“ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ; TEΛΕΙΑ!” – ΝΑ ΠΩΣ ΣΒΗΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    katevasan teleia

    Δείτε τι δήλωσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες για τις αφίσες κατά των αμβλώσεων που κατέβηκαν από το Μετρό με εντολή Κ.Καραμανλή.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Οι αφίσες μπήκαν για να μαγειρέψουν το καναλια τα αποτέλεσμα.Τυχαιο δεν είναι τίποτα

    2. Όλα είναι γραμμένα.Οτι θα βγουν νόμοι υπέρ της ανομίας για να μπορεί ο καθένας να δικαιολογεί τα πάθη,λάθη, αμαρτίες του.Και όταν θα βγαίνει κανένας που θα λέει την αλήθεια,θα τον αποκαλούν τρελό και οπισθοδρομικό.Η αφίσα δεν καταδικάζει αυτές που κάνουν άμβλωση, αλλά την ίδια την άμβλωση,που όπως και να το κάνουμε είναι φόνος, είτε γίνεται στην αρχή της κυήσεως,είτε πιο μετά.Η αποστασία του ανθρώπου είναι προ των πυλών , για να μην πω ότι είναι ήδη εδώ και έπεται και συνέχεια.Καλο είναι να μην γίνονται, αλλά αν γίνουν η σωτηρία βρίσκεται μόνο στην μετάνοια και το έλεος του Θεού.Ολες αυτές οι παρολίγον μανουλες όταν περάσουν στην άλλη ζωή,θα βρεθούν αντιμέτωπες με τα αγέννητα έμβρυα που θα τις ζητάνε το λόγο που δεν τα άφησαν να έρθουν στη ζωή.Απο τα ίδια τα παιδιά τους θα καταδικάζονται.Καλη μετάνοια εύχομαι.

    3. οταν αυτες με τα πτυχια κ την παραμορφωση παρουν οπως λεει κ ο μασσωνος ιεραρχης Αλεξανδρουπολεως ανδρΕς εισαγομενους,οπως εγινε η μιξη με Αλβανους,τοτε ουτε μπαρακια ,ουτε ξεκωλα συνολακια ,καθε χρονο γκαστρωμενη στο παδι του μωαμεθανου κ ισως φοραει κ μπουργκα
      Οι ανδρες φταινε που ανεχονται τις χιλιοκαβαλιμενες να τους αποκαλουν μαλ@κες κ δεν αστραψαν αστροπελεκια αλλα θα πεφτουν απο τον αλλοδαπο συζυγο τους
      ΑΥΤΕς ΣΥΖΥΓΟΙ ΜΟΥΣΟΘΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΤο κατεβασμα της αφισσας δεν αθωωνει την φονισσα κ η ζωη εδω ατμος ειναι κ μετα κλαινε οι φονισσες οταν δουν το παιδι τους που το πεταξαν
      η κολαση περιμενει καθε φονια εκτος κι αν μεταννοηθει κ γεννησει πολλα παιδια,οσα δωσει ο Θεος ,που μπορει κ να μην δωσει ,για την πραξη της

    4. Τα καναλια ειναι εργαλεια του εωσφορου.τι περιμενετε;;;;;; στα ρεπορταζ που κανουν,σιγουρα θα υπαρχουν ολες οι αποψεις,αλλα αυτοι επιλεγουν να δειχνουν μονο αυτες που τους συμφερουν.αν υπηρξαν καποιες γυναικες που εξεφρασαν αρνητικη αποψη για το κατεβασμα των αφισων,τα βρωμοκαναλα δεν τις εδειξαν!!!!!!!!!!!!!

    5. Που το είδανε οι καθυστερημένοι πως κατακρίνουν τις γυναίκες; Ενημέρωση για την ανάπτυξη του εμβρύου γίνεται για να ευαισθητοποιήσουν. Δεν κολλήσανε τις μούρες γυναικών με κατηγορίες. Δεν θα σου θυμίσει καμιά αφίσα τι έκανες γιατί αυτές οι τύψεις μένουν για πάντα στο μυαλό, εκτός αν είσαι ένα αναίσθητο βόδι. Θα νιώσει μια γυναίκα προσβεβλημένη σε ποιόν; Στον εαυτό της; Θα πληγωθεί απο την αφίσα; Είναι καλύτερο να κρύβουμε την αλήθεια απο το να παραδεχόμαστε την δειλία μας; Οι εκτρώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται κυρίως απο ανήλικα που δεν προσέχουν ή που λακίζει ο γκόμενος μόλις το μάθει και σηκώνει όλο το βάρος η γυναίκα. Τουλάχιστον να γίνεται νωρίς να μην έχει νευρικό σύστημα το έμβρυο και πονάει, να είναι μόνο κύτταρα ασχημάτιστα ή καλύτερα να παίρνουν πάντα προφυλάξεις γιατί δεν παύει να είναι φόνος, σταματάς μια ζωή, όσο και αν πονάει αυτή είναι η αλήθεια.

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΡΟΛ; ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    6. 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ? ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …..ΑΚΟΥΣ ….9 ΣΤΟΥΣ 10

    7. ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚAΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝHΤΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΜΗΤΡΑΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔEΜΑΤΑ

    8. Εδώ γεννηθήκανε όσοι και όσες είναι κατα των αμβλώσεων..και τώρα είναι υπέρ του φόνου. Καποτες έπρεπε να φοράνε αντί για τη σύλληψη σας.

    9. Ρίξε Θεέ μου μια βροχή ( από Τουρκικές βόμβες κ πυραύλους) για να ενωθεί με θαλασσα …η Ραφήνα με το Φάληρο!!!!
      Που κατάντησε ο Έλληνας κ η νέοι Έλληνες….
      Φιλοζωοι σε βαθμό μαλακίας, αλλά παρατάνε τα ζωντανά τους, όταν δεν μπορούν άλλο την ευθύνη κ την υπευθυνότητα που απαιτεί ένα ζωντανό η όταν είναι πυκνό το σκοτάδι…. και κανείς δεν τους βλέπει, αφήνουν το ζωάκι τους, δεν φταίει το ζωντανό βέβαια, να αφήσει ένα ολοφρεσκο σκατό στο πεζόδρομιο η μπροστά στα σκαλιά ενός εκάστου. Σκίζουν τα βρακιά τους αν κανένας διαταραγμέννος δέσει κάνα σκυλί η πνίξει τίποτα γατάκια στο σακί…..Αλλα η ανθρώπινη ζωή του εμβρύου…..Οχι!!!! Φιλάνθρωποι για τους λαθροκαφρους κ για όποιους τους στρέφει ο συρφετός των κουλτουριαρεων, δημοσιογράφων κ πολιτικαντηδων….. Αλλά για την καταδικασμένη κ ανυπεράσπιστη ζωή … Οχι!!! Αμόρφωτα κτήνη μας κατάντησαν κι ας έχουν πέντε ντοκτορά και δώδεκα πτυχία!!! Δυστυχώς ….. νομίζουν πολλοί πώς είναι… Θεοί… Ακόμη, ο Αριστοτέλης κι ο Ιπποκράτης χιλιάδες χρόνια πριν, αποφάνθηκαν, αυτοί οι γίγαντες της επιστήμης της διανόησης κ της φιλοσοφίας, πως το έμβρυο από την σύλληψη είναι ζωντανός άνθρωπος… Ρίξε θεέ μου μια βροχή μήπως γλυτώσουν οι αγέννητοι… νεκροί!!! Που είπε κι ο Παλαμάς.

      1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ. ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

        1. Καλα τα λεει μαλακοπιτουρα,αλλα το μυαλουδακι σου ειναι αμοιβαδας,μεχρι εκει σκεφτεται.

      2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

      3. Ετσι οπως τα πες ειναι ΜΑΥ. Η ζωη της γατας εφτασε να εχει ακουσον ακουσον μεγαλυτερη αξια απο 400000 Ελληνοπουλα που τα τρωει το σκοταδι καθε χρονο, για να μην ανοιξει ο κωλος της χ ψ ξεκ@λιαρας η του ανευθυνο-υπευθυνου Ελληναρα που οταν του κατσει κυηση φευγει σαν το τρωκτικο στο σκοταδι, χωρις να αναλαβει την ευθυνη του σαν αντρας….γιατι πλεον δεν ειναι!!! Γι αυτο του αρμοζει να ξαναγινει ραγιας.!!! Να βουλιαξει το διαφθορειο των Αθηνων απο βομβες, οπως το πες, μονο τοτε ισως υπαρξει σωτηρια!!!

    10. Της τελευταίας που μίλησε της έχει τύχει προφανώς… Πάνε και βγάζουν τα μάτια τους να γκαστρωθούν μπας και τυλίξουν κανέναν πλούσιο γαμπρό. Έτσι δεν παίρνουν το χάπι της επόμενης ημέρας, ούτε προφυλάξεις. Όταν όμως καταλάβουν οτι ο άλλος τις είχε για ξεπέτα σκοτώνουν το παιδί. Άλλες το πετάνε στα σκουπίδια.

    11. Έλα ρε Χίο. Ο Άλφα τι θα έδειχνε; Όλους όσους είναι κατά των εκτρώσεων. Προπαγάνδα κάνουν όλα τα κανάλια. έμπιρος δημοσιογράφος είσαι.

    12. ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΦΙΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΥΛΙΚΑ.

      1. Σκέψου τι είδους άνθρωπος είσαι. Να αποκαλείς μικρά παιδιά μούλικα. Υπάρχει και ο γιατρός πάντως γιατί αυτό το μίσος που βγάζεις δεν είναι φυσιολογικό. Ψάξε το.

        1. ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.

        1. Τρελό μυαλό. Να σε στείλουμε στην NASA άμεσα.

      2. τι σκατ0ψυχ0ς που’σαι βρε ρετάλι ! Οπως σκατ0ψυχ0ι κι αυτοί που υποστηρίζουν τις δολοφονιες αθωων . ουσυ να μου χαθεις δίποδο

      3. Μην τρελαίνεσαι μουλε. Κι άλλοι δεν ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας τους αλλά δεν κάνουν έτσι.

    13. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΑΛΙΟΒΡ@ΜΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΟΙ Π@ΡΝΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΝΕΣΕ ΘΗΡΙΟ ΟΛΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΚΕΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΑ 80% ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ

      1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΘΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΒΟΘΡΕ.

    14. Μεγάλη ήττα έφαγαν οι δολοφόνοι αγεννητων παιδιών κυρίως αριστερών ψυχακηδων αριστερών. Οι διεστρεμενοι αριστεροί που συνήθως ηδονιζονται βάζοντας διαφορα στον σωλήνα τους όπου ο οργανισμός αποβάλει τις άχρηστες ουσίες μετά την διάσπαση των τροφών, έπαθαν ήττα. Στην πλειοψηφία ο κόσμος πλέον είναι εναντίον των εκτρωσεων. Πάντως υπάρχει αντικείμενο έρευνας που ερευνα κατά πόσον ένας άνθρωπος μπορεί να είναι προϊόν μ@λακιας. Αφορμή για την έρευνα δόθηκε όταν μελετήθηκε ο ψυχισμός ενός αριστερού νεοταξιτη!

      1. Να πας και εσυ σε ψυχιατρο να κοιταχτείς,δεν πας καθολου καλα!

    15. Το ονειρο της μεσης ελεεινιδας ειναι μπαρακια,διασκεδαση,καλοπεραση και καβαλικεμα.Τωρα για παιδια και υποχρεωσεις θα συζηταμε.

    16. ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ;

    17. πήγε και ρώτησε λεσβίες, φεμινίστριες και τον μουνόδουλο με το μουσάκι και έλαβε την νεοταξική απάντηση του Σόρος. Το ζήτημα είναι ότι η έκτρωση όχι μόνο θεωρείται πλέον αντισύλληψη αλλά γίνεται σε προχωρημένους μήνες συνήθως διότι η ανεύθυνη θέλει να το “σκεφτεί”.

    18. Όλες αυτές οι πουτάνες που χαίρονται είναι οι δαιμονισμένες φόνισσες που ήδη έχουν σκοτώσει ένα ή περισσότερα παιδιά. Αυτές οι αφίσες τους το θυμίζουν και για αυτό λυσσάνε δαιμονικά εναντίον τους.

      Τι έκανε αυτός που δολοφόνησε τη Τοπαλούδη χτες; Ο Ροδίτης; Έβγαλε κωλοδάχτυλο στο κόσμο ενώ πήγαινε στο δικαστήριο…. Γιατί το έκανε; Γιατί δε θέλει να του θυμίζουν πως είναι τέρας….

      Έτσι κι αυτές οι σάπιες, δεν αντέχουν να έρχεται στο φως η σαπίλα τους, για αυτό βγάζουν σπυριά με τέτοιες αφίσες, λες και πετάς αγιασμό σε βρυκόλακα.

      1. Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΛΔ ΤΩΝ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ’
        Κ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ;…ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΣΥ;…ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ;;ΡΕ ΣΑΙΝΙ; Η ΣΙΝΓΚΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ…ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ;….
        ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΞΕΧΝΣΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ…..
        ΤΕΣΠΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
        ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΩΝΕΨΕΤΕ ΑΚΟΜΑ
        ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ.
        ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΙΚΑ

    19. ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ “ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ

      1. Υπάρχει χάπι της επόμενης μέρας που οι γυναίκες παίρνουν πάντα μετά από βιασμό. Ψεύτη και απατεώνα, φονιά.

    20. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……….ΚΥΡΙΩΣ…..Κ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ….ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΤΛΠ……….. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΩΡΑ……………………ΧΑΑΑΧΑΑ

      1. TETELESTHAI…..ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ???….ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!….ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

    Comments are closed.