ΙΔΟΥ ΟΙ “ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ” ΟΥΚΡΑΝΟΙ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ – ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ISIS ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ [ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    fggfgfgf

    Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι εφαρμόζουν πρακτικές ΙSIS μαστιγώνοντας δημοσίως πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους στην πόλη Lutsk στην τ. Ουκρανία. Τους έχουν γυμνώσει και τους μαστιγώνουν. Αυτά τα καθάρματα εξοπλίζει η Δύση. Με αυτά τα καθάρματα συμμάχησε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Αυτή είναι η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Δύσης….Ωμή βαρβαρότητα ακρότητες και στο Κίεβο. Τα Τάγματα Θανάτου που εξοπλίζει η Δύση και χρηματοδοτεί η ΕΕ στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγ. Γεωργίου. Και σε άλλες πόλεις βασανισμένοι πολίτες δεμένοι σε στύλους…..Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις του Δεξιού Τομέα του Τάγματος Αζόφ του Svoboda σε πλήρη εξέλιξη. Οι σταυρωμένοι του Κιέβου. Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία. Χαλέπι το Κίεβο ίδιες εικόνες…..

    image-26 image-25 image-23 image-22 image-21

    Οι ίδιες πρακτικές που ακολούθησαν οι Μπαντεριστές όταν κρεμούσαν παιδιά της Πολωνίας στα δέντρα αλλά και στο Χαλέπι…

    bdgccbrcaaaqbcj-300x168-1 image-27

    image-29 image-28

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αυτοί που τους δένουν ετσι αυτους, δεν ειναι νεοναζι.Δεν υπαρχουν νεοναζι. Ειναι ατομα που κανουν πλιατσικο σε βομβαρδισμενα σπιτια και μαγαζια αλλα και βιαστες γυναικων και μικρων ανυπερασπιστων παιδιων και οι ελευθεροι ουκρανοι πολιτες τους λιντσαρουν και τους προπηλακιζουν ετσι. Οτι οι “κακοι νεοναζι ουκρανοι” βαζανιζουν ανθρωπους ειναι ψεματα. Σας παρουσιαζουν την αληθεια διαφορετικα. Ολοι αυτοι οι δεμενοι με σελοφαν ειναι πλιατσικοκλεφτες και βιαστες. Κριμα που οι ουκρανοι δεν εχουν πισα και πουπουλα να τους αλειψουν…..

    2. Εγω έχω φίλους ουκρανους και μου λένε άλλα, το ΑΖΟΦ ταγμα είναι οι επιλεκτοι του Ουκρανικου στρατου και αυτοι ειναι που φοβουνται οι ρωσσοι, αυτα μου ειπαν αυτα γεαφω, οι Τσετσενοι που ξαμόλισε ο Πουτιν και κανουν σφαγές δεν αναφέρονται εδω..

    3. Οί νεοναζιστές τού δεξιού τομέα μαζί μέ τούς φασίστες τού τάγματος ΑΣΟΦ έκαψαν τό 2014 στήν Οδήσσο στό σπίτι τών συνδικάτων 42 Ρώσους ζωντανούς.Αυτούς τούς βάρβαρους φονιάδες υποστηρίζει ό μισέλληνας ό γουρλομάτης.
      Γιάννης Λάκων

    4. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ, ΑΡΓΕΙΣ ΠΟΛΎ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΎΤΕ ΚΛΩΣΤΙΤΣΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ των αφοδευματων που θέλουν να λέγονται άνθρωποι=ταμακριά ξεροχερα του νατο,οηε, εε.

    5. τώρα για τους γυμνους αντρες μια παρατήρηση τους εχουν καλύψει τα μάτια και με την ηλικία (σε όλες τις φωτογραφίες οι αντρες είναι 35+- κοντοκουρεμένοι στα προτυπα των ανατολικών στρατών) μάλλον για σαμποτερ μοιαζουν

    6. Το ίδιο ονειρεύομαι να κάνω μια κοντινή μέρα στο μητσοτακη και τον θανασάκη τον πλεύρη που όταν θα τρώει τη βίτσα θα αναφωνεί με τη γλυκιά του φωνή ζήτω η νέα δημοκρατία.

    7. Γ@Μ@Σ@ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ .

    8. Мародер στα ρωσσικά είναι ο κλέφτης, ο αισχροκερδής.

    9. Πούτιν,΄΄΄καθάρισε΄΄τους δολοφόνους της Ουκρανίας.

    Comments are closed.