ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

    Κοινοποίηση:
    Ukraine_Law_IB

    Η Ρωσία ενώνεται με τις νέες ρωσόφωνες περιφέρειες του Ντονμπάς και της Χερσώνας με δημοψηφίσματα που θα γίνουν στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

    Αυτά τα δημοψηφίσματα θα διεξαχθούν στην περιφέρεια του Ντονμπάς και της Χερσώνας, χωρίς να αποκλείεται να γίνει δημοψήφισμα και στην περιφέρεια του Χάρκοβου και στην Ζαπορίζια, όπου όμως οι ρωσόφωνες περιοχές μετά την ουκρανική αντεπίθεση μειώθηκαν στο 20% της όλης περιφέρειας μετά το 31% που είχαν φτάσει.

    Πλέον νομιμοποιείται η Ρωσία να υπερασπιστεί το έδαφός της σε περίπτωση που επιτεθούν οι Ουκρανοί σε αυτές τις περιοχές!

    Θα γίνουν Δημοκρατίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίες θα χαρακτηριστούν «εν μέρει κατεχόμενες από τις εχθρικές ουκρανικές δυνάμεις».

    Αυτό μεταμορφώνει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» σε πραγματικό πόλεμο και ό,τι συνεπάγεται.

    «Η καταπάτηση ρωσικών εδαφών είναι έγκλημα που μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις άμυνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα δημοψηφίσματα προκαλούν τόσο φόβο στο Κίεβο και στη Δύση», είπε ο Μεντβέντεφ σε ανάρτησή του στο Telegram, σημειώνοντας ότι κανένας ηγέτης της Ρωσίας του μέλλοντος δεν θα είναι σε θέση να ανατρέψει συνταγματικά την έκβασή τους.

    «Αυτά τα δημοψηφίσματα θα άλλαζαν εντελώς το διάνυσμα της ανάπτυξης της Ρωσίας για δεκαετίες. Και όχι μόνο της χώρας μας. Ο γεωπολιτικός μετασχηματισμός του κόσμου θα ήταν μη αναστρέψιμος μόλις ενσωματωθούν τα νέα εδάφη στη Ρωσία», έγραψε ακόμη ο Μεντβέντεφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η Ρωσία έχει τεράστιες ανεκμεταλευτες εκτάσεις στα ανατολικά της. Και ο όμως ο κοντός πρώην καγκεμπιτης θέλει τα εδάφη της ανατολικής Ουκρανίας. Για αυτό πάντα οι Ρώσοι μεθυστακες θα είναι φτωχοί και πεινασμένοι. Αφού η Ρωσία έχει ΑΕΠ ισο με αυτό της Ισπανίας αλλά με τριπλάσιο πληθυσμο απο την Ισπανία. Δηλαδή αδύναμη οικονομία σχεδόν της πλάκας. Γελάνε και τα τσιμέντα έτσι είναι οι παγκόσμιες υπερδυνάμεις???

      1. πηρες ξυλα για το χειμωνα ρε μαλακα;

        1. Κλαιω !!! Χαχαχαχαχχαχαχαχχαχ. Τόσο απλά…! Ωραιος…..!

    2. BLACK SWAN Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ…..ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ….24-09….Για να δουμε….

    3. Ο βασιλικός οίκος Αγγλίας ζητάει συγνώμη από τον οίκο Δανίας και Ολλανδίας και θα λάβουν μια νέα πρόσκληση να παρευρεθούν όλοι μαζί στο παλάτι στην Αγγλία φαντάσου τη άσχημο κλίμα είχατε δημιουργήσει όλοι σας ενώ παρευρέθηκαν στην κηδεία κλπ

    4. Δώσε πόνο στον κοιμισμένο τζό και την ευρωπαική μασονία

    5. Στα αρχιδια όλου του ελληνικού λαού.
      Δεν πα να γαμηθουνε οι κολορωσοι..

    6. Ιστοριούλες για μικρά παιδιά. Εάν προχωρήσει η Ρωσία σε αυτή την ενέργεια θα έχει πολύ μεγάλες συνέπειες. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί για μια εικοσαετία, χωρίς να αποκλείεται και ο Γ παγκόσμιος πόλεμος.
      Λίγη σύνεση δεν υπάρχει; Η ανθρωπότητα θα τα πληρώσει όλα.

    7. Έμπαινε Πούτιν. Και έτσι έπρεπε να γίνει εξαρχής. Ούτε πόλεμος, ούτε τίποτα. Να αποφασίσουν οι ρωσόφωνοι λαοί αν θέλουν να ενωθούν με την μαμά πατρίδα. Αλλά το παιχνίδι γίνεται για τα εδάφη. Τί να τους κάνει τους πληθυσμούς ο Πούτιν αν δεν επεκταθεί γεωγραφικά.

    Comments are closed.