ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΣΙ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ – ΕΙΔΙΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..!

    Κοινοποίηση:
    kidia koronoios

    Μόνο ένας φίλος του συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή που νικήθηκε από τον κορονοϊό. Τα μέτρα που ελήφθησαν και πότε επιτρέπεται η εκταφή.

    Παρουσία ενός φίλου του μόνο που ήταν μαζί του στην Κρήτη έγινε η ταφή του 42χρονου καθηγητή από την Γερμανία που έφυγε ξαφνικά από τον κορονοϊό μετά από επιπλοκές που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

    Ο 42χρονος κηδεύτηκε σε μεταλλικό φέρετρο στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου κι όχι σε ξύλινο φέρετρο.

    «Κατόπιν συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ τηρήσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μην μολύνουμε το περιβάλλον. Την σορό την καλύψαμε με δύο πτωματοσακούλες, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ μπήκε σε ειδικό σιδερένιο φέρετρο και σφραγίστηκε αεροστεγώς. Όσοι από το γραφείο τελετών ασχολήθηκαν με την προετοιμασία και την ταφή του νεκρού τήρησαν όλα τα μέτρα έχοντας συγκεκριμένο εξοπλισμό, μάσκες και αντισηπτικά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει την ταφή, Νίκος Χαρούλης.

    Μάλιστα, αμέσως μετά την ταφή το αυτοκίνητο που μετέφερε την σορό του 42χρονου σφραγίστηκε και έγινε απολύμανση.

    Η σορός του 42χρονου καθηγητή αρχικά είχε μεταφερθεί στο νεκροτομείο το οποίο τέθηκε σε ολιγόωρη καραντίνα. Δεν έγινε νεκροψία – νεκροτομή καθώς από το νόμο απαγορεύεται η διενέργειά της σε άνθρωπο που έχει πεθάνει από τέτοιου είδους ιούς.

    Η οικογένεια του Γερμανού είχε έρθει σε επαφή με γραφείο τελετών στην Κρήτη, μέσω της Γερμανικής πρεσβείας, το οποίο πήγε στο νεκροτομείο για να προχωρήσουν στην προετοιμασία της σορού.

    Απαγορεύεται ο επαναπατρισμός – Πότε μπορεί ν’ ανοιχτεί ο τάφος
    Εξαιτίας της αιτίας του θανάτου του 42χρονου Γερμανού καθηγητή απαγορεύτηκε από την πρώτη στιγμή ο επαναπατρισμός του με αποτέλεσμα να ταφεί στον τόπο όπου πέθανε.

    «Πήγαμε βάσει νόμου που είναι ξεκάθαρος. Απαγορεύεται ο επαναπατρισμός του. Μάλιστα, υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στις διαδικασίες της ταφής. Για παράδειγμα το μεταλλικό φέρετρο μπήκε στον τάφο αλλά δεν σκεπάστηκε με τσιμεντένιες πλάκες όπως γίνεται συνήθως. Αντιθέτως, σκεπάστηκε μόνο με χώμα», είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου Τελετών. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «ο συγκεκριμένος τάφος δεν θα ανοίξει σε τρία χρόνια αλλά θα πρέπει να παραμείνει κλειστός για δέκα χρόνια».

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τα φέρετρα που δείχνουν από Ιταλία και Ισπανία είναι ξύλινα. Στον Γερμανό γιατί έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σιδερένιο και να σφραγιστεί ;;;; Τι διαφορετικό είχε από τους άλλους νεκρούς;;; Μήπως κάνουν πειράματα με φάρμακα επικίνδυνα ;;;;; Πολλά τα ερωτηματικά.

    2. Τον θαψανε στα γρηγορα και μαζι θαψανε και την αληθεια. Οσο και να σφραγισαν τον ταφο, για οσους εχουν γνωσεις ιατρικης ξερουν οτι βρωμαει πολυ το θεμα.. Εγκεφαλικα, εμφραγματα, λοιμωξεις απο βακτηρια που πιθανα οδηγουν σε σηψαιμια ακομα και σκωληκοειδιτιδες αφηνουν αδιαγνωστα με γενικη οδηγια κατσε σπιτι σου και μετα θανατο τους βγαζουν θετικους στον κορονοιο ταχα. Κανεις δεν ξερει τι περιεχουν τα τεστ μονοπωλειου απο πολυεθνικη της usa ουτε ποιος κανει τα τεστ και τα βγαζει θετικα..

      1. Άντε παλι με τις USA υπάρχει και ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΕΣΤ!!!Δεν υπαρχει μονοπολιο στο ΤΕΣΤ και μαλιστα ειπαν για το ΚΙΝΕΖΙΚΟ οι Ισπανοί οτι δεν είναι αξιόπιστο.

        1. Όλα τα στοιχεία της σκευωρίας του ΠΟΥ και των κρατών είναι αναρτημένα σε επίσημες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

          Απλά έπηξε ο νους σας στον Παπαδόπουλο και την Καραντίνα.

          Εδώ για το τεστ…
          https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32133832?fbclid=IwAR2KK_6K7IJarjOKuirsY29kqnz3NJpNnwq9_Hn9ZQBK8DUAB0njiNCmBsA

          Αναρτημένο πολύ καιρό τώρα.
          Δεν αναρωτιέται κανείς γιατί μειώθηκαν τα κρούσματα της Κινας… Κατακόρυφα.

          Το στέλνω, το ξαναστελνω…
          Μεταφραστές τι το γαμηδι αν δεν ξέρετε Αγγλικά.

          12 αρχιδατοι επιστήμονες τους ξεβρακωνουν…
          Και σε μας δείχνουν τα τσιράκια των φαρμακευτικών.

          https://www.globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532

          Περιμένετε να δείτε τι θα ακολουθήσει…
          Νομίζετε έτσι θα τελειώσει η ιοσουλα?

    3. τελικα η ποιο κερδοφορα δουλεια ειναι να εισαι νεκροθαφτης ειναι η δουλεια του μελλοντως στην ελλαδα και εξοπλισμο αλλα!!!…… λες και παμε σε χημικο πολεμο.

    4. Αν μου επιτρέπετε να ξαναρωτήσω ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ εκεί στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης μια αμερικανίδα βιολόγος που είχε πάει για σεμινάριο τον Ιούλιο ’19 νεκρή και τώρα ο γερμανός χημικός που και αυτός είχε πάει για σεμινάριο νεκρός και αυτός.
      Γνωρίζει κάποιος μήπως σχετίζονται οι δυο θάνατοι;

    5. Κάποιο λάκκο έχει η φάββα με το Γερμανό… Κάτι δεν πήγε καλά εδώ όπως και στην 41χρονη. Στη θέση της οικογένειας θα έστελνα δικό μου ιατροδικαστή να διερευνήσω τυχόν λάθη.

    6. ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΜΒΟΡΙΧΗΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΦΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΣΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

    7. ,ο Ιησούς Χριστός!!!
      Ας μιλήσουν τώρα τα ζώαδια έδω μέσα.. παραμύθι είναι και αυτό;;; Ή μήπως παραμύθι είναι να θάβεται κάποιος σε μεταλλικό φέρετρο ειδικά τυλιγμένος και με νεκρόθαφτες ντυμένους αστροναύτες!!! Πείτε εξυπνακηδες ..έχετε ξαναδεί νεκρό από πνευμονία ή ακόμη κ ραδιενέργεια να λαμβάνονται τέτοια μέτρα…! Αναλογίζεστε με τη μεταλλαγμένο δολοφονικό πράμα που μόνο ανθρώπινα χέρια έχουν δημιουργήσει…έχουμε να κάνουμε;;; Είναι σαν να έχουμε πόλεμο, όχι με πυρ, ούτε ραδιενεργό αυτή τη φορά…μα βιολογικό πόλεμο! Η έννοια σας δε πρέπει να είναι χωριαταραδες πως θα βρισετε τον Κούλη που μια χαρά ως τώρα τα πάει, ούτε αν σας έκλεισε μέσα σε καραντίνα που κ πάλι έχετε δικαίωμα ακόμη να βγείτε…το πρόβλημα μαλακές είναι να αποδειχθεί ποιος έκανε τέτοιο κακό στην ανθρωπότητα να βγουν όλα στη φόρα. Όταν όμως το μυαλό σας είναι τόσο μικρό , μέχρι το βρακί του Κούλη φτάνει…ξυπνήστε καθίκια ανόητα δείτε μακριά ποια εξωγήινα όντα που κυβερνούν σε παγκόσμια επιρροή σκόρπισαν το θάνατο αυτόν κ με τι σκοπό

    8. εδωσε συνεντευξη ο καθηγητης, σπανιο πειστατικο, παραξενη θρομβωση ισως λογω φεριτινης

      μιλια για το οτι του λεγανε κατσε σπιτι και οταν πηγε στο νοσοκομειο ειχε διαλυθει ο ανθρωπος

    9. Ο Τάφος δεν πρέπει να ανοίξει ούτε σε διακόσια χρόνια. Στις ΗΠΑ άνοιξαν ένα καλά σφραγισμένο σιδερένιο φέρετρο απο την εποχή του εμφυλίου πολέμου 1864 και και πτώμα είχε σήψη ανάλλογη με ενός έξι μηνών νεκρού.

      1. Καλά σφραγισμένο ναι… Αλλά σε φυσιλογικό σε 3-5 χρόνια έχει λιώσει. Πάει αλλού το μυαλό μου.

    10. κλειστό φερετράκι όπως κάνανε οι κομμουνιστές στα Δεκεμβριανά που τα φέρετρα είχαν πέτρες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πεθαίνουν οι πάντες από έναν ιό και πρέπει να πάρουμε όλοι άτοκα δάνεια για να επιβιώσουμε αλλά δεν πιάνει η προπαγάνδα.

      1. εχεις εγγυησεις για να παρεις δανειο;;; δωσε μου και εμενα

    11. Την πατησε γιατι του ειπαν καθησε σπιτι και στους ακουσε…
      διαβαστε παρακατω…σπιτι χωρις καποια φαρμακα ρισκαρεις την ζωη σου

      “Αφενός το ότι η εμπειρία από την αντιμετώπιση της γρίπης Η1Ν1 έχει δείξει πως η χορήγηση αντιικών φαρμάκων μέσα στις πρώτες 48 ώρες βοηθά κατά πολύ στην αποθεραπεία χωρίς επιπλοκές, και αφετέρου στο ότι η διατήρηση της πειραματικής θεραπείας μόνον σε νοσοκομειακό πλαίσιο μπορεί να οδηγήσει πολλούς αγωνιούντες ασθενείς με ήπια συμπτώματα στα νοσοκομεία προς χορήγηση θεραπείας εντείνοντας ακόμη περισσότερο την πίεση στο ήδη οριακό σύστημα δημόσιας Υγείας.”

    Comments are closed.