ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: “Η ΙΜΒΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΝΕΔΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ…”

    Κοινοποίηση:
    ebtsataxyaenhyt_1

    Το Ισραηλινό i 24 News σε χάρτη που παρουσίασε, ”έβαψε” με ελληνικά χρώματα την Ίμβρο και την Τένεδο (σημειώνεται ότι η Τουρκία ΔΕΝ τήρησε ποτέ την Συνθήκη της Λωζάνης σχετικά με τα δύο νησιά).

    Το γνωστό Ισραηλινό ΜΜΕ έχει εκδόσεις στα αγγλικά, γαλλικά και εβραϊκά. Σε συζήτηση που έλαβε χώρα στη γαλλόφωνη εκπομπή του καναλιού, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο και ο East Med.

    Ξαφνικά παρουσιάστηκε ένα χάρτης, όπου με πράσινο εμφανίζονται οι χώρες από όπου θα διέλθει ο αγωγός. Όπως μπορείτε να διακρίνετε, με πράσινο χρώμα εμφανίζονται τα κατεχόμενα νησιά από τους Τούρκους, Ίμβρος και Τένεδος.

    Το i news 24 τα παρουσιάζει να ανήκουν στην ελληνική επικράτεια, κάτι που ξεσήκωσε αμέσως τους Τούρκους, οι οποίοι γράφουν στα ΜΜΕ τους ότι πρόκειται για μία προκλητική κίνηση.

    Επίσης το ίδιο ισχύει και με την Κατεχόμενη Κύπρο.

    Οι Ισραηλινοί δεν νομίζουμε να μην γνωρίζουν τι ισχύει με τα συγκεκριμένα νησιά και σίγουρα ήθελαν να εκνευρίσουν την Άγκυρα, καθώς εδώ και δύο ημέρες, έχει ξεσπάσει μία άγρια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο χώρες.

    Όπως είναι γνωστό, με τη Συνθήκη της Λωζάνης (17/12/2017), παραχωρήθηκαν στην Τουρκία η Ίμβρος, η Τένεδος και οι Λαγούσες Νήσους (Μαυρυές), καθώς ο έλεγχός τους αποτελεί «κλειδί» για τον έλεγχο των Στενών των Δαρδανελίων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Γιατί ρε ε εις πρόβλημα τους Εβραίους όπως οι Ναζί?

      1. Γιατί είστε χειρότεροι και απ’ τους ναζί ρε ΣΙΧΑΜΑΤΑ και νομίζετε ότι η γη σας ανήκει
        Καθίστε στην μεριά σας ρε πιόνια τι δουλειά έχει το Ισραήλ σου με την Ελλάδα μας ρε
        Από πού κ’ως που !

    2. Τώρα την ανέλαβαν;;;
      TΩΡΑ;;;
      200 ΧΡΟΝΙΆ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ…
      .
      .
      .
      🇬🇷ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

    3. Προς τι η έκπληξη Κε αρθρογράφε; Εδώ και δεκαετίες έχει παραχωρηθεί η προστασία της Ελλάδας στον εκάστοτε νταβατζή.

    4. Η Ίμβρος και η Τένεδος ανήκουν στην 🇬🇷 Ελλάδα, όπως και η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη, το Αϊβαλί και τόσα άλλα…..

    5. Φωνάζει ο κλέφτης..Εμείς που τους τρώμε στη μάπα σαν κατακτητές στις αρχαίες ελληνικές πόλεις της Μ.Ασίας και της Κύπρου, τι κάνουμε ? τον Πούστη ?

    6. Μπραβο,αυτοι εχουν κοτσια
      αν μπορoυν ας κουνηθουν τα Τουρκομουσουλμανοσκυλα

    7. Μπραβο,αυτοι εχουν κοτσια
      αν μπορoυν ας κουνηθουν τα Τουρκομουσουλμανοσκουλα

    8. και το ισραηλ ανηκει στους παλαιστινιους και μονο σε αυτους

      1. Μονο που οι αγαπημενοι σου παλαιστινιοι ειναι κωλος και βρακι με τα τουρκαλακια…Εκτος αυτου απο που και οσπου το ισραηλ ανηκει στους παλαιστηνιους ελεος πια με τους μουσουλμανους και με τους μεσανατολιτες που εχουν εξαπλωθει σαν τη χολερα σε ολη τη βορεια αφρικη και μεση ανατολη εχω χασει τον λογαριασμο ποσες αραβικες χωρες υπαρχουν πια !!! Σαν τους γυφτους με τα “τσιμπραγκαλα” ειναι …οπου πανε το βαφτιζουν το μερος δικο τους…και οχι δεν ειναι δικο τους, μεταγενεστεροι κατοικοι ειναι και αυτοι στο συγκεκριμενο σημειο, γιατι αν το παμε με τη δικη σου λογικη το τι ανηκει σε ποιον και το παμε απο την αρχαιοτητα, τοτε πρεπει να μαζεψουν τα μπουγαλακια τους ολοι απο εκει ! Και να εισαι σιγουρος οτι δεν χωνευω τους εβραιους γιατι αυτοι σημερα τα λενε ετσι αυριο θα τα λενε αλλιως , πανε οπου τους παει το συμφερον τους ….αλλα ας κανουμε και εμεις το ιδιο μια φορα!!! Και οσο για τους παλαιστινιους αυτους τους τουρκοφιλους…ας μαζεψουν τα τσαντηρια τους και ας πανε σε μια μουσουλμανικη χωρα να αραξουν τοσες υπαρχουν…Βεβαια ειναι τοσο φιλοξενοι ολοι αυτοι μεταξυ τους που κατι μου λεει οτι δεν θα τους θελει κανεις…αλλα αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα καταλαβες?

        1. Χαμ και Σημ ,αδελφάκια ανάδελφα είστε . Τι πλακώνεστε;

          Με αγάπη

          ΝΩΕ

      2. Τίποτα δεν ανήκει στην περιοχή αυτή.Όλοι οι βρωμεροί Αλλαχουακμπάρηδες κατέκτησαν αυτά τα μέρη με το σπαθί και το Ισλάμ μετά απο τους Εβραίους.Ακόμη και αν δεχτούμε ότι αυτά τα μέρη δεν ανήκουν στο Ισραήλ σίγουρα δεν ανήκουν και στους Παλαιστίνιους Ισλαμοφασίστες.

    9. Ο εχθρός τού εχθρού μού είναι φίλος μού.
      Δέν υπάρχουνε φιλίες μεταξύ τών λαών αλλά κοινά συμφέροντα, γιατί να ενοχληθούμε με τούς εβραίους εάν συμβαδίζουν τα συμφέροντά μας δέν το κατάλαβα.

    10. Τι παρηγοριά, ανάμεσα σε όλο τον ειδησεογραφικό βούρκο για τα ελληνοτουρκικά!!!

    11. Όπως τα λες Μακελιό .αυτό λέγεται Κατάντια
      Να ήταν η Κύπρος λογικό και καλοδεχούμενοι το στρατηγικό πλάνο αλληλουποστήριξης …Όχι το Ισραήλ γαμώ τα κολλητιλίκια σας ρε Αντίχριστοι, όχι το Ισραήλ ρε Ανόητοι , Ανίδεοι !!!

      1. Α καλα ενταξει εσυ κοιμασε με τα τσαρουχια βρωμοβαλκανιε ξερολα, σε χαλαει το Ισραηλ αλλα ηθελες αγκαλιτσες και φιλακια με τον αρχισυμμοριτη χαφταρ ε;

        1. Ναι ρε Βλάκα εβραιόφιλε ποιος σου είπε ότι έχω ανάγκη το κωλο Ισραήλ σου ρε μπινέ
          Άντε στο διάολο εσύ και ο Δαβίδ σου σιχαμένοι!
          Εννοείται Χαφτάρ μαλάκα εννοείται Χαφτάρ
          Εσύ ξέρω Τουρκία και Γερμανία Μέρκελ
          Εξαιτίας σου τα περνάω όλα αυτά μαλάκα. Ποτέ δεν προσέφερες τίποτα καλό στην Ελλάδα μόνο χάος και καταστροφές και βάσανα !!!

    Comments are closed.