“ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ” Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ!!! Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟ Λ@ΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ 215.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ…PRIVATE ΣΥΝΑΥΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    58800e02-1b82-4a87-a7bd-a8632e216159

    Ενώ η πανδημία επελαύνει και αναμένονται νέα μέτρα με ακύρωση εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε πάλι το θαύμα του.

    Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει την εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια κάποια τροποποίηση. Δηλαδή θα γίνει έξω από το θέατρο Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ!

    Χωρίς την συμμετοχή κοινού, θα στηθεί υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, πολυελαίους και φωταψίες. Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος και ο Σάκης Ρουβάς που θα τραγουδήσει για μόλις… 17 λεπτά!

    Μόνο που όλη αυτή η φιέστα θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ! Και μάλιστα το όλο σκηνικό έγινε με απευθείας ανάθεση, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η αμοιβή του καλλιτέχνη. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, που θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να το μεταδίδει.

    Η έλευση του νέου έτους στην Αθήνα θα έχει και πυροτεχνήματα, που πολύ αμφιβάλλουμε εάν φτάνουν το τεράστιο αυτό ποσό για τις μέρες που διανύουμε και χωρίς την παρουσία κοινού!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μαζί με Νικήτα και Ντόρα οι πιο άχρηστοι δήμαρχοι.

    2. ΝΤΟΡΟΓΙΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΚΙΑ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    3. ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΟΥ ……….ΣΑΜΠΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ….ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΝΕ ΚΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ……………………ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ……………………..

    4. Δωσε βρε αχρηστε σε 1000 φτωχες οικογενειες απο 250 ευρω να κανουν Χριστουγεννα αντι να τα σπαταλας σε μαλα@ιες

    5. για τους πολιτικούς ελλαδας καθοικια κ. σκ@@οδημαρχεους αθηνας άλλοι κάνουν κουμάντα. σκουλήκια που μισούν ελληνισμό. ποιας κωλοφαρας;

    6. Πέρασαν άχρηστοι και …… άχρηστότεροι δήμαρχοι. Αλλά αυτός είναι υπεράνω πάσης ηλιθιότητας. Απορώ, ποιοί είναι αυτοί που τον ψηφίζουν μόνο και μόνο επειδή είναι της οικογένειας. Ενώ ο τρόπος που μιλάει και η φάτσα του δείχνουν τον απόλυτο μπούφο.

      1. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΥΚΩΝΤΑΡΟΥΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΙ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΙΛ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΑΙΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…

    7. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΑΕΡΓΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ!

    8. Συγκεντρωθείτε ρε και χαλάστε τη γιορτή

    9. Αμ ο ρουβας παλι στην αρπαχτη;
      Καλα ρε ποτε θα χορτασετε χρημα που μαζευτε απο 10 μεριες αχόρταγα σκυλια?

    10. Τον βλέπω με βραχιολάκια, σαν τον Παπαγεωργόπουλο, μια μέρα.
      Ακόμα και αν είναι του Μητσοτακέικου.
      Της μίζας το κάγκελο λέμε!!!

      Αν τους ρωτήσεις πού θα πάνε τα 215 χιλιάδες ευρώ, δεν μπορούν να απαντήσουν…

      Σε καλή μεριά τα 50 χιλιάρικα μίζα ΚΛΕΦΤΑΡΑ

    11. Ο πιο ανίκανος δήμαρχος Αθηναίων ever ..μαζί με Νικήτα βέβαια και Ντόρα

    12. Με ποιο σκεπτικό ψηφίστηκε ο συγκεκριμένος; Με βάση το όνομα;

    13. Μόλις βγει βλαχοδήμαρχος ο Μπαχογιάννης, θα καθαρίζε την Αθήνα από τους λαθρο…..

    14. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”

      Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

    15. παρακαλω μπορειτε να μου κλινετε το ουσιαστικο
      Η ΜΙΖΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ !! ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ. ΒΡΩΜΙΑ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΑΛΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΙΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    16. Πως γινετε να εκλεγονται παντα οι πιο αχρηστοι και ανικανοι;

      1. Γιατι τους ψηφιζουν οι ποι αχρηστοι και οι πιο ανικανοι.γιαυτο

    17. Ε πως θα φάνε όλοι μαζί τώρα κλπ 250χιλ για 3 ώρες έφερνε και την Σιντι Κομφόρ το για πασαρέλα με 40χιλ ερχόταν και ποιος θα πάει κανένας η λαθρομετανάστες κλπ

    18. Μετα τον…Μεγαλο Περιπατο, αλλη σπαταληση δημοσιου χρηματος ο Ντορογιος!
      Φερε τα λεφτα του κοσμακη πισω ρε…!

    Comments are closed.