ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

    Κοινοποίηση:
    nikos-xardalias-koronoios-20-03-2020

    Ανακοινώσεις έκαναν πέντε υπουργοί και εξειδίκευσαν τα περιοριστικά μέτρα στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

    «Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται για όσους εργάζονται, για επίσκεψη σε γιατρό ή στο φαρμακείο, μετάβαση σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ, μετάβαση για παροχή βοήθειας, μετάβαση για τελετή», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

    Στη συνέχεια ο υφυπουργός Γενικής προστασίας πρόσθεσε: «Η εύκολη μετάβαση του κορωνοϊού θέτει σε κίνδυνο τις ευπαθείς ομάδας αλλά και το σύστημα υγείας. Η κατάσταση άλλων χωρών μιλάει από μόνη της. Η απαγόρευση με ρητές εξαιρέσεις σπάει την αλυσίδα της διασποράς και μας κρατά ασφαλής στο σπίτι μας. Ηταν αναγκαίο να γίνει τώρα.

    Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τη Δευτέρα στις 06.00

    Τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα 23/03 στις 6 το πρωί ως τις 6 Απριλίου τις 6 το πρωί και αφορά όλη την ελληνική επικράτεια. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται σε πολίτες για την μετάβαση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες και μόνο. Μετάβαση σε φαρμακείο ή σε γιατρό. Μετάβαση σε μαγαζί προμήθειας αγαθών. Μετάβαση στην τράπεζα. Κίνηση για παροχή βοήθειας ανθρώπων που είναι σε ανάγκη. Σωματική άσκηση ατομικά ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο.

    Παράλληλα, σε κάθε όχημα επιτρέπεται μόνο οδηγός και ως ένα άτομο. Δύο άτομα στο κάθε όχημα συνολικά.

    Για την κίνησή του ο πολίτης θα έχει δυο τύπους εγγράφου. Ο τύπος «Α» και πρόκειται για κίνηση προς την εργασία και ο τύπος «Β» που πρόκειται για όλες τις άλλες περιπτώσεις».

    Οι ανακοινώσεις γίνονται από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

    Λευτέρης Οικονόμου: «Οι συνετοί πολίτες δεν θα καταλάβουν κάποια διαφορά»

    Παίρνοντας τον λόγο, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε: «Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί απαγορεύουν κάθε άσκοπη μετακίνηση πολιτών. Επιβάλλεται αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας. Οι συνετοί πολίτες, το μόνο που θα δουν να αλλάζει είναι η χρήση της βεβαίωσης κυκλοφορίας. Θα πηγαίνουν στην εργασία τους, το σούπερ μάρκετ, τον γιατρό, ακόμα και προσωπική άθληση με το απαραίτητο έγγραφο.

    Τα έργα κρίνονται απαραίτητα για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τώρα είναι η ώρα της θωράκισης της κρίσης. Εχουμε καταρτίσει ειδικό σχεδιασμό για όλη την επικράτεια. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και η επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ. Υπάρχουν και σοβαρότερες διώξεις που θα εφαρμόζεται αυτόφωρη διαδικασία. Θα υπάρχει επ αέρος επιτήρηση με drones και ελικόπτερα. Αυστηροί έλεγχοι και στα διόδια όπου θα επιβάλλεται επιστροφή. Είναι η ώρα του πολίτη. Δεν θα πρέπει να υπάρχει αδύναμος κρίκος σε όλο αυτό το σχεδιασμό»

    Πώς θα βγαίνει η φόρμα για τις μετακινήσεις;

    Τον λόγο έλαβε υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έδωσε την ιστοσελίδα forma.gov.gr όπου μπορεί κανείς να βρει τους δύο τύπος εγγράφων, τον Τύπο Α που αφορά τις μετακινήσεις εργαζομένων και τον Τύπο Β για τις άλλες αιτίες μετακίνηση.

    Τρεις είναι οι τρόποι για την συμπλήρωση της φόρμας, για μετακίνηση που δεν αφορά στην εργασία. Ο πρώτος είναι να κατεβάσει ο πολίτης την φόρμα από την ιστοσελίδα και να την συμπληρώσει πριν από κάθε του μετακίνηση. Ο δεύτερος είναι σε ένα λευκό χαρτί να γράψει μια δήλωση με αυτά τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμο.

    Τέλος, με ένα μήνυμα SMS στο 13033 όπου γράφει κανείς έναν από του 6 αριθμούς που αντιστοιχούν στην αιτία μετακίνησης. Ο πολίτης μπορεί να αποστείλει μήνυμα στον αριθμό αυτό, γράφοντας τον κατάλληλο αριθμό, αφήνοντας κενό και συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό και τη διεύθυνση κατοικίας του.

    Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. «Εδωσα εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια», τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Μάλιστα.Εχουμε και λέμε:
      Κουλαρε; Εσύ που αναφέρεις ότι “το κράτος οφείλει κατά το Συνταγμα..” ,αλήθεια έχεις καθαρό κούτελο και χέρια απέναντι στο Σύνταγμα;

      Φράσεις όπως “Συμπατριώτες μου” ..”Τώρα είναι η ώρα του πολιτη”..”
      Ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει σύνορα ή έθνη, εισοδήματα ή κοινωνικές ομάδες. Απειλεί τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν κατοικεί. Απέναντί του, είμαστε όλοι ίσοι.”. ..”Έτσι θα αποδείξουμε ότι ο κοινωνικός μας ιστός είναι συμπαγής και με συνείδηση. Και ότι μαζί σηκώνουμε το βάρος της πατρίδας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλα τα αποθέματα σθένους και υπομονής για να ξεπεράσουμε την κρίση.”
      Δηλώνουν την εισαγωγή και προετοιμασια μαζικα στη ΝΤΠ. Εδώ βάζει το μυαλό της μάζας στο μιξερακι και χτυπάει.
      Εδώ, βάζει τον ιό ως την “εξωγήινη απειλή” η οποία μας ενώνει χωρίς διακρίσεις και γινόμαστε ένα με μουσουλμανοισλαμιστοπροτεσταντοαθεους κλπ..
      Εδώ ξεπλένει όλο το λαθρομεταναστευτικο, ξεπλένει σκόπιμα κυβερνητικά “λάθη”. Ξεπλένει τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!
      Θέλει να μας κάνει όλους έναν κιμά…!
      ΜΗ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ! ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
      “Τώρα είναι η στιγμή να ορθώσουμε όλοι το δικό μας μέτωπο, να ξαναγράψουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Με πρώτη δέσμευση, να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσής του ιού: ..”
      Για ποιο -νεο κοινωνικό συμβόλαιο- λέει να ξαναγράψουμε; -Με πρώτη δεσμευση-….Πόσες δεσμεύσεις θα χει το νέο κοινωνικό συμβόλαιο ;
      Καλή λευτεριά Ελλας!

    2. Δεν πίστευα ότι θα ζούσα τέτοιες καταστάσεις. Εγώ που προσπάθησα να τηρήσω μέτρα και έμεινα μέσα και δεν πηγαινερχομουν άσκοπα γιατί να την πληρώσω για κάποιους αρχιλ@λ@κες που πήραν οοοολους τους υπόλοιπους στο λαιμό τους; Πανηλιθιοι ελληναραδες. Τη μαγκιά/κλανια και την επανασταση του κ%λου να την δείχνετε σε άλλα πράγματα και όχι με μαγιω και φραπεδια στην παραλία. Αντέδρασε κανενας σας όταν ακούγατε αραβικές οδηγίες από ελληνικά αστυνομικά; είχατε πάρει μολύβι και χαρτί να σημειωνετε τις συνταγές από την κουζίνα του μετανάστη της κρατικής TV επί σύριζα;

      1. Παιζει τα ΜΜΕ να πηραν βιντεακια απο παραλιες το καλοκαιρη του 19 για να δικαιολογησουν τα μετρα της κυβερνησης ειδα μαυρισμενους στα δελτια των 8 που μονο καλοκαιρη τους βλεπεις και σιγουρα οχι Μαρτη…

    3. στις 6 το πρωί ως τις 6 Απριλίου τις 6 το πρωί = 666
      Τυχαιο ?

    4. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ !!!

    5. Χαχαχα ορισμένοι εδώ μεσα υποστηριζετε ότι αυτό είναι χουντα,ετσι γινονται οι χουντες ;; αγορακια μου δειτε τι εγινε στην Χιλη το 73 και θα καταλάβετε τι είναι η χουντα,βεβαια εκει ο Στρατηγος των Στρατηγων Αουγκοστο Πινοσετ παρεδωσε μαθηματα και ετσι γλιτωσε την χωρα του απ τους αναρχοκομμουνιστες και δεν εγινε Βενεζουελα ουτε αριστερο ρουθουνι δεν αφησε ο Γκενεραλ , οι δικοι μας της επανστασης εννοω απ την αρχη ηταν φοβισμένοι και ελαστικοι και ετσι ηταν θεμα χρονου να πεσουν αλλα το χειροτερο ηταν ότι αντι να ξεριζωσουν μια για παντα την αριστερα απ την πατριδα μας την εκαναν πιο δυνατη!

    6. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΤΑΝΕ,ΖΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!

    7. τα ιδια κοπρανα που αποκαλειται ηθοποιους και καλιτεχνες βαζανε στο δημοψηφισμα να σας λενε ψηφιζουμε ναι τα ιδια τωρα σας λενε μεινετε σπιτι

      1. εχουμε περιπου 12-13 ΝΕΚΡΟΥΣ ΒΡΕ ΑΕΚΤΣΗ.πρεπει να φοβησουμε τον κοσμο να μεινει ΣΠΙΤΙ.πως θα τους
        ελεχγουμε τους ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.εμ πρεπει υπουλα υπουλα να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μεταφερονται αυτην την στιγμη σε χοτ σποτ γιαυτους ξερεις δεν εχει απαγορευση
        που πηγαινουν αληθεια 40000 νατοικοι στρατιωτες οι 20 χιλιαδες αμερικανοι με τα τρενα?ουτε γιαυτους εχει
        απαγορευση γιατι?μας ζαλισανε τωρα ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΩΙΟ γιατι ετοιμαζουν κατι ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ευτυχως πολυ συντομα ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ θα φυγουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΙΝΤΕ ΟΥΣΤΤΤ.και τα παπαγαλακια τους μαζι.ο εντολοδοχος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .ΘΑ γελασεΙ και θα κλαψει ολη η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ θα τους πληρωσει συντομα αφου ομως πρωτα ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ και μας ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    8. Αγαπητέ Στέφανε,
      Το Μέτρο της Καθολικής Απαγόρευσης για Αυτές τις 2 Εβδομάδες, ΘΑ Λειτουργήσει, Θα Πρέπει Όμως οι Έλληνες να Αντιληφθούν πως η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ θα Πρέπει να Είναι ΜΟΝΙΜΗ και Όχι Μόνο για Δύο Εδομάδες.
      Πριν από Δέκα Λεπτά Συνομιλούσα με 2 Φίλους μου στον Πειραιά, Έναν Πακιστανό και Έναν Ινδό και μου Είπαν, Βγήκαν το Απόγευμα που Ήταν Ανοικτά τα Σούπερ Μάρκετ έως τις 5, να Ψωνίσουν Δυό Πράγματα για το Σπίτι που Ήθελαν και Είδαν να Κυκλοφορούν Περισσότεροι Έλληνες ( από ότι μου Έδωσαν να Καταλάβω για Αθηναίους Αλλά και Επαρχιώτες.
      Μου Είπαν, ότι από Αύριο θα Εφαρμόσουν το Μέτρο της Κυβέρνησης, και Λογικό Είναι, Όμως εάν Δουν στο Δρόμο να Κυκλοφορούν Ανεξέλεγκτα Διάφοροι Έλληνες, Πακιστανοί, Αφγανοί, κ. λ.π. η Καραντίνα θα Σπάσει, εκτός Βεβαίως από το Ξύλο που θα Φάνε οι Έλληνες και οι Μουσουλμάνοι. Και Ερωτώ, θα Έχουν Άδικο, εάν Προβούν σε μία Τέτοια Ενέργεια;
      Κανονικά, κατά την Προσωπική μου Άποψη και Διορθώστε με εάν Κάνω Λάθος, θα Έπρεπε να Υπάρξει ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, Όχι Μόνο για Δύο Εβδομάδες, Αλλά και για Ένα Ολόκληρο ΕΤΟΣ, εάν Προτιμάτε, στους ΝΕΟΥΣ, Κάτω των 35 Ετών και στους ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ Άνω των 67 Ετών.
      Διότι ΔΕΝ Είναι Δυνατόν να Εφαρμόσεις Οριζόντια το Μέτρο της Ολικής Απαγόρευσης της Κυκλοφορίας για τους Έλληνες και να Κυκλοφορούν Ελεύθεροι οι Διάφοροι Περίεργοι Αριστεροί και Κατσαπλιάδες ( Μήπως Πιστεύει Κανείς Λογικός Άνθρωπος Ότι Όλοι Αυτοί θα Καθίσουν Σπίτι τους, ή στους Καταυλισμούς εάν Μιλούμε για Αριστερούς; ), που οι Περισσότεροι Έχουν και Αρρώστιες που ΔΕΝ Σχετίζονται με τον Κορονοιό. Αν και Όσοι Έχουν Έλθει από την Τουρκία, Όπου ο Κορονοιός Θερίζει Πραγματικά, και η Κυβέρνηση Ερντογάν το Απέκρυπτε Μέχρι Πριν Λίγες Ημέρες Όταν Αναγκάσθηκε εκ των Πραγμάτων να Δημοσιοποιήσει τα Στοιχεία, Σίγουρα Έχουν και Κορονοιό, Διότι Όταν Πηγαίνουν στην Τουρκία, από το ΙΡΑΝ, που Υπάρχει Σοβαρό Πρόβλημα, ΔΕΝ Μπορεί να Είναι Διαφορετικά και να ΜΗΝ Έχουν Κολλήσει Κορονοιό.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Τι Λες ρε Τρολάκι του Κερατά, Πάλι Εμφανίσθηκες ρε Αριστερέ Αναρχοάπλυτε ΣΥΡΙΖΑΙΕ; ΔΕΝ Ντρέπεσαι Λίγο;

        Αντέγραψες Ένα Δικό μου Σχόλιο και Άλλαξες Μερικά Πράγματα για να Πεις την Μαλακία σου και να Κάνεις την Προπαγάνδα σου.

        https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΕΣΚΑΣΕ-Η-ΒΟΜΒΑ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ/

        Ντροπή σου ρε Παλιοξεφτίλα !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Στα Τσακίδια ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που Παίρνεις τα Σχόλια μου Από ΑΛΛΕΣ Αναρτήσεις μου και με Αντιγράφεις. Άντε Τράβα ΑΠΛΥΤΕ στην Κουμουνδούρου και Βγάλε τον Σκασμό. Η Προπαγάνδα ΒΟΘΡΕ Αλλού.
          Άγγελος από Μιλάνο

          1. Ποια Προπαγάνδα ρε Αλήτη; Εσύ Κάνεις την Προπαγάνδα σου ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών. ΔΕΝ Έχεις Καταλάβει ότι Πλησιάζει το Τέλος των Λαθρο-Μεταναστών και οι ΈΛΛΗΝΕΣ θα τους Πετούν στη Θάλασσα και θα Είσαι και Εσύ και οι Όμοιοί σου Μέσα σε Αυτούς που θα Διωχθούν;

            Ο ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

            Καραγκιόζης Είσαι και Φαίνεσαι, Ένας Παλιομαλάκας του ΚΕΡΑΤΑ Είσαι και Τίποτε Άλλο. Το Σκασμό θα τον Βγάλεις Εσύ και οι Όμοιοί σου.

            Και αν ΔΕΝ Είσαι Τρολάκι του ΣΥΡΙΖΑ ( που Είναι Πολύ Πιθανό ), θα Είσαι του ΜΕΡΑ25 ( Εξίσου Πιθανό ), το Άλλο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που Εμφανίσθηκε στη Βουλή τον ΙΟΥΛΙΟ 2019 και που Ελέγχεται εάν το Ποσοστό που Πήρε στις Εκλογές Είναι Πραγματικό Ώστε να του Επιτρέψει να Είναι στο Πολιτικό Προσκήνιο και ΔΕΝ Είναι Αλχημείες από τη SINGULAR LOGIC. Που ο Μόνος Λόγος για τον Οποίο Εμφανίσθηκε το ΜΕΡΑ25 στη Βουλή, Είναι για να Ενισχύσει το ΣΥΡΙΖΑ στην Προσπάθεια ΙΣΛΑΜΟΠΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

            Ένας ΑΝΘΕΛΗΝΑΣ Είσαι και Τίποτε Άλλο, Όπως Είναι και το Κόμμα που Υποστηρίζεις.

            Άγγελος από Μιλάνο

    9. Όλα τα παραμύθια έχουν αρχή και τέλος !!!!!! Αυτό το παραμύθι που ζούμε σήμερα
      θα έχει άραγε τέλος ?????

    10. Ρε παιδιά είμαι από το εξωτερικό αλλά έχω εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και προσπάθησα να βγάλω ένα δελτίο μετακίνησης και μου λέει η σελίδα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει

    11. α ρε χιο περιμενεις απο την εβραιπουλα να σε σωσει…………

    12. Α ρε αυγουλομάτη Γερμανόφιλε μας την έφερες την Χούντα μαζί με την .
      ΚΑΤΟΧΗ. Και.να ήταν και πραγματική Χούντα ανδρών.Πατριωτών?? Μαϊμού Χούντα μας κουβάλησες Κούλη μέσω “δημοκρατίας”τάχατες και την ονόμασες και Κορωνοϊό για τους…ψεκασμένους..

    13. Για να αναπνέουμε χρειάζεται βεβαίωση??!!!!! ή μήπως με την αναπνοή πιθανά θα διασπείρουμε τον ιό στον αέρα και μας χρειάζεται ένα γερό πρόστιμο και γι αυτό??!!!!!!!!!

    14. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ (ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ : ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΠΙΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ-ΥΠΟΤΑΓΗΣ-ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗΣ…ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ…⏳

      1. Πες τα φίλε μου γιατί θα μας τρελάνουν. Να μη φακελωθεί κανείς με το sms, γραψτε τους κανονικά. Η παγκόσμια χούντα έρχεται. Αντισταθείτε.

    15. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ.
      ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

    16. Μεινετε σπιτι κι εμεις ψηφισαμε επιυαξη νησιων και οι λαθρομεναστες ερχονται ανετα απο το αιγαιο..μεινευε σπιτι κοροϊδα Ελληνες

    17. Κάνε εκπομπή στέφανε. Δεν νομίζω να είσαι και εσύ του Καθεστώτος.

      1. Ειστε ψυχικα ασταθεις ολοι σας… χωρις πλακα… πω ρε φιλε… Τι λετε ρε βρωμυλοι που θελετε να κολλησουμε ολοι? Ρε α στα τσακιδια

        1. Μάθε να βάζεις τόνους. Και ναι μετά από 2 εβδομάδες εγκλεισμό είμαι ψυχικά ασταθής. Φάε τώρα χούντα με κεντροαριστερό προθυπουργό.

    18. Λιγες ειναι οι μερες σας μουνοπανα της παγκ/σης,ολοι οι ελληνες μαντρωμενοι, και οι βρωμιαρηδες απ ολο το αφγανοπακισταν ελευθεροι,καλαααααα

    Comments are closed.