ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΥΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΖΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    makeleio_grafeia

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των γραφείων της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Καλλιθέα, άνδρες της κρατικής ασφάλειας, έχουν περικυκλώσει για μία φορά ακόμη, την εφημερίδα μας.

    Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επιχείρηση της αστυνομίας και πιθανότατα της αποκαλούμενης “Προστασίας Δημοκρατικού Πολιτεύματος”, της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, η οποία κατ’ εντολήν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, επιτάσσει συλλήψεις, σε μια βαθύτατα αντιδημοκρατική κυβέρνηση , η οποία χάνοντας τον έλεγχο, επιδιώκει την τρομοκράτηση και την λογοκρισία. Κάτι το οποίο ούτε θα επιτύχουν, ούτε θα φέρουν εις πέρας.

    Τα φαινόμενα αυτά, θυμίζουν στιγμές απολυταρχικού πολιτεύματος, πλήττουν βάναυσα την Ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη κυκλοφορία των ιδεών και αποτελούν αντισυνταγματικά φαινόμενα φασιστικής προέλευσης, καθεστώτων Ρουμανίας, Αλβανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα πέσει. Πρέπει να πέσει. Εμείς, θα κάνουμε το καθήκον μας αλλά αυτοί να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν, όταν η γη θα φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Γιατί σε αυτή την ιστορία υπάρχουν σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για τις οποίες θα λογοδοτήσουν ενώπιον καθαρών δικαστών, κάτι που δεν συμβαίνει αυτές τις ώρες.

    Απ όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την επιχείρηση λογοκρισίας και εκφοβισμού μας, συντονίζουν ο ανηψιός του πρωθυπουργού, ανεξέλεγκτος Γρηγόρης Δημητριάδης (για το οποίο έχουμε τρανταχτές αποδείξεις και με οπτικοακουστικό υλικό, ότι συνεργαζόταν στο Μαξίμου με παραβατικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Κόζα Νόστρα), ο ίδιος ο πρωθυπουργός που έχει χάσει τον έλεγχο καθώς και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

    Θα επανέλθουμε και με τρανταχτά στοιχεία. Και τότε θα κλάψει ο κάθε πικραμένος.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

    2. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΥΛΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑ .
      ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .
      ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΑΚΟΜΑ .

    3. Κύριε Χίο αν έχετε στοιχεία ικανά να τον ρίξουν και δεν κινδυνεύσει η ζωή σας κάντε το. Αν εγκριθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και εμβολιαστούν τα νησιά μετά θα μπουν οι τούρκοι και θα τα έχουμε παραδώσει μόνοι μας με την αδυναμία αντίστασης στο καταραμένο το εμβόλιο!

    4. Δώστε μας ενημέρωση. Τι γίνεται στην Καλλιθέα;

    5. Δη-μη-τρι-άδη. ….ποιος σε πηδάει το βράδυ;;; Πες μας, είναι λευκό ή μαύρο το παπάρι;;;;
      ΣΤΈΦΑΝΕ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ, ΓΕΡΆ και μη ΜΑΣΑΤΕ ,ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΆ ΤΑ ΧΙΌΝΙΑ!!!
      ΈΧΕΤΕ ΣΜΗΞΕΙ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ, Ο ΌΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΌΣ…..
      ΖΉΤΩ ΤΟ SHARLIE HEBDO THΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΤΟ ΈΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΌ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” !!!

    6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠ΄ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ, ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ: ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ…..

    7. Επιτέλους η νέο ταξική μοντέρνα κυβέρνηση, έχει πέσει “χθες” και δεν λένε να το καταλάβουν…. Ο μόνος πόθος τους είναι ο εμβολιασμός και η κατάργηση των δικαιωμάτων μας!!! Υπάρχει και ΘΕΟΣ. Κύριε Χίο κρατάτε δυνάμεις.

    8. Όλοι εκεί στο Μακελειό έχετε @@ και πρώτος και καλύτερος ο Στέφανος! Βούρτσα τα πουστράκια

    9. -Η Χώρα μαστίζεται από σκάνδαλα και τη σαπίλα της και στο Αιγαίο έχει γεμίσει η θάλασσα και ο ουρανός από Τουρκικά πλοία και μη επανδρωμένα !!!! Και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι μας περιμένει!!!

      -Τώρα όσον αφορά τα σκάνδαλα βγάζε τα για να ξεβρομίσει ο τόπος .
      Τη χυδαιότητα όμως δεν την χρειάζεσαι

    10. όσο καθυστερούν οι ειδήσεις τόσο θα βλπεπουμε τέτοιες εικόνες…δώστε το υλικό στο λαό….πρέπει να αρχίσει η κάθαρση

    11. ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ! ! !
      Αγαπητά «Φασιστοειδή τσιράκια»… του “πολιτικού απατεώνα” της ψευτοκεντροδεξιάς, δεν μάθατε ακόμα, πως η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο άρθρο 19 λέει πως: Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος του καθενός να διατηρεί ανενόχλητος τις απόψεις του καθώς επίσης του δικαιώματος να αναζητά και να μεταδίδει πληροφορίες και ιδέες …
      Δηλαδή σε απλά Ελληνικά (για να καταλαβαίνουν γαλάζια τυφλά παιδιά) αυτό ονομάζεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ! !
      Οπότε…. για όλους αυτούς ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, δηλαδή με τα λαμπρά παλικάρια που στέλνει ο ΚΟΥΛΗΣ και ο παρατρεχάμενος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, μαζί με τον διορισμένο ΠΑΣΟΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (με το κομοδίνι μαλλί) έξω από τα γραφεία της εφημερίδας με τις χειροπέδες στο χέρι, που θυμίζουν στιγμές απολυταρχικού πολιτεύματος, και αποτελούν αντισυνταγματικά φαινόμενα φασιστικής προέλευσης, καθεστώτων Ρουμανίας, Αλβανίας και Σοβιετικής Ένωσης, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ συνεχίσουν τον αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας.
      Ένα αγώνα δύσκολο που θα έρθει μέσα από αίμα, πληγές, πίκρες, ανάσες δύσκολες και συνεχείς, για εισπνοή οξυγόνου για να μην σκάσουμε από τη μπόχα, τη δυσωδία, την θηλιά που έβαλαν στο λαιμό του πολίτη.
      Να ξέρουν όμως, ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ
      Καλό σας ταξίδι στο μαύρο βιβλίο της ιστορίας ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    12. Αυτά είναι τα λάθη της επαναστατικής κυβερνήσεως του αειμνήστου Γεωργίου Παπαδόπουλου…. Δεν έπρεπε να αφήσει παιδεραστή για παιδεραστή ζωντανό… Τώρα γεμίσαμε από δαύτους και πήρανε και εξουσίες…

      1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

        Ο Παπαδόπουλος απέτυχε γιατί ήταν θρήσκος μέχρι αηδίας.
        Ο ηγέτης δεν πρέπει να μασάει και όπως οι αυτοκράτορες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, να εξολοθρεύει αδίστακτα οτιδήποτε αντιστρατεύεται την εξουσία του.
        Αν είχε σκοτώσει τα τσογλανάκια τύπου ΑΠ, ΚΜ, ακόμα και τον αρσενοβάτη ΚΚ, τώρα θα είμαστε πολύ καλύτερα.
        Και αυτός δεν θα είχε πεθάνει σαν εγκληματίας έπειτα από τη μήνυση του βρωμολυκουρέζου για την οποία έχει πέσει ομερτά.

    13. Είμαστε μαζί σας. Με τον Στέφανο και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα. Βαστάτε γερά!!!

    14. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΙΑ!!!
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!

    15. Γουρλοματη κουκου… Γουρλοματη κουκου… Γουρλοματη κουκου…Γουρλοματη κουκου…. Γουρλοματη κουκου…Γουρλοματη κουκου…

    16. Ζει ένα ”δράμα” ο πρωθυπουργός ”μας”, ούτε μιά Κυριακή δεν μπορεί να περάσει ανέμελος και ο Χίος τον τρέχει.

    17. Ο γουρλομάτης νομίζει ότι είναι αξιωμάτικός τών Ες Ες καί δίνει διαταγές.Εκτελέστε τόν Χίο,τό έχει ήδη δοκιμάσει,καί βάλτε φωτιά στά γραφεία του “Μακελειό” όπως έκαναν οί Γερμανοί οί φίλοι τού πατέρα του στήν κατοχή πού έκαιγαν εκκλησίες γεμάτες ανθρώπους όπως στά Καλάβρυτα καί στό Οραντούρ συρ Γκλάν στήν Γαλλία.Τό κάθαρμα στήν κρεμάλα.

    18. Θέλουμε τον Τσίπρα, να βγάλει έξω δολοφόνους και παιδόφιλους.. τι χαλί είναι αυτό να τους ταΐζουμε κιόλας.. αίσχος.. Α μας έλειψαν και τα ασυνόδευτα, αυτά που είχαμε καβατσωθηκαν , να ανοίξουν τα σύνορα.. Τσίπρα σε περιμένουμε, δώσε όλο το Αιγαίο με τα κωλονησα.. μόνο τουρίστες με κορωνοιο προσφέρουν.. δώσε τα στους Τούρκους να ησυχάσουμε.. δώσε ότι πλούτος υπάρχει, εσείς να οικονοματε και εμείς χορταινουμε, άσε που μας έλειψαν οι απόλυτες γριές και αυτή η μικρή από Θεσσαλονίκη με τα άψογα Ελληνικά…

    19. Μπράβο, μπράβο καθίστε εκεί να φυλάτε τον κύριο μην τον πειράξουν!

    20. Το ζοφερό πρόσωπο του φασισμού κυβερνά τη χώρα, κατάργησαν το σύνταγμα και λειτουργούν με αποφάσεις του αρχηγού της αστυνομίας. Έχω μία απλή ερώτηση, γνωρίζει ο αρχηγός πως οι αποφάσεις, πράξεις και παραλήψεις του, ως όργανο της διοίκησης, δεν καλύπτονται από ασυλία? Σε ό,τι αφορά το 2020, ο αριθμός των συνολικών θανάτων παρέμεινε στα ίδια επίπεδα του μέσου όρου δεκαετίας. Άρα, η εμπλοκή του στην έκδοση αποφάσεων περιοριστικών της ελευθερίας και ποινικοποίησης ενεργειών των πολιτών, λόγω ανωτέρας βίας, καθίσταται αίολος. Το χειρότερο όμως είναι οι πιθανές αστικές ευθύνες, επειδή η ατομική ζημιά του καθενός από εμάς είναι υψηλή, ενώ αυτή που υφίσταται το κράτος ανυπολόγιστη.

    21. Χουντικό βρωμοσκυλα. Έρχεται η ώρα που θα πληρώσετε. Η αλήθεια θα βγει ΟΤΙ και αν κάνετε. Καλύτερα παραιτηθειτε.

    22. ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    23. Η Κούλα βρίσκεται σε πανικό.
      Αυτή η συμμορία πρέπει να πέσει.
      Εύχομαι να υπάρξουν έντιμοι δικαστές και να τους στείλουν όλους στη φυλακή.

    24. Ξεφτιλησε τους στεφανε. Την ωρα που εχουν καταστρεψει ολους τους ελληνες, βγαινουν κατι πρωην υπουργοι σαν τον σπηλιωτοπουλο και υποστηριζουν τον δολοφονο κουφοντινα! Ρε λαμογια κανατε καμια δηλωση για τον ανθρωπο που σφαξανε οι πακιστανοι για μια καμερα στον αγιο παντελεημονα; νοιαστηκατε αν εχουν να φανε τα παιδια του; βγαλτα ολα στη φορα στεφανε. Και για τις παιδεραστιες, και για τις ανθελληνικες μ.κ.ο. και για την διαφθορα τους που παιρνουν 10.000 μισθους και εχουν τον κοσμο ανεργο στα σπιτια τους. Και οι λοιμοξιολογοι του κωλου μιλανε μονο για τον κορονοιο για να τα παιρνουν απο τις φαρμακευτικες εταιριες και οχι για τα αλλα προβληματα του κοσμακη. Ξεφτιλησε τους στεφανε γιατι τους χρειαζεται ξεφτιλισμα με αυτα που κανουν εναντιον των ελληνων.

    25. Αυτή η κυβέρνηση των ανώμαλων πρέπει να πέσει άμεσα.
      Στέφανε μην κάνεις πίσω βγάλε τα άπλυτα τους στη φόρα.

      1. Κανεις τους να μη φυγει. Εχουν τραπεζι απληρωτο

    26. Προστασία δικτατορικού πολιτεύματος… ενοχλείς Στέφανε την ΝΤΠ κ τις εντολές που παίρνει από τις στοές ο αφορισμένος!
      Η αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού!

    27. Βαστα γερα στεφανε ειμαστε μαζι σου μη μασας πουθενα

    28. ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!!!
      ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!
      ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    29. Ο Κούλης άλλη δουλειά δεν έχει απ’το να στέλνει την αστυνομία να φιμώσει το μακελειό; Τους χαλάτε τη μόστρα για το πόσο «μεγαλειώδεις» είναι; Η πραγματικότητα εγκληματικότητα οργιάζει.

    30. Θα δούμε φώτο στο μακελειό που θα χάσει τον ύπνο του ο ναγκασακης;;

      1. Έχει να πέσει ενημερωτική χιροσιμα…

    31. Τι γίνεται ρε παιδιά?? πάλι του την έστησαν?? Βάστα γερά Στέφανε!

      1. Τώρα το κατάλαβες… Μου θυμίζουν οικογένεια της Σικελιας… και άλλες είναι σαν αυτούς. Κοτσαμπασιδες!

    32. Ποιος ειναι πισω σ ρε τρελε πες μας. Εκει θα καταλάβουμε ποιος κανει κουμαντο στο μπ@$&×λο

    33. ΧΙΟ Γ….ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…..ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ…..ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    34. Λυπάμαι Χρυσοχοιηδη κάποτε ήσουν η το επαιζες δημοκρατης πασοκος και τώρα καταντησες χουντικος ταγματασφαλιτης!
      Αλλά το ίδιο είναι και αυτοί που σας ψηφίζουν!

    35. Ελπίζω αυτό το σταγόνα-σταγόνα η πληροφορία να σας βγει σε καλό, κατά τη γνώμη μου όμως έπρεπε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας άφησαν ήσυχους και να δημοσιεύσετε σε ένα φύλλο τα πάντα.

    36. Ύπομονή….ό κόσμος είναι μαζί σας…!!!!!
      ΔΙΚΤΑΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ…!!!!!!

    37. Δημοκρατικό Πολίτευμα;;;Ρε ρίχτε τους να τελειώνουμε. Έχει βρωμίσει ο τόπος!!!

    Comments are closed.