«ΘΕΛΩ ΚΡΕΜΑΣΜΑ…ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ» ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΗ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – «ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ» – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Ποια είναι η 19χρονη κοπέλα, που αν και έμεινε μικρή ορφανή από τη μάνα της, έφτασε να εγκαταλείψει το δικό της μωρό -Αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου


    «Θέλω κρέμασμα… Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου…» Η 19χρονη Άρτεμις εμφανίσθηκε ως ένα ανθρώπινο ράκος μπροστά στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον δίωξη για την εγκατάλειψη του βρέφους της και την παρέπεμψε να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

    Η κοπέλα, που επέλεξε να εγκαταλείψει το μωρό της μόλις επτά ημέρες από τη στιγμή που το έφερε στον κόσμο, αποδίδει πλέον την πράξη της τόσο στην κακή οικονομική της κατάσταση και την επιλόχειο κατάθλιψη.

    Ωστόσο, η θλίψη φαίνεται ότι ακολουθούσε την Άρτεμη στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής της. Οι περισσότερες αναρτήσεις της στα social media δείχνουν ένα κορίτσι λυπημένο και απογοητευμένο. Η ίδια έχασε μικρή τη μητέρα της και τελικά ανατράφηκε από την αδελφή του πατέρα της και τη γιαγιά της. Το γεγονός ότι η ίδια έζησε την απώλεια της μάνας προξενεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το δικό της μωρό. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας που μίλησαν μαζί της περιγράφουν ένα πλάσμα φοβισμένο και μπερδεμένο- επισημαίνουν μάλιστα, ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη που θα οδηγούσαν στην ταυτότητά της και αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμπεριφοράς της ότι εγκατέλειψε το βρέφος στα πενήντα μέτρα από το σπίτι που μένει.

    Συγκινημένη και αγχωμένη όμως, εμφανίσθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα, σε σημείο που εκείνος την παρότρυνε να ηρεμήσει.
    Ο εισαγγελέας ρώτησε την δεκαεννιάχρονη για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της.

    Με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων δηλαδή του πατέρα της και της θείας της, η 19χρονη πιστεύει ότι μπορεί να το μεγαλώσει σωστά κι ότι η οικογένεια της είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει το κοριτσάκι της.

    Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη και η νεαρή μητέρα βαρύνεται πλέον με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Το μωρό, είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων.

    ar2_2
    ar1_2
    ar3_2
    ar4_2
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αυτη ειναι η νεα γενια,ολη τους η ζωη ειναι οι φωτογραφιες και οι αναρτησεις στα Social Media με στοχο ικανοποιησης τα LIKE!!!Το παιδακι τι σου εφταιγε μωρη τρυπια απο τα 19?Και ασε το ποιημα επιλοχιο καταθλιψη αυτες ειναι οι δικαιολογιες δικηγορων για να πεσεις στα χαμηλα,εκανες το εγκλημα και μετα οταν ειδες πως θα σε εβρισκαν πηγες απο μονη σου σαν βρεγμενη γατα να πεις θελω κρεμασμα,οταν το παρατησες τι ηθελες?τσαπου?

    2. είμαι οικογενειαρχης και ζω και εργάζομαι στην Γερμανία τα τελευταία 5 χρόνια θα ήθελα να ζητήσω απο το μακελειό εάν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ….θέλω να υιοθετήσω την κοπέλα και το μωρό της ….εγω και η οικογένεια μου.

    3. Μπορεί να φτιάχνει τα νύχια της και να είναι κοκέτα αλλά ξέρετε τι θα πει επιλοχειο κατάθλιψη; Είναι ένα παιδί και αυτό, έχει και ένα παρελθόν ότι μεγάλωσε χωρίς μάνα. Το καλό είναι της υπόθεσης ότι το μωρό έπεσε σε καλούς ανθρώπους που το μάζεψαν.

    4. Η κοπελια τουλάχιστον μετάνιωσε…Με στήριξη απο το κράτος προνοιας ευχομαι ολοψυχα να τα καταφέρει.Καλη δυναμη κοπελια δυσκολο δρόμο σε έβαλε ο συγχρονος τροπος ζωής να διαβείς.

    5. Οι φωτό μου βγάζουν κάτι σε βιζιτίδιο όπως οι κλασικές τσ… του ίνσταγκραμ. Μακάρι να έβαλε μυαλό έστω και τώρα. Βόλτα όλες με τον κάθε ρέμαλο γκόμενο αλητάκο και μετά δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω…

    6. Όποιος φεύγει από το μαντρί Τον τρώει ο λύκος Λέει η παροιμία

    7. Το οτι μετανιωσε κατι ειναι κι αυτο. Υπαρχουν και χειροτερα οπως οι χιλιαδες εκτρωσεις.

    8. Ο ανεύθυνος πατέρας πού είναι; Τις παραμυθιάζουν με ένα σωρό ψέματα και μετά εξαφανίζονται. Η δικαιοσύνη θα έπρεπε να συλλάβει και αυτόν. Πόσοι τέτοιοι έχουν κοροϊδέψει κοπέλες εύπιστες που τους υποσχέθηκαν τα πάντα, μετά τις παράτησαν και κατέληξαν στο πεζοδρόμιο; Είναι κι αυτός υπεύθυνος, μαζί έκαναν το παιδί, τώρα θα έχει βρει ήδη το επόμενο θύμα του. Η κοπέλα δεν είχε το πρότυπο της μάνας, μακάρι να γίνει αυτή μια καλή μάνα και να δώσει στο παιδί της όσα στερήθηκε.

    9. Φυσικα θα μπορουσε να το αφησει στο σπιτι του υπευθυνου αλλα οπως εγιναν τα ηθη.Μαμα ποιος ειναι ο μπαμπας μου απο την ομαδα και τους αναπληρωματικους.

    10. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ…ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ…ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΖΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ…

    11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ). ΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΖΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ…

    12. 19 χρονων σιγουρα δεν εχει το μεγλυτερο μερος των ευθηνων το γαμημενο το συστημα των Σταυρωτων που εχει σαν προτυπο μια ζωη την εχουμε οτι φαμε οτι πιουμε και οτι γαμ..(η αρπαξει ο κ.. μας).Οταν ζεις με αυτο το ψεμμα τα παντα ειναι θεμιτα προκειμενου να περασεις καλα.Μασωνια.,λατρεια στον Σατανα κτλ Μπορει να μην φτανουν ολοι σε τετοις ακραιες λυσεις ειναι και ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου αλλα ολα οδηγουν με μικρα η μεγαλα βηματα στην καταστροφη

    13. Συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες..μεγάαααλη θλίψη,”σκρόφα κοινωνία σε μισώ/θέλω πίσω το μωρό”..αλλά οι SELFIES SELFIES…!!!!Κλασσικά και η καραμέλα της επιλόχειου κατάθλιψης!!!Το μόνο καλό,τουλάχιστον,είναι ότι το μωρό βρέθηκε,σχετικά,περιποιημένο και,κυρίως,ΖΩΝΤΑΝΟ,κι όχι στραγγαλισμένο ή πεταμένο στον ακάλυπτο,όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις των δύο γύναιων,λίγο καιρό πριν..

    14. το μωρο δεν το ηθελες μωρη αλλα τα νυχακια ταχεις σενια βλεπω να χαθεις μιασμα θα ειναι ηλιθιοι αν σου ξαναδωσουν το μωρο γιατι θα το ξανακανεις κοκοτα σε κοβω

    15. Οταν διεξαγεις……επιχειρησεις σε ολα τα μετωπα να παιρνεις μετρα προφυλαξης γαιδουρα, οχι μετα οταν ελθει ο …..πελαργος να πηγαινεις και να τον αμολας για να τον ξεφορτωθεις!!!!!!!!! Αντε τσολια και το εχετε ξευτιλησει!!!!!!!!

    16. δεν.θα.κρινω τ συγκεκριμενη κοπελα.αλλα πανε ολες ανοιγουν τα ποδια στον πρωτο τυχοντα και μετα κλαινε π τις.παρατησε ο.καθε.ανευθυνος

    17. Άντε ρε το βρωμότσουλο που το παίζει και μετανιωμένη τώρα. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΈΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΑΝΕΣ

    18. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ….ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΧΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΕΝΕΓΑΚΕΣ+ΦΕΣΤΙΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΤΑ ΖΩΑ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (Μ.Μ.Σ.) ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΑ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!

    19. Με τετοια ντυσιματα με μαλλι σουπερ με νυχια σουπερ ΔΕΝ μου φαινεσαι οτι ειχες οικονομικο προβλημα κοπελα μου….. Ακους να δεις οταν παιζεις συνεχεια με τα πουλακια καποια στιγμη θα πιασεις παιδακι, το παιδακι δεν ειναι κατι αψυχο κατι που αμα δεν το θελουμε το αφηνουμε το πεταμε και ελα μωρε δεν πειραζει….

    20. Σιλικόνες, υαλουρονικό και ψεύτικα νύχια κάθε μήνα. Κατά τα άλλα δεν μπορούσε να φροντίσει το παιδί. Μας δουλεύουν μου φαίνεται.

    Comments are closed.