ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΟΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: «ΔEN EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ»(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kaprabe

    Απίστευτα πράγματα είπε ο Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου «Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος μιλώντας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τα πιθανά κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι ευθύνονται για τις μεταλλάξεις.

    Παράλληλα ο Ν.Καπραβέλος υποστήριξε πως δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάποιου ο μη εμβολιασμός.

    «Το δικαίωμα της άρνησης, το δικαίωμα της αντικοινωνικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς κάποιων να μην θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους πρέπει να μας απασχολήσει. Πρέπει να πειστούν όλοι. Να προσπαθήσουν να κάνουμε έναν καθολικό εμβολιασμό. Να πετύχουμε μία πολύ μεγάλη ανοσία. Αυτός που δεν εμβολιάζεται και αποτελεί το ρεζερβουάρ κίνησης του ιού, αυτό κάνει μεταλλάξεις και ξέρετε αυτή η συμπεριφορά οδηγεί σε μεταλλάξεις οι οποίες ακυρώνουν και τα εμβόλια. Δεν είναι επιτρεπτό σε μία κοινωνία μία τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο τα κίνητρα, πρέπει να υπάρχουν και αντικίνητρα», είπε χαρακτηριστικά.
    Ενώ πρόσθεσε πως: «Φοβόμαστε μήπως κάποιος εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις μπει στην εντατική γιατί αυτό θα σημαίνει και το τέλος των εμβολίων. Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα να μην εμβολιάζεται, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, ένα πρότυπο προς αποφυγήν».

     Βέβαια για τις μεταλλάξεις είχε μιλήσει πρόσφατα και ο  νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier, ο οποίος είχε πει πως τα εμβόλια είναι αυτά τα οποία δημιουργούν τις μεταλλάξεις.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Να λάει ο Κόπρο- βέλος να κοιταχτεί σε έναν γιατρό για τα οιδήματα που έχει στα μάτια. Να ελέγξει καμιά ουρία, καμιά κρεατινίνη και το ουρικό του οξύ καθώς και το ήπαρ γου. Ανέβασε ουρία, θόλωσε η διάνοια εξ αυτής κι απ τα φράγκα και εκστομίζει μαλ@κίες.

    2. Παιδιά ο άνθρωπος είναι γιδοβοσκός, έτυχε να νοσηλευετει δικός μου άνθρωπος στη ΜΕΘ του Καπραβέλου.
      Καταρχήν ο άνθρωπος βρωμάει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, βρωμάει, δεν πλένεται ποτέ. Επίσης έπεσε ΣΕ ΟΛΑ ΕΞΩ σε αυτά που μας είπε. Αγράμματος και επικίνδυνος. Και βρωμάει πάνω απ όλα. Απαράδεκτο για γιατρό που μπαινοβγαίνει στην Εντατική. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ο άνθρωπος

    3. Αυτός γιατρός πως έγινε! Μήπως πήρε το πτυχίο από κάποιαν ανατολική χώρα του πρώην μπλοκ! Μήπως εσταξε κάποια χιλιάρικα! Έγινε και διευθυντής ΜΕΘ! Μάλιστα!!!

    4. μην βριζετε τις δευτερατζες σαν αυτον τον απατεωνα . το προβλημα ειναι στη δικαιοσυνη που επρεπε να ειχε κινηθει αυτεπαγγελτα και να ειχε ΣΥΛΛΑΒΕΙ εδω και καιρο ολους τους πολιτικους απο τον πρωθυπουργο μεχρι των τελευταιο βουλευτη για συνωμοσια και καταλυση του πολιτευματος .
      ο κοινοβουλευτισμος εχει καταργηθει και η χωρα κυβερναται με διαταγματα του gates και της triateral commission που εφαρμοζει με δουλικοτητα το πολιτικο προσωπικο μεσω της αστυνομιας-γκεσταπο.

    5. Αυτός στην ουσία ανακοίνωσε την αχρηστία των εμβολίων. Έτσι κι’αλλιώς με τα εμβόλια δεν νικιόταν η λεγόμενη πανδημία,απλά τώρα ψάχνουν αθώα θύματα για να τους ρίξουν την ευθύνη των κυβερνητικών επιλογών. Αυτοί θέλουν μόνιμα lockdown. Και το άλλο ψέμα που λέει είναι ότι δεν έχουν πεθάνει πλήρως εμβολιασμένοι από τον ιό,κάτι το οποίο έχει γίνει πολλές φορές (με βάση τα όσα λένε πάντα).

    6. Ποια είναι η πρώτη χώρα που εφάρμοζε μαζικούς εμβολιασμούς ; Η Βρετανία. Ποια είναι η πρώτη φημισμένη μετάλλαξη; Η βρετανική. Οι ίδιοι οι κυβερνητικοί ειδικοί έχουν πει ότι ως τη δεύτερη δόση ο κίνδυνος μετάλλαξης του ιού είναι πολύ αυξημένος στους εμβολιασμένους.

    7. Ας μας πουν πρώτα έχει πεθάνει κανείς από γρίπη αυτά τα 2 χρόνια;;;;;;;

    8. Άν πιστεύης ότι ο εμβολιασμένος καί μέ τίς δύο δόσεις μπορεί νά μπή στήν εντατική, αυτό σημαίνει ότι ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ!!!! ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

    9. ο καιρος γαρ εγγυς για την ασφαλεια σας μιζαδοροι ασχετοι με τους ιους μονο για μιζες κανετε και η μαλακια σου εχει μεταλλαξη χαμενε

    10. Καπραβελε ζήσε στην αφάνεια του τελειωτισμμου σου !
      Το πανηγύρι έγινε τελείωσε και δεν έχει άλλο.
      Ξανά εξαφανισου στο τίποτα σου.

    11. Α ΝΑΙ Ο “ΚΟΠΡΟΣ-ΒΕΛΟΣ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    12. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ακούσουμε τον Καπράβελο τώρα και όχι τον Μοντανιέ. Αφού και ο Μπάκτι και ο Μοντανιέ είπανε ότι οι μεταλλάξεις είναι απάντηση του ιού στο εμβόλιο, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.

    13. Οι μεταλλάξεις είναι αποτέλεσμα των μαζικών εμβολιασμών, ηλίθιε.

    14. Αυτος λέγεται..γιατρος;;;;
      Να του αφαιρέσουν το πτυχιο ΤΩΡΑ!!!!!!!!
      Ρε πανιβλακα οι μεταλλάξεις γίνονται απο το εμβολιο ΒΛΑΚΑ ΕΕΕ ΒΛΑΚΑ.

    15. Η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη +Άδωνι φταίει!!Τιμωρήστε τους στης εκλογές που έρχονται!!Ότι και να λέμε για αυτούς τους δικτακτορισκους που κανείς δεν τους γνώριζε μέχρι που τα ΜΜΕ τους έκαναν διάσημους,με την κακή έννοια!!!Δηλώνω ότι είναι κομπλεξικοι και αγαμητοί,δηλ δεν είχαν γνωρίσει καλά το γυναικείο φύλο και έχουν αποθυμε από την κοινωνία!!!

    16. Όσο επιτρέπουμε στους μαϊμού γιατρούς και στους δήθεν δημοσιογράφους να μιλούν αυτές τις παπαριες θα ακούμε. Δεν πρόκειται να εμβολιαστούμε. Και όσο για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων θα σας συμβούλευα να μην το τολμήστε ένα τσακ θέλουμε.

    17. ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ…..ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ……ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ!!!! ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ!!!! ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ….

    18. Όταν κάποιος πλακώσει μέχρι αηδίας στο ξύλο έναν απ´ αυτούς παρά το ακαταδίωκτο τότε και μόνο τότε θα μαζευτούν οι γκάγκανοι

    19. Τους φλομωσατε με τα μπολια και τώρα βγαίνει ο κάθε παρλαπιπας και φιλοσοφεί. Όταν σε λίγο καιρό αρχίζουν και τα φτύνουν οι μπολιασμενοι θα ψάχνετε τρυπες να κρυφτειτε.Αιντε ρε πάρτε δρόμο. Επιστημονες της συμφοράς.

    20. Μήπως να μας εξηγήσει αυτό που συμβαίνει στη Χιλή, όπου οι εμβολιασμένοι είναι περίπου στο 50% και παρόλα αυτά μπαίνει σε περιορισμούς; Έχουν χειμώνα εκεί τώρα. Ή γιατί δεν κόπτεταιτο ίδιο για τα φάρμακα που ακόμα έρχονται; Ρε σεις. Αυτός που θέλει να είναι προστατευμένος και καλά, το κάνει. Το πειραματικό εμβόλιο. Τι στο διάολο τον νοιάζει για τους υπόλοιπους; Και όσον αφορά στους υγειονομικούς. Να τελειώσει κι αυτό. Μέχρι τώρα λέγατε οι μάσκες προστατεύουν 98%, τα μέτρα ασφαλείας επίσης. Ποιος υγειονομικός μετέδωσε τον ιό σε ασθενή; Το αντίστροφο πολλές φορές. Και ξαφνικά πρέπει να εμβολιάσουμε την 28χρονη ειδικευόμενη με ένα πειραματικό εμβόλιο; Κι αν μετά από 5 χρόνια διαπιστωθεί πρόβλημα σε οποιαδήποτε επιλογή της ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Ο κάθε προκλητικός που έχει και το ακαταδίωκτο; Άντε στο δι@ολο πια.

    21. Θα ξυπνησουμε ποτε να τους παρουμε με τα παλουκια?

    22. απο τη μια Νομπελίστας και απο την άλλη ο μαλακίστας…….αν δεν τους πάρουμε τις πέτρες δε γλυτώνουμε!!!

    23. Μαζέψτε τους πριν την πληρώσει με τη ζωή του κάποιος από αυτούς. Αρκετή υπομονή κάναμε!

    24. Καλά τα νούμερα που ανακοινώνονται ότι δηλαδή εμβολιάσθηκαν τόσοι είναι αληθινά; Υπάρχουν τόσα τούβουλα; Νικολάκη αεί στον αγύριστο σαπιοκοιλιά σκατοκέφαλε.

    25. Το καινούργιο αφήγημα για να μας αναγκάσουν να μπολιαστουμε; Γελάω

    26. Αυτή τη καραμέλα θα αρχίσουν να τη πιπιλανε όλοι τώρα σιγά σιγά.
      Μπορεί να μας το αποδειξει επιστημονικά ο γιατρός;;
      Η μήπως είναι πιο «ειδικος» από τον Montagnier που απέδειξε το αντίθετο;;
      Καραβλαχος ο γιατρός γιατρέ μου.
      Κι εγώ έχω “κάτι” με τους βλάχους και το λέω δημοσίως χωρις να φοβάμαι μήπως χάσω κανένα αναγνώστη βλαχο.

    27. να τον πετυχω πουθενα μονο τον κ@ργιολι

    28. Φοβάται ο εμβολιασμένος και δε φοβάται ο ανεμβολίαστος. Εκει εχουμε καταντήσει. ( Παρακάμπτω το γεγονός ότι η επιμονή κάποιων για καθολικό εμβολιασμό δείχνει και λίγο ύποπτη χρηματισμού). Με αυτα που λένε αυξάνουν το ποσοστό ανεμβολίαστων, οι οποίοι μπαίνουν σε σκέψεις και τελικά δεν εμβολιάζονται. Εμένα πάντως με πείσαν αυτοι οι τιβι-γιατροί να μην παω εθελοντικά για εμβολιασμό. Με την αιμοδοσία δεν εχουν ξεκαθαρίσει: Ο εμβολιασμένος αν δώσει αίμα. Ο λήπτης του αίματος γίνεται αυτόματα και εμβολιασμένος;

    29. Έχουν κόψει αλυσίδα και περιφέρονται σαν λυσσασμένα και επικίνδυνα σκυλιά , λέγοντας ότι παπαριά τους κατέβει , γιατί βλέπουν ότι δεν πιάνουν τους στόχους εμβολιασμών και θα χάσουν τα λεφτά.
      Αφήστε τους να γαυγίζουν. “σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει” λέει ο λαός μας.

    Comments are closed.