ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ – ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ

    Κοινοποίηση:
    thanos-pleuris

    Και ξανά από την αρχή. Η Κυβέρνηση κοροίδεψε τους εμβολιασμένους ότι μόνο έτσι θα έχουν προνόμια και ελευθερία και τελικά από 1η Φεβρουαρίου τους εξισώνει με τους ανεμβολίαστους… Εκτός φυσικά αν κάνουν και την τρίτη δόση κάνοντας εμμέσως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους. Κουραφέξαλα λοιπόν είναι η συζήτηση περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας σε μικρότερες ηλικίες αφού πλέον όλοι για να μην χάσουν τη δουλειά τους, για να μπαίνουν σε κανένα σούπερ μάρκετ, σε ένα σινεμά θα πρέπει να ξαναεμβολιαστούν. Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

    Ο Πλεύρης μιλώντας νωρίτερα στον Αντ1 είπε ότι από 1η Φεβρουαρίου λήγει η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού στους 7 μήνες.

    Όπως εξήγησε ο κ. Πλεύρης, η ισχύς του πιστοποιητικού με δύο δόσεις θα διαρκεί επτά μήνες, ωστόσο δεν επηρεάζεται στους επτά μήνες η ισχύς του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού που θα μπορεί να χρησιμοποιείται για ταξίδια στην Ευρώπη.

    Ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι περίπου 500.000 άτομα δεν έχουν κάνει ακόμα την τρίτη δόση.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Να μην ξεχνάμε πως το εμβόλιο της Pfizer πρέπει να συντηρείται στους -70 βαθμούς.Αληθεια τόσα κέντρα υγείας σε χωριά που στερούνται τα βασικά, έχουν χιλιάδες ειδικά πανάκριβα ψυγεία για να τα συντηρήσουν? Δεν γίνονται στο κόσμο αλλοιωμένα?

    2. Όλα τα ναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη …

    3. Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΡΟΥΦΗΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ#…..

    4. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ…ΜΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΒΟΛΙΑΣΜΟΥ….ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ…ΟΤΑΝ Σ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ#….ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΜΒΟΛΙΟ…ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Η ΤΟ CHIP ALA SHCWAB….ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΟΥ…ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ…ΦΤΩΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ….!!!!

    5. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ…ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ….ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ …ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ….ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ….

    6. οι περισσοτεροι εμβολιασμενοι με το πειραματικο σκευασμα οπως θα τους παιζουν την λυρα οι πολιτικοι θα χορευουν οπως και εχουν κανει εως τωρα

    7. ΠΛΕΥΡΗΣ….ΘΑ ΞΑΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ…ΔΕΝ ΞΕΚΑΥΛΩΣΑ ΑΚΟΜΑ…ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ…Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΗΡΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ RFID CHIP..
      ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ…..ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    8. Ακόμα να καταλάβετε πως όσο σας τρυπάει ο Κούλης τόσο παραπάνω χρήματα παίρνει.
      Δεν θα σταματήσει ποτέ το κάθε εμβόλιο γιατί απλά τα παίρνει χοντρά από τις εταιρείες.Τον είπανε όσο τους τρυπάς τόσο παραπάνω εκ.ευρουλακια θα έχεις στην τσέπη.Τωρα το αν πάθει κάποιος κάτι από τα πολλά εμβόλια είναι κάτι αδιάφορο για τον γουρλοματη που αν υπήρχε Ελληνική Δικαιοσύνη έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

    9. 1 Φεβρουαρίου ανεμβολιαστοι οι εμβολιασμενοι Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου μαϊου Ιουνίου του 2021…..ενώ η όμικρον που είναι ένα απλό κρυολόγημα ήδη έχει επικρατήσει κατά 99 τοις εκατό στην Ελλάδα…..και αυτοί συνεχίζουν με τις εμμονές….οποίος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται παίρνει το Νόμπελ βλακείας και ηλιθιότητας αντικειμενικά και απόλυτα.

    10. ΧΑ ΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ…………………………….

    11. Η αδεια για το “εμβολιο” ειναι emergency use unly για 2 δοσεις.
      Δεν αναφερεται πουθενα 3η δοση.

    12. Για το καφεδακι ρε γαμωτο… Θα συμμετεχεις σε πειραματα φαρμακευτικων μεχρι να πεθανεις…

    13. Πολλοί μιλάνε για εκλογές λες και θα αλλάξει κάτι. Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης είναι στην ίδια πολιτική γραμμή όσον αφορά τα εμβόλια. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι δυο θα συγκυβερνήσουν στις επόμενες εκλογες.

      Το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε εδώ ξανά μετά τις εκλογες και θα γράφουμε τα ίδια πράγματα…

    14. Καλή η …μονοδοσική μίζα αλλά καλύτερη όταν είναι …πολυδοσική. Στείλανε και στα χωριά ολόκληρα συνεργεία για το μπόλι, στα χωριά που δεν έχουν ούτε αγροτικό γιατρό! Και δεν εξέτασαν τους κατοίκους, τους κάνανε το μπόλι και φύγανε! Ποια υγεία ρε, για το μπόλι πήγανε! Το …μονοδοσικό που ο μητσοτάκης και ο δικηγόρος πλεύρης είπανε ότι μπορεί να γίνονται κάθε τετράμηνο όταν στην ευρώπη δεν συστήνουν τρίτη δόση πριν το εννιάμηνο! Έρχεται η Θεία Δίκη για όσα κάνατε.

    15. ΠΑΛΙ ΜΕ..”ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟΜΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΗ! Κ.ΠΛΕΥΡΗ..”ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ”!!

    16. Μην ξεχνατε οτι ο Πλευρης μαζι με τον πατερα του ειναι μπατριωτες Ελληνοψυχοι !!

    17. O Καθηγητής νευροανοσολογιάς στο Ισραήλ Δ. Καρούσης μίλησε για αυτοάνοσες αντιδράσεις που εμφανίζονται μεταξύ συχνών εμβολιασμών. Δεν χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι με εμβολιασμούς κάθε 2-3 μήνες παίζεις με την τύχη σου.

    18. Μόνο 500.000 από τα 7,5 εκατομμύρια δεν έκαναν την τρίτη δόση;
      Από ποιον οργανισμό έχει πάρει έγκριση η τρίτη δόση;
      Και γίνεται υποχρεωτική !!
      Τι ζούμε ; Θεέ μου τι ζούμε ;;;

    19. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ???

    20. υπάρχει εκβιαστής που θα πάρει τα λεφτά την πρώτη φορά και θα σε αφήσει ήσυχο μετά;;;;

    21. Σουρωτήρι θα κάνουν τον πισινό των εμβολιασμένων μέχρι να τους εξασθενήσουν ολοτελώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα ώστε να καταστούν ευάλωτοι και ετοιμοθάνατοι ακόμη και μέσω απλού κρυολογήματος. Ανάλγητοι γενοκτόνοι εγκληματίαι νεογενίτσαροι γερμανόδουλοι. Υπάρχει άραγε κανένας άνδρας στρατηγός που να αξίζει να φοράει παντελόνια και να διακριβώσει την σύγχρονη τεκνογονία και απειλή αφανισμού του Ελληνικού λαού εκ των ημεδαπών τουρκόσπορων;;;;

      1. “AΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΣΤΗΣ” ΕΙΣΑΙ? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ “ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ”?? ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ “ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ” ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!

    22. Ας ψηφίσουν νέα δημοκρατία ξανά..ψηφιστε Μητσοτάκη.η ιστορία ότι γράφει δεν ξεγράφει.αυτα κάνει η κυβέρνηση του κέντρου.ο Βενιζέλος ο Μέγας εθνάρχης της Κρήτης ευθύνεται για την καταστροφή της Σμύρνης . Τώρα ο συγγενής του ο Κούλης κάνει τα ίδια.στελει στον θάνατο με τα εμβόλια της μυοκαρδίτιδας και της ανακοπής καρδιάς όλους τους Έλληνες.εκτελει το σχέδιο της μείωσης πλυθησμόυ σε παγκόσμιο επίπεδο.η το κάνεις και πεθαίνεις η σε διώχνω από την δουλειά για πάντα.μας βλέπω για εμφύλιο και όχι τίποτε άλλο αλλά βλέπω να δικαιώνεται ο Άρης Βελουχιώτης και όλοι όσοι πολέμησαν μαζί του.και πριν προλάβετε να πείτε ότι είμαι αριστερός σας λέω ότι ήμουν δεξιός.μητσοτακη είσαι συχαμα.

    23. Στούς 9 μήνες λήγει το πιστοποιητικό στην ευρώπη. Οι κούληδες στην ελλάδα το έκαναν 7. Καίγονται να ξεστοκάρουν εμβόλια. Ο λόγος που το κάνουν είναι ότι αν ίσχυε το εννιάμηνο θα έληγαν τα πιστοποιητικά πρώτη απριλίου και δε θα πήγαινε κανένας για τρίτη δόση αφού θα άνοιγε ο καιρός και θα τελείωναν τα μέτρα. Οπότε σου λέει να το κάνουμε να λήξει χειμωνιάτικα που είναι σε ισχύ τα μέτρα και ο ιός για να τρυπήσουμε πολύ περισσότερους.

    24. Μόλις φύγει ο Πλεύρης που κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι θα αντικατασταθεί, οι ίδιοι που εδώ και δύο χρόνια τώρα υποστηρίζουν ότι θα γίνουν εκλογές (φυσικό ειναι, κάποτε όντως θα γίνουν) θα έρθει ένας άλλος και όλοι θα βρίζετε τον επόμενο.
      Σημ. Ο ψηφιακός υγειονομικός ολοκληρωτισμός δεν ανθρωπινο πρόσωπο. Είναι ανδροειδες.

    25. Μήπως δεν την κάνανε γιατί είχανε πολλές παρενέργειες από τίς 2πρωτες; Όπως εγώ κ πολλοί άλλοι που ξέρω; Λαμόγια του κερατά.

    26. Ακόμα και υπέρ του εμβολίου να είναι κάποιος, δεν πιέζεις τους πολίτες να εμβολιαστούν μέσα στο νταλαχείμωνο, με έξαρση κάθε λογής ιώσεων. Ας άνοιγε για ΟΛΟΥΣ η πλατφόρμα το φθινόπωρο.
      ΚΟΠΑΝΟΙ ολκής, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, που έχετε ξεκάνει πολύ περισσότερο κόσμο από τον ίδιο τον ιό.

    27. Στέφανε έχει δίκιο ο Πλευρης. Όσοι μπλέξανε με τα εμβόλια πρέπει να εμβολιαζονται συνεχώς γιατι δεν έχουν πλέον φυσικό ανοσοποιητικο συστημα. Θα περνάς δίπλα τους, θα κλ@νεις και από τα αέρια θα παθαίνουν γρίπη! Πως λέμε σε κάποιον ειρωνικά, πρόσεξε μην σε φυσηξω και πέσεις κάτω? Θα ισχύει στο ακέραιο, θα φυσας εμβολιασμενο και θα τον στέλνεις για διασωληνωση.

    28. Απο άνθρωπος έγινες προϊόν με ημερομηνία λήξης

    Comments are closed.