ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, Η ΝΤΟΡΑ “ΔΙΝΕΙ” ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΗ …ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ntora-siakosioni1

    Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Ένα μεγάλο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο 48ωρο με πρωταγωνιστές την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον …γνωστό ανταποκριτή του Σκάι του Αλαφούζου Μανώλη Κωστίδη στην Κωνσταντινούπολη, που …δεν έχουν πάρει χαμπάρι δηλαδή στην πραγματικότητα έκαναν ότι δεν πήραν χαμπάρι- οι άλλοι πολιτικοί φωστήρες όπως και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Κι ο λόγος που έχουν κάνει όλοι τους μέχρι τώρα την πάπια είναι γιατί τους αφορά το ίδιο!

    Καθώς μάλιστα σημειώνεται στον απόηχο του νέου γύρου των διερευνητικών επαφών όπου οι δικοί μας τα έδωσαν όλα με το καλημέρα στους Τουρκαλάδες, το θέμα αυτό παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις γιατί αποδεικνύει το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί και εκτελείται ύπουλα σε βάρος της Ελλάδας για να συρθεί -φοβούμενη και εκβιαζόμενη- στη συνθηκολόγηση με τον Ερντογάν. Κι αυτό υπό την απειλή του “πολέμου”.

    Αυτή είναι και η ουσία του θέματος η οποία, στα επιμέρους κομμάτια, αποτελεί ένα ολόκληρο και πολύ μπερδεμένο κουβάρι. Επιβάλλεται όμως να το ξετυλίξουμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τις μας ετοιμάζουν!

    Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα -και συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη- στην Βουλή όπου η Ντόρα -μιλώντας στο νομοσχέδιο για την επέκταση των χωρικών υδάτων του Ιουνίου στα 12 μίλια- έριξε, για τα δικά της δεδομένα, και μια βόμβα. Στράφηκε ανοικτά κατά του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Μάας τον οποίο κατηγόρησε με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις ότι έμενε μουγκός μπροστά στις απειλές του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Τσαβούσογλου σε βάρος της Ελλάδας. ”Θα πρέπει να μας εξηγήσει πώς χάθηκε στη μετάφραση η ευθεία απειλή κατά της Ελλάδας. Δεν την κατάλαβε στη μετάφραση ή την κατάλαβε και έμεινε μουγγός; Αν το κατάλαβε έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέση εταίρου εντός ΕΕ. Δεν νοείται χώρα εκτός ΕΕ, να απειλεί χώρα εντός και ο ΥΠΕΞ να μην απαντά” είπε συγκεκριμένα για τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας
    Όλο αυτό είχε συμβεί την προηγούμενη ημέρα, την Δευτέρα, κατά τη συνάντηση που είχαν Τσαβούσογλου και Μάας στις Βρυξέλλες εν όψει της έναρξης των διερευνητικών επαφών της Τουρκίας με την Ελλάδα. Από εκεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε να το παίζει πάλι νταής και ο Γερμαναράς να μην λέει κουβέντα.

    Και λέμε “εμφανίστηκε”, διότι τη συναρπαστική συνέχεια την έδωσε η ίδια η Ντόρα η οποία με την παρέμβασή της στην Βουλή έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είδε επιτέλους το φως το αληθινό και αποφάσισε να τα χώσει στους Γερμανούς. Αμ δε…

    Η …κρίση εθνικής συναίσθησης για το έτερο λαμπρό μέλος της “Αγίας Οικογένειας”, που τα έχει ξεπουλήσει όλα κράτησε λίγο. Για την ακρίβεια ούτε δύο εικοσιτετράωρα. Με μια ανάρτησή της στο twitter, την Πέμπτη, η Ντόρα ουσιαστικά έκανε ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ προς τους Γερμανούς. Έγραψε συγκεκριμένα τα εξής:

    Ο Γερμανός Πρέσβης μου έστειλε το κείμενο της κοινής συνέντευξης Μαας-Τσαβούσογλου. Είναι σαφές ότι ελληνικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν παλαιότερες δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, κάτι που οδήγησε σε αλυσιδωτές αντιδράσεις και στην τοποθέτηση μου”.

    Λέει δηλαδή η Ντόρα ότι …παρασύρθηκε από την αναπαραγωγή “παλαιότερων δηλώσεων” του Τσαβούσογλου από “ελληνικά ΜΜΕ” και ως εκ τούτου …αδίκησε τον Μάας κατηγορώντας τον ότι δεν αντέδρασε!

    ——————————

    Απίστευτο κι όμως αληθινό -αφού υπάρχει και η ανάρτηση της την οποία …δεν πρόσεξε κανείς. Θα μπορούσε το θέμα να “περιοριστεί” στα …οικογενειακά της Ντόρας με τους Γερμανούς, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια. Όταν η Ντόρα για να …εξιλεωθεί απέναντι στα γερμανικά αφεντικά επικαλείται … παραπληροφόρηση από ελληνικά ΜΜΕ, ποιον δίνει κατά βάση στεγνά; Τον Σκάι του Αλαφούζου. Κι αυτό διότι εκεί έδωσε το “ρεσιτάλ” ο Μ. Κωστίδης και μάλιστα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια τη …νύφη της Ντόρας, την Σία Κοσιώνη. Σε ζωντανή σύνδεση μαζί του, ο ανταποκριτής από την Κωνσταντινούπολη αναλύοντας το “αφήγημα” του Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Μάας και μίλησε για τις ευθείες απειλές, δηλαδή πολεμικές, που εκτόξευσε σε βάρος της Ελλάδας “μία εβδομάδα πριν από τις διερευνητικές”…

    ———————————————

    Γι’ αυτό λέμε, απίστευτο αλλά αληθινό. Η Ντόρα ζητάει συγγνώμη από τους Γερμανούς, καρφώνει τον Σκάι -που στηρίζει φουλ τον Κούλη- και τη νύφη της την Σία, ο Αλαφούζος θα βρισκόταν -υπό κανονικές συνθήκες- εκτεθειμένος για παραπληροφόρηση και fake news, αλλά ουδενός το αυτί έχει ιδρώσει.

    Η αλήθεια επίσης είναι ότι οι τωρινές, πραγματικές, δηλώσεις του Τσαβούσογλου δεν ήταν επί της ουσίας τους και πολύ διαφορετικές από αυτές που επικαλέστηκε ο Κωστίδης. Τις “παλαιότερες” αυτές δηλώσεις τις είχε κάνει στις 25 Αυγούστου λέγοντας συγκεκριμένα προς την χώρα μας ότι “αν κάνετε ασκήσεις, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα…”.

    ———————————-

    Έκανε λοιπόν ένα …αθώο λάθος ο Σκάι και πολύ περισσότερο ο Κωστίδης; Όχι βέβαια. Ανεβάζοντας στα ύψη την τρομοκρατία του στυλ ότι “θα μας κάνουν πόλεμο οι Τούρκοι αν δεν τα βρούμε μαζί τους”, το παιχνίδι της προπαγάνδας παίζεται με τον πιο αδίστακτο και ακραίο τρόπο. Και με την απειλή του “πολέμου”, πάνε να μεγαλώσουν τον φόβο και αντίστοιχα να μεγαλώσουν τη λίστα των υποχωρήσεων που “πρέπει” να κάνει η Ελλάδα για να “έχουμε την ειρήνη”…

    Ντόρα άθελά της ή ηθελημένα -για λόγους που έχουν να κάνουν με …όλους τους άλλους, από τον αδελφό και τη νύφη της μέχρι τον Αλαφούζο- τους “έδωσε” στεγνά για να βγει αυτή καθαρή απέναντι στους Γερμανούς. Το θέμα ΘΑΦΤΗΚΕ βέβαια αλλά δεν παύει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ γιατί δείχνει πόσο βρώμικο είναι το παιχνίδι σε βάρος της πατρίδας μας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Και το Γουδί και το Χαϊδαρι έχουν ακόμα στρατόπεδα επιτέλους ας βρεθεί κάποιος να τους δικάσει και πληρώνω εγώ τις 300 σφαίρες.

    2. ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΥΓΕ ….

    3. Η Μπεκατωριαση παει συννεφο στην Καρακωσταινα της Μπακογιαννενας και Σια. Ας ξυπνησουν οι Rip Van Winkles και ας σκουπισουμε το πατωμα γιατι εχει πολυ σκουπιδι και μπαζα η υποθεση

    4. Απορω πως ο κοσμος δεν τους εχει συχαθει Καθε τοσο βγαινει και μια μουμια και λεει οτι της λεει οαλσχαιμερ εγκεφαλος της Ας τα κομματια πια Βαρεθηκαμε τους μα…….. και τις μα……… ας πανε να κανουν μπανιο στο συντριβανι της ομωνιας και καμια βολτα στον υπεροχο μεγαλο περιπατο να δουν και τους αλοδαπους τους και να πουνε τις μα….. σεαυτους που ταιριαζουν ΑΡΚΕΤΑπιαααα

    5. Δεν τα χαβουμε πια Σας μαθαμε ξεκουμπιστειτε να τελειωνουμε με σας τις ψευτιες και την ανικανοτητα σας Βρειτε αλλη δουλεια αν και για τιποτα δεν εισαστε ικανοι

    6. Βρε που φτάσαμε….
      Μετά από τόσα χρόνια, ακόμα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πως απλά ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ μέχρι την στιγμή του ξεσηκωμού ! ! !
      Αλλά για ποιά στιγμή ξεσηκωμού μιλάω, αφού όλοι αυτοί με τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ δεν βλέπουν, πως όλοι οι χαμαιλέοντες της κονόμας, μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, κάνουν τούμπες στην ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ προς όφελος του κ@λου τους, δηλαδή σε απλά Ελληνικά για την ΚΑΡΕΚΛΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ και της τσέπης τους ! ! !
      Άρα η κυρία που είχε διαμαρτυρηθεί για την αναβολή της δίκης για τη …Ζήμενς, για να βγάλει την ουρά της έξω και να τα έχει καλά με τους Γερμανούς, ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΣ !
      Αυτή είναι η κατάντια του κράτους των πολιτικών απατεώνων της ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ…
      Για αυτό πάρτε το χαμπάρι πως παντού υπάρχει Γλίτσα, Βρώμα και Δυσωδία αφού το
      «σύστημά τους σάπισε ψυχορραγεί» ! ! !
      Ντόρα μην φύγεις…. Οι ελέφαντες και ο δράκος, θα βγουν αργότερα ! ! !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    7. Ελάτε ρε παιδιά αυτοί είναι κώλος και βρακί . Ρεμάλια όλοι τους.

    8. το Μητσοτακεικο εδώ και χρονια υπηρετει τοσο τους Γερμανους οσο και τους Αμερικανους, ως διπλος πρακτορας. Αλλα λεει στους μεν, αλλα στους δε και προσπαθει να “εξυπηρετησει¨και τους δυο.

      Και την πληρωνει ο Ελληνικός λαός που του ξεπουλάνε τη χώρα και τον βομβαρδιζουν με μνημονια φτωχοποίησης.

      Ποιος θα ξεχασει τη φωτογραφια της Αυριανης του Κουρή με το Μητσοτακη αγκαλια με δυο αξιωματικούς της Γκεστάπο.

    9. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ

      1. Ρε ορνιο περιμενε ο κοσμος να γινει η ΝΔ αριστερα?

    10. η ντορα εχει καλες σχεσεις με την τουρκια κι τον εντοργκαν γιατι εχουν συγγενικες παρε δωβσε καταστασεις κ κατι με τα σογια τους ??? κουμπαριες ψαξτετο λιγακι εχει πραμα πολυ

    11. Τι να περιμένει κανείς από οικογενειοκρατία τουρκογερμανοφιλη απο παππού προς παροππάπου.Οι Ελληνες ας βάλουν μυαλό επί τέλους να μάθουν το τι ψηφίζουνε και ποιούς.Και να μην κοιτάνε βολέματα και ρουσφέτια.

    12. ελάτε ρε….άμα αμπολήσουν οι Γερμανοί τον Χριστοφοράκο θα κλάψουν μανούλες
      σιγά μην γίνουν επαναστάτες στα γεράματα
      νομίζω σε κυβέρνηση ΝΔ με κουρασμένο και Ντόρα συνοδεύτηκε στο αεροδρόμιο
      οπότε ήσυχα εεε…οι Γερμανοί ήταν, είναι και θα είναι φίλοι μας…

    13. Ο πατέρας της αποστάτης εφιάλτης του 1965 μπαινόβγαινε στη Γκεστάπο Όλα τα παιδιά του πηγαν γερμανικό σχολείο Απάτη οικογένεια επικίνδυνη για το εθνοσ και τα κορόιδα οι Έλληνες τους ψηφίζουν Βλάκες

    Comments are closed.