ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΟΝΟΒ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ” ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ – ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ – ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΦΟΡΤΩΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;

    Κοινοποίηση:
    FX0MarCUIAAzSCu

    Ένα ουκρανικό μεταφορικό τετρακινητήριο στροβιλοελικοφόρο αεροσκάφος Αn-12 κατέπεσε στις 22:40 το βράδυ του Σαββάτου στο Παλαιοχώρι Καβάλας. .

    Επρόκειτο για αεροσκάφος που μετέφερε πολεμικό υλικό, γι’ αυτό και ακούγονται πολλαπλές εκρήξεις.

    Το τελευταίο στίγμα δόθηκε 10 ναυτικά μίλια δυτικά της Καβάλας. ερχόταν από Σερβία, μπήκε στον ελληνικό εναέριο χώρο, έστριψε προς το αεροδρόμιο της Καβάλας και μάλλον θα προσγειωνόταν πριν πέσει.

    Πιθανότατα θα φόρτωνε και ελληνικά όπλα στην Καβάλα. Υποτίθεται ότι πήγαινε στην Ιορδανία και γύρισε να πάει προς Καβάλα λόγω μηχανικού προβλήματος.

    Πόσο πιθανό είναι ένα ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος εν καιρώ πολέμου να μεταφέρει όπλα από την Σερβία στην… Ιορδανία; Είναι προφανές ότι έτσι έλεγε το σχέδιο πτήσης για λόγους μυστικότητας της αποστολής.

    Τα αεροσκάφη που κάνουν αυτού του είδους τις αποστολές συνηθέστατα καταθέτουν εικονικά σχέδια πτήσης για άλλες περιοχές, για να κρύψουν τον τελικό τους προορισμό, ειδικά όταν πρόκειται για μεταφορές όπλων σε εμπόλεμες ζώνες.

    Η Σερβία πουλά όπλα και στην Ουκρανία και στην Ρωσία, καθώς προσπαθεί να τηρεί τις ισορροπίες μεταξύ των εμπολέμων. Είναι το μοναδικό κράτος της Ευρώπης που παράγει σε μεγάλες ποσότητες οπλισμό που χρησιμοποιούν και οι δύο εμπόλεμοι.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, το αεροσκάφος μετέφερε “επικίνδυνα και τοξικά” υλικά κάτι που μεγαλώνει τα ερωτηματικά. Μετέφερε χημικά στον πόλεμο της Ουκρανίας και στο καθεστώς του Ζελένσκι;

    Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Ιδιαίτερη σημασία έχει αν καταστράφηκαν ΚΑΙ ελληνικός οπλισμός…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Πήρε φωτιά ο κινητήρας κοντά στον Άθω. Γιατί γύρισε 180 μοίρες πίσω; Η Λήμνος είναι δίπλα στα 50 χιλιόμετρα. Το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης μια ευθεία στα 80 χιλιόμετρα. Γιατί γυρνάει πίσω με κατεύθυνση προς τη Σερβία; Αυτό είναι ύποπτο….ο κάθε επαγγελματίας πιλότος θα το προσγειωνε στο κοντινότερο αεροδρόμιο. Κατά την άποψη μου το πλήρωμα του αεροσκάφους κάτι ήθελε να κρύψει, υποτίμησε αρχικά το πρόβλημα και θέλησε να γυρίσει το αεροπλάνο προς τη Σερβία ή τα Σκόπια. Έπειτα πάνω από το Οφρύνιο συνειδητοποίησε τη κρισιμότητα της βλάβης και κινήθηκε προς το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, βόρεια του ορεινού όγκου του Παγγαίου.

    2. ρωσική προβοκάτσια. Ήθελαν νεκρούς στην Ελλαδα οι Ρωσοι οι “φίλοι” μας οι φασίστες

    3. Ένα είναι σιγουρο αυτη τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε τίποτα γιαυτο το αεροπλάνο. Οσα διαδιδονται ειναι μπαρουφες. Αν πραγματι μετέφερε ( υλικό) στούς νεοναζι της ουκρανιας ποτέ δεν θά το μάθουμε. Πιστευω πώς δεν ήταν πυρομαχικα αλλά κατι πολύ πιο επικινδυνο φορτιο καί πηγαινε στό ναζιστικο καθεστως της ουκρανιας.

    4. 6 ωρες νωρίτερα βρισκόταν στην Άγκυρα (δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτο)
      Τις τελευταίες ημέρες βλέπω οτι ειχε επισκεφτεί, Παρίσι και Μασσαλία.
      Επίσης ύποπτη πτήση ήταν απο Μπουργκάς Βουλγαρίας στα σύνορα της Πολωνίας (πόλη Rzeszow) με Ουκρανία (πόλη Λβιβ) πετώντας κυκλικά απο τα δυτικά σύνορα της Ρουμανίας πανω απο Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία λες και ηθελε να αποφύγει κάτι.

    5. Ευρωπαϊκή Ένωση σας κάνει ο Μπάιντεν ότι θέλει γατάκια κοταρες

    6. Εχουμε ανοιξει τα κωλομερια μας και τελειωμο δεν βλεπουμε με αυτα τα σιχαμερα λεσια που μας κυβερνουν

    7. Ολα τα άσχημα συμβαίνουν σε αυτόν τον παλιότοπο που λέγεται βαλκανιστάν. Η τόση αρνητίλα και κακομοιριά που επικρατεί εκαί, ελκύει οτιδήποτε αρνητικό. Τόση απάτη σε μιά χεσιά τόπο, δεν πρέπει να υπάρχει αλλού στην Γή. Οι καταστροφές διαδέχονται η μία την άλλη. Το χαοτικό περιβάλλον αντικατροπτίζει τον λαό και την “πολιτική” του ηγεσία!!

      1. Αποστασία, φίλε μου. Και αν δεν μετανοήσουν οι άνθρωποι, θα έρχονται και άλλα και κάθε φορά χειρότερα, κατά ριπάς.

    8. Μη λετε οτι νάναι η πορεια δείχνει αλλα

    9. Εάν το σχέδιο πτήσης ι ως προς την αναχώρηση είναι αληθές το Antonov απογειώθηκε από την πόλη Nis της νότιας Σερβίας πολύ κοντά στην πόλη Kragujevac κέντρο της Σερβικής πολεμικής βιομηχανίας, άρα το αεροπλάνο φόρτωσε όπλα από εκεί, σίγουρα η Σερβία δεν έχει ούτε παράγει πυρηνικά όπλα, θα μπορούσε να έχει χημικά όπλα? η Σερβία δεν παράγει χημικά όπλα επίσημα, ανεπίσημα όμως το αεροσκάφος θα μπορούσε να έχει χημικές πρώτες ύλες για παραγωγή χημικών όπλων στην χωρά που θα πήγαινε. Το ερώτημα είναι γιατί η Σερβική κυβέρνηση δεν έχει δώσει πληροφορίες για το φορτίο ή μήπως έχει δώσει και η εδώ χουντάρα το κρύβει? Το άλλο ερώτημα είναι η ιδιοκτησία του αεροσκάφους είναι Ουκρανική ή Σερβική? και αν είναι Ουκρανικό είναι λογικό στην εμπόλεμη Ουκρανία μεταγωγικά αεροσκάφη να μεταφέρουν όπλα για λογαριασμό Σέρβων και Ιορδανών? Εάν επίσης αποδειχθεί ότι το αεροσκάφος μετέφερε Σερβικά όπλα στον Ζελενσκι αυτό σημαίνει και σοβαρό πολιτικό και διπλωματικό γεγονός καθώς η Σερβία το παίζει ουδέτερη σε αυτόν τον πόλεμο.

    10. που πας βρε antonov ?? δε του ειπαν για την ασκηση η “οργη του ποσειδώνα”? με το που πηγε να μπει στο αιγαιο πηρε φωτια.

    11. Τί ήταν το τοξικό του φορτίο;;; Σε τί κατάσταση βρίσκεται;;;

    12. Ή μεγάλο ή μικρό, μακρόστενο και με βελόνα. Έχει πάρει πουθενά το μάτι σας για τους 111 νεκρούς πιλότους της Αυστραλίας;

    13. Μακελάρηδες είστε τεράστιες “γάτες” και λέτε αυτά που τα βοθροκάναλα κρύβουν και ο λαός δεν μπορεί να υποψιαστεί.
      Γι΄αυτό είστε Νο1 στην ενημέρωση και ως εφημερίδα και ως site.
      Συγχαρητήρια!!!!!!!!!

    14. Για όλα φταίει η Κούλα, άνοιξε πόρτες με τα παρτάλια τους Ουκρανούς και μπορεί να το ρίξανε οι Ρώσοι, θα φάμε στην μάπα και τα τοξικά τους τώρα γιατί ο Μητσοτάκης γαμιέται ασύστολα! Τι δουλειά είχαμε εμείς να βοηθάμε τους Ναζί, σκατά στα μούτρα της ΝΔ. Άκρως επικίνδυνοι εχθροί για την Ελλάδα, ύστερα οι Τούρκοι μας φταίνε, ο εχθρός είναι μέσα και κυβερνάει.

    15. που έπεσε διότι τα πυρομαχικά θα κατέληγαν σε Τούρκους και τρομοκράτες

    Comments are closed.