ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΟΚΑΪΝΗ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΑΝΕΡΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η “ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ” ΟΛΓΑ – ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ

    Κοινοποίηση:
    teneri

    Φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων ακινητοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό 4,5 τόνων κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας 180 εκατ. δολαρίων, στα
    ανοιχτά της Τενερίφης. Το πλοίο ακινητοποιήθηκε με κοινή επιχείρηση Εθνικής Αστυνομίας, Πολιτικής Φρουράς και Τελωνειακής Επιτήρησης, ενώ 15 άτομα πλήρωμα κρατούνται.

    Το «Blume», που φέρει τη σημαία του Τόγκο, υποτίθεται ότι έπλεε χωρίς να ενεργοποιήσει τον φάρο που καθορίζει τη θέση του μέσω δορυφόρου (με GPS). Φέρεται να αναχώρησε από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία και δηλωμένο λιμάνι προορισμού του ήταν η Ρίγα, στη Λετονία. Το πλοίο, σύμφωνα με το κορυφαίο ειδησεογραφικό σάιτ για την παγκόσμια ναυτιλία «Trade Winds» έχει ως ιδιοκτήτη την Rentoor Chartering και ως διαχειριστή την εδρεύουσα στην Ελλάδα Dignatio Corp, η οποία το έχει καταχωρημένο ως μοναδικό της πλοίο. Πολλοί έκαναν λόγο για εταιρεία-«μαϊμού», καθώς -σύμφωνα balticshipping.com- η ταυτότητα του πλοίου και το όνομά του έχει αλλάξει πάνω από 10 φορές το 2011!

    Το πλοίο, πάντως, βάσει της ιστοσελίδας παραπέμπει στην Κινεζική «east bright international shipping», είτε με το όνομα «Blume» είτε με
    τα υπόλοιπα (east calm, east sun, dong kun, paeksong5, song i, an yuan 2 κ. ά.). Η διαχειρίστρια, ωστόσο, εταιρεία, Dignatio Corp, έχει ως επικεφαλής την Όλγα Κ. που μένει στον Διόνυσο Αττικής, σύμφωνα με το Linkedin.com.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας eldia.es, το φορτηγό πλοίο αναχαιτίστηκε κοντά στις Κανάριες Νήσους. Αρχικά υπολογιζόταν ότι ήταν περίπου 3.000 κιλά κοκαΐνης, όμως αφού ζυγίστηκαν τα δέματα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 4.500 κιλά, όταν έπλεε μεταξύ ακτών της Νότιας Αμερικής και της ευρωπαϊκής ηπείρου. Το σκάφος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη. Οι σακούλες με την κοκαΐνη άρχισαν να ξεφορτώνονται με γερανό μετά τις 6:30 μ.μ.

    Τρεις χιλιάδες κιλά κοκαΐνης θα έφταναν στην τιμή των 180 εκατομμυρίων ευρώ στη λιανική αγορά.

    Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ και τα στοιχεία της εταιρείας, ιδιοκτήτης της, φέρεται να είναι ο Δημήτριος Τσιμπούκης, ο οποίος ως άνεργος απέκτησε κεφάλαιο της ναυτιλιακής. Αυτό είναι το όνομα που φαίνεται στα χαρτιά. Γιατί το πραγματικό “αφεντικό” δεν φαίνεται πουθενά, αλλά έχει βαρύ όνομα.

    gemi gemi1 gemi2 gemi3 gemi4 gemi5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Και από το φορτίο που πιάσανε κάποια στιγμή το μισό και παραπάνω θα βγει στη αγορά από κάποιον μαφιόζο ανώτερο πολιτικο αφού πρώτα το εναπομείναν αντικατασταθεί με αλεύρι η μαρμαροσκονη.

    2. ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ….ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ !!!!!!!!!!!! ΛΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΟΣ.

    3. Ισπανία – Ντογιακος σιγουρακι: 1ο ημίχρονο και 2ο τελικό= Άλλη μία συγκάλυψη. Παίξτε το. Μολύβι, δελτίο, πρακτορείο.

    4. Μπουρδελο είμαστε ο χοντρός γαύρος πουλάει ναρκωτικά σκοτώνει κόσμο και δεν τον αγγίζει τίποτα

    5. Μακελειό, μην βάζεις ιδέες στον Ντογιακο. Αναφέρεις στον τίτλο για… άνεργο που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του πλοίου, βλέπω τον Ντογιακο να δίνει εντολή για έρευνες στα δελτία ανέργων του ΟΑΕΔ!!! Πάντως Ντογιακος και έρευνα σε πολιτικό και εφοπλιστή δεν υπάρχει. Οι Ισπανοί εάν ψάξουν ίσως βρουν κάτι. Τώρα το πλοίο αυτό να είναι λαγός, δηλαδή σου δίνω 4,5 τόνους και από πίσω ακολουθεί άλλο με 40 τόνους, αυτό παίζει.

    6. Ο/Η η ταυτότητα του πλοίου και το όνομά του έχει αλλάξει πάνω από 10 φορές το 2011! λέει:

      αληθεύει ότι ένα από τα ονόματα ήταν noor-7;

    7. Προορισμοί Λετονία! Χάλασε και αυτό το κρατίδιο με τους πάμπτωχους κατοίκους ταλαιπωριμένους από την κατοχή των Εβραιομποσελβίκων.

      1. Έχεις πάει στη Λετονία φίλε; Για απόγονος των ναζί καλά τα πας.

    8. Απο τώρα ξέρουμε, όλοι αθώοι

    9. Απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ισπανική δικαιοσύνη…

    10. Στον πειραια ειναι τα γραφεια;;;;; ειναι αυτος που σκεφτομαι η καποιος αλλος;;;;;

      1. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΟΥΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ;

    11. Ο μπροστινος ειναι ο ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ
      Ο αληθινος ιδιοκτητης εφαγε την ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ που του κατασχεσανε το ΓΙΟΓΙΟ (βλ. Αλ Πατσινο Scarface)
      Εμεις τρωμε την ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ καθε μερα.

    12. έτσι βγαίνουν τα λεφτά !
      επίσης στους κύκλους όλοι ξέρουν ότι όταν πιάνεται 1 (αντιπερισπασμός) υπάρχουν άλλα 9 που πάνε κανονικά στον προορισμό τους !
      μιλάμε για 4,5 τόνους χ 10 πλοία για 45 τόνους κόκα !!!
      180εκατομμύρια χ 10 = 1.800.000.000 ΕΥΡΩ (1,8 ΔΙΣ)
      τα 180 εκατομμύρια που χάθηκαν τρίχες μπροστά στο 1.62 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !

    13. Αυτοφοράκηδες, από πίσω το αφεντικό με τα χοντρά λεφτά.

    Comments are closed.