ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΥΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – “ΕΜΠΟΔΙΟ” ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ioanna-paliospurou-video-34xroni-vitrioli

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα καθώς το πρωί της Πέμπτης προσήχθη και καταθέτει μια 35χρονη γυναίκα από το Παγκράτι, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

    Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί την οποία χρησιμοποίησε η «βιτριολίστρια».

    Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υποθεση.

    Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέσα στην ημέρα είναι πιθανόν να προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

    Λίγο μετά τις 10 ο δικηγόρος της Ιωάννας, Ιωάννης Λύτρας, επικοινώνησε με την 34χρονη και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

    Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

    Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δηλαδή αν δεν ήταν γκόμενος και ήταν ο σύζυγος της με παιδιά και παρελθόν τι θα έκανε; Θα έριχνε βιτριόλι σε όλο το σόϊ του θύματος ή μήπως θα τους έβαζε βόμβα για να εξαφανίσει κάθε ίχνος απο την οικογένεια της; Για γκόμενο, για ένα πουλί. Τόσο γελοία είναι. Χαθήκανε οι άντρες εκεί στην Αθήνα; Να ήτανε κανένα κοριτσάκι άπειρο να πώ είναι ανώριμη θα καταλάβει εν καιρώ πως οι έρωτες έρχονται και φεύγουν αλλά τόση μαλακία σε μιά γυναίκα μεγάλη; Θα έβρισκε άλλον μαλάκα η βιζιτού, υπάρχουν πολλοί, όπως και το δικό της είδος. Κοινωνία για ξέρασμα, κακία, ανωμαλία, αδικία, βλακεία, μας έχουν πνίξει τα σκατά!

      1. Πόσο δίκιο έχεις βρε Ντίνα. Αλλά πόσο δικαιώνει την Ιωάννα και την οικογένειά της, στο Γολγοθά που ανεβαίνουν? Απερίσκεπτη καταστροφή! Καλά τα περιγράφεις. Θα τα αντιληφθούν όμως όσοι καταστρώνουν αντίστοιχα σχέδια σήμερα, αύριο, μεθαύριο και να σταματήσουν?

    2. Απο την φωτο της την κοβω οτι ειναι σουργελο

    3. Για τα ματια του χασοδικη εγινε η βρωμοδουλεια??σιγα ρε το κελεπουρι.

    4. Πάντως πρέπει οποία εινε η ένοχος και όταν βρεθεί και σιγουρευτεί και κλειδώσει τη κατηγορία η αστυνομία κάποιος από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας να την σακατέψει με αργό σκληρό τρόπο αν δεν το κάνουν και περιμένουν τη δικαιοσύνη θα εινε για φάπες δημόσια

      1. Πρόσεχε τι εύχεσαι για τους άλλους, γιατι μπορει να συμβούν σε σένα αυτά

    5. Δηλαδή η τύπισσα δεν πέταξε-έκοψε την τηλεκάρτα και δεν έκαψε την περούκα από την πρώτη στιγμή;

    6. ποιον ενδιαφέρει αυτή η υπόθεση και γίνονται καθημερινές αναρτήσεις; εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου

      1. ενδιαφέρει αυτούς που δεν είναι σκατόψυχα τομάρια σαν και σένα.

    Comments are closed.