ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ – ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ – ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΑΡΑΞΟ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑ

    Κοινοποίηση:
    Πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

    Στις φλόγες παραδόθηκαν τα πρώτα σπίτια στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα (5/7) στο Πόρτο Γερμενό και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

    Δεν αποφεύχθηκαν τελικά οι υλικές ζημιές από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Πόρτο Γερμενό και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

    Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση στο Πόρτο Γερμενό. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, επιχειρούν πλήρως και συντονισμένα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μάνδρας, Παναγιώτης Κολοβέντζος.

    «Η φωτιά είναι μέσα στη χαράδρα και καίει δασικές εκτάσεις», είπε και πρόσθεσε: «Οι δυνάμεις επιχειρούν πλήρως και σε όλο το μέτωπο, όμως οι συνεχείς εναλλαγές του αέρα δυσκολεύουν πολύ το έργο τους. Αν δεν είχε αυτή την δύναμη ο αέρας, θα την είχαμε θέσει υπό έλεγχο, όμως αλλάζει συνεχώς και κάποιες στιγμές δυναμώνει πολύ».

    Λόγω της πυρκαγιάς στο Πόρτο Γερμενό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων:

    επί της επαρχιακής οδού Οινόης-Πόρτο Γερμενό από το ύψος της ταβέρνας Κρύο Πηγάδι, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πόρτο Γερμανό

    επί της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου – Ψάθας – Βιλίων από το ύψος της οδού Πευκών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ψάθα.

    Δύο νέα μέτωπα φωτιάς

    Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (5/7), αυτή τη φορά στον Άραξο, στην περιοχή Καλαμάρι. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και δυο ελικόπτερα. Στην περιοχή όπου έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά δεν υπάρχουν σπίτια.

    Φωτιά ξέσπασε και σε δασική έκταση, στην περιοχή Καλαμάκι, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

    Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και εννέα οχήματα, ενώ ένα ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Οσο δέν έχουμε θύματα καλά πάμε . Άστα νά καίγονται…

    2. Τους περισσότερους μητσοτακικους γερουσία τους έφαγαν με το κοροναιος παλιά φυλή έμειναν οι καραμανλικοι αλλά ήταν και οι Αλβανοί στα κόλπα έφαγαν τα αφεντικά επιβίωσαν οι Αλβανοί τάχα ότι είχαν και οι Αλβανοί κοροναιος όλοι νοσοκομείο οι Αλβανοί επιβίωναν πέθαναν μητσοτακικοι η καραμανλικοι μητσοτακικοι χρόνια στο κουρμπέτι εκεί παπου προς παπου η καραμανλικοι πιάστηκαν από τα τζάκια εκεί βασιλικά όλα η μητσοτακικοι είναι και δεξιοί απλά

      1. Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να πεις ενδιαφέροντα πράγματα. Εάν έκανες και μια προσπάθεια να τα πεις κανονικά; Με ειρμό; Με γραμματική, συντακτικό; Αργά-αργά, με διευκρινίσεις όπου χρειάζονται; Στα Ελληνικά;

    3. Τους περισσότερους μητσοτακικους γερουσία τους έφαγαν με το κοροναιος παλιά φυλή έμειναν οι καραμανλικοι αλλά ήταν και οι Αλβανοί στα κόλπα έφαγαν τα αφεντικά επιβίωσαν οι Αλβανοί τάχα ότι είχαν και οι Αλβανοί κοροναιος όλοι νοσοκομείο οι Αλβανοί επιβίωναν πέθαναν μητσοτακικοι

    4. Τις φωτιές τις βάζει το ανθελληνικό κράτος σε αγαστή συνεργασία με τους κρατικοδίαιτους παρακρατικούς αναρχικούς!!

    5. Το κάθαρμα ο στυλιανιδης άφαντος πάλι!!! Οι Γερμανοί πράκτορες έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να αποτελειώσουν μια και καλή τα δάση!!!

    6. όπως κάηκε το μάτι, η Εύβοια κ. σημερα η λοιπή Ελλάδα, κάψτε σύριζα με τον χαμηλοχοντροκολη της κ νδ με τον σκατοψυχο μπάσταρδο, γέννημα ΕΧΙΔΝΑΣ.

    7. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΚΟΥΛΑ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Τ ΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

    8. ΚΑΨ’ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!! ΟΛΟΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!

    Comments are closed.