ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ “ΚΥΚΛΩΜΑ”! ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ! ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΕΙΚΤΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ» – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΟΝΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Συνεχίζεται ο ντόρος για τον Κρητικό οπλίτη, που βιντεοσκόπησε την ρίψη του με αλεξίπτωτο, κατά τη διάρκεια της οποίας τραγουδούσε το “Μακεδονία Ξακουστή”.


    Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η “απλή διοικητική εξέταση” που διενεργείται από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, αφορά αποκλειστικά στη διακρίβωση της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας ρίψεων, ενώ ενημερώνει για την διακοπή της εκπαίδευσης του στρατιώτη από την εν προκειμένω Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ είναι η ακόλουθη:

    Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

    Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην
    παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

    Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Οταν η στρατιωτικη ηγεσια εκλεγετε με κομματικα κριτιρια και οχι με επαγγελματικα και πατριωτικα,κομματικα θα κρινει και αυτη, μην χασουν το αξιωμα και την mercedes. Δεν μπορουν να δουν λιγο μακριτερα,δεν μπορουν να δουν οτι μολις αποστρατευτουν θα τους φτυνουν οι συναδελφοι τους.

    2. Ο/Η Μαστερ Σεφ αποστολακη κουνα μας το τροφαντο σου ολαρακι λέει:

      Ενω αυτοι που επεσαν με διαταγη Xασιποστολακη στο βουδια σεφ για επίδειξη στο γιοκα του που ηταν διαγωνιζομενος ολα καλα τοτε εεε,αρε πουσταρες χασιστερες,κοντοζυγωνει η ωρα που θα ξεσκισουμε τις κολοτρυπιδες σας(αλλο που δεν θελετε εεεε).

    3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΜΟΝΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ,ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ……

    4. Πονεσαν οι ευρυπρωκτοι συριζομουλοι.

    5. και μεις τι κανουμε ρε στεφανε? μονο μπραβο λεμε απο το ιντερνετ
      επρεπε αυτες τις μερες εκατομμυρια δικοι μας εθνικοφρονες να ειναι στους δρομους σε μαζικες διαδηλωσεις και πορειες για συμπαρασταση στο παιδι μας που διωκεται απο τους μισελληνες εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστες φασιστερους!
      κοιταξε το σε παρακαλω οργανωσε κατι με αλλες πατριωτικες ομαδες….

    6. Λεβεντη μου μη μασας από λογια ανθελληνικα απ τα κοπροσκυλα του συριζα.η Ελλαδα και ολοι εμεις οι Ελληνες,ειμαστε μαζι σου.

    7. Οσοι εχουν υπηρετησει σε τετοια σωματα γνωριζουν οτι υπαρχουν κανονες που τηρουνται αυστηροτερα απο αλλου. Ακομη και στο πεζικο και μονο η χρηση κινητου εν ωρα υπηρεσιας τιμωρειται αυστηρα ποσο μαλλον εν ωρα ασκησης. Οσοι παλι δεν εχουν ιδεα απο στρατιωτικους κανονες ας ρωτησουν πριν σχολιασουν.

    8. 2 χρόνια ακόμη ,μαζεύω χρήματα και άντε γεια ,ούτε χεσμενο βρακί ξανά σ αυτόν τον βρωμοτοπο και τους προδοτομπασταρδους που τον κατοικούν

    9. Θεωρώ πως ο αλεξιπτωτιστής και όποιος άλλος υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις έχει κάθε δικαίωμα να πει όποιο εμβατήριο τον εκφράζει. Όποιος ενοχλείται από το υψηλό ηθικό των σύγχρονων ηρώων σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας. Προτείνω απόδοση τιμητικού επαίνου στον αλεξιπτωτιστή. Επίσης ποινή δημοσίας επίπληξης σε όποιον διαφωνεί με την πράξη αυτή.

    10. Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

      O STRATIOTIS PARABIASE KANONES?, OLI AFTI POU PARABIASAN TO SINTAGMA TON ELLINON , KSEPOULANE KOMATIAZOUN TIN HORA , KSEPOULANE IDIOTIKA TIN ELLINIKI MAKEDONIA MAZI ME TON LAO OS SKLABOUS …, OLI AFTI I PRODOTES THELOUN NA MAS POUNE THELOUN NA MAS PISOUNE OTI AFTI DEN PARABIASAN TOUS KANONES TIS DIMOKRATIAS TOUS KANONES SINTAGMA TON ELLINON ???!!!

    11. Ενώ εάν ανέβαζε βίντεο που να τον δείχνει να ξεσκατίζει τις χέστρες των λαθρομουσουλμάνων και να κάνει την Φιλιπινέζα στους λαθροεισβολείς θα τον βραβεύανε και θα τον παίζανε όλα τα κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    12. Για τον Μανώλη που τόλμησε…..
      Στις 25 Μαρτίου όλοι εμείς, θα ενώσουμε την φωνή μας με την δική του και θα τραγουδάμε στο Σύναγμα το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ” και όποιος έχει “Δίδυμους γεννητικούς αδένες” στο παντελόνι, ας έρθει να μας σταματήσει ! ! !

    13. Αυτοί οι προδότες θα μας δώσουν κ στους Τούρκους τα κοπρόσκυλα του κέρατα. Μπράβο στο κρητικαρο!!!

    14. ΑΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΕ Ο ΠΑΚΗΣ

    15. Ποιον κοροιδευουν, τα μ@υνοπανα;;; Τους επιασε ξαφνικα, ο πονος, για την ασφαλεια και καλα.

    16. αισχος καλα εκανε είναι ελληνας

    17. Αλήθεια και με το άλλο “ατύχημα” της δήθεν εισόδου και αιχμαλωσίας/ομηρίας των 2 στον Έβρο τι έγινε; Και με το “ατύχημα” του Σωματάρχη που έδωσε (αν έδωσε κάτι τέτοιο) εντολή παραδόσεως των όπλων τι έγινε;

      Οι ηγεσίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, από το 1974 και μετά έχουν μιά συνεχή πολιτική απαξιώσεως και εξοστρακισμού των ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ που παίρνουν στους ώμους τους την άμυνα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και την αντιμετώπιση των τούρκων. Φαίνεται πως αντιλαμβάνονται ως καθήκον τους να παρίστανται που και που (για τα μάτια του κόσμου) σε καμία κηδεία ΗΡΩΪΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΟΣ κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πάντοτε θύματα τουρκικών ενεργειών.

      Εμείς θέλουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπηρετούν ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ηγεσίες να αποτελούνται από ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, οι οποίοι να έχουν πρώτιστο καθήκον τους να μην παραστούν σε καμία κηδεία ΗΡΩΑ. Τους ΗΡΩΕΣ τους θέλουμε να βρίσκονται ζωντανοί ανάμεσά μας, μήπως και ξυπνήσουμε και εμείς από τον μακάριο ύπνο της ανοησίας μας και της εθελοδουλείας των πολλών.

      Η ΚΡΗΤΗ πολύ σπάνια βγάζει αποστολάκηδες, όμως έχει μία τεράστια παράδοση ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ και ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΧΛΗΣ ακολουθεί τα βήματά τους.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    18. ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ, ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΫΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)………………………………

    19. Τι περιμένουμε από τους σιριζεους συνεχίζουν αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει ,και βγαίνει και μας λέει ότι εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία για πια δημοκρατία μας μιλάει?????

    20. ΝΤΡΟΠΗ.ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    Comments are closed.