ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ: ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    lign-rouvas

    Ο Απόστολος Δοξιάδης, είναι από τον Νοέμβριο του 2019 ένας από τους συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για την ακρίβεια από εκείνη την περίοδο διορίστηκε ως συντονιστής των εθνικών δράσεων για τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα «Κανένα παιδί μόνο του».

    Σήμερα, ο κύριος Δοξιάδης υποστήριξε με θέρμη τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον φερόμενο ως παιδοβιαστή, Δημήτρη Λιγνάδη και, μάλιστα, τις βρήκε θαρραλέες.

    Βέβαια, να θυμίσουμε ότι ο Δοξιάδης στο παρελθόν έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει τον θαυμασμό του στον Λιγνάδη. Και τώρα, ο Δοξιάδης υπερασπίζεται τον Ρουβά και του πλέκει ολόκληρο εγκώμιο.

    Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δοξιάδης στο facebook:

    “Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ
    Θυμάμαι πόση εντύπωση μου είχε κάνει η στάση του Σάκη Ρουβά την εποχή του “Μένουμε Ευρώπη”, ακριβώς γιατί ήταν αυτός που ήταν. Με θάρρος υποστήριξε την κίνηση, γνωρίζοντας ότι μόνο κακό θα του κάνει στην καριέρα του, και θα τον καταστήσει αντιδημοφιλή σε μεγάλο μέρος του κοινού του, όπως και έγινε. Ήταν άλλο να έχουν αυτή τη στάση πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, και άλλο άνθρωποι του show business, που εξαρτώνται από τα εισιτήρια — στον χώρο της μουσικής μόνο ο Ρουβάς και ο Πορτοκάλογλου τόλμησαν να υποστηρίξουν το “Ναι”, και το πλήρωσαν και οι δύο.

    Χτες ο Ρουβάς εκφράστηκε δημόσια για τον φίλο του Δημήτρη Λιγνάδη, όπως είχε κάθε δικαίωμα. Αναφέρθηκε στην υπόθεση με έναν τρόπο, κατά τη γνώμη μου, αφ’ ενός σοβαρό, μετρημένο και υπεύθυνο, με πλήρη σεβασμό στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, αλλά που ταυτόχρονα εκδήλωνε ενσυναίσθηση για τον κατηγορούμενο — και όχι “ένοχο”, σε ένα κράτος δικαίου, χωρίς την ετυμηγορία των δικαστηρίων.

    Μερίδα των πολιτών βρήκε τη στάση του απαράδεκτη και έχει επιδοθεί σε νέο κύκλο ανθρωποφαγίας εναντίον του. Όσοι φέρονται έτσι, όσοι βρίζουν και απομονώνουν τον Ρουβά που μίλησε ελεύθερα, έχουν ήδη κάνει την δική τους δίκη τους και έχουν βγάλει και απόφαση για τον Λιγνάδη, κάποιοι απαιτώντας και αίμα. (“Για κάθε Λιγνάδη ένα βαθύ πηγάδι” ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από το δικαστήριο). Αυτή η στάση όμως δεν είναι παρά μια μεταμοντέρνα εκδοχή του νόμου της ζούγκλας, που σε τίποτε δεν διαφέρει από τον παλιό. Αντίθετα, ο Ρουβάς, που αρνήθηκε να βγάλει απόφαση πριν τη δίκη, φέρθηκε με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια στις αρχές του κράτους δικαίου.

    Σε μια υπόθεση όπου κάποιος άνθρωπος φέρεται να τέλεσε βαρύτατα αδικήματα, που επισύρουν μακροχρόνια στέρηση της ελευθερίας αν βρεθεί ένοχος και καταδικαστεί, ο πολιτισμός, ο νομικός αλλά και ο ανθρώπινος, είναι να μην ενδίδεις στα άγρια ένστικτα. Και σε κάθε περίπτωση, η δημοκρατία επιβάλλει να μην φιμώνεις με αγριάδες και απειλές όσους διαφωνούν μαζί σου.

    Εκφράζω τον σεβασμό μου στον Σάκη Ρουβά για το θάρρος του να εκφράσει τη γνώμη του πολιτισμένα και ελεύθερα, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σίγουρα ήξερε ότι θα ακολουθήσει”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΡΟΥΒΑΣ μια μετριότητα που εχει την υποστήριξη της οικογένειας Βαρδινογιαννη,
      ΓΙΑΤΙ ? αυτοι το ξέρουν , και αυτή είναι η αλήθεια

    2. Κάτι ήξερε ο ψινακης που δεν τον αφηνε ποτέ να μιλάει……
      Οπότε ανοιγει τ στομα του όλο βλακειες λεει

    3. Ένα πηγάδι για καθε αποδεδειγμένα παιδεραστή ασφαλώς και είναι το καλύτερο για αυτόν και για την κοινωνία. εγώ δεν είμαι υπέρ της ανθρωποφαγίας ασφαλώς η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο αλλά αυτά τα παιδιά που βίαζε ο φερόμενος ως βιαστής ποιος θα τα ρωτήσει πώς νιώθουν και πως κατέληξαν και πως θα καταλήξουν. Θα αποκαταστήσει κάνεις τη σωματική και ψυχική τους ακεραιότητα;ήταν φίλος του Λιγνάδη ασφαλώς και δε μπορεί να το πιστέψει αλλά όταν εισαγγελέας και ανακριτής τον εχωσαν μέσα προσέχουμε και λίγο τι λέμε αγαπητέ Σάκη.

    4. απο τα λαμπροτερα μυαλα της χωρας αλλα ειναι δεξιος οχι ψευτοδεξιος δεκανικι συριζα σαν εσας
      ουτε τα κορδονια δεν ειστε αξιοι να του δεσετε

      1. Τά κορδόνια δένονται και σέ λαιμούς τρολακι.

    5. Με τι ασχολούμαστε Θεέ μου…
      Ο κόσμος καίγεται, η Ελλάδα καταβυθίζεται, ο κόσμος ολόκληρος αναμετριέται με την παράνοια.
      Κι εμείς ασχολούμαστε με το Ρουβά, τον Λιγνάδη, με τα ψυχιατρικά περιστατικά (παιδεραστές) και με τους εγκληματίες γονείς.
      Υπάρχει άραγε περίπτωση να ξανανεβάσουμε το επίπεδο στην Ελλάδα;
      Πολύ αμφιβάλλω πια.

    6. για να φιμωσετε και την τελευταια δεξια φωνη στο συστημα

    7. Στο τρενάκι : ψηνακη- Ρουβά- λιγδιαρη,ποιος εκανε τον.μηχανοδηγο ..???

    8. Ο/Η Δέκα χρόνια δικασμενος μέσα στο Γεντί Κουλέ!! αλα!! λέει:

      Φύσα, ρούφα τραβατονε πατατονε κι αναφτονε!!

    9. Ακόμα και εγώ που είμαι trans, αηδιάζω με όλα αυτά. Δεν προκαλώ και κρατώ τα του οίκου μου για μένα. Αυτές οι ξεφτιλισμενες δεν είναι πρότυπο για κανέναν. Ούτε πρέπει να προωθείται υποσυνείδητα ότι μόνο έτσι θα ανέλθει κάποιος, είτε γυναίκα είτε άντρας.

    10. Ο Ρουβάς δεν θα έδινε συνέντευξη ούτε στον εκλιπόντα Λάρι Κινγκ,τώρα πως βρέθηκε στην κυρά Σίσσυ..,μου φαίνεται μια καλή ανταπόδοση χάρης για την Επίδαυρο..
      Αυτό με το πηγάδι Λιγνάδη δεν το είχα ακούσει,δεν είναι κακό πάντως.

    11. Ρε παιδιά θυμόσαστε εκείνη την απόφαση που τα “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα” θα πρόσκεινται απευθείας στο γραφείο του πρωθυπουργού ;

    12. ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…..
      ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ….
      ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ…….Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ…..

    13. Γιατί εσείς πιστεύετε τώρα ότι ο καλλιτέχνης αυτός του κώλου όταν ήταν στα νιάτα του και στη δόξα του στα 40 του και τα λοιπά δεν θα άρπαξε κοπελίτσες ανήλικες που ούρλιαζαν για να τις τον καρφώσει.Ολα θα βγούνε σιγά-σιγά στην επιφάνεια απλά δεν θέλει το σύστημα.

      1. Τι να καρφώσει φίλε μου λουγκρα είναι.
        Δεν βλέπεις με τι θέρμη υποστήριξε το Λιγναδη.
        Τα πάθη δεν κρύβονται όσο και αν προσπαθούμε να τα μαζέψουμε

    14. Πανεπιστημιακοι και διανοουμενοι και αν εξαρτιωνται απο τον κοσμο μπουφε που ολος τυχαιως σου αναθεσαν τα ασυνοδευτα..

    15. Ακόμα μια απόδειξη ότι διαστροφή ανωμαλία παιδεραστία και νέα δημοκρατία είναι έννοιες ταυτόσημες. Πάει να μας κάνει καί μάθημα ο σιχαμένος. Θεωρεί ο τιποτένιος ότι το νά εκφράζει τη γνώμη του καί την οργή του ο Ελληνικός λαός είναι “μεταμοντέρνα εκδοχή του νόμου της ζούγκλας.” Φέρανε τη χώρα στο χείλος τού γκρεμού καί τό μόνο πού τούς καίει είναι τι δύσκολα περνάει στη φυλακή ο παιδεραστής φίλος τους.
      Πλησιάζει η ώρα όμως πού καί η γαλλική επανάσταση θά μοιάζει αρσακειάδα μπροστά σε αυτό πού θά ξεσπάσει πάνω σας.

    16. Θα τριζουν τα κοκαλα των ηρωων της πατριδας μας με αυτα που γινονται σημερα!Δυστυχως ζουμε πλεον σε ενα τοπο που μας κυβερνανε πο@στιδες και ανωμαλοι!Ευχομαι να τελειωσει γριγορα το μαρτυριο μας,και να βγουνε επιτελους ανθρωποι αξιοι σαν του προγονους μας που ματωσανε για την Ελλαδα!Υπαρχουν και πρεπει οπωσδηποτε να βγουνε μπροστα.Αν δεν το κανουν σε 10 το πολυ χρονια θα υπαρχουν μαζι με αυτους και αλλα 10 εκατομυρια με ισλαμιστες,οι οποιοι θα ειναι πολυ περισοτεροι απο εμας,και οποτε καταλαβενεται που βαδιζει η Πατριδα μας!Σταματηστε επιτελους και ξυπνιστε απο το υπνο του δικαιου!Διωξτε οτι διαβολικο εχει κυριευση την ψυχη σας,και εναντιωθειται σε καθε τι που καταστρεφει το γενος των Ελληνων!

    17. Ο όμοιος τόν όμοιο πλησιάζει, ό όμοιος στόν όμοιο καί ή κοπριά στα λαχανα.
      Γιάννης Λάκων

    18. σιγά ρε τέρατα ηθικής..ανέφερε την προσωπική του εμπειρία με τον προφυλακισμενο..εδω μιλούσε με τον πρωθυπουργο και υπουργους και με πολλους επώνυμους…ο Ρουβας σας πείραξε…

    19. Το γνωστό παρεάκι που λέμε τόσα χρόνια, αλληλοστηρίζονται και αλληλοσπρώχνονται

    20. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ. Α! ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    21. Η κυβέρνηση των φιμώτρων και της ακραίας λογοκρισίας μιλάει κατά της φίμωσης.

    22. Όλοι μια κλίκα είναι. Με στηρίζεις σε στηρίζω κρατιόμαστε στην εξουσία,ανεξαρτήτως τι αίσχη κάνουμε.

    Comments are closed.