ΚΑΤΕΡΙΝΗ – «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Μ. ΣΚΟΥΦΑ – ΜΑΤ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΝΕΑΡΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ- ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Σκηνικό έντασης επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης, στην Κατερίνη, όταν ομάδα διαδηλωτών, που συμμετείχε νωρίτερα σε κινητοποίηση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, επιχείρησε να κινηθεί προς το σπίτι της βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.


    Οι διαδηλωτές συνάντησαν όμως αστυνομικό φραγμό, τον οποίο προσπάθησαν να διασπάσουν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μερίδα διαδηλωτών πέταξε αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών. Ακολούθησαν προσαγωγές διαδηλωτών και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς.
    Πόλεμος» και στις Σέρρες: 2000 πατριώτες «πολιορκούν» τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε βίντεο


    Πολίτες πολιορκούν επίσης το γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα Χρήστου Καραγιαννίδη.
    kapa3

    kapa4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο Ταμτακος ΚΑΣΤΟΡΗΣ .και η κοντη Μαιμου ΣΚΟΥΦΑ δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι πλεον εχει τελειωσει η Κατερινη για αυτους.. Νυχτα και με παραλλαγη θα ερχονται..Οσο για τον τριτο της παρεας ειναι εξυπνος ο δικηγορος κρατησε χαμηλους τονους και την εκανε πονηρα την δουλεια…

    2. Πουτσο βουρδουλα και ξερονησι για τους προοδευτικους προδοτες!

    3. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΤΙΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    4. Οπου βρειτε προδοτη σκοτωστε τον.

      Το να σκοτωνεις προδοτη δεν ειναι εγκλημα.

    5. Βγέστε έξω. Φωνάξτε. Αντιδράστε. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε τη χώρα μας. Δεν υπάρχει άλλος, δυστυχώς. Η πατρίδα μας κινδυνεύει. Αν δεν την προστατεύσουμε τώρα, αν δεν την υπερασπιστούμε τώρα, θα τη χάσουμε κομμάτι κομμάτι οριστικά. Βγέστε έξω και υπερασπιστείτε τον τόπο των παππούδων σας, τον τόπο που ανήκει στα παιδιά και στα εγγόνια σας. Αντιταχτείτε στους κατάπτυστους ανθέλληνες πολιτικάντηδες. Δείξτε τους ότι εκεί τους βάλατε για να σας υπηρετούν, όχι για να σας ξεπουλάνε και να σας αγνοούν. Ενώστε τις φωνές, ενώστε γερά τις ψυχές σας. Μείνετε ακλόνητοι και μην ξεχνάτε…. ΕΙΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ωρέ!!
      Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!

    6. Τσακίστε τους όπου τους πετύχετε όλους ανεξαρτήτως κομματος οσοι είναι προδότες τσάκισμα

    7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙ
      ΔΑ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΒΑΤΙΣΜΕΝΗ…ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ….

    8. Στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα αναφέρθηκε απο ανταποκρίτρια πως τα ΜΑΤ δεν καταλάβαιναν ελληνικά κ μιλούσαν σλαβικά ή αλβανικά, όταν τους παρακάλεσαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Ψάξτε το.

      1. Είναι ο στρατός των Βαλκανίων, ευγενική χορηγία της Μέρκελ. Πιο εύκολα βαράνε και με κίνητρο οι ξένοι τον Έλληνα διαδηλωτή. Έχει βέβαια και σχιζοφρενείς Έλληνες ματατζήδες με χαρτιά κατευθείαν απο το Δαφνί.

    9. 105 προσαγωγες ειναι Αλητης ουτε ο Μουσολινι και ο Χιτλερ δεν εκανε τετοια….ειναι φασιστας κοκκινος χμερ…

    10. Παρτε drone παρτε οτι βρειτε παρτε καρεκλες ρε μαλακες και καθηστε στην μεση του δρομου….αντισταθειτε με οποιο τροπο μπορειτε…παρτε οργανα…κλειστε τους δρομους ολους…..με αμαξια με καρεκλες με καδους σκουπιδιων περικυκλωστε ολη την περιοχη…και ζητηστε δημοψηφησμα….

    11. Οργανωθειτε ολοι οι Ελληνες σε ολη την Ελλαδα στους δρομους….φορτιγατζιδες ταξιτζιδες λεωφορεια κλειστε με τα αμαξια το συνταγμα ολους τους δρομους και με κορνες…παντε στον πειραια και παρτε φωτοβολιδες ναυτικες και πανω απο τους αστυνομικους στην βουλη….καντε οτι μπορειται σε ολη την Ελλαδα να γινει δημοψηφησμα….βαλτε ενα χερι ρε παιδια να σωσουμε την Ελλαδιτσα γρηγορα τωρα στα στερνα….καμια φορα ετσι στο τελος μπορει να κερδισουμε την μαχη και να γινει δημοψηφησμα….. οι παπαδες στις καμπανες…οργανωθειτε τωρα βρδυ το πρωι στους δρομους….8 στην θεσσαλονικη θα ειναι ολοινστο υπουργειο Μακεδονιας Θρακης…τα τηλεφωνα να παρουνε φωτια…σταματειστε τους με οποιο τροπο μπορειται….Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ….Τωρα πριν ειναι αργα….

    12. Αμφιβάλω αν θα ξαναπάνε σπίτι τους θα μετακομίσουν όλοι οι προδότες της Μακεδονίας μετά θα το καταλάβουν αλλά θα είναι αργά 150-153 προδότες θα τους κυνηγουν10εκατ.που θα κρυφτούν ούτε στο εξωτερικό δε θα μπορουν

    13. Συριζοκωλοτρυπίδες θα περπατάτε και θα κοιτάτε πίσω σας.

    14. ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
      ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Γιατί βρίζεις τη μάνα του μόνο βάλε και τη γιαγιά μέσα

    15. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΘΑΙΝΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ…………………..ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΗ

    Comments are closed.