ΘΕΕ ΜΟΥ! 5 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! 27 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ– ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΔΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    H Eλλάδα μετρά πλέον 27 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

    Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, αλλά ο θάνατός του… παρέπεσε λόγω γραφειοκρατίας
    Στους 27 ανήλθαν, αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας.

    Όπως έγινε γνωστό, στους 26 που είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, προστέθηκε ένας ακόμη. Πρόκειται για έναν άνδρα που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

    Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη, 18 του μηνός, ωστόσο ο θάνατός του… έμπλεξε στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας.

    Πιο συγκεκριμένα, αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε τυχαία… σήμερα, Πέμπτη, οκτώ ημέρες μετά τον θάνατό του.

    Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ηλικία του νεκρού, αν είχε νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και αν υπέφερε από κάποιο χρόνιο νόσημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΧΗΜΑ…ΒΡΩΜΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΝΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΗ.
      ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΗΝΑ…ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΛΙΚΑ…ΖΟΜΠΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

      1. Δεν χρειάζεται εμβόλιο.ολα πάνε κατά ευχήν.το εμβόλιο κατά της μαλακίας να μην βγάλουνε μόνο και ξυπνήσει.Αν και πιστεύω πως είναι πολύ αργά πια.Οχι Έλληνας αγαπητέ,Ελλαδίτης.Ελληνες είμαστε λίγοι και καλοί.

    2. Να μην βγάλουν και από εκεί καμία μίζα; Τι τζάμπα θα κανωνιζουν;

    3. Σε λιγο κι οσους σκοτωνονται σε τροχαια,θα τους μετρανε σαν θυματα του κορονοϊου.

    4. ΕΤΣΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΕΛΕΟΣ…

    5. δεν ανησυχω απο οτι βλεπω Πρετεντερης, Παπαχελας και ολοι οι επωνυμοι με την Κορωνα ειναι ολοι καλα..δεν εκουσα να τα κακαρωσει κανενας τους…οποτε ολα καλα
      γρηγορα με τις πρωτες ενδειξεις λιγο πονοκεφαλο, πυρετακο στο μονοκλινο και μετα ολα πανε κατ’ ευχην του Θεου…
      Οχι τηλεφωνα και μακακιες, μπουκαρισμα στο νοσοκομειο οπου περιμενει αποστηρωμενο μονοκλινο, οξυγονο, φαρμακο κατα πασης νοσου και πασης μαλακιας
      ευχαριστουμε το συστημα υγειας και τον κυριο Μπαλατσινο..
      καθηστε τωρα να σημπληρωσω την φορμα για να παω σουπερμαρκετ αυριο και να περασω απο 10 φαρμακεια για να φωναζω σαν γυφτος απο την εισοδο “καλη κυρια ή κυριε εχετε καμια μασκα, λιγο οινοπνευμα”.

    6. Τι 5 νεκροι σε μια μερα ρε;Ο ενας ειχε πεθανει εδω και 9 μερες και ξεχασαν να τον δηλωσουν,κι αλλος πεθανε απο εγκεφαλικο για το οποιο νοσηλευοταν και τυχαια σε ενα τεστ (απο αυτα τα αναξιοπιστα) βρηκαν και κορονοϊο.Νομιζω οτι εχουν αρχισει να φορτωνουν καθε θανατο στον κορονοϊο,οπως στη μεταπολιτευση χρεωναν σαν νεκρο του Πολυτεχνειου οποιονδηποτε πεθανε 17/11 οπουδηποτε στην Αθηνα κι απο οποιαδηποτε αιτια.

    7. Μακελειό σταματήστε να τρομοκρατειται και εσείς τον κόσμο!!

      Δείτε και κάποιες σοβαρές απόψεις από ειδικούς ανεξαρτήτους επιστήμονες που το κατεστημένο προσπαθεί να τους φιμώσει! Δεν έχετε να χάσετε … μπορεί στην αρχή να σάς τυφλώσει το φως όπως έλεγε ο Πλάτων !

      “Stoppt die Corona-Panik” – Ex-Gesundheitsamtsleiter Dr. Wolfgang Wodarg (Interview, Dokumentation)
      https://www.youtube.com/watch?v=XnlT3rPNUp0
      https://www.youtube.com/watch?v=nuhyHTXQ_P8
      https://www.youtube.com/watch?v=aYZ2gVs9U7o

    8. Είναι δυνατον ο Κικίλιας να έχει ως εκπρόσωπο τύπου τον Τσίοδρα αντί το ανάποδο;

    9. Ήρθε ο ιός και στην Ρόδο! Μωράκι 7,5 μηνών το πρώτο κρούσμα, πιθανότατα και οι γονείς του.

    10. Να χαιρεστε τον Μπαλατσινο και τον Αρκουδιαρη που εχει για προεδρο του ΕΟΔΥ. Επιταξη των ιδιωτικων νοσοκομειων ΧΤΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.

      1. ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΑΞΗ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΔΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΣΤΑ 1600 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΘ. ΤΟΜΑΡΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ.

    Comments are closed.