ΚΑΙ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΑΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!

    Κοινοποίηση:
    metanastes.original (1)

    Η γερμανική κυβέρνηση απάντησε κυνικά στις εκκλήσεις της Ελλάδας για βοήθεια στο μεταναστευτικό και ειδικότερα στο θέμα των ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών, μέσω της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Ουλρίκε Ντέμερ.

    «Η γερμανική κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων των ανθρώπων, ιδιαιτέρως των παιδιών. Η Γερμανία και άλλα κράτη, μέσω της Διαδικασίας του Δουβλίνου, υποδέχονται ανηλίκους πρόσφυγες από την Ελλάδα, αλλά το θέμα εδώ είναι να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση. Δεν μπορεί η Γερμανία να το κάνει μόνη της», τόνισε η κυρία Ντέμερ.

    Από την πλευρά του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, ο εκπρόσωπος Στιβ ‘Αλτερ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση «δεν πληροφορήθηκε δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα την κατάσταση στα ελληνικά νησιά και στην διαδρομή από την Τουρκία, αλλά ασχολείται με το θέμα εντατικά εδώ και μήνες».

    Ο κ. ‘Αλτερ παρέπεμψε στις επαφές του υπουργείου τόσο με την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και με κυβερνήσεις ενδιαφερόμενων κρατών και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ τον περασμένο Οκτώβριο στην Άγκυρα και στην Αθήνα.

    «Ως αποτέλεσμα των συνομιλιών με την ελληνική κυβέρνηση, προσδιορίστηκαν από την Ελλάδα συγκεκριμένα μέτρα στήριξης για τους πρόσφυγες, τα οποία εν μέρει έχουν ήδη εφαρμοστεί», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος και επισήμανε ότι η Ελλάδα υποστηρίζεται τεχνικά και με προσωπικό. «Τις εικόνες τις γνωρίζουμε όλοι, η κατάσταση στα νησιά είναι αφόρητη, είναι απαράδεκτη και πρέπει να αλλάξει, αλλά ο υπουργός έχει καταστήσει σαφές ότι το θέμα δεν είναι η απόφαση μεμονωμένων κρατών να υποδεχθούν πρόσφυγες, αλλά (μια απόφαση) σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. ‘Αλτερ διευκρίνισε ότι η κατάσταση στα ελληνικά νησιά είναι αφόρητη και κρίσιμη, αλλά «δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή» των αλλοδαπών και με αυτόν τον τρόπο το θέμα διαφοροποιείται από αυτό της διάσωσης ανθρώπων στην θάλασσα, για το οποίο έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα.

    Η πρόταση του Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο οποίος κάλεσε χθες την Γερμανία «να δράσει, έστω και αν οι άλλες χώρες δεν συμμετέχουν» και να απομακρύνει ανήλικους ασυνόδευτους πρόσφυγες, όπως «επιβάλλει ο ανθρωπισμός», προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από την κυβέρνηση όσο και από κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέφαν Μάιερ (CSU) τόνισε ότι η κυβέρνηση απορρίπτει τις μεμονωμένες ενέργειες, καθώς έτσι τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία έχουν αντιρρήσεις, θα απαλλάσσονταν από τις ευθύνες τους.

    Ο δεύτερος υφυπουργός Εσωτερικών Γκύντερ Κρινγκς (CDU) πρόσθεσε ότι «ο στόχος θα πρέπει να είναι η το συντομότερο δυνατόν βελτίωση των συνθηκών για όλους τους αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα», ενώ ο αρμόδιος για θέματα υπουργείου Εσωτερικών στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) ‘Αρμιν Σούστερ προειδοποίησε για «ανυπολόγιστες συνέπειες» από μεμονωμένες ενέργειες για τους πρόσφυγες – όπως συνέβη το 2015.

    «Η Γερμανία θέλει να βοηθήσει τους Έλληνες επιτόπου και στηρίζει την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για υποδοχή επιπλέον προσφύγων, αλλά όχι με τον μεμονωμένο τρόπο του 2015», δήλωσε.

    Για «δημόσιες σχέσεις λίγο πριν από τα Χριστούγεννα» έκανε λόγο η Γενική Γραμματέας των Φιλελευθέρων (FDP) Λίντε Τόιτεμπεργκ και υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθάει να λυθεί υπεύθυνα το προσφυγικό πρόβλημα, ενώ ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Βόλφγκανγκ Κουμπίκι διερωτήθηκε: «Και τι θα γίνει με τα παιδιά στα κέντρα της Τουρκίας, της Ιορδανίας και της Λιβύης;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ…..με τον νομο της σαριας επιβαλοντε και ζητουν και δεν τους νοιαζει τιποτα. στο βερολινο / κροιτσμπεργκ ουτε η γερμανικη αστυνομια παταει. οι μουσουλμανοι κανονιζουν τα παντα με τον νομο της σαριας. αντε καλως τα δεχτηκατε…… ετσι θα γινει ολη η ελλαδα…… και οι ελληνες η μειωνοτητα θα κλαψουριζει οτι καταστρεφουν ναους…..λυπητερο, τραγικο, ανθελληνικο……………….

    2. Όταν κλείσει τα σύνορα με στρατό ο Μητσοτάκης και πυροβολούν όποιον πλησιάζει τότε θα σας πάρει στα σοβαρά ξανά η Ευρώπη.

    3. Στα ΜΜΜ όταν στεκοντε διπλα μου ή οταν με κοιτάνε ανεβάζω τη μπλουζα στη μύτη μου προκλητικά και τους δείχνω πόσο παρείσακτοι και ανεπιθύμητοι ειναι

    4. Και τι μας νοιάζει τι θα γίνει με τα ουγκανοπουλα στα κέντρα της Πουστρι@ς στην Ιορδανία και Λιβύη ρε σιχαμενοι;;
      Γιατί να πληρώνουμε τις π@π@ριες του Ερντογάν και με το χειρότερο τρόπο;;
      Τους δώσαμε τόσο από αυτά που δεν είχαμε ως λαός και το ευχαριστώ είναι βιασμοί,ληστείες,ντρογκα ,φόνοι , βεβήλωση ναών κλπ κλπ
      Γιατί δε πάνε οι ΜΚΟ στις χώρες τους να τους βοηθήσουν.;

      Ρε απομηναρι του ελληνισμού, θα ξυπνήσεις επιτέλους;

    5. Αγαπητέ Στέφανε,

      Πολύ Σωστά Λέει η Γερμανία, για να τα Λέμε Όλα. Η Γερμανία Θέλει να Βοηθήσει την Ελλάδα και να Δεχθεί επιπλέον Λαθρο-Μετανάστες, Αλλά Όχι Μεμονωμένα Όπως Συνέβη το 2015.

      Αυτό Ασφαλώς και θα Γίνει αν Βεβαίως και οι Άλλες Ευρωπαικές Χώρες Δεχθούν να Πράξουν το Ίδιο. Όμως οι Ευρωπαικές Χώρες ΔΕΝ Θέλουν Μουσουλμάνους στο Εδαφός τους, Πόσο πιο Ξεκάθαρα να το Πουν. Η Γερμανία υπό το Φόβο της Διάλυσης της Ευρωπαικής Ένωσης, Μετά και την Αποχώρηση της Αγγλίας, Έχει Αρχίσει να Γίνεται πιο Συνεργάσιμη, Διότι Αντιλαμβάνεται Ότι ΔΕΝ Μπορεί Πλέον να Επηρεάζει Καταστάσεις προς Όφελός της. Μέχρι και η Γαλλία, Αντιδρά σε Ορισμένες Πολιτικές της Γερμανίας στην Ευρωπαική Ένωση.

      Επομένως, το Θέμα Είναι τι Κάνει η Ελλάδα. Τα Πράγματα Είναι Πολύ Απλά:

      1. Ή η ΝΔ, ως Σημερινή Κυβέρνηση, Αντιλαμβάνεται τη Σοβαρότητα του Ζητήματος και Αλλάζει Γραμμή Πλεύσης Εξυπηρετώντας το Εθνικό Συμφέρον, και κατά συνέπεια, Κλείνει τα Σύνορα, Χερσαία και Θαλάσσια, και Ταυτόχρονα Αρχίζει Μαζικές Απελάσεις Λαθρο-Μεταναστών, Όσων ΔΕΝ Δικαιούνται Άσυλο, που Είναι και οι Περισσότεροι από Όλους Αυτούς και Όλα Καλά.

      2. Ή Συνεχίζει την Ίδια Πολιτική η Οποία Οδηγεί με Μαθηματική Ακρίβεια στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και η Ελλάδα Οδηγείται σε Έναν ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ vs. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ η Χώρα, και να ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ από την ΑΡΧΗ, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

      Άλλη Λύση ΔΕΝ Υπάρχει.

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Κατσε εσυ ρε ΠΡΟΔΟΤΗ στο Μιλανακι σου και ασε την Ελλαδα ησυχη… ΠΑΤΡΙΩΤΗ του κwloy…
        Που μας πηγες εξω και μας δινεις αγωνα μεσω του πληκτρολογιου…
        Γιατι στο 1ο μπαμ της Ελλαδας με Τουρκια, ακομα εκει θα εισαι και θα πληκτρολογεις δινωντας αγωνα μεσα απο το λαπτοπακι σου μπας και βοηθησεις τα ματια σου να δεχθουν την ηττα της Ελλαδας απτους μογγολους…
        ΠΡΟΔΟΤΗ Ε ΠΡΟΔΟΤΗ… ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ…
        Ευτυχως που ο Ελληνικος Λαος δεν σου εμοιασε ξεφτιλα με την ουρα στα σκελια και δεν εφυγε εξω για ενα καλυτερο μελλον οπως εσεις οι γυναικουλες που ο Θεος σας ειναι πανω απο ολα και πρωτα απο ολα το ΧΡΗΜΑ!

        1. Θα Μπορούσα να σου Απαντήσω Όπως σου Πρέπει και σου Αξίζει, Όμως ΔΕΝ το Κάνω, Διότι Έχω Μάθει στη Ζωή μου να Σέβομαι, και στη Συγκεκριμένη Περίπτωση Σέβομαι το Χώρο που μας Δίνει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για να Μπορούμε να Σχολιάζουμε. ΔΕΝ θα Πέσω Εγώ στο Δικό σου Επίπεδο. Όμως Εγώ εάν Θέλω, Μπορώ να Πέσω στο Δικό σου Επίπεδο, Εσύ ΔΕΝ Μπορείς να Ανέβεις στο Δικό μου.

          Εξάλλου Φαίνεται από τον Τρόπο με τον Οποίο Εκφράζεσαι, Ότι Είσαι Ένας Αναρχοαυτόνομος, Αναρχοάπλυτος, Μπαχαλάκης Αριστερός. Άφησε τον Ελληνικό Λαό Λοιπόν κατά Μέρος, Εσύ ΔΕΝ Είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ, Εσύ Είσαι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Όπως και το Κόμμα που Υποστηρίζεις. Πολύ Πιθανό τον ΣΥΡΙΖΑ, που ΠΡΟΔΩΣΕ την Ελλάδα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και με το Λαθρο-Μεταναστευτικό που Έφερε στην Ελλάδα Όλους τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, με Προφανή Στόχο την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

          Και Κάνεις Πάρα Πολύ Μεγάλο Λάθος, Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ Έφυγαν από την Ελλάδα για Ένα Καλύτερο Μέλλον και Προοπτική, Τόσο ΠΡΙΝ την Κρίση του 2008, Όσο Βεβαίως και στη Διάρκεια της Οικονομικής Κρίσης που Έπληξε την Ελλάδα, σε Όλη τη Διάρκεια της Μνημονιακής Περιόδου ( Εγώ Είμαι Ένας από Εκείνους που Έφυγαν ΠΡΙΝ το 2008 ).

          Στο Μιλάνο Είναι η Δουλειά μου και Έρχομαι στην Ελλάδα Κάθε Σαββατοκύριακο στο Σπίτι μου και τη Δευτέρα το Πρωί Επιστρέφω στο Μιλάνο, Εγώ ΈΔΩΣΑ την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στην Ελλάδα να με Απορροφήσει στην Αγορά Εργασίας, Μόλις Ολοκλήρωσα τις Σπουδές μου στην Ιταλία, με το Πτυχίο στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, και ΠΡΟ-Πτυχιακή Εργασιακή Εμπειρία ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ( Αναλυτής/Προγραμματιστής, Σχεδιαστής Λογισμικού, Δοκιμαστής Λογισμικού ). Η Ελλάδα ΔΕΝ το Έκανε, Διότι με Θεώρησε Over-Qualified. Ακόμη και Τώρα αν Θέλει η Ελλάδα Μπορεί να με Απορροφήσει στην Αγορά Εργασίας, Όμως Τώρα Διαθέτω και ΔΥΟ Μετα-Πτυχιακά ( 1 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και 1 στην Ανάπτυξη Διεθνών Αγορών ), Εξειδικευμένα Σεμινάρια σε Διάφορες ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Θέσεις και Εργασιακή Εμπειρία Φυσικά, και Αυτή τη Στιγμή Εργάζομαι ως ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Στέλεχος σε Πολυ-Εθνική Εταιρία στο Μιλάνο.

          Και Φυσικά, για να με Απορροφήσει στην Αγορά Εργασίας η Ελλάδα, θα ΠΡΕΠΕΙ να Έχω το Πακέτο Αποδοχών που Έχω στο Μιλάνο ( Μισθός, Benefits, Bonus Παραγωγικότητας και Επίτευξης Στόχων, Ασφαλιστικό Πακέτο ), και από 01/01/2020, με την Προαγωγή μου σε Γενικό Δ/ντή για τους Τομείς Information Technology, Τηλεπικοινωνιών και Τραπεζικού του Ομίλου στον Οποίο Εργάζομαι, ο ΚΑΘΑΡΟΣ Μηνιαίος Μισθός μου θα Είναι 20.000 Ευρώ, Όπου με τα Benefits και Bonus Παραγωγικότητας και Επίτευξης Στόχων, ο ΚΑΘΑΡΟΣ Μηνιαίος ΜισθόςΜισθός μου θα Κυμαίνεται από 30.000 έως 40.000 Ευρώ.

          Άγγελος από Μιλάνο

    6. Ποσο Μακακες ειναι τελικα ολοι οι Ηλιθιοι πολιτικοι της Ευρωπης με Πρωτους τους δικους μας Προδοτες.
      Ποια ανηλικα βρε Ηλιθιοι Πολιτικοι Σαλτμπαγκοι.
      Οπου τους κανουν DNA αποδυκνυεται οτι ολοι τους ειναι ενηλικοι και οι μονοι που υποστηριζουν οτι ειναι Ανηλικοι ειναι τα Ρεμουλα οι Πολιτικοι Απατρεωνες.

    7. Σταματήστε την γκρινια ρε σεις, αυτοι που πηραν την αποφαση να ερθουν εδώ αυτοι εχουν τους λογους τους,οι εφοπλιστες θα τους παιρνουν στα καραβια τους ως κατωτερα πληρωματα με 200 ευρω τον μηνα και οι υπολοιποι επιχειρηματιες θα τους εχουν για υπαλληλους χαμάληδες για 150 ευρω το μηνα. Οποτε και εσεις αναγκαστικα θα δουλευετε για τοσα και θα λετε ευχαριστω!!!

    8. Κουβαλησαν οι κατσαπλιαδες ολους τους ισλαμιστες και εξακολουθουν και οι ΝΔ το ιδιο βιολι!!!!!! Βρηκαν εδω καλα κοροιδα, να τους δινουν επιδωματα, ξαπλες σε ξενοδοχεια και μασες και ο μηνας εχει εννια!!!!!!!! Οσο για τους Ελληνες δεν ιδρωνει το αυτι τους!!!!!! Αντε πολιτικαντηδες απελαστε τους στις πατριδες τους, φτανει πια η ανοχη στους λαθροεποικους!!!!!!!

    9. Η Ελλάδα έχει τελειώσει. Κάνουν εθνοκάθαρση με ειρηνικά μέσα εδώ και δεκαετίες. Και επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ, τις τράπεζες, τη δικαιοσύνη (εδώ γελάνε) και έχουν πιάσει όλα τα πόστα, δεν υπάρχει κανείς να αντισταθεί και όποιος ορθώνει ανάστημα μόνος του τον τρώει το μαύρο φίδι γιατί τον λένε φασίστα. Δυστυχώς ο λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αλλά θα ξυπνήσει υπερβολικά απότομα ένα βράδυ με το χατζάρι του μωαμεθανού στο σβέρκο και το παλαμάρι του στο πράγμα της γυναίκας του και της κόρης του…. Έτσι είναι αυτά, όταν πουλάς μαγκιά σε όσους για δεκαετίες προειδοποιούν και τους αποκαλείς “φασίστες” γιατί έτσι σε δασκαλεύουν τα κόμματα που σε ζουν με επιδοτήσεις, έρχεται η Θεία Δίκη και επιβάλει το δίκαιο. Η τιμωρία πάντα έρχεται. Ακόμη κι αν αργεί λίγο.

    10. Μερκελ και Ερντογαν αψογοι συνεργατες σε ολα.
      Εδω ειναι τσαμπα ολα που αλλου να πανε.
      Τους προσελκυει η Ελλαδα οπως προσελκυει το μελι το μυρμηγκι.
      Αρα το μελι πρεπει να κοπει,πραγμα πολυ δυσκολο τωρα.
      Δεν επρεπε καν να δωθει απο την αρχη.

    11. Χεστηκαμε για το τι θα γίνει με τους ασυνόδευτους μαντραχαλαδες της Ιορδανιας της λυβυης και του Αυνανισταν , με αυτήν την λογική θα πρέπει να μεριμνήσουμε για 300 εκατομμύρια τριτοκοσμικούς μαντράχαλους του Ισλάμ . Καιρός να αρχίσουν να πέφτουν ριπές πολυβόλων στις βάρκες και στον Έβρο , διαφορετικά θα πρέπει να πούμε αντίο ζωή και να εξαφανιστούμε από την γη μας … λες και χρωστάμε κάτι στους αραπαδες που πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες…

    12. “Νά βρεθεί ευρωπαϊκή λύση.Δέν μπορεί η Γερμανία κάνει μόνη τίποτα”.Τό παλιό γνωστό τροπά-ριο τής κυρά Μερκελ.Δουλέυει τήν Ελλάδα ψιλό γαζί καί τόν υποτακτικό της τόν μερελό τόν Κού-
      λη.Κόφτε τό λαιμό σας έλληνες κορόϊδα.Εγώ σάς τούς έστειλα καί σείς πρέπει νά τούς περιποιη-
      θείτε καλύτερα από τούς έλληνες.Σάς στείλαμε αρκετά φράγκα.Μή μέ ενοχλείτε άλλο.Ετσι μιλάνε
      τά αφεντικά στά υπηρετάκια τους.Η Μέρκελ Στέφανε είναι άρρωστη αλλά κίνδυνος θάνατος γιά
      τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ O Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to GNTM kai kathe reality TV ειναι τα καλυτερa νανουρισμαta για τα ελληνικα διποδα. ολα καλα…..

    13. Κανένας δεν τους θέλει στην χώρα του. Ας τους γυρίσουν πίσω στις χώρες τους τουλάχιστον. Η εύκολη λύση φυσικά είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα. Όπως βλέπουμε τους θέλουν οι κυβερνήσεις εδώ.

      1. Και Ότι Καμία Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ Θέλει Μουσουλμάνους στο Έδαφός τους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Έχουν οι Ίδιοι οι Μουσουλμάνοι.

        Όταν οι Ίδιοι ΔΕΝ Σέβονται τις Συνήθειες, τα Ήθη, τα Έθιμα, τις Αξιες, την Κουλτούρα της Χώρας που τους Φιλοξενεί, ΔΕΝ Επιθυμούν Μία Ομαλή Ένταξη και Αρμονική Συμβίωση με τις Τοπικές Κοινωνίες, Θέλοντας να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ, για Ποιο Λόγο να τους Θέλουν;

        Οι Ευρωπαικές Χώρες Λένε, ΔΕΝ μας Σέβεσαι Αγαπητέ Μουσουλμάνε, Δημιουργείς Συνεχώς Προβλήματα, ΔΕΝ Είσαι Επιθυμητός στη Χώρα μας. Και Πολύ Καλά Κάνουν, Αυτό Είναι το ΣΩΣΤΟ και το ΔΙΚΑΙΟ.

        Άγγελος από Μιλάνο

    Comments are closed.