ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON&JOHNSON – ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ Johnson & Johnson

    Πρόβλημα με το εμβόλιο Johnson & Johnson καθώς όπως προκύπτει υπάρχει κίνδυνος θρόμβωσης, έστω κι αν οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.

    Γι αυτό τον λόγο ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανέφερε ότι το εμβόλιο της Johnson θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε όσους ενήλικες δεν μπορούν να λάβουν κανέναν άλλο εμβόλιο ή σε εκείνους που ζητούν συγκεκριμένα αυτό το εμβόλιο.

    Οι υπεύθυνοι του FDA ανέφεραν σε δήλωσή τους ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να περιορίσουν σημαντικά τη χρήση του μονδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson, Στην απόφαση αυτή κατέληξαν αφού πρώτα ήλεγξαν ακόμη καλύτερα τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στις εν δυνάμει απειλητικές για τη ζωή θρομβώσεις του αίματος, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

    Κορονοϊός: Χαμηλά ποσοστά προστασίας απέναντι στη νόσηση το εμβόλιο της Johnson
    Επιπλέον να τονίσουμε ότι αρχικά οι Αμερικανοί λοιμοξιολόγοι  θεωρούσαν και τα τρία εμβόλια ισάξια εκτιμώντας πως όλα παρουσίαζαν ισχυρή προστασία απέναντι στον ιό.

    Καθώς ο χρόνος κύλησε όμως έρευνες έδειξαν ότι το εμβόλιο της Johnson προσφέρει χαμηλά ποσοστά προστασίας απέναντι στη νόσηση.

    Ωστόσο, παρά το γεγονός, ότι η εμφάνιση θρομβώσεων σε όσους έχουν εμβολιαστεί με το Johnson είναι σε μικρά ποσοστά, οι ιθύνοντες επιμένουν ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν παύουν να υπάρχουν.

    Έτσι επί μήνες οι αμερικανικές αρχές συνέστηναν στους πολίτες που ξεκινούν να εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού να λαμβάνουν το εμβόλιο της Pfizer ή το Moderna.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Παγώνη, είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο συνέδριο της ν.δ; Α ρε ραγιά Έλληνα, εσύ δεν έχεις να πληρώσεις τη δεη και η ακαταδίωκτη παγώνη πάει στο συνέδριο των γαλάζιων συριζαίων! Ας την ρωτήσει κάποιος πόσα έχει πάρει από την επιτροπή τα 2 χρόνια της τάχα πανδημίας και αν ξέρει πόσοι καταστράφηκαν με τα λοκ ντάουν! Που έλεγε στους ραγιάδες να μην πάνε στις παρελάσεις αλλά στα γήπεδα και στο συνέδριο δεν λέει για συνωστισμό! Πολύ συνωστισμός στο συνέδριο ρε παιδιά! Από εμβολιολάγνους, μιζαδόρους, ζελενσκικούς και ζαεφικούς και ερντογανικούς! Ρε δεν εμβολιάζομαι γιατί θα γίνω σαν και εσάς!

    2. Οποιος αποφασισε να βαλει τοξινες στο σωμα του, τωρα ας μην παραπονιεται.
      Και δεν μπορει κανεις να πει οτι δεν γνωριζε.
      Πολλοι διασημοι γιατροι εκρουαν τον κωδωνα του κινδυνου καθημερινα αλλα ποιος τους ακουγε?

    3. Εχουν ΞΕΚ@ΛΙΑΣΤΕΙ στις μίζες οι κ@ργιόλες!

    4. Ολοι δουλεύουν για την Φαιζερ…??? μαλλον… ο λα τα ιδια ειναι …στο τελος …το συμπερασμα ειναι οτι το καλυτερο ειναι της Φαιζερ??? στο Ισραηλ ομως τι λενε.? Αν ηταν κατι καλο γιατι πιεζουν τον κοσμο να το κανει.? οταν ειναι κατι καλο ο κοσμος τρεχει…κ εχει ουρες …κανω λαθος.? Γιωργαρος

    5. α, ρε πρόβατα, λυσσάνε να σας οδηγήσουν στο εμβόλιο mRNA. Ποιος ξέρει τι έχουν κωδικοποιήσει μέσα στα χιμαιρικά εμβόλια..

    6. Συγγενείς μου που το πήραν έχουν αρρυθμιες αλλά και κολλησαν ελαφρά τον κορονοιό.

    7. Λες και δεν τα ξέραμε, περιμέναμε να μας το πούνε και επίσημα.

    8. Κατόπιν εορτής αρχισαν να πεφτουν οι μασκες.
      Α ρε ποσο γελειοι εισαστε τελικα παγκοσμίως ομως….

    Comments are closed.