ΘΕΛΕΙ ΝΑ “ΦΑΕΙ” ΤΗΝ ΟΛΓΑ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    bardiolga

    Κατά τη συζήτηση της ερχόμενης Δευτέρας για τις υποκλοπές στη Βουλή, θεωρείται δεδομένο φυσικά ότι θα υπάρξει συμφωνία και για τη δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής η οποία θα ασχοληθεί με τις παρακολουθήσεις από το 2015 και μετά.

    Η Επιτροπή αυτή θα συγκροτηθεί από την αρχή και έτσι κάθε κόμμα -όπως και η ΝΔ- θα μπορεί να βάλει όποιους από τους βουλευτές διαλέξει η ηγεσία του. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όμως, που εμπίπτει και στη δική της αρμοδιότητα το θέμα ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για να επιληφθεί αμέσως μετά τις διακοπές, είναι μόνιμη και έχει ήδη τη δική της σύνθεση από την αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου.

    Είναι σα να λέμε μια οιωνεί «Εξεταστική Επιτροπή» της Βουλής για τέτοια θέματα. Η Επιτροπή αυτή ήταν που επιλήφθηκε αμέσως και συνεδρίασε κεκλεισμένων  των θυρών  όταν έκανε την καταγγελία ο Ανδρουλάκης. Κι εδώ η αλήθεια είναι ότι ενώ πρόκειται για την πιο «βαριά» και σημαντική από θεσμικής πλευράς Επιτροπή της Βουλής, τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα την χρησιμοποιούν για να …ξεφορτώνουν οι αρχηγοί τους εκεί τους «ανεπιθύμητους» βουλευτές που δεν τους κάνουν υπουργούς αλλά θέλουν τους χρυσώσουν το χάπι. Αυτό έχει γίνει και με τη Νέα Δημοκρατία. Και από τα 19 μέλη που έχει συνολικά, από όλα τα κόμματα, η Επιτροπή, οι γαλάζιοι είναι δέκα. Αλλά αυτοί είναι τυπικά η πλειοψηφία στην προκειμένη περίπτωση, διότι μέσα στους «δέκα», υπάρχουν …περισσότεροι του ενός αντιμητσοτακικοί. Άρα, μόλις προχωρήσουν και αγριέψουν κι άλλο τα πράγματα, εκεί θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι και η πλευρά του Κούλη θα βρεθεί μειοψηφία -ενδεχομένως και οικτρή- κι από εκεί θα μπει στην τελική ευθεία για το ξήλωμα της πρωθυπουργικής παρέας και της παραπομπής τους στα Ειδικά Δικαστήρια.

    Ποιοι είναι αυτοί οι δέκα;

    Θ. Μπούρας (είναι και ο πρόεδρός της), Γ. Ανδριανός, Κ. Καραγκούνης, Στ. Κελέτσης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Α. Κουτσούμπας, Ι. Λαμπρόπουλος, Ε. Στυλιανίδης, Κ. Τζαβάρας και Π. Τραγάκης. Ήδη μεταξύ τους υπάρχουν τουλάχιστον δύο … «σεσημασμένοι». Ο ένας είναι ο γνωστός Τζαβάρας ο οποίος ήδη, όπως είδαμε ξεσπάθωσε και πλέον θεωρείται ότι έχει περάσει «απέναντι», και η άλλη είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

    Όλο το ρεπορταζ στο ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΗ “ΦΑΕΙ” ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ;

    2. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΝΟΥΝ “ΚΟΥΜΑΝΤΟ” ΣΤΗΝ Ν.Δ.???

      1. ρε μπετοβλακα , ο Βαρδης ειναι ο αληθινος πρωθυπουργος της χωρας , ακομα να το καταλαβεις ?

    3. Θα της κλ…ει μια μαντρα αρ…..α! Θα στον κανει η Ολγαρα…. Κουλαρα πισωγλεντισσα!

    4. Κούλα πας καλά; Θα φας την Όλγα με πλάτες Βαρδινογιάννηδων και Συναγωγής;

    5. Δηλαδή να χαρούμε γιατί η απατεώνισσα που θέλει να διώξει ο αρχιαπατεώνας έχει πλάτες μαφιόζων;

    6. Ρε δεν πάτε να κοπείτε σαν τα μυρμήγκια…Δεν μας ενδιαφέρει…Λαμόγια…

    7. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ

    8. Η μαφία Ν.Δ. είναι πανίσχυρη.
      Ελέγχει τα πάντα.

    9. Κουτσουμπας ,,,δύσκολο πρόσωπο για επιτροπς αν είναι ο αρχηγός ΚΚΕ έχει μια άλλη δημοκρατική χρια δύσκολο πρόσωπο για τους έξω στο μέσα δεν ξέρω

    10. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΑΝΕΜΕΛΗ ΚΟΥΛΑ !

    11. Πώς είναι έτσι αυτή; Σαν άντρας. Καραμπινάτη λεσβία. Έκανε και παιδιά η κοπρίτισσα.

    12. Τίποτα δεν θα γίνει. Αν δεν ήταν κότες με τόσα που έχει κάνει αυτός θα είχαν παραιτηθεί και θα τον είχαν ρίξει. Αλλά τα φραγκάκια είναι πολλά.

    13. ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΠΕΨΤΕ ΤΟ Μ’Ι’ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ !!!

    14. Αν την αντικαταστήσει θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα!

    15. ΟΛΓΑΡΑ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!

      1. Ωραια δηλαδη ακομα μια πολιτικος υπο την προστασια νταβατζηδων

    Comments are closed.