ΚΑΜΕΡΕΣ, ΚΑΛΥΚΕΣ, DNA «ΟΔΗΓΟΥΝ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ – ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    fotoaraxninew

    Πολύ σημαντικά είναι τα ευρήματα που έχουν στα χέρια τους πλέον οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι δράστες της επίθεσης σκόπευαν να εκτελέσουν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο στοχεύοντας κατευθείαν στο κεφάλι και την καρδιά.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους υλικό από το κλειστό κύκλωμα των καμερών, τόσο από το σπίτι του θύματος όσο και από άλλα παρακείμενα σπίτια και καταστήματα. Τα βίντεο θα δείξουν τις κινήσεις των δραστών, τον τρόπο που έδρασαν, τον σωματότυπό τους, τον τρόπο διαφυγής και το προς τα πουν διέφυγαν.

    Η αστυνομία έχει βρει ότι το πιστόλι που πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο ήταν των 9mm ενώ και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης εξετάζονται στα εργαστήρια της αστυνομίας. Από εκεί θα διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για άλλη επίθεση ή είναι «καθαρό». Είναι πολύ πιθανό το περίστροφο να έφερε σιγαστήρα καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων δεν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

    To στοιχείο το οποίο να οδηγήσει ενδεχομένως στην ταυτοποίηση του εκτελεστή είναι το DNA που άφησε σε σημείο της πόρτας του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με όσα κατάφερε να περιγράψει χθες ο Στέφανος Χίος, έχοντας δεχθεί δύο σφαίρες άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του, η οποία χτύπησε στο χέρι τον δράστη, κίνηση που μπλόκαρε και το πιστόλι. Από το σημείο της πόρτας η αστυνομία θα πάρει δείγμα για DNA ώστε να δει εάν αυτό ταυτοποιείται στις βάσεις δεδομένων που υπάρχουν. Το γεγονός ότι όχι μόνο δεν σάστισε ο δημοσιογράφος αλλά αντιστάθηκε κιόλας, προσφέρει στις Αρχές σημαντικά ευρήματα αλλά και την ευκαιρία να ταυτοποιήσουν το δράστη της επίθεσης.

    Ήδη στην αστυνομία εξετάζουν κάποια σενάρια για τα οποία όμως δεν μπορούν να είναι βέβαιοι εάν δεν καταθέσει πρώτα ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι εάν ο Στέφανος Χίος είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ή κάποιους από το προσωπικό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να είχαν ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές του Στέφανου Χίου και πλήρωσαν για να τον σκοτώσουν. Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με πράξη τρομοκρατίας και για το λόγο αυτό την υπόθεση παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

    Η κατάσταση της υγείας του Στέφανου Χίου είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ και έχει διαρκώς στο πλευρό του τη σύζυγό του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Καθικια και παρασιτα- δεν σας αρεσε που ενας δημοσιογραφος με αρχ@@@α σας τας εβγαλε στη φορα και πηγατε να τον φατε. Καθικια και παρασιτα. Στεφανε, καλη αναρρωση.

    2. Φοβάμαι ότι έχεις μπλέξει Στέφανε και να βγεις να μην προσπαθήσουν ξανά αυτή τη φορά! Πρέπει να προσλάβεις ασφάλεια!

    3. Καλή ανάρρωση Στέφανε, το καζάνι βράζει ήδη από τις επιθέσεις σε Διαβατά, Λέσβο και Χίο. Σηκωθείτε πάνω Έλληνες αυτοί οι μαφιόζοι παραλίγο να σκοτώσουν τον αδερφό μας! Τι άλλο να περιμένουμε για να ξυπνήσουμε και να τους πνίξουμε; Μαύρο και σκατά στον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ούτε καν καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αδερφού μας. Από το 2012 μέχρι και σήμερα ο μόνος δημοσιογράφος που τον έβγαζε στις εκπομπές του και ο μόνος που τον υποστήριζε ήταν ο Στέφανος. Δε θέλουμε τέτοιους πατριώτες που κάνουν τη δουλεια τους και στα δύσκολα σε ξεχνούν.

      1. Τον Κασιδιάρη τον έβγαζαν στο Art, παληα.Στις εκλογές του 2019,το μακελειό ήταν στην ίδια γραμμή με όλα τα σάιτ.Η γραμμή ήταν… ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .Δεν τα ξέρεις καλά τα πιάνα.Ομως κάποιοι άλλοι τα ξέρουν και θυμούνται.Μας το παίζεις και αγανακτησμενος οπαδός της ΧΑ.Αντε στον Βέλοπαπαρα,για κει είσαι.

    4. Κυριε Χίο περαστικά..έχετε δεν έχετε άδεια οπλοφορίας… το κουμπουρι να το έχετε πάντα μαζί σας..και εύκολα προσβάσιμο..βαρατε τους

    5. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ. ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΛΞ Η ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝ ΑΚΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡ Α ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΔΤΥΣΚΟΛΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ,ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ( ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ( ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ) ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΜΑΓΚΑ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    6. Φυσικά φίλε μου είναι σοβαρό θέμα .. Σοβαρό..!!!? Όχι απλώς σοβαρό αλλά επικίνδυνα τρομακτικά τρομερό θέμα σε Δημοσιογράφο και ειδικά Πατριώτη Δημοσιογράφο να γίνει απόπειρα χάρης τον Θεό δολοφονίας! Κανονικά επί 3 μέρες συνεχόμενα έπρεπε να το δείχνουν μέρα νύχτα τα κανάλια γιατί αυτό ήταν η απάντηση προς την πατριωτική φωνή απ’ τα καθάρματα τους βρωμομασόνους που οργώνουν με τα τσιράκια τους υπουργικές θέσεις και τις βαθμίδες της εξουσίας του ανθελληνικού βρώμικου συστήματος

    7. Έλεος ένας άνθρωπος καθαρός που λέει μόνο αλήθειες και πήγαν να τον φάνε…. Εύχομαι να τον έχει καλά ο Θεός και ννα το ξεπεράσει όσο γίνεται πιο ανεπαίσθητα!!!

    8. Σε τι κατάσταση είναι ο Στέφανος έχει επαφή με το περιβάλλον? Μιλήστε μας λίγο για το πως περνάει την μέρα του στο ηρωικό κρεβάτι του πόνου.

    9. βασικά σίγουρα τους έχει στείλει το κράτος, ο Κούλης και η Κατίνα Μπίλντερμπέργκ, οπότε δεν νομίζω να γίνει κάτι, ή θα πιάσουν κάποιο πρεζόνι και θα πει ότι μου δώσανε λεφτά να κλέψω την τσάντα του Χίου ή αν πει την αλήθεια θα τον βγάλουν τρελό.

    10. Ζωντανά, τα περίστροφα δεν αφήνουν κάλυκες πίσω.

      1. Ωραία, άλλου τύπου όπλο. Δεν μάς διαφωτίζεις τίνος τύπου όπλα, σαν το υπό συζήτηση αφήνουν κάλυκες;

    11. Τωρα κρυφτηκαν μεσα στη γη τα ερπετα…Νομισαν οτι πληγωσαν …
      Δεν ξερουν οτι ΕΛΛΗΝ=ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    12. Ρεεεεεεε δεν πέφτουν έτσι απλά οι Λακωνες. Να δείτε τη θα σας κάνει όταν σηκωθεί με το καλό. Περαστικά σου Σπαρτιάτη. Ο Θεός να σε έχει καλά εσένα και όλοι σου την οικογένεια.

    13. Στέφανε είσαι πραγματικό παλικάρι και παράδειγμα προς μίμηση. Η μη καταδίκη της δολοφονική ενέργειας εναντίον του Στέφανου από τα κόμματα δείχνει περίτρανα ποιος είναι ο εντολές και ποιος τους οπλισε το χέρι. Σε πλήρη και αγαστή συνεργασία πάντα με τους ρουφιάνους τσάτσους των καθεστωτικων μέσω εξημερωσης.

    14. ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΊΚΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΣΤΈΦΑΝΟΥ ΧΊΟΥ. ΌΛΟΙ ΜΟΎΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΎΓΚΑ. ΣΤΈΦΑΝΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΆ ΜΑΣ. Η ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ ΔΕΝ ΠΈΦΤΟΥΝ ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΎΝ. ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ 🇬🇷

    15. Τα καραπουτ@ν@ρια των απλυτων της φασιστερας εδειξαν το ποιον τους

    16. Αυτή είναι η Δημοκρατία της Ελλάδας.Η είσαι πούστης λαμόγιο κλέφτης απατεώνας με σκοπό να τα βρίσκεις με τους γαμημένους της βουλής ώστε να τρώτε παρέα τα δις και τρις του Ελληνικού λαού ή διαφορετικά σε σκοτώνουν.

    17. Τα κορωνο-κάναλα τα κορωνο-σάιτ και οι φυλλάδες γιατί δεν ασχολούνται και το χουν θάψει; Προστατεύουν κάποιον; Έχει πέσει γραμμή; Πέρα από κάτι ταμπλόιντ εφημερίδες σε όλα τα άλλα έψαχνες με το κιάλι να βρεις κάτι. Δεν είναι μια δολοφονική επίθεση σε έναν δημοσιογράφο σοβαρό θέμα;

    18. μακάρι να τον πιάσουν αλλα και αυτόν που τους πλήρωσε! αν υπήρχε νομος έπρεπε να τον δέσουν στο σύνταγμα και να αφήσουν τους πολίτες να αποδώσουν δικαιοσύνη!!

    19. Δεν συγχώρεσε ο κουλης ότι έβγαλες τα άπλυτα της γυναίκας του στη φόρα

    20. Δεν με ενδιαφέρει το σενάριο ούτε το κίνητρο με ενδιαφέρει που ο Χίος είχε Άγιο και δεν χάνουμε την σωστή ενημέρωση και αποκάλυψη της σωστής δημοσιογραφίας. Όπως είπα και χτες τι με νοιάζει εμένα το κίνητρο και δεν δικαιολογείται ούτε από αυτούς που αναλάβανε τις έρευνες να ψάχνουν κίνητρα και μαλακίες .. Θέλαν να βγάλουν απ’ την μέση τον Χίο γιατί τα λόγια του τσακίζουν κόκαλα εθνοπροδοτών .έτσι , δεν με ενδιαφέρουν κίνητρα μόνο να βρεθούν οι δράστες και να τους δώσετε στον όχλο γιατί το χτύπημα ήταν τελείως άνανδρο τρομοκρατικό και ξεκάθαρο μήνυμα των κακοποιών του κράτους πως την Δημοκρατία και την πατριωτική φωνή του Λαού να την βάλουμε εκεί που ξέρουμε! Τα @@@ πρέπει να βρεθούν και γρήγορα και να μας οδηγήσουν στους σίγουρα πολιτικούς που έδωσαν διαταγή για κάτι τέτοιο .. Από δω και στο εξής ο οπιοσδήποτε θάνατος ή απόπειρα του σε πατριώτες και εθνικιστές αποτελεί παράσημο και αφορμή για Λαϊκό ξεσηκωμό ολόκληρου του Έθνους.

    21. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΗΣ;
      Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΞΙΧΝΊΑΣΤΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ “ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ” ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ;
      ΓΙΑΤΊ Ό,ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΕΣ ΤΟ ΒΡΊΣΚΟΥΝΕ.
      ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ (ΒΛ. ΓΚΙΟΛΙΑ)
      “ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ”
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…

    22. Τον Στέφανο τον ζήσαμε μέσα απο την εφημερίδα του και τις εκπομπές του που περιμέναμε να δούμε με ανυπομονησία. Κάθε πρωϊ στο site, και όποτε είχαμε πρόσβαση αγοράζαμε και την εφημερίδα. Μας ξυπνούσε το ηθικό μας με κάποιο τρόπο όπως ο Καραϊσκάκης που κέρδιζε πολέμους γιατί είχε τον τρόπο να εμψυχώνει με το βρώμικο χιούμορ του τους άνδρες του. Ευτυχώς γλίτωσε ο στέφανος, όμως δεν ξέρουμε πώς αυτό θα τον κάνει να αλλάξει πορεία και να σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του και την οικογένεια του παρά τον κόσμο, την πατρίδα και την εφημερίδα. Κάποιοι απο εμάς νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτά που μας πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια, που μας ξύπνησε και μας έκανε παραπάνω πατριώτες. Για αυτό και θέλουμε το καλό του απο εδώ και πέρα και θα σεβαστούμε για αυτά που θα αποφασίσει όταν αναρρώσει πλήρως. Το πρώτο πράγμα όμως που απαιτούμε για ηθική μας δικαίωση είναι να ξεσκεπαστεί πλήρως η υπόθεση και να μπούν ισόβια στην φυλακή όλοι οι παλιάνθρωποι που πήγαν να μας στερήσουν ένα δικό μας άνθρωπο.

    23. Τί δουλειά έχει η “αντιτρομοκρατική” σε υπόθεση “εγκλήματος”; Μάλλον προσπαθούν να “χάσουν την υπόθεση”, για ευνόητους λόγους.

    24. Πολλά Περαστικά καί σύντομα να βρεθεί ο δράστης …!!!

    25. Στεφανε περαστικα και σιδεροκεφαλος!!Δωσε στεγνα τους παρακρατικους ανθελληνες επιδοξους φονιαδες σου που ξερεις πιοι ειναι!!Στεφανε κρατα γερα με υγεια δυναμη και πιστη!!Ο Θεος μαζι σου!!

    26. Στέφανε γενναίε Λάκωνα γρήγορη ανάρρωση.
      Τό δεύτερο σενάριο μέ συμβόλαιο θανάτου είναι σίγουρα τό ποιό πιθανό.Ο Στέφανος ξεσκεπάζει τίς απατεωνιές τών απάτριδων πολιτικών καί τίς δημοσιεύει.Οι μαφιόζοι πολιτικοί αντιδρούν καί στέλνουν πληρωμένους φονιάδες.
      Στέφανε περαστικά.Η πατρίδα σέ χρειάζεται.
      Γιάννης Λάκων

    27. το θέμα είναι να σηκωθεί ο Σπαρτιάτης μας!!!! αυτό προέχει τώρα!!

    Comments are closed.