ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ NBA – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγνός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ στο TD Garden το βράδυ της Δευτέρας.

    εικόνα_Viber_2022-05-24_20-49-17-683 εικόνα_Viber_2022-05-24_20-49-17-904 εικόνα_Viber_2022-05-24_20-49-18-121

    Κι αυτό γιατί χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους νέους να δουν τη ζωή πιο ολιστικά, κατά τη συνάντηση που είχε με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας. «Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

    «Εντωμεταξύ στη θέση που κάθισε για να δει Celtics – Heat το εισιτήριο παίζει να έχει και 500 δολάρια, αλλά οκ, σιγά, τι σημασία έχουν τα χρήματα», ανέφερε ένας χρήστης στο twitter, ενώ πολλές ήταν ακόμη οι ειρωνικές και χιουμοριστικές αναρτήσεις.

     

     

     

    Oι τζαμπατζήδες έβγαλαν και γλώσσα

     

    Και αντί να το βουλώσουν τα θρασύμια που κατατρώνε τις σάρκες μας με τη συμπεριφορά τους , έχουν και το σθένος να βγάζουν και ανακοινώσεις και να λένε ότι τρολ πλαστογράφησαν το έγγραφο που χρεώνει τις κόκα κόλες και τα αραποσίτια που φαρμάκωσαν στο γήπεδο. Το χιλιάρικο. Την ώρα που έχουν κάνει το Φάλκον, ταξί με καύσιμα που πληρώνει το κορόιδο ο Λαός. 

    Δεν μας λέτε ρε ρεμάλια. Τα εισιτήρια ποιος τα πλήρωσε στο γήπεδο; Χορηγία κι αυτά; Κανένας μπρούκλης; Κανένα από τα κορόιδια που παρασιτείτε μια ζωή; Ή κανένας παραλής χορηγός, μεγαλοεπιχειρηματίας για να του δώστε καμια δουλίτσα; Εκτός κι αν τα χρεώσατε κι αυτά στον κορβανά. Άντε να χαθείτε από κει. Μητσοτάκηδες, σας ξέρουμε απ έξω πια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ασύλληπτα μια ζωή κρατικοδίαιτα τρωκτικά, από τα οποία μας απαλλάσσει συνήθως ο καρκίνος

    2. Κουραστικό πράγμα να είσαι πλούσιος εντολοδόχος και να καταστρέφεις το λαό σου και τη χώρα σου, θες και το διάλειμμα σου πως να το κάνουμε !!!

    3. Μην ανησυχείτε οι πύραυλοι είναι έτοιμοι και γεμάτοι με πυρηνική κόλα .Θα φας καλά Βοστώνη.Οι Κέλτες της Βοστώνης θα δείτε τους τρελούς της Ελλάδας.
      Να εύχεστε να συγκρουστείτε με μετεωρίτη παρά με αυτό που θα σας συμβεί.
      Λάρι Μπερντ πυρινικο τρίποντο

    4. Το Υπουργείο εξωτερικής απάτης.
      Πολιτιστικό σύλλογο οι Κέλτες ( βαρβαροι)
      της Βοστώνης εκ πολιτιστικάν.
      60 ευρώ καρπούς.Ουτε τα ζώα στο στάβλο δεν τρωνε 60 ευρώ καρπούς σε μια μέρα.
      Αναψυκτικά (τύπου Κόλα)…όπως η κόλα για τα πλακάκια δηλ.

    5. Άλλοι δουλεύουν για 500 ευρώ το μήνα και αυτός τα σκότωνει για ένα ποπ κορν και coca-cola.ή δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον με την πραγματικότητα η μας έχει γραμμένους στα α****** του

      1. Δεν θα κάνει διαφήμιση στους Βιαστές της Κόκα Κόλα.Ο Γύφτος ούτε τις κόλα κολες δεν πλήρωσε από την τσέπη του.

    6. Είναι “Νοικοκυραίοι” για αυτο.Σαν “Άριστοι Αριοι” δικαιούται ένα εισιτήριο που κάνει μαζί με τα ποπ κορν και τα αναψυκτικά για δύο ώρες όσο είναι ο βασικός μισθός ενός Έλληνα για ένα μην σε μια χώρα που έχει χρέος 400 δις.
      Ειναι που κάνει ολιστική ζωή το χρήμα δεν έχει μεγάλη αξία γιατί βέβαια ξέρει ότι στην Αμερική και στην Ευρώπη εκτυπωνουνε χαρτιά οπότε σου λέει Κορόιδα μην τρελενεστε αέρας κοπανιστος είναι τα εκτυπωνουμε για να σας ελέγχουμε και να σας έχουμε σκλάβους.
      Υ.Γ Ένας ο Κούλης και ένας ο Ιωάννης Καποδίστριας.
      Αλλά σύντομα όλα θα τελειώσουν

    7. Ο Πακιστανός μπροστά είναι ο καινουριος δάσκαλος ορθοφωνιας του Μητσοτάκη μετά το Λιγναδη;; Του τον εστειλε και αυτόν η ξαδέρφη απο την ΜΚΟ που εστελνε παιδακια στο Λιγναδη;;

    8. Στο μαξίμου και μόνος του φοράει μάσκα! Στο γήπεδο πως και δεν φοράει; Δηλαδή κοροιδοιός υπάρχει μόνο στην Ελλάδα του άρχων οφικιάλιου, της παγώνη, του βασιλακόπουλου και των άλλων ακαταδίωκτων;

    9. Ρε κερατά, επέβαλες μηνιαίο πρόστιμο εμβολιασμού 100€ + 100€ σε εμένα και τη χαμηλοσυνταξιούχο γυναίκα μου και εσύ τρως τους φόρους μας σε αγώνες μπάσκετ στην Αμερική ; Ξεπέρασες κάθε όριο, ακόμη και η ντροπή, ντρέπεται με τα καμώματα σου.

    10. $500 έδωσα εγώ τελικό nba πριν χρόνια και η θέση που πείρα ήταν πάνω ψηλά.. Εκεί που είναι αυτός ο ηθοποιός πρέπει να έχει $5000 το πιο λίγο

    11. ΡΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
      ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ!

    12. Μη παραπονιεστε ειχαμε τον γαπ που ητανε μονο για φαπ μετα ηρθε ο πινοκιο με τις κωλοτούμπες του τωρα εχουμε τον μιστερ μπιν που ψωλ@ρμενιζει

    13. Είναι σαν χωριάτης, σαν τον τρελό κάποιου χωριού των ΗΠΑ.
      Μόνο που πίσω του σέρνει ολόκληρο το Έθνος των Ελλήνων.
      Μηδέν ικανότητες, μηδέν προσωπικότητα, μηδέν ήθος.
      Άντε να χαθείς εσύ και το σόι σου, που διαχειρίζεστε τη Χώρα και μονοπωλείτε την Πολιτική της ζωή.

    14. Πως κάνετε έτσι για μερικές χιλιάδες ??? Τα χρήματα δεν έχουν σημασία…..Άλλωστε θα τον ξαναψηφίσετε…….

    15. Να και ενας ”αφρομ@λ@κ@ς” με καπελο που τρωει ποπ κορν στο DT Garden !!! Μη πληρωνεις τιποτα Μιζοτακη…να εχεις για τα ”φαρμακα” !!! Αριβιστα ρεμπεσκε. Ου να μου χαθεις παρασιτικε !!!

    16. Να τον καμαρωνουν τα ζωα που τον ψηφησαν για να απελευθερωσει τα Εξαρχεια και να σκισει την συμφωνια της Λιμνης. Το βαρελι ειναι αβυσσος δεν εχει πατο, δυστυχως

    Comments are closed.