ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΜAΖΕΨΕ ΑΓΚΥΡΕΣ ΤΟ ORUC REIS – ETOIMAZETAI ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΣΕΡΓΙΑΝΙ” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΥΛΗ ΧΟΡΤΑΣΕ… ΔΙΑΛΟΓΟ

    Κοινοποίηση:
    oruc

    Κινητικότητα έχουμε στην Ανατολική Μεσόγειο αφού το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, Oruc Reis, βρίσκεται πλέον στα ανοιχτά κάτι που ενδέχεται να σημαίνει εκ νέου έξοδό του σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    Το ερευνητικό σκάφος είχε επιστρέψει για ανεφοδιασμό και συντήρηση, όπως είχαν δηλώσει πολλάκις ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, και ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

    Πλέον, το Oruc Reis είναι έξω από το λιμάνι, με μερίδα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να συνδέουν αυτήν την εξέλιξη με τη νέα NAVTEX που εξέδωσε χθες η Άγκυρα, για άσκηση με πραγματικά πυρά, δεσμεύοντας περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου στις 29 Σεπτεμβρίου.

    Παρόλα αυτά ο Μητσοτάκης ακόμα εμμένει στην… ανάγκη διαλόγου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει δικαιολογία! Ο λαός δεν θα ανεχθεί δεύτερη φορά το ίδιο έργο. Τα τουρκικά σκάφη δεν πρέπει να ξαναπεράσουν τη κόκκινη γραμμή και τα καράβια του Πολεμικού μας Ναυτικού πρέπει να πάρουν άμεσα θέση μάχης.

    2. ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ.
      ΚΡΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΙΡΕΤΕ.

    3. Ετσιιιι Σουλτανε… ποτίσε μας και άλλο δηλητήριο και όταν θα έρθει η ώρα να μπεις μέσα για μέσα στην Ελλάδα όσοι ακόμα βράζει το αίμα μας πατριωτικά θα σε πολεμισουμε μέχρι τελος!

    4. πήγε για συντήρηση, τι δεν καταλαβαίνετε;;;; επειδή σας ταΐζει σανό η κυβέρνηση ότι φοβήθηκε και έφυγε;;;;;

    Comments are closed.