ΚΑΡΦΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ”

    Κοινοποίηση:
    varoufakis_kyriakos

    Την πεποίθηση πως η Ελλάδα «δεν έχει ανάγκη τίποτα» από τις ΗΠΑ εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg και στον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Γουέστιν, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ο πρόεδρος του κόμματος ΜέΡΑ25 σημείωσε πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία υποστήριξη από τις ΗΠΑ αλλά θα πρέπει να «αφεθεί μόνη της» και να μην εμπλακεί σε πολεμικές αντιπαραθέσεις στη Μέση Ανατολή.

    Επιπλέον ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε πως αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι «μια απόδραση από τα δεσμά του χρέους» την οποία χαρακτήρισε σημαντική ενώ υπογράμμισε πως «πρέπει να σταματήσουμε να προσποιούμαστε πως μπορούμε να ξεχρεώσουμε το χρέος».

    Σε ανακοίνωση του, το κόμμα σημείωσε πως «την ίδια ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε απέλπιδες προσπάθειες να δέσει τη χώρα στο άρμα των ΗΠΑ δεσμευόμενος σε αγορές πανάκριβων εξοπλισμών χωρίς να εξασφαλίσει καν την παραμικρή στήριξη, ο Γιάνης Βαρουφάκης εξηγούσε στο Βloomberg τι ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα ως στήριξη απ’ τις ΗΠΑ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. 0λα τα ξερει ο μπαρουφακης.το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ειναι οτι οποιος ενοικιαζει την βιλλα του μεσω Air bnb δηλωνει ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ για φορολογιση

    2. Οι μπαρούφες του μπαρούφα. Σε είδαμε και εσένα τι μαλακας είσαι.

    3. Τον Μπαρουφα της Singular logic που μας εφαγε ενα καρο λεφτα με τις επιδειξεις μοντελου στα εξωτερικα θελω να τον πετυχω να τον σημεδεψω στη φαλακρα κ στο προσωπο με τα μανικιουρια μου.
      Αι σιχτηρ το χαζο.

    4. Αυτό μπορούσε να το πει και το λέει ο Τούρκος Ο οποίος έχει ενα βιομήχανικο επίπεδο Γερμανίας με βιοτικό επίπεδο Ζιμπάμπουε.Απο μίνι αεροπλανοφόρα μέχρι βίδες γράφουν made in Turkey. Ο μπαρουφακης είναι αδαης!Ο κουλης τζάμπα πήγε αφού δεν ψωνησε κάποια προσφορά made in USA

    5. Οι “αριστεροί” κάνουν αρκετά καλή κριτική στην κήβδηλη νεοταξική οικονομία της παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στο δανεισμό και το χρέος και άρα στους τόκους που απολαμβάνουν οι τραπεζίτες αλλά δεν τους ενδιαφέρει ποιος κατοικεί σε μια χώρα, τα ήθη, τα έθιμα, η καταγωγή και λοιπά. Οι “δεξιοί” είναι θεωρητικά υπέρ του έθνους και της πατρίδος αλλά υποστηρίζουν την φιλελεύθερη μπουρδολογία της παροχής υπηρεσιών, των δανείων, των τόκων και των καζίνων στο Ελληνικό αφού τα θεωρούν όλα αυτά “ελευθερία” και “δυτικές αξίες”. Από τα κόμματα που έχουν περάσει από το κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια μόνο η Χρυσή Αυγή υποστήριζε και το έθνος και την παραγωγική αντι-νεοφιλελεύθερη οικονομία. Οπότε θα ψηφίζουμε ΧΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος που ούτως ή άλλως ο ήλιος θα σβήσει πριν σβήσει το Ελλαδιστανικό χρέος.

    6. Η Ελλάδα χρεοκόπησε απο τους εξοπλισμούς για να παίρνουν και μίζες οι πολιτικοί. Αν δεν ήταν ο κίνδυνος της Τουρκίας ο Βαρουφάκης θα είχε δίκιο.

    Comments are closed.