούρη, που το παίζει και μούρη!

    3. Και ποιος δηλαδή ασχολείται με πούστηδες και τραβεστί;

    4. Πολύ καλά τα λέει η Τζένη με τον γλοιώδη μπουχεσα που είμαστε αναγκασμένοι να τον τρώμε στην μάπα…

    Comments are closed.