“ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!”

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΒΩΤΟΣ - ΠΑΤΕΡ

    Ένας τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, που μένει σε δομή της από τα οκτώ του χρόνια μαζί με τα αδέλφια του διέψευσε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον πατέρα Αντώνιο.

    «Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στη ζωή και εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε αρχικά ο Παντελής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους “έχουμε μεγαλώσει” και αυτούς στην Κιβωτό του Κόσμου. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε στη συνέχεια.

    Στη συνέχεια τόνισε πως «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

    Ακολούθως ο νεαρός άνδρας είπε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα όσα καταγγέλονται τόσο για τον πατέρα Αντώνιο όσο και για την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

    Επιπλέον ο νεαρός τρόφιμος είπε ότι κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά, διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Το κουκουλομα για Λιγνάδη Μίχο και άλλων εμπλεκομένων.Αυτοι χάθηκαν.Τα σπίτια του κοσμακη που τα παίρνουν σιγή.Τον οικογενειάρχη και τα δύο ανήλικα παιδιά του από χωριό της Ξάνθης που του πήραν το σπίτι και τον πέταξαν στο δρόμο τίποτα.Την ατομική βόμβα της χώρας μας τους λαθρομετανάστες που τρώνε πίνουν και παίρνουν τον μισθό τίποτα .Σκερβελεδες δημοσιογράφοι και πολιτικοί

    2. Χαμόγελο του παιδιού, παιδικά χωριά sos μπήκαν και τα διέλυσαν κυριολεκτικά! Ποιο έμεινε για το τέλος;;;
      Τυχαίο όλο το αυτό το σκηνικό με την Κιβωτό…
      Κ μόνο που βγαίνει ο Ιερώνυμος κ λέει δεν μας άφηναν να ελέγξουμε τα οικονομικά, καταλαβαίνεις τι έχει στηθεί. Τα υπόλοιπα είναι άρτος και θεάματα για τις αμοιβάδες.

    3. Ελπίζω να μην αφήνατε παραπονεμένη και την παπαδιά. Μετά το μασάζ του παπά υποθέτω ότι κάνατε και ένα περιποιημένο μασάζ στην παπαδιά, η οποία κουραζόταν και πολύ στη δουλειά της. Μάλιστα αυτή θα χρειάζεται και … βαθύτερο μασάζ από τον παπά και μάλιστα και από μπροστά και από πίσω!

    4. Άστα μην τα συζητάς έχουμε κάψει ασφάλειες πολλη περίπτωση!… προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη να καταπιαστούμε.
      Αλλα τζιφος ο παπας ητανε μαλλον τραγοπαπας

    5. Και που το ειδες ρε φιλε εσυ αυτο;
      Το να κανουν τα παιδια μασαζ στον πατερα τους;
      Μη μας τρελαινεις βραδιατικα….
      Αλλωστε εγω βλεπω εναν ρασοφορο νεωτατο χωρις κανενα προβλημα αρα προς τι το μασάζ;

      1. τόσα χρόνια που τον βραβέψανε καλά ήτανε?τυχαία βγήκανε τώρα όλα στην φόρα για να καλύψουν τα σκάνδαλα των πολιτικών μαφιόζων.,και κάτι αφελείς σάν και εσάς τα ακούνε .εδώ και καιρό είχαν πει να την κλείσουνε την κιβωτό βάση σχεδίου όπως και όλα τα υδρύματα της χώρας.τώρα τα θυμήθηκε ο 19χρονος ΤΥΧΑΙΑ και έκανε καταγγελίες.αυτοί που διδάσκουν ομοφυλοφυλία στα βιβλια και πορνοποιήσανε μία γενία τώρα τάχατις νοίαζονται για τα παιδιά .και οι τσαμπουκαλεμένοι γονείς που τα πετάξανε εδώ και εκεί τώρα θυμηθήκανε τα παιδία τους στην κιβωτό ..α ρε δούλεμα .

    6. Μακελειό αποφάσισε ρε συ τελικά έκανε κακό αυτός ο άνθρωπος ή δεν έκανε τη μία του τα χώνεις μία λες δεν έγινε μία λες το ένα μία λες το άλλο της κακομοίρας γίνεται εδώ

    7. Θεωρώ τον π. Αντωνιο καθαρό. Ας περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι είναι τίμια η δικαιοσύνη και θα αποδώσει στον καθένα αυτό που πρέπει. Ας περιμένουμε και ας μην βιαζόμαστε. Όσον αφορά τις διάφορες ΜΚΟ που υπάρχουν πιστεύω ότι κρύβουν πολλά στο θέμα της διαχείρησης των χρημάτων.

    8. Τελικά το βρωμερό δεξί απόκομα που λέγεται ΝΔ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για το “Μεγάλο Μπέρδεμα”…. Πάνε να κουκουλώσουν άλλα με άλλα πρόσωπα….Σιχαμένοι σκατ@πουστες μητσοτακιδες και όλοι οι κ@λομπαραδες ΔΕΝ θα τη γλυτώσετε….Γ@μω το ΣΚΑΪ….

    9. Δε ξέρω αν θα ανεβάσετε το σχόλιο επειδή επονομαζει ίδρυμα όμως αυτά που σας γράφω είναι αλήθεια

    10. Στο Παπάφειο ίδρυμα αναγκάζουν ακόμα τα παιδιά να φοράνε μάσκες να κάνουν συνεχώς rapid και εκτός αυτών τα εξανάγκασαν και σε τρεις υποχρεωτικους εμβολιασμούς. Τα παιδιά μου το είπαν και δήλωσαν ξεκάθαρα ότι εκβιαστηκαν
      Τελείωσαν λέγοντας:
      Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
      Παιδιά 18 ,19,20 χρονων με σοβαρότητα και συμπεριφορά καλύτερη από έναν ψεκασμενο εμβολιολαγνο ενήλικα.
      Αυτός ο εκβιασμός δεν θεωρείται κακοποίηση;;;

      1. τα βίντεο και τα δικόγραφα του Γιοβαννόπουλου, ο εξναγκασμός σε ιταρική πράξη όπως μάσκα, τεστ, εμβόλιο κλπ είναι βασανισμός και άρα κακούργημα με ειρκτή ποινή έως 25 χρόνια

      2. Η κακοποιηση εχει πολλες μορφες.
        Αν εχεο συμβει κατι τετοιο στο Παπαφειο…σιγουρα ειναι κακοποιηση.

        1. Αλλά όλοι ασχολούνται με το μασάζ που έκαναν στον παπά, γιατί αυτό τους διέταξε ο Κούλης.
          Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι για δικούς του λόγους ο καθένας γίνονται δούλοι ενός διαταραγμένου αυτιστικού με σύνδρομο Άσπεργκερ.

    11. Με μια καταγγελία από έναν 19χρονο που πρέπει να είναι και ντερεκι κσι με την μαρτυρία ενός φίλου του μέσα σε λίγες ώρες τον ισοπέδωσαν και ρωτσω Πως γινετσι όλο αυτό χωρίς στοιχεία με μόνο μια καταγγελία;,ο νεαρός λεει οτι διέθετε πανάκριβο κινητό ,είχε την άνεση να κυκλοφορεί στον χώρο του παπά γιατι δεν φρόντισε να τραβήξει μια φωτο ,να καταγράψει έναν διάλογο,δεν ήταν 10χρονο,μπορούσε να χειριστεί το θέμα αλλα μενουμε στο τι λέει που μπορει να είναι και παραμύθια, η μπορει μια κατηγορία νσ τον βγάλει από μια μίζερη ζωη,

        1. χ.ο να είμαστε και λίγο σοβαροί έτσι; πετάς ένα η πρεσβυτέρα εισαι; για ποιον λογο;Γιατί κάποια μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά από σενα;Ναι ένας μσντραχαλος δύο μέτρα δεν κλαίγεται ότι στα 17,5 ένας άλλος άντρας του έκανε άσχημα πράγματα και σαν σύγχρονο γιουσουφακι τα ανεχόταν

    12. Κρύβετε ρε κ@υφαλιτσες όμως το τι λένε τα παιδιά που ζουν ακόμη στην δομή και φοβούνται πλέον να μείνουν εκεί χωρίς τον πάτερ Αντώνιο. Δημοσιογράφοι, μια ζωή π@υτανες είσασταν τώρα θα αλλάζατε ρε ρουφιάνοι?

    13. Σε χρόνο dt βάλανε χέρι οι νουδούληδες στα ταμεία της κιβωτού.Δεν ξέρω αν είναι αθώος ή ένοχος ο παπάς,ξέρω όμως ότι αυτοί που μας “ενημερώνουν” είναι δημοσιοκάφροι

    14. Ο Τύπος είναι ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ . Οταν τον επισκέφθηκε η σύζυγος μου μέ τρόφιμα τότε που έστηνε τό Ιδρυμα, καθόταν στήν άκρη μίας αίθουσας όπου έτρωγαν παιδιά ….δεν κουνήθηκε από την καρέκλα νά τήν ευχαριστησει. Τής εκανε απλως νόημα να τα αφησει κάτω ….καί νά φεύγει !

    15. Βγάλτε τη φάτσα αυτουνού που τα λέει και καταλάβετε τι μασάζ του έκαναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16. Μπράβο επιχείρηση, από τον Κολωνό τον θυμάμαι, που κυκλοφορούσε πέριξ της Ομονοίας με τα μικρά παιδάκια, Ρομά κυρίως. 2007-8 ήταν τα χρόνια που είχε βγει σε όλες τις εκπομπές για να κάνει γνωστό το έργο του…… πιάστηκε για τα καλά. Μπίζνες, κρατικές επιχορηγήσεις (γράψε τόσα πάρε τόσα), ιδιωτικές χορηγίες. Τελικά η ατάκα του Καλογήρου είναι πάντα επίκαιρη, είναι πολλά τα λεφτά Άρη, συμπληρώνοντας και η ανωμαλία μεγάλη.

    17. Κοίτα να μιλησουμε ειλικρινά τώρα αν τα παιδιά ήταν ορφανά η είχαν αρρώστους γονείς δεν είναι και τίποτε να κάνουν μασάζ στα πόδια του πάτερ Αντωνίου και να του βγάζουν τα παπούτσια και της κάλτσες και να του πηγενουν της παντόφλες κλπ είναι και θέμα σεβασμού για να μαθενουν ξέρεις πόσες φορές η γιαγιά μου με έβαζε να της πλένω τα πόδια να της κόβω νύχια να της βάζω κρέμα Νιμβεα κλπ σχεδόν κάθε ημέρα πες μου εσύ πόσα παιδιά φέρνουν στο Πατέρα τους τα παπούτσια κλπ ,,,,μην τρελαθούμε τώρα με όλα αυτά πως θα μάθουν να σέβονται

      1. (Προς Ελλια). Μα ο παπάς δεν είναι ούτε γιαγιά ούτε παπούς για να του βγάζουν κάλτσες και παπούτσια. Μια χαρά ντερλικαντέσιον τον βλέπω.

    18. Ερώτηση :Ποιος είναι χειρότερος; Ένας Μασωνος ή ένας Γενετικα Μπολιασμενος Γραικυλος;;;

    19. ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Η’ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΑ ??????………… …………….
      ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΑΤΖΗ ????…..

      Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!!!

    Comments are closed.