ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΟΜΑΛΟΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ” ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ – ΟΣΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    ΜΜΜΜΜΜ

    Καλπάζει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στη χώρα η οποία έχει παραδοθεί αμαχητί στις ορδές των λαθραίων μεταναστών.

    Αυτό συνέβη σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας όταν δύο Σομαλοί πέταξαν έξω τον οδηγό από το αυτοκίνητό του την ώρα  που το είχε  σταθμεύσει για να κάνει μια ανάληψη από ΑΤΜ αναγκάζοντας τον στην συνέχεια να πέσει επάνω στο καπό πριν καταλήξει πεσμένος στη μέση του δρόμου.

    «Είχε σταματήσει ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από το ΑΤΜ, μπήκε κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο και το πήρε. Έτρεξε μήπως καταφέρει να αποτρέψει την κλοπή, πήγαν και κάποιοι άλλοι να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

    Περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο με τη βία τον ιδιοκτήτη την ώρα που στάθμευε. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα.

    Πεζοί προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δραστών ενώ αναζητείται και ο δεύτερος.

    Οι αρχές διαβεβαιώνουν πάντως πως σε κάθε περίπτωση ο  συλληφθείς 21 ετών από τη Σομαλία, δεν πρόκειται να απελαθεί, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια πολιτική περί ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. αφού προστατεύονται από το ελληνικό δίκαιο τα προσφυγάκια. Το υπουργείο δικαιοσύνης ασχολείται μόνο με τη Σάρα με τα μούσια και τη Σαχάρ με τη μαντίλα. Όπως αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ στο μακελειό

    2. Επίσης οι Σομαλός αυτοί, είναι από αυτούς που ανεβαίνουν σε πλοία και κόβουν κεφάλια..

    3. Μόνο υπουργείο προστασίας του Πολίτη δεν είναι αυτό … Μια μεγάλη καταγγελία θέλει να κάνουμε όλοι και μια μήνυση περί ανυπαρξίας αυτού του υπουργείου … Γιατί τζάμπα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός… Να σταματήσουν τις πληρωμές όλων αυτών μέχρι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους… γιατί έχει γίνει υπουργείο ανυπαρξίας του Πολίτη

    4. το βράδυ στις 9 στο Χαλάνδρι σε πολυσύχναστο δρόμο, 2 αλοδαποί λήστεψαν 2 μαθητές Λυκείου με απειλή μαχαιριού.
      Το κράτος έχει καταντήσει ΜΠ@ΥΡΔΕΛ@ …

    5. Που βρέθηκε έλληνας στο κέντρο της Αθήνας; Αφού είναι τίγκα στους αράπηδες το κέντρο.Αφού του πήραν μόνο το αμάξι πάλι καλά που δεν του πήραν και το σώβρακο Πως θα ζήσουν και τα εκατομμύρια αραπάδων και μελαχρινούληδων που ήρθαν στο Αθηναμαμπάντ; Αφού γυρνοβολάνε όλη μέρα ΄και νύχτα τα αράπια με δύο κινητά στο χέρι και ακουστικά κωλοβαρώντας. Κάπως πρεπει να ζήσουν και αυτά τα όντα…..

    6. Υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού.. Ψηφίστε μόνο πατριωτικά κόμματα.. Όχι σε ΝΔ, σύριζα, ΠΑΣΟΚ… Ξυπνάτε επιτέλους μωρέ!

    7. να ερευνηθεί η κατάσταση του αυτοκινήτου. Μήπως ήταν ασυντήρητο; Μήπως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν φορούσε μάσκα ή ήταν ανεμβολίαστος; Μήπως εκτέθηκε το προσφυγάκι σε θανάσιμο κίνδυνο; Ακόμη δεν προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου;

    8. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    9. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??? ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    10. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ……………………

    11. Δεν θα απελαθεί για να συνεχίσει τα εγκλήματα του. Αυτό το κράτος μας κυβερνάει

    12. Την πολιτική ενσωμάτωσης των λαθροεισβολέων ο Κούλης την αποφάσισε ο ίδιος ή την επέβαλαν. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί Έλληνες θα χτυπάμε το κεφάλι μας γιατί δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε.Οι ανθέλληνες πολιτικοί μας μας έχουν ήδη πουλήσει!

    13. κουλη εσυ μασ οδηγης …………..στο τελος της καταστροφης

    14. Ο κούλης έφτιαξε το κράτος που ήθελε και αυτός και τα αφεντικά του βάζοντας σε θέσεις κλειδιά εβραίους, ανθέλληνες, άθεους, παιδεραστές, ντιγκιντάγκες. Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία όσων τον ψήφισαν συμφωνούν με αυτά. Και δε νομίζω ότι κρατώντας στο κόμμα μια χούφτα ακροδεξιούς όπως βορίδη πλεύρη γεωργιάδη μπορεί να πατάει σε δυο βάρκες και να εξαπατήσει τον κόσμο. Η κλεψύδρα του αδειάζει γιαυτό το βρώμικο σύστημα ετοίμασε τον ανδρουλάκη. Εξίσου κακός και σκοτεινός ο ανρουλάκης.

    15. O πραγματικός ρόλος της Αστυνομίας υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Στην πράξη η εκάστοτε κυβέρνηση και κυρίως όταν είναι στην Εξουσία η Νέα Δημοκρατία την μετατρέπει σε ένα Ο.Σ.Α.Ε.Φ (Οπλισμένο Σώμα Άμεσης Επιβολής Φόρου). -Εκατοντάδες αστυνομικοί αποσπούνται στο να παρέχουν φύλαξη σε πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφους π.χ. Χατζηνικολάου (καμιά 20 αριά Αστυνομικοί στην Φύλαξη του, άλλοι τόσοι περίπου στον Ντιγκιντάγκα Πρεντεντέρη, κάτι λιγότερο στον επίσης Ντιγκιντάγκα Προτοσάλτε κ.λ.π. Όλοι οι άλλοι αστυνομικοί χρησιμοποιούνται ως οπλισμένοι εφοριακοί.

    16. Μπρόβο Κούλη λεβέντη αντι-νατιβιστή !!!
      Να η χαθούμε ρε συ….
      Μη χάσουμε το κελεπούρι δηλαδή, όχι τίποτε άλλο…
      Τελικά, καταντήσατε την λέξη Εθνάρχης σε Εθνόρχης…

    17. Να δείτε πως αποκλείεται να απελαθούν οι λεβέντες οι λαθρομετανάστες, ο Έλληνας αντιμετωπίζει ρατσισμό και δεν μπορεί να βρει το δίκιο του.

    18. Που θα παει αυτο ελεος σηκώθηκαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι και εμεις ακομα κοιμομαστε

    19. Ψηφιστε να ψηφιζετε εσεις αντινατιβιστες κι ολα σας τα προβληματα θα λυθουν…
      Συντομα!

    20. Ο μεγαλύτερος εγκηματίας του κόσμου ό Εβραίος Σόρος καί τό τσιράκι του στήν Ελλάδα ό κοντοστούπης ή μισοριξιά τό Μηταράκι είναι υπεύθυνοι γιά αυτά τά χάλια.Κουβαλάνε τούς βάρβαρους μουσουλμάνους από τήν Ασία καί τούς κάφρους από τήν Αφρική γιά νά κάνει ό ελληνόφωνος ό γουρλομάτης τήν πολυπολιτισμική Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    21. Είμαστε η ντροπή του πλανήτη. Ξαναψηφίστε τους.

    22. “Οι αρχές διαβεβαιώνουν πάντως πως σε κάθε περίπτωση ο συλληφθείς 21 ετών από τη Σομαλία, δεν πρόκειται να απελαθεί, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια πολιτική περί ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία.”

      Πως θα ενσωματωθούν οι εγκληματίες;

    Comments are closed.