ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ! “ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;” – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ – ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    video-stratos

    Θα παρθούν ”κεφάλια”;


    Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναμένεται να διατάξει το ΓΕΣ προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε το βίντεο που αμαυρώνει την εικόνα του Στρατεύματος.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιτελείς του ΓΕΣ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το επίμαχο βίντεο είναι αυθεντικό και καταγράφηκε εντός στρατιωτικής μονάδας.

    Ωστόσο δεν έχει διακριβωθεί ακόμη τι λέγεται από τους δύο νεαρούς στην Αλβανική γλώσσα. Πιθανότατα πάντως δεν πρόκειται για κάποιο υβριστικό ή απαξιωτικό μήνυμα.

    Αρχικό κείμενο 

    Eάν τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, τότε ο εχθρός είναι εντός των πυλών.

    Στο στρατό μας υπηρετούν δυστυχώς και Αλβανοί, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να έχουν γεννηθεί στη χώρα μας, όμως όλοι ξέρουμε πόσο αγαπάνε οι Αλβανοί τους Τούρκους!

    “Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες“. Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν δύο νεαροί που μιλούν αλβανικά και δίνουν εντολές σε δεκάδες Έλληνες στρατιώτες.

    Στο επίμαχο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του. Δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος δημοσίευσής του. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν δύο υπήκοοι ξένης χώρας να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού και να διατάζουν Έλληνες στρατιώτες.

    Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διασήμου προσώπου της Αλβανίας.

    Ενημερώθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού  
    Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί και αν τα πρόσωπα που εμφανίζονται ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

    Δείτε το βίντεο 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Δεν μπορείς να βάζεις εχθρους της χώρας στο στράτευμα.Τοσο βόδια είναι οι κυβερνώντες επιτελούς? Όταν έκανα θητεία στην Καβυλη Εύρου είχαμε κάτι ρωσοποντιους. Το κωλοπαιδα εκτός του ότι δεν έκαναν τίποτα , ενοχλούσαν και όλη την ώρα. Μέχρι και σχέδια έκαναν πως θα κλέψουν τα όπλα από τον οπλοβαστο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί , ήταν εκεί με το ζόρι να υπηρετήσουν μια πατρίδα που δεν είναι δική τους.

    2. Εδώ που τους κουβάλησαν δεν το καταλάβαιναν πως όταν γεννηθούν τα μούλικα τους και πάνε στρατό θα δημιουργηθούν τέτοια προβλήματα; Είναι τόσο βλήματα που πίστεψαν πως θα γίνουν Έλληνες επειδή θα μετάσχουν της ημετέρας παιδείας; Για τραβάτε σε ένα σπίτι τηγανοκέφαλου να τον ρωτήσετε πως γαλουχεί τα παιδιά του. Με την ιδέα της μεγάλης αλβανίας. Τα βλέπει ο απέναντι και ούτε αυτός πιστεύει στα μάτια του αυτά που γίνονται. Άχρηστα πουλημένα κοπρόσκυλα ρημάξατε τα πάντα και οι μεν και οι δε.

    3. δινει προσταγμα σε ολοκληρη επιλαρχια αλβανος…καταντια παλι καλα που ειναι ανικανοι να γινουν πιλοτοι θα πηγαινανε τα ραφαλ στην αγκυρα..

    4. χαχαχαχααχαχχααχαχαχχαχχαχααχαχαχαχχαχα

    5. To παληκαρι τον αλεξιπτωτιστη τον ειχατε διωξει επειδη τραγουδαγε τη Μακεδονια ξακουστη (αν θυμαμαι καλα). Και ειστε παντα σε εγρηγορση ανθελληνες μην ακουσετε πατριωτικο συνθημα πουθενα αλλιως το θεωρειτε εθνικιστικο φασιστικο ρατσιστικο.
      Για να δουμε τωρα πως θα πραξετε με τους τηγανοκεφαλους οπου το λιγοτερο που θα πρεπει να κανετε αν εχετε τσιπα να τους παρετε την ελληνικη υπηκοοτητα αυτων και ολων των συγγενων τους και να τους στειλετε στο αλβανια να χτιζουν τσαντηροκαλυβα.

    6. Δεν θέλαμε την Χρυσή Αυγή λόγο της ναζιστικής ιδεολογίας. Μέχρι εκεί καλά. Όμως αν κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή τουλάχιστον δεν θα γινόταν αυτά τα αίσχη στον ΕΣ

    7. Πιστευω να δωθουν σαφεις απαντησεις για αυτο το βιντεο και οχι να θαφτει το θεμα παλι πισω απο μια ΕΔΕ

      1. Έχει φύγει ο Τσακ Νόρις μαζί με τον Τζον Ραμπο να τους συλλάβουν και να τους περάσουν (εκτός απο ένα χέρι ξύλο) και στρατοδικείο!!! Φυσικά και ΔΕΝ θα τους κάνουν τίποτα!!! Φίλε δυστυχώς είμαστε Μπανανια και βρίσκουν και τα κάνουν οι Τηγανοκεφαλοι. Κρίμα για όλους εμάς που χαραμισαμε 18 μήνες απο την ζωή μας στον στρατό για να βλέπουμε τώρα αυτά τα χάλια.

    8. Γεμίσαμε αλλοδαπούς τηγανοκέφαλους που είναι κάφροι και τεμπέληδες , ζούνε μονάχα από την είσπραξη επιδομάτων. Ειδικά οι γυναίκες αυτών είναι σιχαμένες ,κλαίγονται ολημερίς επειδή περίμεναν να ζουν σε παλάτια , λες και τις ξέραμε από χθες και τις χρωστάμε και μπαίνουν στα λεωφορεία απλά για να βρίζουν πιτσιρικάδες.

    9. Η ξεφτυλα δεν εχει τελειωμο!!! στρατιωτες διαβζουν ρυζοσπαστη που ελεγε αμα θα γινει πολεμος με τους τουρκους εμεις θα παμε με αυτους,ετσι ελεγε το κκε και εμεις εχυμε ασπαστες της προδοσιας μεσα στα στρατοπεδα https://odysseiatv.blogspot.com/2021/01/blog-post_587.html

    10. ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ !! είναι όταν μου είπαν ό,τι αλβανοί υπηρετούν νόμιζα πως μου κάνανε πλάκα μετά κατάλαβα το τι γίνεται πάνε κάποιους μήνες για να απολαύσουν τα δικαιώματα που τους προσφέρει το Ελληνικό Ευρωπαικό κράτος και στη συνέχεια πάνε και σε καμιά Αγγλία και το παίζουν και Ελληνες και μας ρεζιλεύουν βέβαια στη συνέχεια γκετοποιούνται γιατί η πλειοψηφία τους είναι αμόρφωτοι και χωρίς πολιτισμό στο dna τους τώρα αυτό που βλέπω είναι κάποιος παλιός σε εισαγωγικά γιατί θεωρείται παλιός σήμερα αυτός που έχει κάνει 6 μήνες εγώ έκανα 18 , και δίνει παραγγέλματα σε φαντάρους εμείς είχαμε ρωσοπόντιους στο στράτευμα αλλά τα στελέχη ποτέ δεν έδιναν τέτοια δικαιώματα να μας δίνουν παραγγέλματα άλλωστε υπηρετούσαν 6 μήνες και αυτοι και ήταν ανεπιθύμιτοι από όλλους τώρα φταίνε όλοι για αυτή τη κατάντια πρώτα το κράτος με κυβερνήσεις Καραμανλή γιατί από αυτόν ξεκίνησε το φαινόμενο αλβανοι στον ΕΣ στη συνέχεια τα στελέχη γιατί είναι φλώροι που διαβάζανε όλη την ημέρα και γνωρίζουν ο΄τι δεν θα πάνε για πόλεμο σε όλα τα σώματα και στην συνέχεια το υπουργείο παιδείας που μας έκοβε εμάς το δικαίωμα για σπουδές -γιωργάκης παπανδρέου -και το έδινε σε αλβανούς Ελληνες βλήμματα που ζούσαν στο εξωτερικό και εμείς αναγκαζόμασταν να δίνουμε πανελλήνιες 4 χρόνια για μία σχολη και τώρα βλέπεις αλβανέζες στο πολεμικό ναυτικό αν είναι δυνατόν και αλβανούς στο εμπορικο είναι να τρελαίνεσαι με τους βλάκες καλό θα ήταν να μας πούνε και για τα βρωμοκάναλα που δεν παρακολουθώ , γιατι σε κάθε βοθροριαλιτυ έχει 5 – αλβανούς μέσα και οι παρουσιαστές τους παρουσιάζουν τόσο καλούς και έξυπνους και δουλευαταράδες ,μήπως γιατι οι κουτόφραγκοι πηδ@νε καμια ξαδέρφη τους και το κοινό που παρακολουθεί στην πλειοψηφία είναι αλβανά?? βέβαια υπάρχουν και σωστοί αλβανοι που δέν θα τα έκαναν αυτά είναι οικογενειάρχες και ζούνε αρμονικά αλλα βλέπω οτι η πλειοψηφία τους είνα αυτά που προανέφερα ,μας λένε κιόλας θα φύγουν θα πάνε αγγλία μακάρι που τέτοια τύχη που θα βρούνε μα@κες σάν κι εμάς να τους έχουμε έτσι να αλλωνίζουν περαστικά μας

      1. Εμενα φιλε δε με νοιαζει ποιος ειναι καλος/κακος πολιτης, οικογενειαρχης, εργατικος η οτιδηποτε αλλο. Με νοιαζει να τους αφαιρεθει η ελληνικη υπηκοοτητα και να πανε στα τσακιδια. Και δεν ειναι δυσκολο,αξιους και ικανους ηγετες θελουμε.
        Αρκετα με οσα περασε ο ελληνισμος. Μαζεμα τα μπογαλακια τους και οξω. Μετα εχουμε δουλειες και υποχρεωσεις να μαζεψουμε οτι απεμεινε.

    11. Για όσους δεν το κατάλαβαν αυτοί είναι κανονικοι Αλβανοί Τηγανοκεφαλοι. Που όμως υπηρετούν κανονικά στον στρατό μας γιατί έχουν πάρει την Ελληνική ιθαγένεια. Σε ένα σοβαρό κράτος οι Τηγανοκεφαλοι θα είχαν περάσει στρατοδικείο!!! Αλλά στο Ελλαδισταν δεν υπάρχει τιμωρία για τίποτα. Το ξέρουν πολύ καλά για αυτό κάνουν τους μάγκες!!!

    12. …..ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΝΑΡΚΟ-ΡΑΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ….

    13. ως και στον στρατό φοβούνται μην τούς πουν ρατσιστές αν είναι δυνατόν ξεφτίλες γίναμε ούτε στο ΚΨΜ δεν πρέπει να τούς βάζουν θα δηλητηριάσουν τα παιδιά μας

    14. Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς φωνάζουν όχι επιλαρχια
      Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς φωνάζουν όχι επιλαρχια
      Ελλάς Ελλάς.Αμτβνης Σαμαρας φωνάζουν όχι επιλαρχια

    15. Δεν έχει βαθμό.Αν δείτε στο μπράτσο φοράει περιβραχιόνιο που γράφει ΥΛ δηλαδή υπηρεσία λόχου.Είναι υπηρεσία που σε βάζουν να μαζεύεις τον λόχο για φαγητό,αναφορά κτλ.Φαντάρια είναι και κάνουν χαβαλε.Τώρα αν είναι αλβαναριά που στα facebook σχηματίζουν τον αετό τα διώχνεις με τις κλωτσιές.

    16. „Eάν τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, τότε ο εχθρός είναι εντός των πυλών.“ αρχιζοντας απο τον πρ@θ@πουργο και ολους τους εκλεγμενους , με τους χειροτερους εχθρους να ειναι οι κατοικοι της ελλαδας με δικαιωμα ψηφου.

    17. Ενταξει η φλωρα θα πεσει με το αλεξιπτωτο ομως αυτο μετραει

    18. ΚΑΛΑ.. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ’ ΠΛΕΟΝ;;;
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ;… ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΠΑΝΟΙ;;;;

    19. χλωμο το βλεπω να ειναι γνησιο, αν καταλαβαινω καλα προκειται για αναφορα ταγμ. λιγο δυσκολο να κανουν τα καραγκοζιλικια τους. γενικως ειναι καραγκιοζηδες, αδικο το λαικο ηρωα μας, οποτε καλο ειναι να χρησιμοποιουνται μονο σε εργασιες ρουτινας , π.χ στο πλοιο της αγαπης, στη χεστρα να παλευουν με το θηριο, να καθαριζουν κρεμμυδια η ψαρια, τι θυμηθηκα, αυτα. χεστους, οτι και να κανουν για γελια ειναι.

    20. Για να ξεπλυνουν την ντροπη θα πρεπει να τους αφαιρεθει σε αυτα τα τομαρια και στις οικογενειες τους η ελληνικη ιθαγενεια και να τους στειλουν αυριο το πρωι ολους πισω.Αυτο θα ειναι ενα καλο παραδειγμα για να προλαβουν αυτα που θα γινουν στο μελλον

    21. ενω τοσα χρονια που οπου σταθεις κι οπου βρεθεις ακους αλβανικα οκ…τους ζησαμε καλα στο σχολειο, τοτε ηταν απειλή-προκληση, τωρα καταντησαμε να ειναι μοδα, μιας και τα νεα παιδια θεωρουν αυτονοητη την υπαρξη τους. Αφομοιωμενοι πληρως πια, καθως η αλλοιωση του στρατου απο τηγανοκεφαλους ηρθε μετα απο την
      σταδιακη αλλοιωση της κοινωνιας και του εθνικου φρονηματος του λαου σε συνδυασμο με πολλα, ομοια με την ελευση τους στη χωρα, εγκληματα, ωστε να συντελεσει στη σημερινη, ανευ ταυτοτητας χαβουζα που ζουμε.

    22. Ειναι δεν ειναι πραγματικο ο Κατσιφας ειναι φρεσκος. Δλδ απο που να το πιασεις κ που να τ αφησεις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    23. Όταν βάζεις ξένους στον ΕΣ τι περιμένεις να γίνει;

    24. Όπως στρώστε θα κοιμήθητε τσαρλατανοι των επιτελειεων… Κ σεις στρώσατε στα σκατα… Γευτητετα τώρα…

    25. Όταν τους βάζανε ανεξέλεγκτα στη χώρα και μετά στον ΕΣ και σχηματίζανε με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό τότε μας έλεγαν να κάνουμε μούγκα, ήμασταν ρατσιστές.
      Με τις υγείες σας ραγιάδες.

    26. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα πηγαίνετε στη σειρά και με βήμα στον τάφο του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη……θα αφήνετε την στολή σας τα εθνόσημα….και θα λέτε είμαστε άχρηστοι και προδότες δεχόμαστε εντολές διαταγές από τουρκαλβανους και μετά θα πηγαίνετε να ζητάτε άσυλο στην Αλβανία και την Τουρκία.

    27. Ο/Η κεντροαριστερός οννεδίτης με αλληλέγγυα αισθήματα υπέρ μεταναστών λέει:

      Ας μην είμαστε φασίστες και ξενοφοβικοί ρε παιδιά. Γιατί όχι και σύντομα να δούμε ισλαμιστές τουρκόφωνους να δίνουν παραγγέλματα στα τουρκικά; Τι είμαστε εμείς, τίποτα χρυσαυγίτες νεοναζί; Εμείς είμαστε προοδευτικοί και πολυπολιτισμικοί.

    Comments are closed.